Jump to content

nikoskokos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    173
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikoskokos

  • Ημ. Γέννησης 21/10/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nikoskokos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλη επιτυχία σε όλους! Αν ειναι τοσο καλό όσο το περσινο p20 θα θερίζει!
  2. Με το le pro 3 έχω βρει την υγεία μου πραγματικά με 6-7 plus ώρες οθονης και το κινητό να δουλεύει συνέχεια χωρίς σταματημό με βγάζει πολύ άνετα μέρα :)
  3. Μονο τις cache εκανα wipe χωρις να πειραξω δεδομενα η οτι modification ειχα κανει στην προηγουμενη ρομ
  4. Την εβαλα εγω μολις με dirty flash απο την προηγουμενη που ειχα του ιδιου...μεχρι στιγμης ολα καλα δεννεχω παρατηρησει κατι καμια ωρα την εχω πανω...ολα δουλευουν κομπλε οσο τα εχω δοκιμασει :)
  5. Δουλεψε μπομπα φιλε chris! Επιτελους το κινητο παει φυτιλια! Και η μπαταρια απαιχτη!
  6. Και μόνο που προσπαθήστε αρκεί! Ευχαριστώ πολύ !
  7. Ακριβώς δοκιμασα και τις τέσσερις και πάλι τα ίδια...όταν έχω το recovery του ιταλού ή ρομ από το αρομα installer δείχνει ότι εγκαθίσταται σε 15 δεύτερα πράγμα δύσκολο...και μετά το rebbot κολλάει στην αρχική οθονη. Και όταν βάζω άλλο recovery ενώ έχω την ρομ του ιταλού μου ζητάει κωδικο το recovery αν του πατήσω οκ και μπω μέσα μου εμφανίζει 0mb rom...τα wipe κάνω cache,dalvic cache,data,system....ή και μόνο με τις cache δοκιμασα...
  8. καλησπερα και απο εμενα! πολυ καινουργιος στην leeco και εχω το pro 3 (αλλα γνωστης του πειραγματος σε επιπεδο αλλαγης ρομ σε αρκετα android τηλεφωνα). Το προβλημα μου ειναι το εξης... προσπαθησα εχθες να βαλω την ρομ του tora33 και ενω εδειξε οτι flasharistike καλα δεν ανοιξε το τηλεφωνο, εμεινε στην οθονη την αρχικη καμια ωρα που περιμενα...εβαλα την ρομ του ιταλου η οποια το πολυ λιγο που την δουλεψα, δουλευει καλα.... ομως θελω να βαλω την ρομ του tora33 και δεν μου ανοιγει με τπτ εχω δοκιμασει οτι twrp υπαρχει για το τηλεφωνο και μου τα βγαζει encrypted...καποια βοηθεια? ακομα και internal storage εσβησα και ξαναπερασα την ρομ απο fastboot γτ εχει tool...ο tora33 εχει καποιο τετοιο tool να περναει πιο ευκολα? ευχαριστω εκ το προτερων για τις οποιες απαντησεις λαβω!
  9. Αυτα ειναι δωρα!!! :) καλη επιτυχια!
  10. Παιδια η νεα εκδοση τρομερη ηρθε χθες! Γερμανικο 32αρι! Μου εβγαλε 2000 πανω στο antutu ειναι οντως πιο γρηγορη και στην χρηση...μονο bug που εχω παρατηρησει ειναι στο τηλ οταν μιλαω και μαυριζει η οθονη απο τον αισθητηρα οταν το παιρνω απο το αυτι μου η οθονη δεν αναβει παλι εκτος και αν το κλεισει ο αλλος...η αναβει μετα απο αρκετη ωρα...και το power δεν την επαναφερει..αυτο..κατα τα αλλα τα σπαει!
  11. Πανω στην ωρα! Οτι μου χαλασε το no.1 g2! Καλη μας επιτυχια!
×
×
  • Create New...