akis44 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παιδιά ας μείνουμε ontopic παρακαλώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanderVagos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Πήρα το κινητό από το kaizershop. Πολωνικό τελικά, 401 white, άψογη εξυπηρέτηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Έβαλα το serial number στο sndeep.info και μου έδειξε το κινητό μου κατασκευάστηκε πριν 10 χρόνια και 1 μήνα. Δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2004! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Πήρα το κινητό από το kaizershop. Πολωνικό τελικά, 401 white, άψογη εξυπηρέτηση. :)Γιατι τοσο φθηνα; Εγω το πηρα πριν 3 ημερες στα 437, μαυρο και ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre9 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Γιατι τοσο φθηνα; Εγω το πηρα πριν 3 ημερες στα 437, μαυρο και ακουστικα. 401 εννοει την παρτιδα φιλε μου!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Έβαλα το serial number στο sndeep.info και μου έδειξε το κινητό μου κατασκευάστηκε πριν 10 χρόνια και 1 μήνα. Δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2004! :D και εμενα το ιδιο ακριβως ελεγε, χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanderVagos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Γιατι τοσο φθηνα; Εγω το πηρα πριν 3 ημερες στα 437, μαυρο και ακουστικα. 401 παρτίδα, 350€ έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darthvader Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παιδιά τα ευρωπαϊκά g2 με τιμή γύρω στα 350 ευρώ περιλαμβάνουν στη συσκευασία και τα ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Στη Γαλλία λόγω νομοθεσίας επιβάλλεται το hands free. Σε άλλες χώρες δεν συμπεριλαμβάνεται απαραιτήτως στη συσκευασία Edited March 11, 2014 by gnt Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παιδιά τα ευρωπαϊκά g2 με τιμή γύρω στα 350 ευρώ περιλαμβάνουν στη συσκευασία και τα ακουστικά; Εγώ που πήρα εγγλέζικο, είχε μέσα πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Και μένα το πολωνικο είχε ακουστικά Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshos95 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παιδια γτ δεν πουλανε σχεδον που8ενα το ασπρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παιδια γτ δεν πουλανε σχεδον που8ενα το ασπρο? Στο kinitomania μια χαρά έχει. Χθές πήρα εγώ σε άσπρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Στα 340 ευρώ πλέον. Με το ζόρι κρατιέμαι :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Στα 340 ευρώ πλέον. Με το ζόρι κρατιέμαι :up: 320,00 εμείς που είμαστε παραμεθώριοι τύποι....:p Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Στέλνουν από skroutzoμαγαζα με μειωμένο φπα; Mονο το eshop το κάνει σε οτι εχω αγοράσει απο ιντερνετ... Edited March 12, 2014 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Και μένα το πολωνικο είχε ακουστικά Και σε μενα απο Τσεχια ειχε ακουστικα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Γιατί να μην έχει ακουστικά; Έχει έρθει σε κάποιον χωρίς; Τα nexus είναι που δεν έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Aναλόγως τη χώρα προέλευσης. Σε κάποιες χώρες είναι υποχρεωτικό το hands free, οπότε διατίθεται στη συσκευασία. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Aναλόγως τη χώρα προέλευσης. Σε κάποιες χώρες είναι υποχρεωτικό το hands free, οπότε διατίθεται στη συσκευασία. Όπως στη Γαλλία, αλλά αυτό ισχύει για τα nexus. Η LG στο πακέτο του G2 δεν έχει κανονικά ακουστικά, άσχετα με τη χώρα προέλευσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Στα 340 ευρώ πλέον. Με το ζόρι κρατιέμαι :up: Και δεν εισαι ο μόνος....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Πολλοί είμαστε στην ίδια φάση, αλλά ρε παιδιά, αυτή η ραγδαία πτώση της τιμής σε βάζει σε σκέψεις. "Κι αν το πάρω τώρα και σε 1 μήνα το ρίξουν 50€"? Εδώ το παίρνεις σήμερα και σε μια βδομάδα είναι 5-6€ κάτω.... Μάλλον θα περιμένω το Δώρο Πάσχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darthvader Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Γιατί να μην έχει ακουστικά; Έχει έρθει σε κάποιον χωρίς; Τα nexus είναι που δεν έχουν. Σε πολλά unboxing στο youtube με branded g2 όπως πχ. T-mobile παρατήρησα οτι δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο ακουστικά , για αυτό εκανα και την ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Πολλοί είμαστε στην ίδια φάση, αλλά ρε παιδιά, αυτή η ραγδαία πτώση της τιμής σε βάζει σε σκέψεις. "Κι αν το πάρω τώρα και σε 1 μήνα το ρίξουν 50€"? Εδώ το παίρνεις σήμερα και σε μια βδομάδα είναι 5-6€ κάτω.... Μάλλον θα περιμένω το Δώρο Πάσχα... Σε ενα μηνα θα εχει πέσει το πολύ 10 ευρω άντε 15 όχι 50, το βλέπω πολύ τραβηγμένο. Άμα πέρνεις και δώρο Πάσχα εισαι τυχερός γιατι εγώ έχω να πάρω εδω και 3 χρόνια....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Στέλνουν από skroutzoμαγαζα με μειωμένο φπα; Mονο το eshop το κάνει σε οτι εχω αγοράσει απο ιντερνετ... Nαι και αυτα στελνουν, τουλαχιστον τα περισσοτερα.Εγω το πηρα εχθες με 16% φπα 324 ευρω, λογω περιοχης. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts