Jump to content

gnt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9.228
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gnt

  1. Σε άλλα νέα LG: Σκέψεις και ετοιμασίες για τη διάθεση ενός μεταλλικού G4 Pro;
  2. Άλλες εποχές τότε. Όχι ότι θα ήταν δύσκολο για ένα βιομηχανικό κολοσσό του μεγέθους του Fiat Group να μπορέσει να κατασκευάσει mobile συσκευές, όμως η επένδυση θα ήταν αρκετά δαπανηρή και το ROI δύσκολη υπόθεση. Πλέον, με ένα συμβόλαιο ανάθεσης στην Hon Hai μπορεί ακόμα και μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία να λανσάρει στην αγορά μια ή περισσότερες συσκευές.
  3. Βέβαια, αλλά όχι split. Kαναλάτο με τη μονάδα εκτός του λουτρού.
  4. gnt

    4G LTE

    Tα Χανιά έχουν αρκετά καλή κάλυψη 4G. Θα ήθελα να ισχύει το ίδιο και στο Χαλάνδρι (όχι ότι έχω παράπονο).
  5. Nεότερη εξέλιξη Android M: Θετικά τα πρώτα δείγματα αυτονομίας στο Nexus 5
  6. Όλες οι εξελίξεις από το WWDC 2015 iOS 9: Το multitasking γίνεται πραγματικότητα και για τα iPad Move to iOS: Άλλο ένα τρικ της Apple για να μεταβείτε στη δική της πλατφόρμα Προσθήκες και αλλαγές στο Apple Watch με την νέα αναβάθμιση σε watchOS 2 Apple: Παράλληλα με το iOS 9 θα λειτουργήσει μια νέα υπηρεσία ειδήσεων
  7. Όλες οι εξελίξεις από το WWDC 2015 iOS 9: Το multitasking γίνεται πραγματικότητα και για τα iPad Move to iOS: Άλλο ένα τρικ της Apple για να μεταβείτε στη δική της πλατφόρμα Προσθήκες και αλλαγές στο Apple Watch με την νέα αναβάθμιση σε watchOS 2 Apple: Παράλληλα με το iOS 9 θα λειτουργήσει μια νέα υπηρεσία ειδήσεων
  8. Νεότερη εξέλιξη iPhone 6s: Παρουσιάζεται στις 25 Σεπτεμβρίου; (φήμες)
  9. Νεότερη εξέλιξη Samsung Galaxy S5 Neo: Έρχεται με SoC Exynos 7580; (φήμες)
  10. Αυτό αφορά τις χειραποσκευές. Οι βαλίτσες που πάνε στο χώρο αποσκευών του αεροπλάνου συνήθως δεν ελέγχονται για πτήσεις εντός της ΕΕ.
  11. Nαι, δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι στη βαλίτσα (εκτός της περίπτωσης να υφίσταται περιορισμός στην ποσότητα αλκοόλ που μπορεί να εξαχθεί, κυρίως αφορά χώρες εκτός ΕΕ). Κάθε φορά που πάω στο Βέλγιο, κουβαλάω πίσω μπουκάλια (0,75, 1 και 1,5 L) Trappist μπύρας, χωρίς ποτέ να έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
  12. Αν πρόκειται για εργαλείο δουλειάς, τότε το budget είναι απεριόριστο. Για τυπική χρήση, έως 350 ευρώ κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Ελπίζω να υπάρξει διάδοχος του Nexus 5 σε αυτό το εύρος τιμής.
  13. Mε την 38.0.5 δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα. Με την 39 πάλι εμφανίστηκαν κάποια από τα προβλήματα της 38. :wacko:
  14. Έχω γράψει αρκετές φορές για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι μόνη, βέβαια, η Qualcomm που αδράνησε όλο το διάστημα αυτό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι μηχανικοί της Qualcomm αδυνατούν να δώσουν μια λειτουργική custom ARMv8 υλοποίηση. Το πιο πιθανό είναι ότι έλλειψη ζήτησης στο οικοσύστημα του Android μέχρι την κυκλοφορία του Lollipop, σε συνδυασμό με το ότι η Qualcomm έχει τεράστιο lineup σε SoC με ARMv7 based CPU χωρίς να έχει επιτύχει το προσδοκόμενο ROI, λόγω του ανταγωνισμού στα entry level και midrange segments, τους οδήγησε να στραγγίξουν όσο μπορούν την κατάσταση όσον αφορά τις CPU. Στα υπόλοιπα (GPU, DSP, connectivity, integration κ.α.) η Qualcomm δεν έμεινε στάσιμη και σε αρκετούς τομείς ηγείται της αγοράς.
  15. Ωραίος! Πιθανολογούσα ότι οι όποιες αλλαγές θα γίνουν μετά το καλοκαίρι.
  16. Νεότερη εξέλιξη Microsoft Windows 10: Έρχονται επίσημα στις 29 Ιουλίου, με δωρεάν αναβάθμιση
  17. Την Πίζα τη βλέπεις σε ένα πρωϊνό max (αναλόγως του αριθμού των τουριστών). Η Mπολόνια είναι μια μεγάλη φοιτητούπολη αλλά με old money κόσμο. Έχει αρκετά να δεις (είναι επίσης το μουσείο της Ducati, αν σε ενδιαφέρει) και με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις καλό φαγητό σε μέρη που τρώνε οι ντόπιοι. (Συνιστώ το il gelatauro για εξαιρετικής ποιότητας παγωτό σε χαμηλή τιμή). H Φλωρεντία είναι το highlight της Τοσκάνης και αξίζει να ξοδέψεις το μεγαλύτερο ποσοστό του διαθέσιμου χρόνου, καθώς υπάρχουν πολλά να δεις και να κάνεις. Οι αποστάσεις είναι σχετικά μικρές και άνετες στην Autostrada. Το πρόγραμμα που προτείνει ο Βerliner είναι αρκετά καλό, αν δεν αντιμετωπίσεις προβλήματα με τα ωράρια στα μουσεία κτλ.
  18. Νεότερες εξελίξεις Google και Qualcomm συνεργάζονται στο Project Tango Google Project Vault: Η κάρτα που κάνει πιο ασφαλές το smartphone σας
×
×
  • Create New...