prioxxx Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Πήρα τηλέφωνο στο Kaiser Shop και μου έδωσαν αυτό το imei συσκευής 358635054833802. Το βάζω στο http://sndeep.info/en και δεν μου δείχνει τίποτα παραπάνω από το S/N που είναι 483380. Ούτε από πια χώρα προέρχεται, ούτε πότε κατασκευάστηκε ούτε τίποτα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν είναι πολύ παράξενο; :wacko: Σου έχουν πει λάθος serial number. Έχει πολλά.κανονικά πρέπει να ξεκινάει πχ 310 ή 311 312 401 402 που είναι κ η τελευταία μέχρι τώρα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Σου έχουν πει λάθος serial number. Έχει πολλά.κανονικά πρέπει να ξεκινάει πχ 310 ή 311 312 401 402 που είναι κ η τελευταία μέχρι τώρα. To imei μου δώσανε. Το S/N είναι το μόνο στοιχείο που μου εμφανίζει το sndeep. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 To imei μου δώσανε. Το S/N είναι το μόνο στοιχείο που μου εμφανίζει το sndeep. Ναι αλλά για να δεις παρτίδα αμέσως πρέπει να χεις serial Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Tις πληροφορίες όλες τις εμφανίζει ΚΑΙ με το imei!!!! Δε χρειάζεται το Sn. Αυτό ξέρω και εγώ. Έχω δοκιμάσει παλαιότερα μόνο το imei και μου εμφανίζει τα πάντα. Αυτό το imei δεν μου δίνει στοιχεία. Μήπως μπορείς να το δοκιμάσεις και εσύ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Δεν είπα το αντίθετο απλά αν θες να μάθεις γρήγορα κοιτάς στο κουτί το serial number Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 πια είναι καλύτερη παρτίδα , 357 ή 311? βρήκα 2 LG με αυτες τις 2 παρτίδες , για αυτό σας ρωτάω για αυτές τις 2. πια παρτίδα να μην πάρω? πια έχει πρόβλημα με το GPS? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 πια είναι καλύτερη παρτίδα , 357 ή 311? βρήκα 2 LG με αυτες τις 2 παρτίδες , για αυτό σας ρωτάω για αυτές τις 2. πια παρτίδα να μην πάρω? πια έχει πρόβλημα με το GPS? 357 παρτίδα δεν υπάρχει. Η παρτίδα είναι τα 3 πρώτα γράμματα του s/n και το νούμερο δηλώνει την ημερομηνία κατασκευής. 311 είναι 2013(το 3) Νοέμβριος (11), 402 είναι 2014 Φεβρουάριος. Δεν είναι βέβαιο το ποιες παρτίδες έχουν θέμα με το GPS και ποιες όχι αλλά γενικά στις πιο καινούργιες δεν ακούστηκαν παράπονα που ίσως όμως δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εμενα δεν μου ειχε εμφανισει πληροφοριες με τον ΙΜΕΙ. Ηθελε το SN Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εμενα δεν μου ειχε εμφανισει πληροφοριες με τον ΙΜΕΙ. Ηθελε το SN Σε μερικους ετσι κανει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Παρέλαβα σήμερα απο birdphone το G2, πήρα φυσικά το ευρωπαϊκό και είναι απο Πολωνία με παρτίδα 402. Η συσκευή είναι unbranded χωρίς κανένα λογότυπο άλλης εταιρείας κλπ. Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση στο μαγαζί ήταν άψογοι σε όλα τους, μετά την παραγγελία με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν για ότι τους ρώτησα και μου είπαν επίσης πως ισχύει το DOA για 7 ημέρες, πως αν έχει ή πάθει κάτι το κινητό μέσα σε 7 ημέρες τους το γυρίζω σε αυτούς και αυτοί αναλαμβάνουν για την διαδικασία αντικατάστασης, μετά την πάροδο των 7 ημερών επικοινωνία με επίσημη αντιπροσωπεία. Με μια πρώτη ματιά το κινητό είναι φανταστικό!!! Συμφωνώ απολύτως στα λεγόμενα σου..Και εγώ από εκεί το πήρα την ίδια μέρα και όλα άψογα όπως τα περιγράφεις..Και εμένα Πολωνικό είναι..Στα 358€ το πήρα Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, στον Κωτσόβολο στο the mall προχθές το είχε στα 399€. Edited March 7, 2014 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, στον Κωτσόβολο στο the mall προχθές το είχε στα 399€. Μωρε μπραβο.. Παντως ξενερωσα ενω κοιτουσα αγγελιες για κατι σε καλη τιμη και δεν εβρισκα τιποτα, τωρα βλεπω 16αρια και 32αρια κλειστα στα κουτια 300 ευρω.. :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Είναι κινηταρα χτύπα το Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Μωρε μπραβο.. Παντως ξενερωσα ενω κοιτουσα αγγελιες για κατι σε καλη τιμη και δεν εβρισκα τιποτα, τωρα βλεπω 16αρια και 32αρια κλειστα στα κουτια 300 ευρω.. :-/ Πάντως απ' ότι μου είπε ένας γνωστός, πρέπει να ήταν προσφορά για δύο μέρες και λογικά τώρα πρέπει να έχει πάει στα 499€ που πλέον μάλλον αποτελεί την νέα επίσημη τιμή της ελληνικής αντιπροσωπείας. Πάντως μόλις είδα τα 399€ έφαγα τρελό ξενέρωμα γιατί το πήρα πριν 1,5 μήνα στα 599€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Πάντως απ' ότι μου είπε ένας γνωστός, πρέπει να ήταν προσφορά για δύο μέρες και λογικά τώρα πρέπει να έχει πάει στα 499€ που πλέον μάλλον αποτελεί την νέα επίσημη τιμή της ελληνικής αντιπροσωπείας. Πάντως μόλις είδα τα 399€ έφαγα τρελό ξενέρωμα γιατί το πήρα πριν 1,5 μήνα στα 599€! Κακώς πήρες ελληνικό με τόσα λεφτά. 360 το πήρα Εγώ από Σκρουτζ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Κακώς πήρες ελληνικό με τόσα λεφτά. 360 το πήρα Εγώ από Σκρουτζ Τότε στο σκρουτζ είχαν πάει κοντά στα 420€ τα παραεισαγωγής και μάλλον ήταν όλα branded, ενώ και το λευκό χρώμα που ήθελα ήταν λίγο δυσεύρετο στις χαμηλές τιμές. Οπότε επειδή ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, τα έσκασα...και τώρα βλέποντας τις σημερινές τιμές έχω "σκάσει" εγώ :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Το θεμα που ειχες με το ηχειο το εφτιαξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Τελικά το αγόρασε από birdphone ο φίλος μου, σήμερα. Από Πολωνία , 402 παρτίδα. Κατενθουσιασμένος με την συσκευή. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Να τσεκάρει το gps και να μας πεί αν κάνει τα κουλά που κάνει σε άλλους μιας και ειναι νέα παρτίδα το τηλέφωνό του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xandros Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Καλησπέρα ,αναμένω απο ένα "φίλο" να φέρει ένα σφραγισμένο LG G2 32gb στα 300 την ερχόμενη Πεμπτη, αλλά δεν ξέρω ακόμα ΙΜΕΙ κτλ. Το θέμα είναι βασικά απο ότι καταλαβαίνω δεν με καλύπτει η εγγύηση σωστά?Και στην περίπτωση αυτή ποια είναι η διαδικασία? Δεν είχα ακούσει οτι υπάρχουν θέματα με το gps ,με ενδιαφέρει αρκετά, γνωρίζετε τις πιθανότητες να έχω πρόβλημα? Τώρα για παρτίδες κτλ φαντάζομαι θα ξέρω σε λίγες μέρες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Καλησπέρα ,αναμένω απο ένα "φίλο" να φέρει ένα σφραγισμένο LG G2 32gb στα 300 την ερχόμενη Πεμπτη, αλλά δεν ξέρω ακόμα ΙΜΕΙ κτλ. Το θέμα είναι βασικά απο ότι καταλαβαίνω δεν με καλύπτει η εγγύηση σωστά?Και στην περίπτωση αυτή ποια είναι η διαδικασία? Δεν είχα ακούσει οτι υπάρχουν θέματα με το gps ,με ενδιαφέρει αρκετά, γνωρίζετε τις πιθανότητες να έχω πρόβλημα? Τώρα για παρτίδες κτλ φαντάζομαι θα ξέρω σε λίγες μέρες!! Αισιοδοξία. Πιστεύω δεν θα εχεις. Οι νέες παρτίδες δεν έχουν θέμα οσον αφορά την εγγύηση δεν Καλυπτεσαι απο lg hellas. Θα μιλήσεις με το κατάστημα που το πήρε το παιδι σε τυχόν πρόβλημα και εκείνοι θα σου πουν τι θα κάνεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Το θεμα που ειχες με το ηχειο το εφτιαξες? Τότε το είχα αντικαταστήσει εντός του χρονικού ορίου του doa και το καινούργιο δεν έκανε αυτό τον θόρυβο στο ηχείο. Όχι ότι δεν κάνει ποτέ αλλά μάλλον είναι φυσιολογικός ή θέμα δικτύου αφού τον κάνει σχετικά σπάνια και ακούγεται σαν να είναι διαφορετικός θόρυβος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Τότε το είχα αντικαταστήσει εντός του χρονικού ορίου του doa και το καινούργιο δεν έκανε αυτό τον θόρυβο στο ηχείο. Όχι ότι δεν κάνει ποτέ αλλά μάλλον είναι φυσιολογικός ή θέμα δικτύου αφού τον κάνει σχετικά σπάνια και ακούγεται σαν να είναι διαφορετικός θόρυβος. Με το ακουστικό Είχες;ή το ηχείο; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Με το ακουστικό Είχες;ή το ηχείο; Ουπς λάθος μου! Με το ακουστικό είχα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ουπς λάθος μου! Με το ακουστικό είχα πρόβλημα! Τι πρόβλημα Είχες; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts