darklordvader77 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Καλησπερα παίδες, ποιον απ τους παρακατω κωδικούς να χρησιμοποιήσω για να κανω Debrand ενα Lumia 630 Μαύρο (Cosmote Branded)?? RM-976 059V509 GLOBAL SWAP 059V558 PWBASSY LIGHT SWAP ENGINE GLOBAL 059V950 VAR EURO 7F CV 059V951 VAR EURO TR CV 059V9B1 VAR EURO IT CV 059V9C4 VAR EURO IT TIM 059V9F2 VAR EURO HR VIPNET SL 059V9F3 EURO DE TELEKOM 059V9F4 VAR EURO GB CV 059V9G6 VAR EURO DE CV 059V9G8 VAR EURO PL PLAY 059V9G9 VAR EURO PL POLKOMTEL 059V9L5 VAR EURO 3V CV 059V9N6 VAR EURO GR COSMOTE 059V9P8 VAR EURO DE VF 059V9P9 VAR EURO 6A CV 059V9Q0 VAR EURO IT WIND 059V9Q1 VAR EURO CH SWISSCOM SL 059V9Q3 VAR EURO NL CV 059V9Q4 VAR EURO BE CV 059V9Q5 VAR EURO 9T CV 059V9Q6 VAR EURO CH ORANGE SL 059V9R2 VAR EURO IT VF 059V9X6 VAR EURO 7L CV 059W000 VAR EURO DE O2 059W011 VAR IMEA 3T CV 059W019 VAR IMEA 3M CV 059W020 VAR IMEA ZA CV 059W026 VAR EURO GB O2 SL 059W043 VAR EURO 3W VF SL 059W046 VAR EURO 3X VF 059W0F1 VAR EURO IE O2 SL 059W0L2 VAR IMEA ZA MTN 059W0M5 VAR EURO PL ORANGE 059W0M6 VAR EURO RO ORANGE SL 059W0M7 VAR EURO IT H3G 059W0M9 VAR EURO 3P TMO 059W0P3 VAR EURO GB TESCO MOBILE SL 059W0Q1 VAR IMEA IN CV 059W0T4 VAR EURO GB EE SL 059W0V1 GLOBAL 2ND EDITION SWAP 059W0V4 VAR EURO 3N TMO SL 059W0Z9 VAR EURO GR VF 059W1B1 VAR EURO BA BH TELECOM SL Edited September 20, 2014 by darklordvader77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλησπερα παίδες, ποιον απ τους παρακατω κωδικούς να χρησιμοποιήσω για να κανω Debrand ενα Lumia 630 Μαύρο (Cosmote Branded)?? Ένα από τρία: 059V9B1 VAR EURO IT CV (ιταλικό) 059V9F4 VAR EURO GB CV (αγγλικό) 059V9G6 VAR EURO DE CV (γερμανικό) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια η διαφορα από χώρα σε σε χώρα! Μόνο στον χρόνο που έδωσαν την 8.1 είδα διαφορά τίποτε άλλο . Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ένα από τρία: 059V9B1 VAR EURO IT CV (ιταλικό) 059V9F4 VAR EURO GB CV (αγγλικό) 059V9G6 VAR EURO DE CV (γερμανικό) 1000 ευχαριστω..!! Θα το δοκιμασω όταν γυρίσω σπίτι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια η διαφορα από χώρα σε σε χώρα! Μόνο στον χρόνο που έδωσαν την 8.1 είδα διαφορά τίποτε άλλο . Νομίζω έχει διαφορά και το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Σήμερα τελικά το κανα, όλα κομπλέ!! Πολύ χρησιμος οδηγός μπράβο στον Topic Starter!! :) Μηπως ξερετε τι ρυθμισεις χρειαζεται το 630 για Vodafone CU δεδομενα μιας κ εχω φαει τον ιντερνετικο κοσμο και δε βρηκα τιποτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Σήμερα τελικά το κανα, όλα κομπλέ!! Πολύ χρησιμος οδηγός μπράβο στον Topic Starter!! :) Μηπως ξερετε τι ρυθμισεις χρειαζεται το 630 για Vodafone CU δεδομενα μιας κ εχω φαει τον ιντερνετικο κοσμο και δε βρηκα τιποτα?? Δεν ξέρω κι εμένα στην Vodafone το έκαναν από όσο θυμάμαι. Όπως και την Q-card... Στέλνεις μήνυμα ενεργοποίησης ίντερνετ σε κάποιον αριθμό πάντως... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλημερες!! ΛΕω να ξεκινησω φλασαρισμα ενα 1020 μαυρο με vodafone branded αλλα ποια ακριβως romνα επιλεξω??Τι πρεπει να κοιταξω στο κινητο για να ειμαι σιγουρος για τη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλημερες!! ΛΕω να ξεκινησω φλασαρισμα ενα 1020 μαυρο με vodafone branded αλλα ποια ακριβως romνα επιλεξω??Τι πρεπει να κοιταξω στο κινητο για να ειμαι σιγουρος για τη rom? Καλησπέρα. Θα κοιτάξεις να κατεβάσεις το αντίστοιχο firmware για το χρώμα της συσκευής σου. Θα σου πρότεινα να επιλέξεις κάποια rom ανάμεσα στη γερμανική, την αγγλική, την ιταλική ή την γαλλική γιατί συνήθως βγαίνουν πιο γρήγορα οι αναβαθμίσεις για αυτές τις χώρες. 059T2J3 RM-875 VAR EURO DE CV BLACK γερμανική 059T1V6 RM-875 VAR EURO GB CV BLACK αγγλική 059T750 RM-875 VAR EURO IT CV BLACK ιταλική 059T471 RM-875 VAR EURO FR CV BLACK γαλλική Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλησπέρα. Θα κοιτάξεις να κατεβάσεις το αντίστοιχο firmware για το χρώμα της συσκευής σου. Θα σου πρότεινα να επιλέξεις κάποια rom ανάμεσα στη γερμανική, την αγγλική, την ιταλική ή την γαλλική γιατί συνήθως βγαίνουν πιο γρήγορα οι αναβαθμίσεις για αυτές τις χώρες. 059T2J3 RM-875 VAR EURO DE CV BLACK γερμανική 059T1V6 RM-875 VAR EURO GB CV BLACK αγγλική 059T750 RM-875 VAR EURO IT CV BLACK ιταλική 059T471 RM-875 VAR EURO FR CV BLACK γαλλική Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου! Περασα ηδη την Ιταλικη τελικα δεν κρατηθηκα και ολα οκ!! Πολλα μπραβο για το thread και το support που κανεις!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Βλέπω πως το 930 δεν είναι στις υποστηριζόμενες συσκευές ή κάνω λάθος; Έχω μαύρο Ιταλικό και επέλεξα να κατεβάσω την Φιλανδική: 059W0X5: RM-1045 VAR EURO 3V CV BLACK Δεν ξέρω αν έκανα καλά. Αν έχετε να μου προτείνεται μία...; Τέλος πάντων ενώ με την εφαρμογή Windows Phone συνδέομαι κανονικά και συγχρονίζω το Nokia Care Suite δεν την αναγνωρίζει για κάποιο λόγο. 1ος τρόπος... Συνδέουμε τη συσκευή μας και θα πρέπει το Nokia Care Suite να την αναγνωρίσει και να φαίνεται στα αριστερά της οθόνης. Αν η συσκευή μας δεν εμφανιστεί αυτόματα στο Nokia Care Suite πατάμε πάνω αριστερά που λέει "No Connection" και επιλέγουμε το USB(x): RM-xxx. Σε περίπτωση που το Nokia Care Suite δεν αναγνωρίζει τη συσκευή μας εγκαθιστούμε τους drivers τρέχοντας το αρχείο με την ονομασία WinUSB Drivers x86 (32Bit).msi ή WinUSB Drivers x64 (64Bit).msi ανάλογα με την έκδοση του λειτουργικού μας... Έγω την δικιά μου Lumia 930 δεν την βρίσκει με τίποτα. Αλλά και στις υποστηριζόμενες συσκευές δεν το βλέπω το 930. Μήπως υπάρχει νεώτερη έκδοση της σουίτας; Υ.Γ Χώρια ότι στο "No Connection" δεν βλέπω καμία USB θύρα. Edited December 23, 2014 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Βλέπω πως το 930 δεν είναι στις υποστηριζόμενες συσκευές ή κάνω λάθος; Έχω μαύρο Ιταλικό και επέλεξα να κατεβάσω την Φιλανδική: 059W0X5: RM-1045 VAR EURO 3V CV BLACK Δεν ξέρω αν έκανα καλά. Αν έχετε να μου προτείνεται μία...; Τέλος πάντων ενώ με την εφαρμογή Windows Phone συνδέομαι κανονικά και συγχρονίζω το Nokia Care Suite δεν την αναγνωρίζει για κάποιο λόγο. Έγω την δικιά μου Lumia 930 δεν την βρίσκει με τίποτα. Αλλά και στις υποστηριζόμενες συσκευές δεν το βλέπω το 930. Μήπως υπάρχει νεώτερη έκδοση της σουίτας; Υ.Γ Χώρια ότι στο "No Connection" δεν βλέπω καμία USB θύρα. Χρησιμοποιώντας τον πρώτο τρόπο φυσικά και δεν υποστηρίζεται! Αναφέρεται άλλωστε και μέσα στον οδηγό: Σημαντικές πληροφορίες Τα αρχεία της εγκατάστασης τα αναζητούμε στο διαδίκτυο διότι είναι software που δίνεται στα επίσημα κέντρα service της Nokia και απαγορεύεται η διακίνησή τους μέσω του παρόντος οδηγού. Η έκδοση που χρησιμοποιήθηκε (2013.13.4.4) ΔΕΝ είναι συμβατή με τα 625,925,1020,630,930 και συσκευές πιο καινούριες αυτών. Για αυτές τις συσκευές προτείνεται ο 2ος τρόπος με την offline χρήση του Nokia Care Suite καθώς απαιτούν νεότερη έκδοση του προγράμματος. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Χρησιμοποιώντας τον πρώτο τρόπο φυσικά και δεν υποστηρίζεται! Αναφέρεται άλλωστε και μέσα στον οδηγό: Είσαι Θεός λέμε.... :) Πάω για τον δεύτερο τότε. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) 2ος τρόπος Κλείνουμε τη συσκευή μας και αφού τη συνδέσουμε σε κάποια θύρα USB στον υπολογιστή μας κρατάμε ταυτόχρονα το "Power Button" και το Volume - μέχρι να νιώσουμε μια μικρή δόνηση από τη συσκευή. Πατάμε "Retry" και στο μήνυμα που μας ενημερώνει ότι το firmware που θέλουμε να φλασάρουμε δεν ταιριάζει με αυτό του Product Code της συσκευής πατάμε πάλι "ΟΚ". Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι... εγώ μόλις συνδέσω την συσκευή μου στη θύρα USB ανάβει μόνη της...τι ακριβώς δεν έχω καταλάβει; Πότε ακριβώς πατάμε τα κουμπάκια Vol- και Power button; Εμένα ανάβει μόνη της και εκκινεί το πρόγραμμα του Windows phone στον υπολογιστή και ετοιμάζεται για συγχρονισμό. Το έχω κάνει αμέτρητες φορές. Edited December 24, 2014 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι... εγώ μόλις συνδέσω την συσκευή μου στη θύρα USB ανάβει μόνη της...τι ακριβώς δεν έχω καταλάβει; Πότε ακριβώς πατάμε τα κουμπάκια Vol- και Power button; Εμένα ανάβει μόνη της και εκκινεί το πρόγραμμα του Windows phone στον υπολογιστή και ετοιμάζεται για συγχρονισμό. Το έχω κάνει αμέτρητες φορές. Την ώρα που εκκινεί η συσκευή (μόλις τη συνδέσεις και ενεργοποιηθεί μόνη της) και ενώ είναι ακόμα στο λογότυπο της Nokia πάτησε τον συνδυασμό των πλήκτρων. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ερώτηση τώρα... επιστροφή στην αρχική μας ROM υπάρχει; Πόσο μάλλον αν δεν θυμόμαστε ποια ακριβώς είχαμε και τι γίνεται με την εγγύηση σε περίπτωση επιστροφής; Στην Σκανδιναβική που είμαι τώρα όμως έχω πάρει την Denim. Να υποθέσω πως δεν γίνεται να επιστρέψω στην αρχική μου Ιταλική; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ερώτηση τώρα... επιστροφή στην αρχική μας ROM υπάρχει; Πόσο μάλλον αν δεν θυμόμαστε ποια ακριβώς είχαμε και τι γίνεται με την εγγύηση σε περίπτωση επιστροφής; Στην Σκανδιναβική που είμαι τώρα όμως έχω πάρει την Denim. Να υποθέσω πως δεν γίνεται να επιστρέψω στην αρχική μου Ιταλική; Ακολουθείς την διαδικασία που αναφέρεται στον οδηγό: Διαδικασία Επαναφοράς Lumia από την Developer Preview. Σου περνάει την τελευταία επίσημη έκδοση λειτουργικού σύμφωνα με το product code της συσκευής. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ακολουθείς την διαδικασία που αναφέρεται στον οδηγό: Διαδικασία Επαναφοράς Lumia από την Developer Preview. Σου περνάει την τελευταία επίσημη έκδοση λειτουργικού σύμφωνα με το product code της συσκευής. Μα δεν είμαι DP. Με το Nokia recovery αν έχω αλλάξει ROM και product code θα με επαναφέρει σε αυτή που είχα το Ιταλικό firmware; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Μα δεν είμαι DP. Με το Nokia recovery αν έχω αλλάξει ROM και product code θα με επαναφέρει σε αυτή που είχα το Ιταλικό firmware; Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία του οδηγού που αναφέρω στο παραπάνω link σου ξαναπερνάει το εργοστασιακό firmware. Οπότε στην περίπτωσή σου θα σου περάσει το Ιταλικό. Εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις το ιταλική rom και να την φλασάρεις με τον ίδιο τρόπο που φλάσαρες την σκανδιναβική (όπως αναφέρεται δηλαδή και στον οδηγό αυτού του θέματος). Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Τέλεια. Ευχαριστώ ππολύ. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπέρα, έχω κατεβάσει το firmware 059W0X8: RM-1045 VAR EURO 3V CV BR_ORA για το 930, με την online μέθοδο. Μετά πρόσεξα όμως ότι πρέπει να το κάνω με την offline. Πρέπει να το ξανακατεβάσω ή μπορώ κάπως να διαβάσω το αρχείο που ήδη κατέβασα? Επίσης το μοντέλο σαν 930 δεν το βρίσκει, παρά μόνο σαν 1045. Είναι σωστό αυτό? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπέρα, έχω κατεβάσει το firmware 059W0X8: RM-1045 VAR EURO 3V CV BR_ORA για το 930, με την online μέθοδο. Μετά πρόσεξα όμως ότι πρέπει να το κάνω με την offline. Πρέπει να το ξανακατεβάσω ή μπορώ κάπως να διαβάσω το αρχείο που ήδη κατέβασα? Επίσης το μοντέλο σαν 930 δεν το βρίσκει, παρά μόνο σαν 1045. Είναι σωστό αυτό? Καλησπέρα. Το RM-1045 είναι η κωδική ονομασία του 930 οπότε το σωστό είναι αυτό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αρχείο που ήδη κατέβασες. Να προσέξεις μόνο το firmware που κατέβασες να είναι για το χρώμα της συσκευής σου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπέρα. Το RM-1045 είναι η κωδική ονομασία του 930 οπότε το σωστό είναι αυτό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αρχείο που ήδη κατέβασες. Να προσέξεις μόνο το firmware που κατέβασες να είναι για το χρώμα της συσκευής σου. το ξανακατέβασα ακριβώς όπως στις οδηγίες του άρθρου αλλά δεν μου το εμφανίζει όταν πρέπει να προσθέσω την συσκευή. η λίστα τελειώνει στο "929". Το ξαναεγκατέστησα αλλά και πάλι τζίφος. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 το ξανακατέβασα ακριβώς όπως στις οδηγίες του άρθρου αλλά δεν μου το εμφανίζει όταν πρέπει να προσθέσω την συσκευή. η λίστα τελειώνει στο "929". Το ξαναεγκατέστησα αλλά και πάλι τζίφος. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω? Σε ποιά έκδοση του Nokia Care Suite είσαι; 5.4.119.1432; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Σε ποιά έκδοση του Nokia Care Suite είσαι; 5.4.119.1432; 2013.13.4.4 Μου λέει ότι δεν υπάρχει πιο καινούργια. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts