Jump to content

cybton

Members
  • Δημοσιεύσεις

    507
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About cybton

  • Ημ. Γέννησης 21/03/1986

cybton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κατάλαβα... Έτσι εξηγείται που δεν είδα βελτίωση στην αυτονομία, σίγουρα δεν μου άλλαξαν μπαταρία..
  2. 12 ευρώ η μπαταρία 62 το πίσω καπάκι. Μακάρι τι να πω θα δείξει..
  3. Δεν είμαι σίγουρος αν η εφαρμογή έχει όντως καλές μετρήσεις αν και είδα ότι έχει πολύ καλές κριτικές. Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει θέμα η μπαταρία μου γιατί εδώ και κάνα εξάμηνο πέφτει από το 100 στο 80 πολύ γρήγορα συγκριτικά με παλαιότερα και πλέον χρειάζομαι 2 φορτίσεις την ημέρα με τη χρήση που του κάνω, ενώ τα πρώτα 2 χρόνια την έβγαζε τη μέρα.. Δεν ξέρω θα το αφήσω καμία βδομάδα να πάρα μια καλή εικόνα και θα το ξαναστείλω στο σέρβις.
  4. Καλή χρονιά στη παρέα! Είπα να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία μου με το επίσημο σέρβις της Huawei. Το πήγα πριν λίγες μέρες για αλλαγή back cover γιατι μου είχε σπάσει. Είπα αφού το στέλνω που το στέλνω για άνοιγμα ας του κάνω και μια αλλαγή μπαταρίας γιατί κοντεύει τα 3 χρόνια χρήσης. Προς απογοήτευση μου όμως εδώ και 3 μέρες χρήσης με την "νέα" μπαταρία δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά στην αυτονομία και μου μπήκαν ψιλοι στα αυτιά.. Κατέβασα λοιπόν ψάχνοντας αρκετά σε φόρουμ την εφαρμογή accu Battery η οποία μετά από 4 μέρες χρήσης της μου υπολόγισε ότι χωρητικότητα της μπαταρία μου είναι στα 3500 mAh ενώ θα πρεπε να είναι 4000.. Πιστευω ότι παρόλο που το έστειλα στο επίσημο σέρβις μάλλον με δουλέψαμε και δεν την αλλάξανε αφού δεν έχω και τρόπο να το αποδείξω άλλωστε.. Έχετε καμία ιδέα πως αλλιώς θα μπορούσα να το τσεκάρω??
  5. Τελικά αναγκάστηκα να περάσω gms γιατί δεν εβρισκα κάποιες σημαντικές για μένα εφαρμογές. Ακολούθησα τη διαδικασία με downgrade στο firmware και μετα τη διαδικασία με το zip αρχείο χωρίς φλασακια και τέτοια. Αντιμετώπισα ομ ς ένα θέμα και ήθελα την άποψη σας. Ενώ είχα ολοκληρώσει όλη τη διαδικασία μια χαρά και κατέβαζα τις εφαρμογές μου μετά από καμιά ώρα έφαγε σκάλωμα το playstore και μου ζήταγε τα στοιχεία του Gmail μου. Μην τα πολυλογώ χαροπαλεψα και έκανα πάλι τη διαδικασία από την αρχή.. Το χω φτιάξει πάλι αλλά με αγχώνει αν θα γίνεται αυτό συχνά και θα τραβάω λούκι κάθε φορά.. Επίσης πείτε βρε παιδιά κάνα καλό τζαμακι που να μην χαλάει την αίσθηση της οθόνης στα gestures, να σε κόβει δηλαδή στις άκρες και να είναι ενοχλητικό.. Ευχαριστώ για όλα το κινητό είναι κούκλα αλλά ακόμα δεν έχω προλάβει να το δουλέψω για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, σίγουρα η οθόνη του σε σχέση με p20 pro είναι φοβερή διαφορά!
  6. Ουσιαστικά είναι απαραίτητη εφαρμογή μόνο εάν θέλεις να κάνεις στο YouTube vanced login με το g account σου, αλλιώς δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσεις, δουλεύει και χωρις αυτό. ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπότε συμβουλή σας είναι να το τρέξω ως έχει, άρα να μην κάνω backup από phone clone και να εγκαταστήσω απτην αρχή σιγά σιγά ότι χρειάζομαι και βλέποντας και κάνοντας. Ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας!
  7. Καλησπέρα στην ομάδα, Περιμένω αύριο το εργαλείο και έχω την εξής απορία. Αν περάσω τα gms θα έχω κανονικά το playstore διαθέσιμο, ή απλά θα μπορώ να χρησιμοποιώ τις εφαρμογές που χρειάζονται gms κατεβάζοντας τες από διάφορες πηγές?
  8. Αυτά τα διορθώνεις εύκολα από τις ρυθμίσει πλοήγησης, ρυθμισεις>σύστημα και ενημερωσεις>πλοήγηση συστηματος>χειρονομίες >ρυθμίσεις και απενεργοποιειτε τις δύο αυτές επιλογές.
  9. Αν δεν απατώμαι, το δεύτερο δεν γίνεται με τον μαμά launcher.
  10. Έχετε παρατηρήσει ότι πλέον στη 10 δεν δίνει δυνατότητα να βλέπεις από το ιστορικό των κλήσεων σου τις εγγραφές τους ώστε να ακούσεις κάποια που θέλεις, πάρα μόνο μέσα από την εφαρμογή recorder?? Έχει βρει κάποιος κάνα κολπάκι να το φτιάξουμε?
  11. Καλησπέρες στην ομάδα των P20 Pro m8s! Πως το βλέπετε , θα μας έρθει μέσα στον μήνα το 10?? Πιστεύω αν το χει δουλέψει σωστά η Huawei θα μας βγάλει άνετα ένα χρόνο ακόμα τουλάχιστον το εργαλείο! Μπας και μαζέψουμε κανά φράγκο στην άκρη! :P
  12. Έχω το κινητό 1μιση χρόνο σχεδόν και έχω δοκιμάσει τα πάντα μέχρι στιγμής, κατά τη γνώμη μου προτείνω το liquid glass της spigen! Αποτελεσματικό και δεν χαλάει τη εμπειρία χρήσης της οθόνης του που είναι πολύ καλή. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου ήρθε σήμερα παρεμπιπτόντως και η 9.1! Έχω να σημειώσω τα εξης: Ειναι ποιο smooth γενικά, η AOD πλέον δείχνει για όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ ειδοποιήσεις, αλλά δεν έχω βρει σε κάποιο μενού την διαχείριση τους απλά εμφανίζονται. Ένα μόνο πρόβλημα μου έβγαλε, σε κάθε άγγιγμα της οθόνης μου εμφανίζει ένα κύκλο, σαν να έχω επιλέξει σε mirroring να δείχνει που κάνω κλικ.. Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω πουθενά πως απενεργοποιειται.. Κάθε βοήθεια θα την εκτιμούσα!
  13. Σ'ευχαριστώ πολύ. Το έκανα και μου είπαν εντός 24ώρου θα ενεργοποιηθεί. Γνωρίζεις αν γίνεται και σε καρτοκίνητα ή μόνο σε συμβόλαια; Καλή ερώτηση μάλλον όχι όμως..
  14. [QUOT E=stefan_city;7848310]Έχει κάνει κάποιος συγχώνευση κλήσεων με επιτυχία; Το δοκίμασα προ λίγου, αλλά μου έβγαζε αποτυχία. Η διαδικασία που έκανα ήταν η εξής: Έκανα κλήση από τον αριθμό μου (συμβόλαιο cosmote) προς ένα κινητό (καρτοκινητό cosmote). Στη συνέχεια, έκανα κλήση σε δεύτερο κινητό (καρτοκινητό cosmote), βάζοντας αυτόματα σε αναμονή την πρώτη κλήση. Τέλος, πάτησα την επιλογή συγχώνευσης κλήσης στον dialer, αλλά μου έβγαλε μήνυμα αποτυχίας. Πρέπει να καλέσεις την εξυπηρέτηση της Cosmote και να ζητήσεις να ενεργοποιηθεί η επιλογή αυτή στον αριθμό σου. Εγώ το χω κάνει και δουλεύει ρολόι!!
  15. Μην κάνετε το λάθος να βγάλετε την μεμβρανη πριν πάρετε κάτι για αντικατάσταση της! Εγώ την έβγαλα για 2 μέρες μέχρι να μου ρθει το nano liquid της spigen και πρόλαβα να αποκτήσω 2 γρατζουνιές χωρίς να το πάρω χαμπάρι.. Δεν έχει συνεπώς καλή προστασία, αλλά από τότε που εφάρμοσα το nanoliquid έχω βολευτεί! Δεν κάνει τις λαδιλες που λέτε παραπάνω και μετά από 1 μήνα χρήσης δεν έχω τη παραμικρή γρατζουνιά. Είχα και τζαμακι κατά καιρούς και spigen και άλλα (>18 ευρώ), αλλά ότι τζάμι και να βάλεις, πρώτον θα έχεις αυτό το ενοχλητικό υψωματακι γύρω από το δακτυλικο αποτύπωμα και δεύτερον θα αυξήσει τον όγκο του κινητού με αντιαισθητικο και αντιλειτουργικο αποτέλεσμα. Εμένα επίσης, επειδή ως παλιός χρήστης Nokia N9 αγαπάω τα gestures navigation, με οποιοδήποτε τζαμακι και να έχω δοκιμάσει με ενοχλεί στις χειρονομίες και τις καθιστά μη βολικές για τους παραπάνω λόγους. Εν κατακλείδι βάλτε nano liquid by spigen και μια όμορφη θήκη και με λίγο προσοχή χαρείτε τη κινηταρα μας και μην την μπουκωνετε με πολλά πολλά γιατί έτσι κι αλλιώς το πολύ μετά από 2 χρόνια θα την πετάξετε για άλλο. Το θέμα είναι να χαρείς τη συσκευή σου.στο κάτω κάτω.. .
×
×
  • Create New...