Jump to content

iPad Air (1st gen - 2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ώς προς το wifi είναι τεχνολογίας MIMO δηλαδή σε σχέση με μια συμβατική συσκευή έχεις διπλές ταχύτητες (300mbps) αν και το ρουτερ είναι παρόμοιας τεχνολογίας..

Τώρα σχετικά με το flash και το streaming... κάποιες σελίδες τις παίζει , κάποιες όχι, αν θες δώσε ενα url για την συγκεκριμένη που ενδιαφέρεσαι να δοκιμάσουμε!

π.χ απο εδώ http://www.greekin.info/forum/index.php?showforum=288

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παντως αρκετο κρασαρισμα με safari / ιος 7.0.4 / ipad air...αηντε μπας και ρθει καμια

αναβαθμιιση και λυθει....

Και νομιζα οτι ημουν ο μονος με το mini. Εμενα μου εχει κρασαρει αρκετες φορες και οταν ειμαι στις ρυθμισεις. Με πεταει οταν παω να αλλαξω κατι στο κεντρο γνωστοποιησεων.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Και νομιζα οτι ημουν ο μονος με το mini. Εμενα μου εχει κρασαρει αρκετες φορες και οταν ειμαι στις ρυθμισεις. Με πεταει οταν παω να αλλαξω κατι στο κεντρο γνωστοποιησεων.

Αυτό το κάνει και στο iphone 5 που έχω με 7.1 beta 2. Είναι θέμα του ios που τρώει κόλλημα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Η μπαταρία ειναι ...τούμπανο 13 ώρες και 40 λεπτά ούτε στα πιο απίθανα όνειρα.προσωπικα πιστευω ότι αξίζει μέχρι τελευταίο ευρω

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

καλησπέρα παιδια.εχει χρησιμοποιήσει καποιος το Puffin Web Browser να μου πει αν λειτουργει κανονικα ή εχει πρόβλημα για προβολη flash στις σελίδες ? ευχαριστώ εκ των προτερων

καλησπέρα!ειχα το ipad 4,το πουλησα χθες,σημερα πήρα το note 10.1 2014 LTE αλλα δεν με τρέλανε κιόλας...ποια η γνωμη σας?να πάω για το ipad air 4G?έχει κάποιος εμπειρια με το note?αν και ειμαι χρήστης android,δεν μου πολυάρεσε..με βόλευε περισσοτερο το ipad για σερφαρισμα,μονο γι'αυτο το ειχα..ευχαριστώ!

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Χαιρετω,

Σημερα,το air,τάπαιξε εντελως.Κολλαγε συνεχεια ο,τι σαιτ και να πηγαινα να κατεβασωΑναγκαστηκα να πατησω και τα δυο κουμπια μαζι για να αβυσει,και να ελευθερωθει.

Το κακο ξεκινησε απο τη στιγμη που κατεβασα το ishow.gr,το οποιο εχει μαζεμενα ολα τα ραδιοφωνα,οποτε και βαζω καποιο να παιζειμενω διαβαζω.

Στην αρχη εβαλα το Σκαι,και δουλευε το συστημα ,αλλα μολις πηγαν να αλλαξω σταθμο,τοτε αρχισε η πλακα,ή μαλλον η ζοχάδα.Κολλουσαν ολα,κτλπ κτλπ.

Καποιο σχολιο;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

καλησπέρα!ειχα το ipad 4,το πουλησα χθες,σημερα πήρα το note 10.1 2014 LTE αλλα δεν με τρέλανε κιόλας...ποια η γνωμη σας?να πάω για το ipad air 4G?έχει κάποιος εμπειρια με το note?αν και ειμαι χρήστης android,δεν μου πολυάρεσε..με βόλευε περισσοτερο το ipad για σερφαρισμα,μονο γι'αυτο το ειχα..ευχαριστώ!

Μονος σου εδωσες την απαντηση... Εμπειρια surfing δε θα βρεις καλυτερη, ανεξαρτήτως πλατφόρμας, οποτε αν αυτό είναι που θες πρωτίστως από μια ταμπλετα, ναι, πηγαινε σε ipad air...

Μονος σου εδωσες την απαντηση... Εμπειρια surfing δε θα βρεις καλυτερη, ανεξαρτήτως πλατφόρμας, οποτε αν αυτό είναι που θες πρωτίστως από μια ταμπλετα, ναι, πηγαινε σε ipad air...

Το Ipad air είναι το καλύτερο ipad σε όλα, είχα το 4 αλλά αυτό είναι ένα άλλο μηχάνημα απίστευτο σε ταχύτητα και ομαλή λειτουργιά, καμιά σχέση με το note 10.1 η ότι άλλο ξέρουμε μέχρι σήμερα. Αν και έχει ίδια χαρακτηριστικά με το 5s είναι πολύ πιο γρήγορο.

μπορει καποιος να με βοηθησει γτ εχω μπερδευτει. αγοραζω εγω το ιπαδ το συνδεω με τον υπολογιστη μου και ανοιγει το itunes. θα μου το εμφανισει αριστερα στην μπαρα. ας πουμε για παραδειγμα οτι θελω να περασω μια φωτογραφια/τραγουδι/ταινια.

1) Μπορω να για παραδειγμα το αρχειο ειναι στην επιφανεια εργασιας να το κανω drag n drop στο ιπαντ μου εμφανιζεται στην αριστερη μπαρα στο itunes ή πρεπει να περασω το αρχειο αυτο στο itunes και μετα να κανω συγχρονισμο για να μου περασει το ιπαντ. και αν ειναι ο δευτερος τροπος πιανει διπλο χωρο στον υπολογιστη?

2) παω να το συνδεσω σε ενα λαπτοπ που εχω για να περασω μια ταινια που εχω σε αυτο. μπορω η θα πρεπει να κανω sync με το λαπτοπ κ να χαθουν τα αρχεια?

3)και τελος περναω την τινια στο itunes πως την περναω? με το αρχειακι .srt? θα παιζει υποτιτλους κανονικα?

Edited by Zspanos

Περί κιτρινιλας.Συγκρινα το air του παιδιού μου με το ipad3 μου σε φουλ φωτεινοτητα και διαπίστωσα οτι air ηταν πολυ πιο λευκό. Με λίγα λόγια το 3 ειναι πιο θαμπό αλλα εδώ και ενάμιση χρόνο δεν με χάλασε. To air πάντως ειναι χιονιάτο.χρονια σας πολλά.

μπορει καποιος να με βοηθησει γτ εχω μπερδευτει. αγοραζω εγω το ιπαδ το συνδεω με τον υπολογιστη μου και ανοιγει το itunes. θα μου το εμφανισει αριστερα στην μπαρα. ας πουμε για παραδειγμα οτι θελω να περασω μια φωτογραφια/τραγουδι/ταινια.

1) Μπορω να για παραδειγμα το αρχειο ειναι στην επιφανεια εργασιας να το κανω drag n drop στο ιπαντ μου εμφανιζεται στην αριστερη μπαρα στο itunes ή πρεπει να περασω το αρχειο αυτο στο itunes και μετα να κανω συγχρονισμο για να μου περασει το ιπαντ. και αν ειναι ο δευτερος τροπος πιανει διπλο χωρο στον υπολογιστη?

2) παω να το συνδεσω σε ενα λαπτοπ που εχω για να περασω μια ταινια που εχω σε αυτο. μπορω η θα πρεπει να κανω sync με το λαπτοπ κ να χαθουν τα αρχεια?

3)και τελος περναω την τινια στο itunes πως την περναω? με το αρχειακι .srt? θα παιζει υποτιτλους κανονικα?

1.Γενικα δεν πολυχρησιμοποιω το itunes,αλλα οταν θες να θα περασεις οτιδηποτε στο ipad μεσω pc το κανεις απο την εκαστοτε εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στο ipad σου,την οποια την επιλεγεις μεσα απο τα app του itunes και κανεις copy paste με την διαδικασια θες πχ να περασεις μια ταινια,εγω δηλαδη παω στο avplayer hd αριστερα το επιλεγω και παω δεξια μετα και παταω add και ψαχνω που εχω αποθηκευμενη την ταινια και την επιλεγω και αυτοματα μεταφερεται στο ipad.

2.Εδω δεν σε καταλαβα τι εννοεις,τα αρχεια που μεταφερεις δεν χανονται που εχεις στο pc απλα αντιγραφη στην ουσια κανεις οχι αποκοπη.

3.Την παιρνας ξεχωριστα σαν srt αρχειο αφου περασεις πρωτα το αρχειο ταινιας και φορτωνει αυτοματα πχ στο avplayer hd που εχω εγκαταστησει στο ipad και παιζει κανονικα με τους υποτιλους.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

2.Εδω δεν σε καταλαβα τι εννοεις,τα αρχεια που μεταφερεις δεν χανονται που εχεις στο pc απλα αντιγραφη στην ουσια κανεις οχι αποκοπη.

θελω να πω αν το εχω συνδεδεμενο στο λατοπ μου και μετα το συνδεσω στον υπολογιστη του φιλου μου για να περασω μια ταινια που εχει, θα με αφησει?

θελω να πω αν το εχω συνδεδεμενο στο λατοπ μου και μετα το συνδεσω στον υπολογιστη του φιλου μου για να περασω μια ταινια που εχει, θα με αφησει?

Δεν νομίζω να εχεις θέμα,απλα το λαπτοπ του φίλου σου να εχει εγκατεστημένο επίσης το iTunes.

Βέβαια δεν το εχω δοκιμάσει στην δικια μου περίπτωση,αρα μια μικρη πισινη κρατά,αν και δεν νομίζω.

Ας απάντηση και κάποιος άλλος που το εχει τεστάρει να σου πει 100%τι ιςχυει.

Δεν νομίζω να εχεις θέμα,απλα το λαπτοπ του φίλου σου να εχει εγκατεστημένο επίσης το iTunes.

Βέβαια δεν το εχω δοκιμάσει στην δικια μου περίπτωση,αρα μια μικρη πισινη κρατά,αν και δεν νομίζω.

Ας απάντηση και κάποιος άλλος που το εχει τεστάρει να σου πει 100%τι ιςχυει.

Μονο με μια βιβλιοθηκη itunes μπορει να συγχρονιζει καθε φορα.

οποτε αυτο που θελει ο φιλος δεν γινεται.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

και αν εγω εχω συγχορνισω με το λαπτοπ και το λαπτοπ μου χαλασει και αναγκαστω να το βαλω στο pc μου τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

να αυτα τα κολληματα της apple δεν μπορω.

και αν εγω εχω συγχορνισω με το λαπτοπ και το λαπτοπ μου χαλασει και αναγκαστω να το βαλω στο pc μου τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

να αυτα τα κολληματα της apple δεν μπορω.

Αν χαλασει το λαπτοπ σου και το βαλεις σε αλλο pc, τοτε νομιζω να σου πει οτι το υπαρχον περιεχομενο θα διαγραφει για να συγχρονιει με το νεο pc.

Βεβαια, 2 pc μπορουν να μοιραζονται την ιδια βιβλιοθηκη νομιζω (δεν το εχω δοκιμασει ποτε, δεν εχει χρειαστει) , οποτε δεν θα εχεις προβλημα.

Δεν εννοοω να συγχρονισει Γιαννη

Απλα να μεταφερει μια ταινια απο ενα αλλο pc στo ipad.

Mου φαινεται αδιανοητο να εχω 2 pc στα οποια εχω εγκατεστημενο το itunes και να μην μπορω να μεταφερω και απο τα 2 οχι ταυτοχρονα αλλα ενα καθε φορα.(πες πχ χαλασε το ενα η' δεν το εχω το αλλο μαζι μου οταν ειμαι εκτος σπιτιου)

Δεν εννοοω να συγχρονισει Γιαννη

Απλα να μεταφερει μια ταινια απο ενα αλλο pc στo ipad.

Mου φαινεται αδιανοητο να εχω 2 pc στα οποια εχω εγκατεστημενο το itunes και να μην μπορω να μεταφερω και απο τα 2 οχι ταυτοχρονα αλλα ενα καθε φορα.(πες πχ χαλασε το ενα η' δεν το εχω το αλλο μαζι μου οταν ειμαι εκτος σπιτιου)

Μα πως θα γινει η μεταφορα, αν δεν συγχρονισει?

Αλεξ, οσο αδιανοητο και αν σου φαινεται, ειναι σωστο.

αν συγχρονιζε με περισσοτερες βιβλιοθηκες, το αποτελεσμα θα ηταν ενας ατελειωτος αχταρμας!

απλα, εχε υποψη σου οτι με το itunes συγχρονιζει, δεν περνας απλως αρχεια.

Αν καποιος αλλος ξερει κατι παραπανω, ας το πει, εγω νομιζω οτι δεν γινεται παντως.

Καλησπέρα παιδιά! Όντως δεν είναι καλή ιδέα να μη μπορείς να περάσεις μερικά mp3 ή μια ταινία απο διαφορετικό υπολογιστή με το itunes...

Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ itunes γιατί με βρίσκει αντίθετο η ιδέα αλλά και γιατί δεν χρησιμοποιώ windows ή osx στο main pc μου.. οπότε αυτό που με έχει βολέψει (και ίσος βολέψει και άλλους) είναι να χρησιμοποιώ εφαρμογές οι οποίες δίνουν μια local ip address + port για παράδειγμα http://192.168.1.64:8000 μέσα από τήν οποία συνδέεσαι από ὈΠΟΙΝΔἨΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (ανεξαρτήτως λειτουργικού ή εγκατεστημένων drivers) που βρίσκεται στο ίδιο wifi δίκτυο με το iPad σου και μέσα από web interface στέλνεις το αρχείο που θέλεις στο τάμπλετάκι , mp3, εικόνες, docs , whatever.. τέτοιες εφαρμογές (δωρεάν κιολάς) υπάρχουν πολλές όπως:

MediaPlayer , OPlayerHD (για ταινίες και μουσική) , folder plus για docs όπως word, excel, pdf, etc..

ελπίζω να μη σας μπέρδεψα χειρότερα.. 8)

Edited by V_tec

Καλησπέρα παιδιά! Όντως δεν είναι καλή ιδέα να μη μπορείς να περάσεις μερικά mp3 ή μια ταινία απο διαφορετικό υπολογιστή με το itunes...

Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ itunes γιατί με βρίσκει αντίθετο η ιδέα αλλά και γιατί δεν χρησιμοποιώ windows ή osx στο main pc μου.. οπότε αυτό που με έχει βολέψει (και ίσος βολέψει και άλλους) είναι να χρησιμοποιώ εφαρμογές οι οποίες δίνουν μια local ip address + port για παράδειγμα http://192.168.1.64:8000 μέσα από τήν οποία συνδέεσαι από ὈΠΟΙΝΔἨΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (ανεξαρτήτως λειτουργικού ή εγκατεστημένων drivers) που βρίσκεται στο ίδιο wifi δίκτυο με το iPad σου και μέσα από web interface στέλνεις το αρχείο που θέλεις στο τάμπλετάκι , mp3, εικόνες, docs , whatever.. τέτοιες εφαρμογές (δωρεάν κιολάς) υπάρχουν πολλές όπως:

MediaPlayer , OPlayerHD (για ταινίες και μουσική) , folder plus για docs όπως word, excel, pdf, etc..

ελπίζω να μη σας μπέρδεψα χειρότερα.. 8)

Αυτό γίνεται, αλλά για να περάσεις ταινία, θα είναι λίγο βασανιστικό.

• The title was changed to iPad Air (1st gen - 2013)
  • The topic was unpinned