Jump to content

AGIOS1977

Members
  • Δημοσιεύσεις

    173
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AGIOS1977

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    MTN - Κύπρος

AGIOS1977's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τζαι(και) μια φορά ο Άρης(ομάδα ποδοσφαίρου στην Κύπρο που σπάνια κάνει νίκη και έμεινε ως φράση για προσωπική τύχη).
  2. Το κουτι δεν έχει καμία αξία παρά μόνο να έχει καινούργια συσκευή .Όπως και να έχει το πήγα πίσω στο κατάστημα που το αγόρασα,επικαλέστηκα DOA και τα λοιπά αλλά τζίφος,η απάντηση που έπαιρνα συνεχώς ήταν ότι πρέπει να πάει στο επίσημο εξουσιοδοτημένο σέρβις της apple στην Κύπρο και αυτοί θα αποφασίσουν κατά πόσο η συσκευή είναι προβληματικη. Πάντως ο πωλητής έχει γράψει στην αναφορά του ότι διαπιστώνει apple hissingate.Αυτό που με καίει όμως δεν είναι οι μέρες της διαδικασίας αλλά αν θα μου δώσουν ανακατασκευασμενη συσκευή η καινούργια.1000 € για ανακατασκευασμενη συσκευή παει πολύ.Πάντως ο πωλητής μου έδειξε και τους κανόνες DOA του καταστήματος,οτιδηποτε αλλη προβληματικη συσκευη αντικατασταται άμεσα με καινούργια πλην συσκευών apple .
  3. Γεια σας παιδιά. Κάτοχος και εγώ iPhone 7 plus,παραγωγής 46ης εβδομάδας και το hissing υπάρχει στη συσκευή μου. Νόμιζα ότι αν περίμενα καιρό πριν το αποκτήσω οι Τ πρόσφατες παρτίδες δεν θα είχα το πρόβλημα. Τρομερός ο ήχος που κάνει στην εγγραφή βίντεο. Θα το επιστρέψω άμεσα και άντε τώρα να ξεμπερδεύεις . Πάντως δεν θα δεκτω κουτί παλιό. Καινούργιο κουτί με καινούργιο κινητό μέχρι να πετύχω απροβλημάτιστη συσκευή. Και εννοείται θα το δοκιμάζω μόλις μου το αντικαταστήσουν στην παρουσία του πωλητή, να μην χάνω χρόνο. 970 ευρώ είναι....
  4. Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος iPad air 2 και τώρα στν 8.1.3. Έχω παρατηρήσει από τα χθες ότι το ταμπλέτες ενώ είμαι στο Ίντερνετ σταματά να λαμβάνει ενώ άλλες συσκευές εξακολουθούν να είναι συνδεδεμένες στο Ίντερνετ. Δεν αποσυνδέεται από το modem αλλά σταματά να κατεβάζει δεδομένα και αναγκάζομαι να κλείνω / ανοίγω wifi για να δουλεύει κανονικά. κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα?
  5. Στην Αγγλία έχει 670 ευρώ. Κόβεις και αεροπορικό ειςητηριο και σου έρχεται πιο φθηνά.αυτο με το ς πάντως παραμένει στο λεξικό.
  6. Πρωτες τιμες στην Κύπρο'public 899 ευρώ Stephanis 879ευρω για το 16gb. Τιμες για όσους βιαζονται. Αναμονή λοιπον για Χριστούγεννα,κανονική τιμή και επιδότηση.
  7. Λοιπόν απο ipad 3 γράφω για Τετάρτη φορά αφου κρασαρε τρεις φορές o safari. Θελω να αγοράσω το 4,7 αλλα αν η αππλ δεν διορθώσει πλήρως τα bugs μένω και με το note2. Πάντα προτιμούσα τις συσκευές αππλ λόγω αξιοπιστίας αλλα φαίνεται οτι θα χαθεί. Specs και λοιπά δεν με ενδιαφέρουν με ενδιαφέρει η ομαλότητα. Αν δεν μπορούν να μου το προσφέρουν θα παραμείνω με το note μου.
  8. Σιγά μην το κερδίσω εγω. καλή Ανάσταση.
  9. Τωρα το κατάλαβα. Θα το δοκιμάσω και σε ενημερώνω.
  10. Μπορείς να δεις αν λειτουργεί αντίθετα? δηλαδή βάλε την φωτεινοτητα στο φουλ και μπες σε σκοτάδι να δεις οτι δεν μειώνεται.
  11. Αυτό δεν το έχω καταλάβει εάν θέλετε να γίνετε πιο αναλυτικός (Πάντως ενεργοποιώντας τη Κλειδοθήκη θα θυμάται τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε Ρυθμίσεις - iCloud - Κλειδοθήκη) Έλα που όμως δεν έχει τη Κυπρο στην κλειδοθηκη.Αν ειναι δυνατόν απο τις πρώτες χώρες που πανε τα προϊόντα σύμφωνα με event της apple και δεν υπάρχει στην κλειδοθηκη η Κυπρος με το αρχικό προθεμα τηλεφώνου.Και κάτι αλλο εχω προσέξει αν βάλω την φωτεινοτητα στο φουλ και ενεργοποιηςω την αυτόματη φωτεινοτητα αυτή παραμένει στο φουλ ακομα και αν είμαι στο σκοτάδι. Για να ήμουν σίγουρος οτι ο αισθητήρας δεν ηταν χάλαςμενος έβαλα την φωτεινοτητα στο χαμηλότερο επίπεδο και όταν πήγα σε φως η φωτεινοτητα δυναμώσε. Επισης αυτο το σίγμα ς μου την δίνει. Κατα τα αλλα ειναι superb.
×
×
  • Create New...