Jump to content

V_tec

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by V_tec

  1. V_tec

    iPhone 5S

    Να το πιστέψεις! Το 4g δίκτυο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξάρτητο απο το 3g. Σε αντίθεση με το 3g που αν πιανεις σιγουρα εχεις πρόσβαση και σε 2g. Στο 4g δεν ισχυει αυτο διότι οι κεραίες εκπομπής ειναι εντελως διαφορετικές και δεν αποκλειεται σε μια περιοχη να μην εχεις καθολου 3g και το 4g σου να ειναι καμπάνα. Προφανως σε αυτες τις περιοχές σε συμφέρει να κλειδώνεις σε 4g οχι μονο για τις υψηλές ταχύτητες αλλα και για να γλειτωσεις το battery drain που κανει η συσκευη οταν πασχίζει να βρει σημα.
  2. V_tec

    iPhone 6S

    Για το "3" γινεται και απο την stock εφαρμογη να χωρισεις τις επαφες σου σε ομαδες. Στο field που λεει "εταιρεία" μπορεις να ορισεις δικες σου ομάδες πχ εγω εχω Οικογένεια , Φίλοι και Μεταπτυχιακό. Με το που παω να γραψω στο search "Οικ" μου κανει grep ολες τις επαφες της οικογενειας μου κλπ. Με εχει βολεψει πολυ! Ελπιζω να βοηθησα.
  3. V_tec

    iPhone 4S

    κατι τι; πες μας ακριβως τι σου λεει για να καταλαβουμε.
  4. V_tec

    iOS 10

    Εμενα απο την συμπεριφορα του δειχνει να ταυτιζονται οι δυο καδοι. Σε ευχαριστω για την προσπαθεια κ για το screenshot. :) Πιστευω να στρωσει μονο του αν ειναι μπαγκ. :-)
  5. V_tec

    iOS 10

    Διεγραψα 2-3 φωτος και εμφανιστηκε στο iCloud... προφανως εσενα ο καδος σου εχει αρχεια... αρα εν τελη δε φταιει αυτο... ισος ειναι bug.
  6. V_tec

    iOS 10

    Εμενα γιατι δεν εχει τετοιο φακελο; http://postimg.org/image/vlrzy6d1x/
  7. V_tec

    iOS 10

    Φυσικά τις έχω σβήσει από τον κάδο της συσκευής! Μιά ματιά που έριξα στο Cloud, δεν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή κάδου να τις κρατάει για 30 ημέρες.
  8. V_tec

    iOS 10

    Καλημέρα παιδιά! Μία ερώτηση και από εμένα. Στον διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης iCloud στην Βιβλιοθήκη φωτογραφιών και βίντεο iCloud λέει ότι δεσμεύει 2 GB ενώ δεν έχω καθόλου βίντεο στο cloud, παραμόνο καμιά 50αρια φωτογραφίες οι οποίες δεν πιάνουν πάνω από ~150mb. Τί μπορώ να κάνω για να "δει" το πραγματικό μέγεθος? Υποψιαζομαι οτι δεσμευει την μνήμη από φωτός που είχα παλαιότερα αλλά τις οποίες έχω διαγράψει απο την συσκευή (και αυτόματα όπως έλενξα, διαγράφτηκαν και από το iCloud). Η συσκευή μου είναι iPhone 5S με iOS 10.0.2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
  9. V_tec

    iPhone 6

    Καλημερα, για να αρχισει απο το μηδεν οταν βγαλεις την συσκευη απο την πριζα θα πρεπει να το εχεις φορτώσει τουλαχιστον στο 90% (στην ενδειξη πανω δεξια).
  10. Απ'όσο γνωρίζω όχι. Δεν υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να μετράει την θερμοκρασία. Ωστόσο ακόμα και ακουμπώντας το με τα χέρια μπορείς να καταλάβεις ενδεικτικά αν υπάρχει πρόβλημα ή οχι.
  11. V_tec

    iPhone 5S

    Καλημέρα παιδιά, το κινητό τελικά φτιάχτηκε σε συνοικιακό μαγαζάκι με κόστος 40€ σε κάτι λιγότερο από μία ώρα από την ώρα που του το πήγα. Κάτι έπαιζε με το σημείο στο οποίο κουμπώνει η κάρτα sim. Ο λόγος που μπήκα στον κόπο να το αναφέρω και να γράψω το παρόν ποστ είναι πως μου φαίνεται αδιανόητο ένα μαγαζί "γενικών επισκευών" να το έφτιαξε οικονομικά και ταχύτατα, ενώ όταν το είχα πάει στους παραπάνω κυρίους, μου είπανε 120€ για επισκευή μητρικής και μάλιστα μου αναφέρανε ότι θα περίμενα και 2 εβδομάδες που ήταν η διάρκεια του "χειρουργείου" γιατί θα το στέλναν στα κεντρικά στον Πειραιά. Και τώρα αυτοί οι άνθρωποι θεωρείται ότι είναι ειδικοί στα iDevices.. Ειθικό δείδαγμα? Μην εμπιστεύεστε στα τυφλά κανέναν και ρωτήστε και αλλού, ακόμα και αν θεωρούνται αξιόπιστα/αξιόλογα μαγαζιά, εν τέλη, δυστυχώς όλοι μας κοιτάνε στις τσέπες.
  12. V_tec

    iPhone 5S

    Δεν ειναι ακριβως ετσι. Αυτος μου ειπε οτι με 120 το διορθωνει ενω με 200 αλλαζει την μητρικη.. Αρα: ή οντως διορθωνει το ολοκληρωμα ή κατι αλλο παιζει.. anyway, θα ρωτησω να το δουν κιαλλου.. και αν δε βγαλω ακρη, θα του κανω χρηση "iPod" και θα κοιταξω για αλλη συσκευη! :-)
  13. V_tec

    iPhone 5S

    Ναι ειναι πολλα τα λευτα. Αν ειναι ετσι καλυτερα να το κρατησω για gps. Στο iRed μου ειπαν οτι δεν ειναι κεραια. Ωστόσο, αμα ηταν μητρικη θα λειτουργουσε κανονικα η συσκευη; Ουτε αυτος εκει ειχε ξεκαθαρη εικονα του τι ακριβως φταιει.. απλα οταν δεν βλεπει το προβλημα λεει μια fixed χρεωση στον πελατη και αμα πιασει.. :/ Γιαυτο ρωτησα εδω, μηπως κανα τσακαλι εχει παρομοια εμπειρια ή καποιος που κανει χειρουργεια και εχει αποψη επι του θεματος.
  14. V_tec

    iPhone 5S

    ναι, δοκιμασα αλλα δεν φτανει καν στο να παρει σημα για ιντερνετ... αφου ουτε σημα για κληση δεν πιανει.. καμια υπηρεσια λεει. Του εριξα και ενα set up as new για να σιγουρεψω οτι δεν φταιει το λογισμικο.
  15. V_tec

    iPhone 5S

    Καλημερα παιδια, εχω ενα 5S εκτος εγγυησης το οποιο ειναι σε αριστη κατασταση (δεν εχει πεσει ποτε κατω, ουτε εχει φαει υγρασιες, αγρατζουνιστο κτλ). Εχω περασμενη την 9.3.4 εδω και 3-4 μερες. Απο προχθες η συσκευη δεν συνδεεται στον παροχο (cosmote). Η σιμ δεν εχει καποιο προβλημα, την δοκιμαςα σε αλλη συσκευη. Λεει "αναζητηση" και μετα απο λιγο "καμια υπηρεσια" . Μερικες φορες συνδεεται... ειναι με τις ωρες του. Το πηγα σε iRed και μου ειπαν οτι εχει θεμα η μητρικη κ το κοστος για διορθωση ειναι 120€, μου φανηκαν πολλα για συσκευη 3ετιας κ δεν ξερω κ κατα ποσο ειναι μητρικη απο την στιγμη που μερικες φορες πιανει σημα. Σα να το ξεπεταξε δλδ χωρις να καταλαβει ουτε ο ιδιος τι ακριβως φταιει. Οτιδηποτε αλλο στην συσκευη, οθονη, κουμπια, wifi, gps λειτουργουν αψογα. Καμια ιδεα; Καποιος με παρομοια εμπειρια; Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!
  16. εχει δικιο ο NeverMind, το iOS δεν ειναι ιδιο οπως προαναφερθηκε πιο πανω. Υπαρχουν νομοι που το περιοριζουν σε καποιες λεπτομερειες σε χωρες οπως Katar, Jedah κλπ και το facetime δεν ειναι προεγκατεστιμενο, ουτε μπορει να επανελθει με καποιο update κλπ. Αποσο ξερω iMessage λειτουργει κανονικα. Αλλα ενταξει, αυτο δεν θεωρω οτι ειναι σοβαρος λογος να αποριψεις το τηλεφωνο σε μια καλη τιμη.
  17. V_tec

    iPhone 5

    φυσικα συμφερει! :P σε αυτα τα λευτα δεν υπαρχει τοσο ποιοτικη συσκευη.
  18. V_tec

    iPhone 5S

    Το οτι κάτι επηρέαζε την λειτουργία της εφαρμογής και δεν είναι καλογραμμένη είναι το προφανές, αλλά αυτό δεν αρκει. Τελικά έβγαλα άκρη. Για κάποιο πολύ περίεργο λόγο, ο ήχος δεν λειτουργεί όταν είμαι ταυτόχρονα logged-in στο Facebook και από το desktop pc μου. Με το που έκανα log-off από τον υπολογιστή, ο ήχος επανήλθε στις συσκευές. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί λύση για εμένα μιας και ο υπολογιστής δεν κλείνει ποτέ, αλλά τουλάχιστον κατάλαβα που γίνεται το conflict για όποιον άλλον αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Γενικότερα από τότε που καταργήθηκε το XMPP protocol στο facebook δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα στο messenger.
  19. V_tec

    iPhone 5S

    Καλησπερα παιδια, εχω ενα θεματακι με το messenger app του facebook. Οσο ειμαι μεσα στην εφαρμογη εχει ηχο κανονικα. Οσο ειμαι με κλειδωμενη οθονη κ εχω μηνυμα.. "ξυπναει" η οθονη αλλα ηχος δεν ακουγεται. Στο ρυθμισεις -> γνωστοποιησεις -> messenger εχω ενεργοποιημενους τους ηχους καθως και εντος της εφαρμογης στο "εγω"-> "ειδοποιησεις στο Messenger" ! Επισης, ειναι ενεργοποιημενη η εφαρμογη στο υποβαθρο/background. Η συσκευη εχει κανονικα ηχο σε αλλες εφαρμογες κλπ. αρα υποθετω οτι ειναι θεμα software. Την εφαρμογη του fb δεν την εχω εγκατεστημενη, δε με βολευει. Να σημειωσω οτι το ιδιο προβλημα μου κανει και στο iPad Air μου. Εχετε καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων :)
  20. V_tec

    iPhone 6S

    Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Οι εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες built-in στο λογισμικό είναι λογικό να δουλεύουν καλύτερα, πιο γρήγορα και με χαμηλότερη κατανάλωση από τις thirdparty. Από εκεί και πέρα είναι εντελώς υποκειμενικό το ποια εφαρμογή είναι πιο πρακτική για τον καθένα. :)
  21. V_tec

    iPhone 5

    ακριβως αυτο. το οτι δεν ερχεται αργοτερα μηνυμα με το log της κλησης ειναι θεμα παροχου και οχι συσκευης. καλο ειναι να το αναφερεις στον provider. airplane mode = disconnect απο το δικτυο αρα η συσκευη δεν εχει καμια σχεση.
  22. V_tec

    iPhone 6S

    στο viber τοχω προσεξει και εγω. το κανει τακτικα αυτο!!
  23. V_tec

    iPhone 6

    Αυτο γινεται μονο αν βαλεις το κινητο σε λειτουργια πτησης αλλα δε θα μπορεις να δεις ποιος σε καλεσε αν δεν ξανασυνδεθεις στον παροχο. Αυτο ειναι και το λογικο. Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. Αν βλεπει την κληση το κινητο μπορει μονο να την κλεινει, οχι να λεει οτι η συσκευη ειναο κλειστη.
  24. V_tec

    iPhone 6S

    Μπορεις ναι, μονο διαγραφη των stock apps δεν μπορεις να κανεις. οτιδηποτε αλλο, οκ!
  25. δεν νομιζω να φταινε τα tempered glass. Ετσι οπως το περιγραφεις, η οθονη του κινητου σου εχει κυρτοτητα εχει λυγισει ελαφρα δλδ κ ας μη φαινεται στο ματι με αποτελεσμα το tempered να μην εφαρμοζει και να παιρνει αερα. μακαρι να πεφτω εξω! αλλα μ φαινεται περιεργο να πετυχες τοσα γυαλλια με κυρτωση..
×
×
  • Create New...