stendor Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Παιδια εβαλα μια εφαρμογη με ονομα Paper απο την miSoft , εινΑι για να κανεις σκητσα...με ρωτησε αν θελω να αποκτησει προσβαση καπου κ πατησα οχι... Τωρα αν ζωγραφισω ενα σκητσο ενω λεει saved δε μου το αποθηκευει πουθενα...εκανα reinstall την εφαρμογη και τζιφος , εψαξα μηπως γινετε να το κανω allow απο τα settings και δε βρηκα ...εχει ιδεα κανεις; Θα πας settings > privacy > photos και εκεί θα έχει διακόπτη για να επιτρέψεις να έχει πρόσβαση η εφαρμογή στην βιβλιοθήκη σου ώστε να αποθηκεύει τα σκίτσα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 It works -- ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Γεια σου φίλε ...., καιρό έχουμε να τα πούμε ρε!! Έχω κάνει κράτηση ένα 32ρι από τα Public και μου έστειλαν μήνυμα σήμερα πως είναι ακόμα σε αναζήτηση και θα μ' ενημερώσουν τις επόμενες μέρες! Έτσι όπως το κόβω, από την άλλη εβδομάδα και βλέπουμε! Τελικά Γιάννη βλέπω να πέφτεις μέσα στο "και βλέπουμε" :( Σήμερα ξανά πέρασα για ενημέρωση από Multirama και δεν ξέρουν τίποτα, πήρε και τηλ και του είπαν ότι δεν ξέρουν ούτε μια τυπική ημερομηνία η έστω στο περίπου :( :( Η Document Γλυφάδας απ ότι έμαθα έφερε σήμερα μόνο 32 4G, 64 WiFi και 128 WiFi. (Send from Nexus 4) Edited November 14, 2013 by akis_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Αυτα που ειπε ο energetic ειναι πολυ καλα επιχειρηματα! Και εγω που εκανα την μεταβαση απο το 3 στο Air ενιωσα σαν να πηγαινα σε κατι πολυ πιο μικρο, ελαφρυ, ανετο αλλα για καποιο λογο ειχε το ιδιο μεγεθος οθονης!! Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Τελικά Γιάννη βλέπω να πέφτεις μέσα στο "και βλέπουμε" :( Σήμερα ξανά πέρασα για ενημέρωση από Multirama και δεν ξέρουν τίποτα, πήρε και τηλ και του είπαν ότι δεν ξέρουν ούτε μια τυπική ημερομηνία η έστω στο περίπου :( :( Η Document Γλυφάδας απ ότι έμαθα έφερε σήμερα μόνο 32 4G, 64 WiFi και 128 WiFi. (Send from Nexus 4) Επειδή υπαρχει ήδη θεμα για συζητήσεις περί διαθεσιμότητας, θα παρακαλέσω να μη γεμίζουμε το παρόν με τέτοιου είδους off topic συζητήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες χρήσης πρέπει να αναφέρω ότι κάποια force close μου τα έκανε. Συγκεκριμένα στο Safari, στο iBooks και στην εφαρμογή του eBay. 10 - 15 στο σύνολο... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλημερα. Δυστυχώς σήμερα επέστρεψα το iPad στα public. Εμφανιζόταν μια λευκή γραμμουλα σε μαύρο φόντο κάτω δεξιά. Ο υπάλληλος ειπε την γνωστή ιστορία που ακούω απο παιδί "θα σταλεί Αθήνα, να το ελέγξουνε και θα ενημερωθείτε". Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες χρήσης πρέπει να αναφέρω ότι κάποια force close μου τα έκανε. Συγκεκριμένα στο Safari, στο iBooks και στην εφαρμογή του eBay. 10 - 15 στο σύνολο... Δεν ξερω τι ακριβως εννοεις,αλλα εμενα μου χανει τη σελιδα στο Σαφαρι,και με γυριζει σ'αυτην με τα εικονιδια,αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα του iOS 7,διοτι και το iPad 4 που ειχα,μολις του εβαλα το iOS 7,αρχισε να κανει τα ιδια. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Force close τουλάχιστον στο android σημαίνει να κλείνει τελείως μια εφαρμογή, ξαφνικά χωρίς να κάνει κάτι απαραίτητα ο χρήστης. Αυτό εννοώ κι εγώ. Κλείνουν οι συγκεκριμένες εφαρμογές ξαφνικά. Όταν τις ανοίξω ξανά δε συνεχίζουν από εκεί που ήμουν. π.χ. αν είχα ανοικτή μια σελίδα στο Safari δε θα με πάει αυτόματα εκεί αλλά στην αρχική. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Τελικά Γιάννη βλέπω να πέφτεις μέσα στο "και βλέπουμε" :( Απ΄ότι μου ...ψιθύρισε :p ένας υπάλληλος στο Public, τους είπαν πως θα έρθουν κάποια κομμάτια τέλος της άλλης εβδομάδας! Να πω και γω την γνώμη μου για το Air μιας και σε διάφορα μαγαζιά που το έχω περιεργαστεί, το έχουν δίπλα από mini! Εγώ προσωπικά θα διαλέξω το Air μιας και το καινούργιο μέγεθος/βάρος του είναι η χρυσή τομή της φορητότητας , της άνεσης στο χέρι χωρίς να σε κουράζει μετά από λίγη ώρα και της τέλειας οθόνης για τα μάτια! Στο μίνι, κάπου σε κουράζει αν το έχεις σε κάποια απόσταση μιας και είναι κάπως μικρή οθόνη! Γενικά στο Air μπορείς ν' απολαύσεις καλύτερα να διαβάζεις βιβλία, περιοδικά, εργασίες, πλοήγηση, παιχνίδια, ταινίες, κτλ ... και τώρα με το καινούργιο μέγεθος και βάρος - χωρίς να μικρύνουν την οθόνη - είναι στα όρια της τελειότητας!:D\ Το μόνο που με ανησυχεί είναι ... ΠΑΛΙ... το φαινόμενο της κίτρινης οθόνης!! ΈΛΕΟΣ ρε apple..., τόσα χρόνια και ακόμα τα ίδια? Έχω δει 3 Air σε διάφορα μαγαζιά και τα δυο είναι ολόλευκα με τέλεια οθόνη, το άλλο έχει την γνωστή κιτρινίλα! Όσοι το έχετε πάρει πως το βλέπετε? Καλημερα. Δυστυχώς σήμερα επέστρεψα το iPad στα public. Εμφανιζόταν μια λευκή γραμμουλα σε μαύρο φόντο κάτω δεξιά. Ο υπάλληλος ειπε την γνωστή ιστορία που ακούω απο παιδί "θα σταλεί Αθήνα, να το ελέγξουνε και θα ενημερωθείτε". Ατυχία φίλε!! Πάντως αν ήταν μέσα στα όρια του DOA κακώς δεν απαίτησες να πάρεις καινούργιο!! Edited November 14, 2013 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Αφού η κιτρινίλα φεύγει μετά απο λίγες ώρες χρήσης. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Force close τουλάχιστον στο android σημαίνει να κλείνει τελείως μια εφαρμογή, ξαφνικά χωρίς να κάνει κάτι απαραίτητα ο χρήστης. Αυτό εννοώ κι εγώ. Κλείνουν οι συγκεκριμένες εφαρμογές ξαφνικά. Όταν τις ανοίξω ξανά δε συνεχίζουν από εκεί που ήμουν. π.χ. αν είχα ανοικτή μια σελίδα στο Safari δε θα με πάει αυτόματα εκεί αλλά στην αρχική. Το ιδιο λεω και εγω,και οπως εγραψα και πιο πριν,αρχισε να τα κανει,απο τοτε που κατεβασα το 7,στο iPad 4,που δουλευα τοτε.Το ιδιο κανει και τωρα το Air.:mad: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Δυστυχώς το public έχει doa 7 μέρες και τις ξεπέρασα. Αυτό που με ενόχλησε ειναι οτι θα κάνει μια εβδομάδα όλη η ιστορία που το θεωρώ απαράδεκτο. Ειχα και λίγη κιτρινιλα η οποία δεν ήταν ενοχλητική. Αλλα η γραμμή στην οθόνη με νευριασε γιατί ειναι κάτι ακριβό. Τωρα λογικά θα πάω για ανακατασκευασμένο. Καινούργια δεν υπάρχουν, θα βρουν άνακατασκευάσμενα; Είχε κανεις ανάλογη εμπειρία με public να μου πει τι περιμένω; Edited November 14, 2013 by giannisk82 Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το DOA είναι κάτι που το δίνει το κατάστημα από το οποίο αγόρασες το Ipad ή η Apple ? Γιατί αν εγώ αγοράσω από κάποιο κατάστημα skroutz φάση που απλά κάποιος πήγε και αγόρασε 2-3 και τώρα τα πουλάει δεν έχω DOA ? Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το κατάστημα δίνει το doa. Πιστεύω πως απλά μου έκατσε η περίπτωση. Ελπίζω να ξεμπερδεύω γρήγορα και να εχω συσκευή που να ειναι καλη, σύντομα. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το DOA είναι κάτι που το δίνει το κατάστημα από το οποίο αγόρασες το Ipad ή η Apple ? Γιατί αν εγώ αγοράσω από κάποιο κατάστημα skroutz φάση που απλά κάποιος πήγε και αγόρασε 2-3 και τώρα τα πουλάει δεν έχω DOA ? Εγω ρωησα καποτε εν τετοιο μαγαζι,αν μπορω να ανοιξω το κουτι μεσα στο μαγαζι,ωστε σε περιπτωση που εχει κατι το Note 3,που ηθελα να παρω,μου απαντησε οτι αυτο δεν γινεται,δηλαδη,αν εχει κατι,πρεπει να τρεχω ΕΓΩ στην Αντιπροσωπεια,με το τηλεφωνο παραμασχαλα! Εκει,εκλεισα το τηλεφωνο.:mad: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Εγω ρωησα καποτε εν τετοιο μαγαζι,αν μπορω να ανοιξω το κουτι μεσα στο μαγαζι,ωστε σε περιπτωση που εχει κατι το Note 3,που ηθελα να παρω,μου απαντησε οτι αυτο δεν γινεται,δηλαδη,αν εχει κατι,πρεπει να τρεχω ΕΓΩ στην Αντιπροσωπεια,με το τηλεφωνο παραμασχαλα! Εκει,εκλεισα το τηλεφωνο.:mad: Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση αν πας με το τηλέφωνο παραμάσχαλα στην αντιπροσωπεία ισχύει το DOA ή όχι ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση αν πας με το τηλέφωνο παραμάσχαλα στην αντιπροσωπεία ισχύει το DOA ή όχι ; Δε ρωτησα καν. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Εγω ρωησα καποτε εν τετοιο μαγαζι,αν μπορω να ανοιξω το κουτι μεσα στο μαγαζι,ωστε σε περιπτωση που εχει κατι το Note 3,που ηθελα να παρω,μου απαντησε οτι αυτο δεν γινεται,δηλαδη,αν εχει κατι,πρεπει να τρεχω ΕΓΩ στην Αντιπροσωπεια,με το τηλεφωνο παραμασχαλα! Εκει,εκλεισα το τηλεφωνο.:mad: Δηλαδη θελετε και 200 ευρω φθηνοτερα και DOA. Χμμμμ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Συγνώμη για το off topic athanaso77, απλά ν΄απαντήσω σε .... μένα :p, που είπα παραπάνω για την διαθεσιμότητα του Air 32GB wifi, τελικά μου ήρθε sms πριν λίγο , προφανώς ξενυχτάνε σήμερα στα Public και έλεγε πως η παραγγελία μου είναι μερικώς(?) έτοιμη! Δεν ξέρω τι σημαίνει το μερικώς, μπορεί να ήρθε το μισό τώρα και το άλλο από Χριστούγεννα...:lol: Μάλλον θα ήρθε Αθήνα και θα το στείλουν Χανιά, γι' αυτό και το "μερικώς"! Όσοι είστε κοντά σε Public και το βιάζεστε, ας πάτε μια βόλτα προς τα εκεί! Όταν το παραλάβω θα σας κάνω ένα μικρό review, αν και πλέον όλοι το έχουμε δει και ξέρουμε τι θα πάρουμε!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Για οποιον δεν το ξερει, βγηκε η 7.0.4 Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Δηλαδη θελετε και 200 ευρω φθηνοτερα και DOA. Χμμμμ..... Μα νομιζα οτι ειναι θεμα Εταιριας κατασκευης,οχι του μαγαζιού.Οτι δηλαδη, αν εχει καποιο προφανες ελαττωμα,θα το αλλαξει επι τοπου. Δηλαδη τα μαγαζια που πουλανε 200 πιο πανω,τι κανουν,τα πετανε και τα χρεωνονται;:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Εγω παντως θα το αγοραζα απο amazon η' expansys που εχει και διπλασιο χρονο doa ετσι σε περιπτωση ελλατωματικου προιοντως να φυγει κατευθειαν για αντικατασταση με καινουργιο, χωρις να μπλεκω με Public-Πλαισιο και σια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μου ήρθε και μένα χθες το air 32Gb cellular.Είχα πριν το ipad 4 αλλά το έδωσα το καλοκαίρι. Φανταστικό αλλά έχει lag λόγω ios 7. Γιατί Apple;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μου ήρθε και μένα χθες το air 32Gb cellular.Είχα πριν το ipad 4 αλλά το έδωσα το καλοκαίρι. Φανταστικό αλλά έχει lag λόγω ios 7. Γιατί Apple;:mad: Πού έχει λάγκ? (του πέρασες την 7.0.4) ? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts