Jump to content

marmaga

Members
  • Δημοσιεύσεις

    111
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by marmaga

  1. Αυτές οι τιμές υπάρχουν εδώ και τουλάχιστον 1-2 μήνες στην ιστοσελίδα της cosmote. Απλά ήταν λίγο "κρυμμένες". Αν έχει και σταθερό τηλέφωνο για να πάρεις την έκπτωση 10% στο πάγιο της κινητής δεν είναι και άσχημα για cosmote.
  2. Περιμένω μια βδομάδα ενεργοποίηση νέας σύνδεσης κινητής. Τελευταία φορά που μίλησα μαζί τους την Τρίτη τους ρώτησα να μου πουν αν καθυστερούν λόγω του ιού αλλά μου είπαν ότι θέλει 2-3 εργάσιμες από την προηγούμενη Παρασκευή που έδωσα τα συμβόλαιο στο κούριερ. Από τότε δεν απαντούν σε σταθερά, τσατ. Βγείτε ρε παιδιά και πείτε με μια ανακοίνωση ότι υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω της κατάστασης. Δεν είναι κακό. Τζάμπα η ανακοίνωσή τους ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες με το γεγονός ότι θα δουλεύουν remote 13.000 εργαζόμενοι του Ομίλου. https://www.kathimerini.gr/1068985/article/epikairothta/ellada/e3-apostasews-ergasia-gia-13000-ypallhloys-toy-ote
  3. Εγώ είχα βάλει από την αρχή τη διεύθυνση forward2me και σήμερα μου τράβηξε τα λεφτά και είναι στο Preparing to dispatch. Η αγορά έγινε με Paypal όμως.
  4. Εμένα είναι Preparing to dispatch από Apple UK. Αντε να δούμε...:D 6 χρόνια εγγύηση λέει ότι έχουν οι συσκευές στο UK στη σελίδα της Apple.:blink:
  5. Apple (iphone 6 plus) Από τότε που βγήκε το πρώτο samsung galaxy s μέχρι τον Ιανουάριο είχαν andooid συσκευές κινητής ( tablets είχα ipad από το 4 και μετά). Τότε πήρα το iphone και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Μου αρέσουν πολύ και οι android συσκευές απλά άρχισα να δίνω παραπάνω έμφαση σε κάποια άλλα πράγματα.Είναι λίγο πιο κλειστό το ios αλλά σου δίνει μια συνέπεια λειτουργίας και ένα απλό ux το οποίο δεν το βρίσκεις εύκολα σε andorid συσκευές. Ήθελα : Πολύ καλή οθόνη, πολύ καλή μπαταρία, πολύ καλή κάμερα.,γρήγορες και μακροχρόνιες αναβαθμίσεις λογισμικού, μεγάλη οθόνη,smooth experience, καλή κατασκευή, πολύ μνήμη χωρίς κάρτα sd Θα ήθελα παραπάνω ram στο επόμενο iphone, περισσότερη ελευθερία στο λογισμικό και καλύτερο optimization στο ios γιατί από τον 7 και μετά έχει πέσει η ποιότητα.
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση DINFUN:)
  7. Οσοι αγοράσατε το iphone 6 plus και είχατε επίσης ipad πώς είναι πλέον η σχέση σας με το ipad. To δουλεύετε περισσότερο, λιγότερο, σχεδόν καθόλου; Θα ήθελα την γνώμη σας.
  8. Το δικό μου Ζ3 compact σήμερα έφυγε από amazon uk.Αντε βρε Amazon!:D Εχει αγοράσει κανείς από τα κινέζικα μαγνητικά dock φόρτισης και αν ναι αξίζουν ή καλύτερα το αυθεντικό;
  9. Στην κάρτα sd του Ζ3 compact τί μπορούμε να βάλουμε;Αρχεία όπως μουσική βίντεο κλπ ή και να εγκαταστήσουμε εφαρμογές;
  10. Και εγώ ακύρωσα από ιταλικό αμαζον και έκανα στο αγγλικό! Το αγγλικό δίνει και 10 λίρες βάουτσερ!! This is madness! :D Περιμένω την επόμενη προσφορά τώρα για να ακυρώσω αυτή! :lol:
  11. Παιδιά τέλος η προσφορά πλέον από amazon.it :( Όποιος πρόλαβε πρόλαβε μάλλον.
  12. Είσαι ωραίος!:D Ακύρωσα από handtec και παρήγγειλα από Amazon. Η Sony Ιταλίας μιλάει για 26 του μήνα να αρχίσει τις αποστολές! Για να δούμε!
  13. Δεν έχουν ανακοινώσει το bundle ακόμα αλλά δεν χρειαζόμουν άλλο κινητό και από Αγγλία μου βγαίνει περίπου 470 με fedex. Μπορείς και συστημένο royal mail με 5-6 ευρώ λιγότερα. Περιμένουν τις συσκευές την Τρίτη. Από expansys θα μου έβγαινε κανα 70αρι παραπάνω χωρίς να έχουν αναμενόμενη ημερομηνία.
  14. Εγώ την έριξα την παραγγελία στο hanctec για το άσπρο!:D Περιμένουμε να δούμε τα αξεσουάρ που θα βάλουν δώρο γιατί κάνανε match την προσφορά του clove που δίνει φορτιστή αυτοκινήτου και θήκη. Ελπίζω να βάλουν μια 32αρα κάρτα και το μαγνητικό φορτιστή.:p
  15. Από χιλιάδες βίντεο που έχω δει οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής. Οι reviewers λένε ότι στο μαύρο φαίνονται πιο πολύ οι δαχτυλιές. Το μαύρο για μένα ίσως φαίνεται πιο όμορφο κλειστό αλλά αν δεις το άσπρο ανοιχτό με το πορτοκαλί wallpaper είναι πανέμορφο. Δύσκολη επιλογή. Μάλλον το άσπρο για μένα.:cool: Review με μαύρη και άσπρη συσκευή.
  16. lol. Είχα και εγώ το S1 και λάγκαρε όντως πολύ! Έχουν αλλάξει τα πράγματα ΠΑΡΑ πολύ. Τα nexus είναι πιο αλαγκάριστα από iphone ίσως. Δοκίμασε nexus, Ηtc one ή sony xperia z2-3 και θα με θυμηθείς. Εγώ περίμενα μήπως μετά το iphone 4 που ήταν η τελευταία φορά που είχα iphone επανέλθω αλλά μου την έσπασε λίγο η apple. Το plus δεν το συζητώ καν γιατί είναι παντόφλα για τα δικά μου γούστα. Το μικρό καλό φαίνεται αλλά έριξαν αδικαιολόγητα μπαταρία και ois σε σχέση με το plus. Ισως το σκεφτώ για το 4.7 αλλά υπάρχει και η ωραία λύση του sony Z3 compact. To ρολόι αδιάφορο για μένα όπως και τα android ρολόγια.
×
×
  • Create New...