SpyrosR Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Καμιά εμπειρία των τελευταίων ημερών (με όλα αυτά που γίνονται) με Priority από Banggood;Να δω αν αξίζει τον κόπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulikou Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Τωρα με τις πτήσεις θα έρχονται κανονικά πακέτα από έξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Τωρα με τις πτήσεις θα έρχονται κανονικά πακέτα από έξω; Φαντάζομαι ναι, καθώς το μέτρο της απαγόρευσης θα αφορά τις επιβατικές πτήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 To Trading Shenzhen θεωρειται αξιοπιστο καταστημα για αγορες; Με την μεθοδο Global Priority ειναι σιγουρο πως δεν περναει τελωνειο; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Καλησπέρα. Λέω να παραγγείλω κάτι από AliExpress αυτές τις μέρες και ήθελα να ρωτήσω το εξής, είναι ασφαλές αυτές τις μέρες να κάνω παραγγελία; Θα καθυστερήσει η αποστολή; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 (edited) Ανάλογα τι τρόπο αποστολής θα διαλέξεις. Αν θα πας με απλό μη συστημένο το βλέπω τουλάχιστον δύο μήνες. Εγώ είχα πάρει κάτι screen protectors για το δικό μου και της γυναίκας μου. Τα δικά μου που είχε δύο μέσα 9€ ήταν με συστημένο και έφτασε σε ένα μήνα ενώ το άλλο 3 μήνες. Και τώρα που περιμένω δύο θήκες του ευρώ για τα ακουστικά Air2 περιμένω είδη 2 μήνες. Τώρα για το αν είναι ασφαλές δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αν λες για τον ιό τότε λογικά ναι σε φάση αν φοβάσαι λόγω Κίνας, σε 30 μέρες που θα έρθει τουλάχιστον θα έχει ψοφήσει! Αλλά πάλι θα περάσει από πολλά χέρια και εδώ, οπότε κάνε μία απολύμανση. Edited March 26, 2020 by komatoza Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Ανάλογα τι τρόπο αποστολής θα διαλέξεις. Αν θα πας με απλό μη συστημένο το βλέπω τουλάχιστον δύο μήνες. Εγώ είχα πάρει κάτι screen protectors για το δικό μου και της γυναίκας μου. Τα δικά μου που είχε δύο μέσα 9€ ήταν με συστημένο και έφτασε σε ένα μήνα ενώ το άλλο 3 μήνες. Και τώρα που περιμένω δύο θήκες του ευρώ για τα ακουστικά Air2 περιμένω είδη 2 μήνες. Τώρα για το αν είναι ασφαλές δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αν λες για τον ιό τότε λογικά ναι σε φάση αν φοβάσαι λόγω Κίνας, σε 30 μέρες που θα έρθει τουλάχιστον θα έχει ψοφήσει! Αλλά πάλι θα περάσει από πολλά χέρια και εδώ, οπότε κάνε μία απολύμανση.Για το αν είναι ασφαλές, σωστά το σκέφτηκες, σχετικά με τον κορωνοϊό. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 εγω παιδια παραγκειλα μασκες απο κινα , μου ειπανε γυρω στις 10 απριλιου θα ειναι εδψ .....μακαρι γιατι εδω δεν βφηκα πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Ερώτηση οποίος ξέρει να μου πει από banggood από την τσέχικη αποθήκη με EU Priority Mail εδώ θα μου το παραδώσει η acs ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 :confused: - οπως το κοβω αμα ερθει τον ιουλιο καλα θα ειναι,τελευταια ενημερωση: 15 Φεβ 2020 21:52 Leave Xiangtan, Hunan Xiangtan, Hunan Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Έχει tracking, ή είναι απ' αυτά που τα μαγαζιά τα δίνουν επίσημα χωρίς tracking, αλλά οι τοπικές τους μεταφορικές (π.χ. FlytExpress) παρέχουν πληροφορία για την πορεία του δέματος, αλλά μόνο μέχρι να φύγει απ' την Κίνα...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Ερώτηση οποίος ξέρει να μου πει από banggood από την τσέχικη αποθήκη με EU Priority Mail εδώ θα μου το παραδώσει η acs ;;; Νομιζω Ελτα και DHL . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Νομιζω Ελτα και DHL . Επειδή στην περιοχή μου δεν υπάρχουν καταστήματα DHL για αυτό ρώτησα μήπως συνεργάζονται με acs... Αλλά παίζει λες να έρθει και με ΕΛΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Επειδή στην περιοχή μου δεν υπάρχουν καταστήματα DHL για αυτό ρώτησα μήπως συνεργάζονται με acs... Αλλά παίζει λες να έρθει και με ΕΛΤΑ;Ναι... From my Mi 9 Lite using Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 παιδες κανενα ποιο ακριβες σαιτ να παρακολουθησουμε δεμα εκτος του 17 τρακ μπορει να γραψει καποιος ? ευχ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 παιδες κανενα ποιο ακριβες σαιτ να παρακολουθησουμε δεμα εκτος του 17 τρακ μπορει να γραψει καποιος ? ευχ :)Εφαρμογή αν θέλεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metalsoft.trackchecker_mobile From my Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 παιδες κανενα ποιο ακριβες σαιτ να παρακολουθησουμε δεμα εκτος του 17 τρακ μπορει να γραψει καποιος? Δες και το parcelsapp, το οποίο στέλνει το ερώτημα σε διάφορα sites του είδους, οπότε έχει καλές πιθανότητες να σου εντοπίσει το δέμα σου, αλλά και όλα τα στάδια που περνά/πέρασε - π.χ. από μεταφορικές εντός Κίνας, που σε sites όπως το 17track δε φαίνονται (αν και τον τελευταίο καιρό μου φαίνεται ότι μας κάνει λίγο νερά... - μπορεί να είναι και ιδέα μου όμως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 (edited) το trackchecker εχω κ εγω αλλα σε καποια δεν ενημερωνεται. ειχε θεμα με το τουρκικο 2-3 μηνες, τωρα δε μου βρισκει ενα απο wish post και αλλο απο Ταιβαν. Πιο ενημερωμενο ειναι το parcelsapp που εγραψε και ο w2o4ts Edited March 29, 2020 by dkostas Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Αλλά παίζει λες να έρθει και με ΕΛΤΑ; Λογικα ναι. Εγω περιμενω δεμα απο Τσεχικη αποθηκη του banggood αλλα απο λαθος φιλου μου θα ερθει χωρις tracking number γιατι διαλεξε EU free shipping. Σε αυτη την περιπτωση ξερει κανενας τι θα γινει? Μπορω με το order no να δω που ειναι το δεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 παιδες κανενα ποιο ακριβες σαιτ να παρακολουθησουμε δεμα εκτος του 17 τρακ μπορει να γραψει καποιος ? ευχ :) Αρκετά αξιόπιστο επίσης.... https://www.1tracking.net/en Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά επειδή περιμένω κάτι δεματάκια τα ΕΛΤΑ δουλεύουνε για να πάω να τα παραλάβω ξέρει κάποιος κάτι για αυτό Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Πριν λίγο μου έφεραν συστημένο στο σπίτι. Δουλεύουν και τα καταστήματα κανονικά (με τους γνωστούς περιορισμούς για αποφυγή συνωστισμού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Αρκετά αξιόπιστο επίσης.... https://www.1tracking.net/en Υπ' όψιν ότι το συγκεκριμένο είναι του gearbest, οπότε δουλεύει καλύτερα για δέματα που έχουν στείλει οι ίδιοι(!) Για δέματα σταλμένα από άλλους, 'βλέπει' ό,τι περίπου και το 17track... Πριν λίγο μου έφεραν συστημένο στο σπίτι. Δουλεύουν και τα καταστήματα κανονικά (με τους γνωστούς περιορισμούς για αποφυγή συνωστισμού). Ένα ερώτημα είναι: με ποια αιτιολογία στο... γνωστό πλέον SMS (13033) μπορείς να πας στο ταχυδρομείο - ή και σε άλλη δημ. υπηρεσία...; Ξέρει μήπως κανείς...; Το πλησιέστερο θα ήταν αυτό για τράπεζα, υποθέτω, αλλά και πάλι δεν ταιριάζει ιδιαίτερα... (αυτό π.χ. για τελετή δεν κάνει σίγουρα! :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 παιδια ναι το http://parcelsapp.com/en/ ειναι πολυ καλο !!! εδειξε και την κινηση μεσα στην κινα !!! και παλι ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Υπ' όψιν ότι το συγκεκριμένο είναι του gearbest, οπότε δουλεύει καλύτερα για δέματα που έχουν στείλει οι ίδιοι(!) Για δέματα σταλμένα από άλλους, 'βλέπει' ό,τι περίπου και το 17track... Ένα ερώτημα είναι: με ποια αιτιολογία στο... γνωστό πλέον SMS (13033) μπορείς να πας στο ταχυδρομείο - ή και σε άλλη δημ. υπηρεσία...; Ξέρει μήπως κανείς...; Το πλησιέστερο θα ήταν αυτό για τράπεζα, υποθέτω, αλλά και πάλι δεν ταιριάζει ιδιαίτερα... (αυτό π.χ. για τελετή δεν κάνει σίγουρα! :p) Β2, μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts