spirospatra Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Τα ίδια μου βγάζει!Ευχαριστώ πολύ!! Για βαλε το tracking στο site https://www.trackingmore.com/en.html να δεις αν βγαλει κατι. Εμενα ηρθε με china post. Μου γραφε οντως: ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Έχω κ εγώ ένα από allie με tracking της μορφής LP0123456789 τι είναι αυτό? Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστώ πολύ :rolleyes: - θα σου ερθει μεσω ΕλΤα,απο aliexpress που εχουν στειλει με τετοιο tracking, μην αγχωνεσαι θα ερθει (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Ευχαριστώ πολύ! :rolleyes: - θα σου ερθει μεσω ΕλΤα,απο aliexpress που εχουν στειλει με τετοιο tracking, μην αγχωνεσαι θα ερθει (!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag_ts Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 17/5/2019, 13:29:09 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 17/5/2019, 10:36:09 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 17/5/2019, 07:05:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 3/5/2019, 05:55:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 14/4/2019, 00:28:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 13/4/2019, 22:38:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 13/4/2019, 18:48:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ Μετά από 14 μέρες βγηκε από τελωνείο!! Μπορώ να πω πως περίμενα να ξεπεράσει τις 20 όποτε με εξέπληξε ευχάριστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 UC114XXX939YP Εχει φτάσει Ελλάδα αλλά στο elta δεν το βλέπω. Τι εταιρία είναι αυτή, πρωτη φορά τη βλέπω. Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 UC114XXX939YP Εχει φτάσει Ελλάδα αλλά στο elta δεν το βλέπω. Τι εταιρία είναι αυτή, πρωτη φορά τη βλέπω. Τι λέτε? Πιθανότατα Yanwen, με μόνο tracking μέχρι να φτάσει Ελλάδα (και όχι από τα ΕΛΤΑ), όπως ακριβώς το βλέπεις κι εσύ. Παρόμοιο δικό μου, με τιμή κάτω από τα €22 της ατέλειας και θεωρούμενο από τα ΕΛΤΑ ως untracked, φέρεται να παραδόθηκε στο "destination country post office" στις 17/3 και σε μένα έφτασε 11/4(!) Ελπίζω τα πράγματα να έχουν βελτιωθεί λίγο, τώρα που φαίνεται οι καθυστερήσεις να είναι γενικά μικρότερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 UC114XXX939YP Εχει φτάσει Ελλάδα αλλά στο elta δεν το βλέπω. Τι εταιρία είναι αυτή, πρωτη φορά τη βλέπω. Τι λέτε? Είναι η UC Express με έδρα Σαγκάη.. Ο ιστότοπος της εδώ: http://m.trackingmore.com/courier_detail-uc-express-.html Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Οι επιλογές αποστολής στο Banggood είναι οι παρακάτω Οι δύο τελευταίες είναι αυτές με τις οποίες δεν περνάει το δέμα τελωνείο; Γιατί έχουν τέτοια διαφορά στη χρέωση; Ποια προτιμάτε εσείς και πότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Οι επιλογές αποστολής στο Banggood είναι οι παρακάτω Οι δύο τελευταίες είναι αυτές με τις οποίες δεν περνάει το δέμα τελωνείο; Γιατί έχουν τέτοια διαφορά στη χρέωση; Ποια προτιμάτε εσείς και πότε;Μόνο η 3η δεν περνάει τελωνείο Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Οι επιλογές αποστολής στο Banggood είναι οι παρακάτω Οι δύο τελευταίες είναι αυτές με τις οποίες δεν περνάει το δέμα τελωνείο; Γιατί έχουν τέτοια διαφορά στη χρέωση; Ποια προτιμάτε εσείς και πότε; Όταν βλέπεις "priority direct mail" πας εκεί με κλειστά μάτια. Απόλυτα ασφαλές και γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Όταν βλέπεις "priority direct mail" πας εκεί με κλειστά μάτια. Απόλυτα ασφαλές και γρήγορο. Ισχύει... Ότι έχω πάρει δεν έχει περάσει και σχεδόν πάντα μέσα σε 14 μέρες ημερολογιακά το έχω στα χέρια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 (edited) Αν και σίγουρα το έχετε γράψει αλλά δε το έχω εντοπίσει ακόμη... αμφισβήτηση στην paypal για μη παραλαβή δέματος είναι εντός 180 ημερων από την ημερομηνία αγοράς; Επεξεργασία: Το εντοπισα και είναι 180 ημέρες, ευχαριστω! Υ.Γ. Επειδή διάβασα σχόλια πιο πάνω. Και εμένα ένα δέμα 1.89€ κόστος κόλλησε για λίγο... ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισχύει... Ότι έχω πάρει δεν έχει περάσει και σχεδόν πάντα μέσα σε 14 μέρες ημερολογιακά το έχω στα χέρια μου...Μια από τα ίδια και εγώ... Edited May 19, 2019 by am_xmen Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Γιατί έχουν τέτοια διαφορά στη χρέωση; Ποια προτιμάτε εσείς και πότε; Η τελευταια ,αν δεν κανω λαθος, ειναι δοκιμαστικη ακομα μεθοδος για μεγαλα δεματα. Και εγω οτι εχω παρει με priority direct mail ηρθε μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Όσων κόλλησαν τα δέματα στο Κέντρο διαλογής Αττικής , ρώτησα τον ταχυδρόμο και δεν ξέρω αν ισχύει με είπε λόγω εκλογών , προωθούν το εκλογικό υλικό, οπότε υπομονή να περάσουν οι εκλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 To sky56 μας έχει... αφήσει; Προσπαθώ εδώ και μέρες να ανοίξω τη σελίδα τους (για να δοκιμάσω να κάνω track ένα δέμα μου) και φαίνεται να είναι κάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Όσων κόλλησαν τα δέματα στο Κέντρο διαλογής Αττικής , ρώτησα τον ταχυδρόμο και δεν ξέρω αν ισχύει με είπε λόγω εκλογών , προωθούν το εκλογικό υλικό, οπότε υπομονή να περάσουν οι εκλογές. Καλα ναι, μην κουραστουν τα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 (edited) Καλημέρα στην παρέα θέλω μία μικρή διευκρίνιση: παραγγελία από aliexpress μέσω Singapore post ένα μικρό mod για ηλεκτρονικό τσιγάρο αξίας 25 ευρώ το πιάσανε στο τελωνείο και μου επιβάλλουν τελη εκτελωνισμου 21 ευρώ έξτρα τι μπορώ να κάνω? ps μου ειχανε στειλει mail να τους στειλω την αποδειξη αγορας, πραγμα που εκανα Edited May 24, 2019 by nikosnt74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 (edited) Καλημέρα! Μέχρι 22 δεν είναι η ατέλεια?Τι ποσό έγραφαν τα έγγραφα που τους έστειλες?? Βασικά αν γράφουν τα χαρτιά που τους έστειλες 25 ευρώ είναι δύσκολα τα πράγματα.. Περιμένω κάτι από allie και είχε παραπάνω από 22.Έκανα νέο λογαριασμό,πήρα το κουπόνι των 2,72 ευρώ και έπεσε κάτω από 22. :) Καλημέρα στην παρέα θέλω μία μικρή διευκρίνιση: παραγγελία από aliexpress μέσω Singapore post ένα μικρό mod για ηλεκτρονικό τσιγάρο αξίας 25 ευρώ το πιάσανε στο τελωνείο και μου επιβάλλουν τελη εκτελωνισμου 21 ευρώ έξτρα τι μπορώ να κάνω? ps μου ειχανε στειλει mail να τους στειλω την αποδειξη αγορας, πραγμα που εκανα Edited May 24, 2019 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Καλημέρα στην παρέα θέλω μία μικρή διευκρίνιση: παραγγελία από aliexpress μέσω Singapore post ένα μικρό mod για ηλεκτρονικό τσιγάρο αξίας 25 ευρώ το πιάσανε στο τελωνείο και μου επιβάλλουν τελη εκτελωνισμου 21 ευρώ έξτρα τι μπορώ να κάνω? ps μου ειχανε στειλει mail να τους στειλω την αποδειξη αγορας, πραγμα που εκαναΝα πληρώσεις αν το θέλεις... Τίποτε άλλο δεν μπορείς να κάνεις Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Ναι, το προιον ηταν 25,85€..... Αν δεν το παραλαβω το στελνει το ΕΛΤΑ πισω χωρις επιβάρυνση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Και τα λεφτά σου θα χάσεις και το προϊόν ,πρώτα πρέπει να μιλήσεις με τον πωλητή αν δέχεται την επιστροφή και μετά δεν δέχεσαι το δέμα σού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Και τα λεφτά σου θα χάσεις και το προϊόν ,πρώτα πρέπει να μιλήσεις με τον πωλητή αν δέχεται την επιστροφή και μετά δεν δέχεσαι το δέμα σού. δηλαδή τα ΕΛΤΑ ενημερώνουν τον πωλητή οτι το δέμα δεν παραλήφθηκε απο τον πελάτη ή απλά το στέλνουν πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Γειά σας. Όπως είχα ξαναγράψει έχω ένα gadgetακι από allie το οποίο τώρα παρατήρησα ότι άλλαξε τρακινγκ από lp....... Σε lm...se.σουηδικο ταχυδρομείο είναι αυτό;τώρα έφτασε αεροδρόμιο.dispatch unloaded athens airmail center.ξερουμε χρόνους κ αν θα μπει τελωνείο; ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 (edited) Δέμα μικρής αξίας έφτασε από το aliexpress στην Ελλάδα σε 7 μέρες. Ελπίζω να μην κάνει να ξεκολλήσει από το τελωνείο πάνω από 7 μέρες. 25/5/2019, 11:50:15 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) Καλά δουλεύουν Σάββατο; Τόσες μέρες δεν μπορούν να δουλέψουν λίγο, θα είχε έρθει τόσο καιρό. Edited May 25, 2019 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flashman Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Sorry αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά να ρωτήσω Στο banggood έχει σχεδόν πάντα PDM οπότε ok Όμως στο Gearbest βλέπω συνήθως EU priority line και priority line σκέτο αυτές οι μέθοδοι ειναι ασφαλείς? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts