Jump to content

Flashman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Flashman

  1. Μπορείτε να μου πείτε αν το EU Priority Line που στέλνει το Banggood τι διαφορές έχει με το PDM που πλέον δεν το πολυβλέπω ως επιλογη αποστολής σε κάποια προιόντα τους. Είναι το ίδιο safe ? ειναι γρηγορότερο? γιατί για κινητό που έψαχνα τις προάλλες, χρέωνε το EU priority πάνω απο 10 ευρώ ενώ το PDM όσο καιρό το είχε σαν επιλογή το χρέωνε 3.5 ευρω. Το EU priority έρχεται μέσω Ολλανδίας ή μέσω κάποιας άλλης ευρωπαικής χώρας οπως ειχε συμβεί με PDM πριν μερικους μήνες που είχα παραγγείλει? Επίσης το Priority Line και το Registered Air Mail του Gearbest έρχεται μέσω ευρωπαικής χώρας οπότε είναι safe ή περνάει τελωνείο? Ευχαριστώ!
  2. Sorry αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά να ρωτήσω Στο banggood έχει σχεδόν πάντα PDM οπότε ok Όμως στο Gearbest βλέπω συνήθως EU priority line και priority line σκέτο αυτές οι μέθοδοι ειναι ασφαλείς? Ευχαριστώ!
  3. Σ΄ευχαριστώ πολύ. Τι παίζει με αυτή ξέρεις? θελω να πώ το κινητό που κοιτάζω δεν υπάρχει στην Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gear Best οπότε αποστέλεται απο Κίνα. Δηλαδή πάει στο Βέλγιο πρώτα κ μετα στην Ελλάδα με τρόπο σαν να έρχεται από Βέλγιο και μόνο?
  4. Παιδιά αυτή τη στιγμή στο GB υπάρχουν οι επιλογές 1) Netherlands post registered 2) Belgium registered 3) Priority Line EU express διάβασα αρκετές σελίδες εδω μέσα αλλά και στο GB Greece που βρηκα επίσης εδω μέσα αλλά δεν έχω καταλήξει στο αν υπάρχει τρόπος να παραλάβεις κινητό για παράδειγμα χωρίς να περάσεις τελωνείο Έχει εμπειρία κανείς?
  5. παιδιά εγω το πήρα τον Ιούλιο και έχει την 6.0.1 όλο ζητάει να περάσει ενα update αλλά φοβάμαι μην επηρεάσει την αυτονομία της συσκευής είναι νούμερο ένα πιο σημαντικό για μένα μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ τι περιλαμβάνει το update αυτό?
  6. Από ότι βλέπω στο ευρωπαικό storehouse του Vickmall δεν υπάρχει ποια ξέρουμε τιποτα? από Κινα έρχεται με την ευρωπαική που γραφετε με την οποία δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα? πόσες μέρες κάνει? επίσης ούτε το experts mobile βλέπω το έχει φέρει
  7. αν και το ενδιαφέρον για το κινητό έχει πιάσει πάτο :-) εντάξει είναι αρκετά παλιό πλέον να τολμήσω να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει αυτη τη μπαταρία? http://www.ebay.com/itm/6000mAh-Mbuynow-Batterie-extended-AKKU-mit-Weis-Deckel-Samsung-Galaxy-S3-i9300-/301911703927?hash=item464b570177:g:L1wAAOSwvUlWqKJX
  8. sorry αν έχει ειπωθεί ξέρουμε από SAR πως τα πάει? γενικώς από κάποια sites που αναφέρουν τον δείκτη SAR δεν έχω μείνει ευχαριστημένος υπάρχουν άλλες τιμές στο ένα άλλες στο άλλο υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site το έχει ψαξει κανείς? Ευχαριστώ
  9. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα έμαθα από φίλο που ενδιαφερότανε και αυτός αναμένονται μέσα στον Οκτώβριο όμως μούπε
  10. Από εδω το έχει πάρει κανείς παιδιά? τι πάιζει από ρομ και εγγύηση δίνουν 2 χρόνια ξέρουμε? http://experts-mobiles.gr/Lenovo-Vibe-P1
  11. συγχωρεστε με κυριοι αν και εχω διαβασει ολα τα τελευταια posts να ρωτησω ανακεφαλαιωνοντας αν το παρει κανεις απο το ευρωπαικο vickmall και αντιστοιχα απο το Κινεζικο τι θεματα μπορει να προκυψουν? ενημερωσεις θα περνει? θα πρεπει υποχρεωτικα να το ρουταρω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  12. το πήρε κανένας ? και γενικώς γνώμες? Ευχαριστώ!
  13. το tablet αυτό το έβαλε μεγάλο κατάστημα στα 149 ευρω μαζί με την εφαρμογή που του μιλάς και πράττει ανάλογα + το gps destinator είναι γνωστή η συσκευή σε κανά κινέζικο site να συγκρίνουμε τιμές? είναι και dual sim με πλήρη λειτουργία τηλεφώνου ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.mls.gr/?pid=165&la=1&itmID=310
  14. χίλια συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί μπορεί κάποιος να κάνει μια ανακεφαλαίωση για τους ποιούς χάρτες gps παίζει σωστά? Βασικά ενδιαφέρομαι να το αγοράσω από έναν φίλο και θα ήθελα να ξέρω αν παίζει το ginius driver Ευχαριστω!
  15. εντάξει δεν έχεις άδικο αλλά ξέρεις κάπου τα βαριέσαι και αυτά τα σκαψίματα, ξεκλειδώματα κ.λ.π. έχω φάει στην μάπα μπόλικα, πριν 20 χρόνια που ήμουν 18 χρονών ήταν διαφορετικά ;-) όπως και να χει σε ευχαριστώ και θα επανέλθω αν το παρω τελικά...
  16. μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα, τουλάχιστον αυτή που γράφει στο gsmarena μπαινει εύκολα? αυτό που λεώ περι pc replacement ισχύει?
  17. χάλια το βράδυ? εδώ το Sony Ericsson που ακόμα έχω βγάζει καλούτσικες :) προφανώς και δεν βγήκε για αυτή τη δουλεια το Dell εγώ είπαμε το θέλω σαν pc replacemenet όσον αφορά στο internet άντε και κανα βιντεάκι, καμιά ταινία κ.λ.π. θα είμαι ΟΚ? πόσο εύκολα αναβαθμίζεται το android που έχει? το συνδέεις με καλωδιο και ΟΚ?
  18. κατανοητό και σε ευχαριστώ, αλλά αρχικά ήθελα με windows mobile για να εκμεταλλευτώ τους χάρτες gps που έχω και να μην χρεαστεί να αγοράσω κάποιον. σε dual boot δηλαδη πόσο κομπλέ θα είμαι? Βασικά είμαι συνηθισμένος σε ψαξίματα και πειράγματα έχοντας περάσει από τα χέρια μου 3 gps και έχοντάς τα όλα ξεκλειδώσει ξενερώνω όμως στην ιδέα ότι πρέπει να φαω άλλες 10 ώρες για να το κάνω dual boot :-)
  19. Κύριοι έχω δανειστεί ένα HTC HD2 και δοκίμαζοντάς το για να δω αν με βολεύει, μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί δεν πάιζει flash με τα windows mobile που έχει. Βασικά θέλω ένα smartphone όχι πολύ ακριβό (οπότε πάω λογικά σε παλιό και όχι πολυ σύγχρονο) που να σερφάρω όπως σε έναν Η/Υ, δηλαδή να μην έχω περιορισμούς όπως java, flash, video codecs κ.λ.π.... το Streak παίζει flash? επίσης γραφουν ότι είναι συμβατό με Java και συγκεκριμένα ''via Java MIDP emulator'' αυτό τι σημαίνει στην πράξη? επίσης γραφουν ότι για να τραβήξει 720p βίντεο αυτό γίνεταί after Eclair/Froyo update όμως για το λειτουργικο γράφουν --> Android OS v1.6 (Donut), upgradable to v2.2 αυτό τώρα τι σημαίνει? σόρυ αλλά είμαι σχεδόν άσχετος edit: τώρα βλέπω στο gsmarena ότι γράφει ''Browser --> HTML, Adobe Flash :!:
  20. σε ευχαριστω πολύ Πάντως τα ποστς εδώ μέσα ανέφεραν για τον opera και για τον skyfire. οπότε opera δοκίμασα τα: Ninja_Duck_Opera_10_(BASE-FL-RO-XXX)_1.3.cab + Juggalo_X_Official_Flash_Lite_3.1_CE-OS_20757.cab αλλά σε ένα flash video (στην zougla.gr) μου βγάζει το λογότυπο της adobe, όταν ενεργοποιώ τα addins μου βγάζει το γνωστό κουμπί του ''play'' το πατάω τίποτα... ο skyfire δε, εμφανίζει μήνυμα σαν να μην έχω σύνδεση με το ιντερνετ καν (ασύρματο στην προκειμένη) επίσης δοκιμασα τα Opera_Mobile_10_WM.cab και το Opera_Mobile_10_WM_kp.cab αλλά δεν μου φέρνουν καν πληκρολόγιο.... το mini5wm.cab ακόμα δεν το δοκίμασα... με αυτά τα lite που αναφερεις δεν μπορώ έστω σαν ''μεσοβέζικη'' λύση να βλεπω flash? οι οδηγίες φαίνονται αρκετά προσεγμένες αλλά μακροσκελείς :) το dual boot πάντως μετράει αν παίζει και αξιόπιστα
  21. Κύριοι σόρρυ που έχουν ξαναειπωθούν τα περί flash player κ.λ.π αλλά το τελευταίο update ποιό είναι? θέλουμε τον Opera 10 και το cab για τον flash? και ποιά έκδοση ακριβώς? επίσης το τελευταίο update σχετικά με ποιά έκδοση του Android μπορούμε να βάλουμε? και αν είναι γρήγορο λόγω του ότι ειναι μονοπύρηνο? dual boot γίνεται να το κάνουμε? γιατί το έχω δανειστεί από φίλο να δω τι δυνατότητες έχει μπας και του το αγοράσω thanks!!!
  22. σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις το έχω βρει στα 269 ευρώ είναι καλή τιμή δεδομένου ότι είναι παλιό πλέον? να περιμένω και άλλο μπας και πέσει η τιμή του?:)
  23. ευχαριστω για την απάντηση! ναι χαχαχα σωστόςςςςς :)
  24. ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! σίγουρα έτσι? το έχει δοκιμάσει κανείς?:) στα μαγαζιά πρέπει να πέσεις σε πολύ ψαγμένο πωλητή για να μπορεεί να σε διαβεβαιώσει ρητα!
  25. παιδιά sos έχω βρει σε προσφορά το Arc S, και παρόλο που δεν έχει 2η κάμερα να ρωτήσω μπορεί να πραγματοποιήσει βίντεο κλήσεις μέσω wifi και skype ή με την βοήθεια άλλων Android εφαρμογών με την κύρια κάμερα? δεν με πειράζει που δεν θα βλέπω κ δεν θα με βλέπουν ταυτοχρονα, απλά αν παίζει η βιντεοκλήση και ουσιαστικά μπορούν οι παραπάνω εφαρμογές να ''δουν'' την βασική κάμερα? thanks!!
×
×
  • Create New...