soulfunkdjx Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Ισχύει το ότι αν παραγγείλουμε προϊόντα εως 30 ευρώ περνάνε ελεύθερα τελωνείο? Ρωτάω γιατί έχω παραγγείλει έναν σκασμό πράγματα αξίας έως 30 ευρώ και όλα μου ήρθαν free. Όμως 2 κινητά τα πλήρωσα τελωνείο. Γνωρίζει κανείς σίγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 έως 22 (10 chars) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisk Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Παιδιά όταν τα ΕΛΤΑ γράφουνε στο tracking αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό (Βέλγιο) σημαίνει ότι ταξιδεύουν από Κίνα για Βέλγιο ή από Βέλγιο για Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Παιδιά όσοι είχατε θέμα με χαμένα δέματα από gearbest με Belgium post, μετά από πόσες ημέρες από την παραγγελία σας είπε το κατάστημα ότι θα προτείνει λύση? Γιατί εμένα μου είπαν πρέπει να περάσουν 60 ημέρες από την παραγγελία. Παιδιά όταν τα ΕΛΤΑ γράφουνε στο tracking αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό (Βέλγιο) σημαίνει ότι ταξιδεύουν από Κίνα για Βέλγιο ή από Βέλγιο για Ελλάδα?Από Βέλγιο προς Ελλάδα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 παιδια καλησπερα. ποια εταιρεια αναλαμβανει στην ελλαδα τη διανομη της Hermes Paket International απο γερμανια? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Παιδια καλησπερα, θα μετακομισω στην αγγλια και θελω να παραγγείλω απο εκει ενα κινητο απο το gearbest, εχει κανεις εικονα με το τι γινεται με το τελωνείο εκει; Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Παιδια καλησπερα, θα μετακομισω στην αγγλια και θελω να παραγγείλω απο εκει ενα κινητο απο το gearbest, εχει κανεις εικονα με το τι γινεται με το τελωνείο εκει;Ότι γίνεται και στις άλλες χώρες. Περνάνε τελωνείο όλα κανονικά. Μίλα πρώτα με το customer support και ρώτα ποιος τρόπος αποστολής εγγυάται μη τελωνείο. Και ανάλογα τι θα σου πουν. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Με hermes δύο φορές από Αγγλία την μία το έδωσαν στην dpd και ειρθε με acs την άλλη με dhl packet και ειρθε με ελτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verfot Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Ότι γίνεται και στις άλλες χώρες. Περνάνε τελωνείο όλα κανονικά. Μίλα πρώτα με το customer support και ρώτα ποιος τρόπος αποστολής εγγυάται μη τελωνείο. Και ανάλογα τι θα σου πουν. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk μεχρι πριν λιγους μηνες δεν περνουσε τιποτα απο τελωνειο .Τωρα αρχισαν και περνανε αρκετα αλλα το κοστος ειναι χαμηλωτερο απο οτι εδω και συνηθως χρησιμοποιουν τισ τιμεσ που γραφει το πακετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 μια μικρη βοηθεια παρακαλω, γιατι εχω καιρο να παρω κατι απο κινα...θυμαμαι οτι μεχρι 2 κιλα το priority direct mail του bangood δεν ειχε θεμα..σε περισσοτερα κιλα ποια επιλογη ειναι η ασφαλεστερη;το ιδιο θα ηθελα να μαθω και για το gearbest σε αγορες μεχρι δυο κιλα η με περισσοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Για ογκώδη δέματα από το GearBest μέχρι τώρα είναι το Priority Line. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 καλημερα, ερωτηση για οποιον γνωριζει. εχω παραγγειλει κατι θηκες απο εξωτερικο κ μου τις εστειλαν με sf express. γνωριζει καποιος με ποια εταιρεια θα παραλαβω? το δεμα ηρθε Ελλαδα στις 28/9 αλλα απο τοτε καμια ενημερωση στο t/n που μου εδωσαν. που κ πως μπορω να το αναζητησω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Καλημέρα EU PRIORITY LINE από Gearbest. DHLΓερμανιας αναλαμβάνει, τη μεσολάβηση, εκτελωνισμο Γερμανια κοκ. Αλλα Ποια εταιρεία courier παραδίδει στην ελλαδα??? Γιατί μάλλον δεν είναι η DHL Ελλαδας Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Με SF όχι συστημένο τα φέρνουν τα ΕΛΤΑ , έτσι μου ειρθαν εμένα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν ο αριθμός αποστολής έχει 10 αριθμούς,τότε τα φέρνει η ίδια η dhl ,ενώ αν έχει γράμματα στην αρχή μετά αριθμούς και τέλος πάλι γράμματα ,η ίδια η dhl είτε τα ΕΛΤΑ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 12 ψηφια ειναι, ολοι αριθμοι. το παραξενο ειναι οτι απο 28/9 ειναι Ελλαδα και μετα τιποτα. δεν δειχνει καμια κινηση το t/n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Με ΕΛΤΑ θα έρθει ,απλώς πλέον τα δέματα εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης αργούν πολύ να έρθουν ,και σε εμένα έκανε αρκετές μέρες να έρθει, από τότε που έφτασε περίπου 20 μέρες μετά που έφτασε Ελλάδα, απλώς θέλει υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, υπομονη υπαρχει. εγω φοβηθηκα οτι χαθηκε το δεμα. θα περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Θέλω να αγοράσω από Κίνα ένα ρολογάκι που η τιμή του είναι 22,88€ και αποστολή unregistered. Αν βάλω Belgium Registered κοστίζει +1,57 δλδ πάμε στα 24,45€. Ποιο να προτιμήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Θέλω να αγοράσω από Κίνα ένα ρολογάκι που η τιμή του είναι 22,88€ και αποστολή unregistered. Αν βάλω Belgium Registered κοστίζει +1,57 δλδ πάμε στα 24,45€. Ποιο να προτιμήσω? αν ειναι belgium unregistered ειναι πολυ γρηγορο και σιγουρο...ασε που αφηνουν χαρτι , δν αφηνουν το πακετο στην πορτα. το συστημενο ακομα καλυτερο...και τα 2 καλες επιλογες Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 αν ειναι belgium unregistered ειναι πολυ γρηγορο και σιγουρο...ασε που αφηνουν χαρτι , δν αφηνουν το πακετο στην πορτα. το συστημενο ακομα καλυτερο...και τα 2 καλες επιλογες belgium registered περνάει τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 παιδιά από tomtop τι γίνεται ? όποια μέθοδο να διαλέξω περνάει τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmamag Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 GREECE Duty Free shipping Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 (edited) GREECE Duty Free shipping δεν έχει τέτοια μέθοδο αποστολής , μόνο expedited και priority ποια καταστήματα έχουν αποφυγή τελωνείου? Edited October 11, 2018 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 belgium registered περνάει τελωνείο?Mi band 3 από gearbest με Belgium registered παρέλαβα εχθές δεν πέρασε τελωνείο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts