Jump to content

makisk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by makisk

  1. Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να δει εάν δουλεύει το WiFi call σε redmi 5 plus με την τελευταία αναβάθμιση? Το volte δουλεύει ενώ το WiFi call όχι.
  2. Εγώ πάλι περιμένω να μπει στο τελωνείο να ξέρω ότι έφτασε τουλάχιστον :lol: Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 13/3/2019, 10:34:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 13/3/2019, 09:25:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 12/3/2019, 21:51:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
  3. Παιδιά όταν τα ΕΛΤΑ γράφουνε στο tracking αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό (Βέλγιο) σημαίνει ότι ταξιδεύουν από Κίνα για Βέλγιο ή από Βέλγιο για Ελλάδα?
  4. Παιδιά μια ερώτηση που τώρα το σκέφτηκα. Εχω μια παραγγελία από gearbest με Belgium registered που η αξία της ήταν 26.00€ μαζί με τα μεταφορικά αλλά μείον κάτι πόντους που είχα πλήρωσα σύνολο 18.00€. Στου PayPal την απόδειξη φαίνεται ότι πλήρωσα 18.00€. Σε αυτήν την περίπτωση εάν σταματήσει τι γίνεται ξέρει κανείς?
  5. Μάλλον πρέπει να έχεις το Redmi note 5. Βγήκε η miui 10 η σταθερή για αυτό σου ήρθε ειδοποίηση. Λογικά θα στην ξαναβγάλει.
  6. Προς τα δυτική Μακεδονία μεριά (Κοζάνη κτλ) ξέρει κανείς ποτέ υπάρχει περίπτωση να έρθει το HD?
  7. Stef σήμερα θα ξεκλειδώσω και θα περάσουν miui 10 developer. Από μπαταρία τα πάει καλά? Οπως η 9 πάνω κάτω ή έχει τίποτα drain κτλ.
  8. Φίλε μου και σε μένα το ίδιο κάνει. Μην αγχώνεσαι έτσι είναι :)
  9. Οχι το ξεκλείδωμα δεν χάνεται έτσι απλά με ένα reset.
  10. Παιδιά για την μπαταρία εσάς που σας έχει έρθει η 9.6.4.0 δοκιμάστε να κάνετε μια επαναφορά στο κινητό μήπως και θέλει κάνα reset για να κάτσει καλά η καινούργια η έκδοση.
  11. Σε εμένα που έχω την τελευταία Global σταθερή δεν την περνάει. Θέλει να ξεκλειδώσω και να την περάσω με fastboot.
  12. johnoartali την πέρασες φίλε. Για πες εντυπώσεις.... Να γυρίσω και εγώ σε developer αν είναι γιατί ψιλοβαρέθηκα με την miui 9 :lol::lol:
  13. RAZIELI1799 εσύ έχεις το Redmi 5, το Redmi 5 Plus έχει τελευταία την 9.6.2.0.
  14. Το widget καιρού ούτε σε εμένα κάνει αυτόματα update. Κάποιο bug θα είναι. Αυτό με την κάρτα μνήμης εμένα δεν μου το κάνει. Επίσης έχω προσέξει ότι με την τελευταία αναβάθμιση έχω περισσότερη μνήμη Ram ελεύθερη από πριν. Τώρα έχω 2.2-2.3 gb ελεύθερη. Ένα ενοχλητικό που μου κάνει εμένα είναι ότι εάν μου στείλουνε 2 μηνύματα συνεχόμενα στο whatsapp το ένα μετά το άλλο ούτε ήχο κάνει ούτε το led ανάβει. Για δοκιμάστε λίγο εάν έχει κανείς το whatsapp να δείτε και εσείς.
  15. Γειά σας παιδιά. Έπεσε στα χέρια μου σήμερα το κινητό και ψάχνοντας να κάνω unlock bootloader είδα ότι το site για να πάρουμε κωδικό δεν λειτουργεί πλέον!! Τώρα τι κάνουμε έχει κανείς καμία ιδέα πως το ξεκλειδώνουμε ή την έκατσα και δεν θα μπορέσω να το ξεκλειδώσω?
  16. Δεν λες και από τι ήταν μήπως βοηθηθεί και κανείς άλλος?
  17. Καλησπέρα παιδιά.. Έπεσε στα χέρια μου ένα s3 neo με καμένη οθόνη και σκέφτομαι να παραγγείλω μία από aliepxress που έχουν γύρω στο 50άρικο. Τι λέτε αξίζει να το φτιάξω και να το κρατήσω. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με τέτοιες οθόνες. Εννοώ αυτές που είναι κομπλέ μαζί με πλαίσιο και όλα. Εντάξει δεν περιμένω αντίθεση και χρώματα σαν την original αλλά τουλάχιστον να μου κρατήσει. Υ.Γ. Για πές τε καμιά γνώμη.
  18. Παιδιά παραγγελία από gearbest περίμενα σήμερα να μου την φέρει ο ταχυδρόμος γιατί από το πρωί έλεγε προς παράδοση και κατά τις 10 το πρωί που κοίταξα στα ΕΛΤΑ λέει (παραδόθηκε-Χωρίς στοιχείο παράδοσης) Αλλά δεν ήρθε τίποτα. Να το άφησε έξω δεν παίζει γιατί πάντα μπαίνει στο μαγαζί και μου τα δίνει. Άρα τι μπορεί να έγινε? Υπάρχει περίπτωση να λέει παραδόθηκε αλλά να έρθει αύριο? Πάντα αυτό το παραδόθηκε μου το έβγαζε αφού τα έπαιρνα στα χέρια μου.
  19. makisk

    LG L90 (D405N)

    Εγώ παιδιά μετά από καιρό ξαναπέρασα την lollipop και το update που βγάλανε τώρα τελευταία και του έκανα και μια εργοστασιακή επαναφορά και πλέον το κινητάκι συμπεριφέρεται πολύ καλά.. Την πρώτη φορά που είχα βάλει lollipop δεν παλευόταν με τίποτα και είχα ξαναγυρίσει σε kitkat αλλά τώρα πλέον το τρέχει πολύ καλά..
  20. makisk

    LG L90 (D405N)

    Για πείτε ρε παιδιά αν προσέξατε καμία αλλαγή όσοι κάνατε την αναβάθμιση. Εγώ είχα γυρίσει σε kitkat γιατί το lollipop δεν παλευόταν αλλά αν είναι να το διόρθωσαν να το ξανά περάσω.
  21. makisk

    LG L90 (D405N)

    Δεν ξέρω καθόλου. Μην σου πω ότι να ναι και σε πάρω στο λαιμό μου. Λογικά δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να βρεις την official για το 405. Δοκίμασε καμία αναζήτηση νομίζω κάποια στιγμή που έψαχνα την είχα βρει και από site της Lg.
×
×
  • Create New...