popc3 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Έχει παραλάβει κανείς με china post τελευταία; unregistered + registered σύνολο 6 πακέτα έρχονται από τις 2-5 Σεπτεμβρίου. Κάποια απάντηση σχετικά με εδώ;περιμένω μια θήκη κινητου ,2 τζαμακια ατμοποιητη,και δαχτυλίδια σιλικόνης (band vape) Ξέρουμε κάτι σχετικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Καταργήθηκε το τρίευρο ... Δεν έχει καταργηθεί απλά μερικές φορές δεν το ζητάνε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Δεν έχει καταργηθεί απλά μερικές φορές δεν το ζητάνε. ΝΑΙ οταν τους αρχιζεις στα καντηλια τοτε δεν το ζητανε :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Είμαι από κινητό αν το ερμηνεύω σωστά στο παρακάτω Λίνκ http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82.aspx Εκεί που αναφέρετε στην επιστροφή του δέματος. Ο αποστολέας αν θέλει δέχεται πίσω το δέμα του ,οπότε σε περίπτωση που εσύ αρνηθείς να παραλάβεις το δέμα σού , επειδή μπήκε το δέμα σού τελωνείο , χάνεις το δέμα και τα λεφτά σού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Εμενα σχεδον ολα τα πακετα που ερχοντα συστημενα τελκευταια, δλδ με Tracking number, εχουν το ταμπελακι "τελωνειακως ελευθερο", αλλα απο τα ΕΛΤΑ μου ζητανε 3 ευρω για το καθενα. Ειναι νομιμο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Δεν έχει καταργηθεί απλά μερικές φορές δεν το ζητάνε. Ρώτησα στο δικό μας ταχυδρομείο και μου είπαν ότι καταργήθηκε. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Εμενα σχεδον ολα τα πακετα που ερχοντα συστημενα τελκευταια, δλδ με Tracking number, εχουν το ταμπελακι "τελωνειακως ελευθερο", αλλα απο τα ΕΛΤΑ μου ζητανε 3 ευρω για το καθενα. Ειναι νομιμο αυτο? Τί ακριβώς αναγράφει η απόδειξη που λαμβάνεις για το 3ευρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Καλησπέρα ,xiaomi amazfit smartwatch ,τι επιλέγουμε για μέθοδο αποστολής ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Καλησπέρα ,xiaomi amazfit smartwatch ,τι επιλέγουμε για μέθοδο αποστολής ; Sent from my iPhone using TapatalkΌτι και να διαλέξεις από αυτές τις επιλογές είναι πολύ επικίνδυνο να περάσει τελωνείο ακόμα και το unregistered. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Τί ακριβώς αναγράφει η απόδειξη που λαμβάνεις για το 3ευρο?[/QUO Εχουν πανω κολλημενο ενα πρασινο αυτοκολλητο που αναγραφει "Τελωνειακως Ελευθερο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Τί ακριβώς αναγράφει η απόδειξη που λαμβάνεις για το 3ευρο?[/QUO Εχουν πανω κολλημενο ενα πρασινο αυτοκολλητο που αναγραφει "Τελωνειακως Ελευθερο" Νομίζω αυτό το έχουν και πακέτα από τα οποία δε ζητήθηκε 3ευρο. Απόδειξη δεν έλαβες δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Νομίζω αυτό το έχουν και πακέτα από τα οποία δε ζητήθηκε 3ευρο. Απόδειξη δεν έλαβες δηλαδή? Ναι με αποδειξη, κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Τί ακριβώς αναγράφει η απόδειξη που λαμβάνεις για το 3ευρο? Σε μένα έτυχε μια φορά και ανέφερε: "Απόδειξη Είσπραξης για Λογαριασμό Τρίτων και Είσπραξης Τελών" και Τέλη Εκτελωνισμού ΕΛΤΑ: 2,42 ΦΠΑ: 0,58 Σύνολο: 3 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7282709#post7282709 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει αν ειναι φυσιολογικο να εχει φτασει το δεμα μου( κεραια wifi ) απο την 1/11 στο αεροδρομιο ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 01-11-2017 08:37 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) και να μην προχωράει καθολου; Οσα πραγματα εχω παρει μεχρι τωρα σε 5 μερες το πολυ απο την ωρα που εφταναν στο αεροδρομιο τα ειχα στα χερια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Απολύτως φυσιολογικό, μην στεναχωριέσαι. Και εγώ πάντα στις 5-6 μέρες τα έπαιρνα και πριν 15 μέρες 2 από τα τρία δέματα που φτάσανε ίδια μέρα στο αεροδρόμιο, ήρθανε με 1 βδομάδα καθυστέρηση και το 1 στην ώρα του σε 5 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Απολύτως φυσιολογικό, μην στεναχωριέσαι. Και εγώ πάντα στις 5-6 μέρες τα έπαιρνα και πριν 15 μέρες 2 από τα τρία δέματα που φτάσανε ίδια μέρα στο αεροδρόμιο, ήρθανε με 1 βδομάδα καθυστέρηση και το 1 στην ώρα του σε 5 μέρες. Σε ευχαριστω για την απαντηση,ελπιζω να γινει και σε μενα το ιδιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Τώρα πλέον έχουν να κάνουν και μια υποχρεωτική στάση στο ΓΕΤΑ (έστω και αν μπουν και ξαναβγούν στα γρήγορα, χωρίς να τα ελέγξουν και χρεώσουν - στο καλό σενάριο), οπότε έχουμε ακόμα μια καθυστέρηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 (edited) Κολλημενο ένα μήνα το δέμα σε "αποστολή από Σιγκαπούρη". Πέρασα σήμερα και ρώτησα γιατί τόσο καιρό σε τέτοιο status. Η απάντηση για γέλια. "κατά 99% εχει μπει τελωνείο και δεν το σκαναρουν εκεί για να μη φαίνεται μέσα και τους (τα, λέω εγω) ζαλίζουν στο τηλέφωνο"..... Edited November 9, 2017 by thagro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Αν κάποιος θέλει για δώρο για τα Χριστούγεννα από banggood με priority direct mail ,να παραγγείλει πολύ νωρίτερα πλέον από Ολλανδία κάνει κατά μέσο όρο 10 μέρες να έρθει Ελλάδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Αν κάποιος θέλει για δώρο για τα Χριστούγεννα από banggood με priority direct mail ,να παραγγείλει πολύ νωρίτερα πλέον από Ολλανδία κάνει κατά μέσο όρο 10 μέρες να έρθει Ελλάδα . Όντως, το επιβεβαιώνω και εγώ στο σύνολο από την ήμερα αποστολής μέχρι και την παράδοση κάνει από 20 μέρες και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinpet Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 (edited) Κάτι τέτοιο γίνεται στο αεροδρόμιο ... :mad: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215766378851563&set=pcb.10215766379611582&type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215766378691559&set=pcb.10215766379611582&type=3&theater Edited November 9, 2017 by artinpet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Αν κάποιος θέλει για δώρο για τα Χριστούγεννα από banggood με priority direct mail ,να παραγγείλει πολύ νωρίτερα πλέον από Ολλανδία κάνει κατά μέσο όρο 10 μέρες να έρθει Ελλάδα . 29 μερες εγω με priority direct mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Παραγγελία από Gearbest αντιστάσεις ηλ. τσιγάρου, 2 πακέτα με ταυτόχρονη παραγγελία ( είχα επιλέξει unregistered) την έσπασαν αυθαίρετα σε 2 αποστολές (ταυτόχρονες), η 1η με t/n SB x x x x x x x x x x έχει σταματήσει στο τελωνείο και η 2η με t/n ΄΄11 νούμερα΄΄ την παρέλαβα σήμερα . Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Η δική μου παραγγελία ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) Nov 09, 2017 02:08 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE Nov 08, 2017 10:48 SEND ITEM ABROAD Oct 31, 2017 21:27 The item has been processed in the country of destination Nov 08, 2017 12:48 The item has arrived in the country of destination Nov 08, 2017 08:05 The consignment has arrived in the country of destination Nov 08, 2017 08:05 The item is on transport to the country of destination Nov 01, 2017 15:44 The item is at the PostNL sorting center Αυτό σημαίνει ότι το σταμάτησαν τελωνείο; Bangood direct mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Ενημερωτικά η FASTTECH σταμάτησε να στέλνει στην Ελλάδα μοντ/ατμοποιητές/drip tips ( σύρματα/βαμβάκια και μπουκαλάκια προς το παρόν νομίζω στέλνει ακόμα ) Έχει παραλάβει κανείς με china post τελευταία; Eδώ έχεις κανείς απάντηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts