vtag Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 NL. Από 13/6 ήταν σε status "arrived in the country of destination" Και εγω ίδια ημερομηνία με εσένα αλλά ακόμα τίποτα! :( Τα ΕΛΤΑ κοιμούνται! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Και εγω ίδια ημερομηνία με εσένα αλλά ακόμα τίποτα! :( Τα ΕΛΤΑ κοιμούνται! :lol: Και εγώ ακριβώς την ίδια ημερομηνία είχα και σήμερα ανοίχτηκε ο σάκος... Αρέ δουλειά που πέφτειι Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Εχω παραγγείλει ακουστικά Xiaomi απο Aliexpress με Singapore Post. 2 Ιουνιού στάλθηκαν, στις 10 του μηνός έφτασαν εδώ και σήμερα ανοίχθηκε ο σάκος στις 05.30 το πρωι. Α ρε κατι υπερωρίες που κάνουν. Ουτε καφέ και πρωινό δεν προλαβαίνουν να πάρουν! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Μέχρι τώρα είχαμε το άγχος πότε θα ανοιχτεί ο σάκος στο αεροδρόμιο, τώρα έχουμε και το άγχος ποτε θα ανοιχτεί ο σάκος στην ΥΕΔ. Περιμένω router των €18 (Gearbest\PostNL) και η τελευταία ενημέρωση είναι "23/6/2017: Κ.Α.Τ. - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)" Απο τότε, νεότερο ουδέν. Παλιότερα ήξερα τουλάχιστον οτι φορτώθηκε στο κάρο και έφτασε στο ΚΔ Θεσσαλονίκης πριν μπει στην ΥΕΔ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Εχω παραγγείλει ακουστικά Xiaomi απο Aliexpress με Singapore Post. 2 Ιουνιού στάλθηκαν, στις 10 του μηνός έφτασαν εδώ και σήμερα ανοίχθηκε ο σάκος στις 05.30 το πρωι. Α ρε κατι υπερωρίες που κάνουν. Ουτε καφέ και πρωινό δεν προλαβαίνουν να πάρουν! Αφου ανοιξαν απο τις 10 Ιουνιου , λογικα θα ανοιξουν και απο τις 11 σημερα αυριο !!! Αντε να δουμε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosn24 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Και εμένα απο 10/6 με Singapore και ακόμη να φανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 απο τη στιγμή που το πακέτο έρχεται απο Ολλανδία, δηλαδή ευρωπαϊκή ένωση, δεν θα έπρεπε οι διαδικασίες να ειναι πιο αυτοματοποιημένες και γρήγορες; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 απο τη στιγμή που το πακέτο έρχεται απο Ολλανδία, δηλαδή ευρωπαϊκή ένωση, δεν θα έπρεπε οι διαδικασίες να ειναι πιο αυτοματοποιημένες και γρήγορες; Ναι, θα έπρεπε. Το πρόβλημα είναι οτι φτάνει απο ΕΕ στην δική μας, τριτοκοσμική, ταχυδρομική υπηρεσία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xirosiman Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 13/6 + 26/6 "the item has arived in the country of destination!" Welcome to Greece! :lol::lol::worry::(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosn24 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Ποτε λέτε να ανοίξουν απο 10/6 απο singapore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Ποτε λέτε να ανοίξουν απο 10/6 απο singapore; http://3.bp.blogspot.com/-aJlNQEydFsk/UNV6uIrEkzI/AAAAAAAADBY/8GTYCekgGN0/s1600/Ka+Sonia.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosn24 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Πολύ καλό!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Ουγκαντα μαο μαο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Na Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Ποτε λέτε να ανοίξουν απο 10/6 απο singapore; Για δες τωρα το 17track... Μηπως εχει αλλαξει κατι.. Κατι νιωθω πως εχει γινει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosn24 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Τίποτα ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Na Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Τίποτα ακομα σε εμενα μολις το ειδαν στα ελτα..και ειχε αφιξη απο 10/06 οποτε οπου ναναι και το δικο σου θα φανει.. και μετα θα περιμενουμε να δουμε ποτε θα ξανα κουνηθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 13/6 + 26/6 "the item has arived in the country of destination!" Welcome to Greece! :lol::lol::worry::(:( xaxa εμένα 27/6 οποτε σε κανενα 5ημερο θα είναι κομπλέ Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosn24 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Παιδιά μόλις εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ άφιξη αερολιμένα Αθηνών απο 10/6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 2017-06-12 14:53 Arrival at Destination Post (Country: GR) [singapore Post] .......... Καλο φθινόπωρο να υποθέσω θα παραλάβω τωρα που ξεκινανε και οι καλοκαιρινες αδειες ...... Αχ Ελλαδα Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 2017-06-12 14:53 Arrival at Destination Post (Country: GR) [singapore Post] .......... Καλο φθινόπωρο να υποθέσω θα παραλάβω τωρα που ξεκινανε και οι καλοκαιρινες αδειες ...... Αχ Ελλαδα Αφου ξεκινησαν να ανοιγουν της Singpost απο 10/6 ισως ανοιξουν και μεταγενεστερων ημερομηνιων σχετικα συντομα (11/6 , 12/6). Εγω που ειμαι 11/6 θελω να πιστευω οτι μεχρι αυριο κατι θα δειξει στα Ελτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannislamia Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλησπέρα παιδιά και μένα 2 δέματα από 10/6 ξεκολλήσαν, πάμε τώρα να φάμε αυτή και την επόμενη βδομάδα στο να κουνηθεί από αεροδρόμιο στο κέντρο διαλογής Αττικής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakosag Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Εμεις του 17/6 καλα σαραντα δηλαδη (Singapore) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom1234 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Ποτε λέτε να ανοίξουν απο 10/6 απο singapore; καλά μη χαίρεσαι.....απο 8/6 ακόμα τιποτα με sp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosn24 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Παιδιά μου λέει στα ΕΛΤΑ αντικείμενο προς εκτελωνισμο τι σημαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Παιδιά μου λέει στα ΕΛΤΑ αντικείμενο προς εκτελωνισμο τι σημαίνει αυτό; Τελωνείο :/ Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts