Jump to content

xirosiman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xirosiman

  1. xirosiman

    OnePlus 12

    ωπα ρε τι ειναι αυτο? σαν δεμονισμενο κανει.. καλα εκανες κ το εστειλες.. να δουμε τι θα σου πουν.. Επισης κανεις, εχετε προβλημα οταν πληκτρολογείτε στα σοσιαλ, ινστα πχ, να κανει ενα φλικερ για 1 δευτερολεπτο η οθονη?
  2. xirosiman

    OnePlus 12

    Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.. δν ελπιζω οτι θα βρεθει λυση να ξερεις.. Κ για το dsda πρωτος το εγραψα πιο πισω οτι εχουν κανει χοντραδα κ δν ισχυει.. κ το αφαιρεσαν τελικα απο τα χαρακτηριστικα! Το προβλημα ειναι οτι ολο λεω να μην ξαναπαρω oneplus τηλεφωνο κ τελικα εδω καταφέγγω. Τωρα μενει να βλεπουμε updates τυπου " Improves system stability" χωρις να ξερουμε καν αν οντως διορθωνει κατι, η απλα εδωσαν ενα update για να περασει ο μηνας..
  3. xirosiman

    OnePlus 12

    @Arinos το dsda δεν λειτουργεί σε κανέναν κ νομίζω πως τους ξέφυγε όπως για το ufs4 στο oneplus 12R. Οπότε λογικό σε όσους διαμαρτυρηθούν να τους πουν για χρήματα πίσω φαντάζομαι..
  4. xirosiman

    OnePlus 12

    αφαιρεσα τελειως τα animations, νομιζω το προβλημα εξακολουθει ομως. το εχεις δοκιμασει χωρις animations να δεις αν συμπεριφερεται καλυτερα?
  5. xirosiman

    OnePlus 12

    @Mikepan_1 διαβαζω οπου λες πιο πισω για περιπου 3 δευτερόλεπτα προβλημα με το σκρολίνγκ. Επειδή τα 3 δευτερολεπτα μου φαινονται παρα πολυς χρονος και επειδη στο δικο μου 12 αρη , αν κ εχω το ιδιο θέμα, δεν με εχει προβληματισει στην καθημερινη μου λειτουργια.. Μήπως στο δικο σου το πρόβλημα ειναι πιο εντονο? Επίσης, εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπας κ στρωσει? Γιατι κατι δν μου παει καλα.. επειδη λες οτι το αφησες για αλλη συσκευη κιολας.. αρα μαλλον εχεις θεμα με τη συσκευη..
  6. xirosiman

    OnePlus 12

    Διαβάζοντας τα σχόλια στις τελευταίες σελίδες Και στο oneplus 12 και oneplus nord 2 που έχω, έχουν το ίδιο θέμα στον launcher με τις γρήγορες κινήσεις, δλδ σε αλλαγές να πιάνει πάντα το δεύτερο άγγιγμα. Android 14 και 13 αντίστοιχα. Οπότε δεν βλέπω να λύνεται αυτό εύκολα.. Όσον αφορά το lag και το scroll στο oneplus 12, προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τραγικό ή που να με ενοχλεί. Αλλά για να το αναφέρετε πολλοί σίγουρα θα υπάρχει και πιο έντονα. Έπαιξα λίγο με το performance και ειδα κάποια διαφορά. Αλλά μέχρι εκεί..
  7. xirosiman

    OnePlus 12

    Παιδιά έχει συνδέσει κάνεις το κινητό σε υπολογιστή για μεταφορά αρχείων? Έχω πρόβλημα σε windows 11 σε θύρες usb 3.. Αν κάποιος το συνδέσει ας γράψει εδώ να ξέρουμε.. Σε usb 2 θύρα το αναγνώρισε..
  8. xirosiman

    OnePlus 12

    Φιλε μου δωσε μια συγκριση με τα αλλα δυο κινητα.. Πως το βλεπεις σε καμερες , βιντεο κ γενικα,.. τι ηταν αυτο που δεν σου αρεσε στα αλλα ?
  9. xirosiman

    OnePlus 12

    Εν τω μεταξύ μέχρι τώρα όσα oneplus είχα κ χρησιμοποιούσα την αυτόματη φωτεινότητα, πάντα είχαν θέμα σε σκοτεινούς χώρους. Κατέβαινε η φωτεινότητα πιο χαμηλά απ' όσο ήθελα κ γενικά την ανεβαζα χειροκίνητα. Εδώ στο 12 η αυτόματη φωτεινότητα είναι ότι καλύτερο. Βέβαια έχω το αντίθετο θέμα. Σε εσωτερικούς χώρους κρατάει ίσως λίγο περισσότερο τη φωτεινότητα ψηλά απ' όσο έχω συνηθίσει 😂 Θεωρώ όμως ότι έτσι λειτουργεί καλύτερα. Το ροοτ σε τι σε διευκολυνει να τρεξεις στο κινητο? Θυμαμαι παλια κατι titanium backup ηθελαν ροοτ. Η να περασεις διαφορα που θα αναβαθμιζαν την εμπειρια χρησης σου. Τωρα στο 12αρη σε τι σε βολευει το ροοτ? Προσωπικα ενα call recorder θα με βολευε αν μπορουσε να ενεργοποιηθει.. Εχω χρονια να κανω ροοτ σε κινητο γι αυτο ρωταω.. επισης ειδα εβγαλαν κ τις στοκ ρομ στο xda καθως κ unbrick tool.. οποιος τα χρησιμοποιησει ας το αναφερει αν λειτουργουν..
  10. xirosiman

    OnePlus 12

    Αντε ρε ειχες LG g2? πωωω ερωτας μαζι με το 3Τ. Ο λογος που ηθελα να ερθει το 12 σε ασπρο. το 3Τ τι να πω? 400 ευρω τοτε κ ποιοτητα κατασκευης. τι lighroom τι photoshop οτι βολευει τον καθενα. τα βασικα κ τα δυο τα κανουν. Αντε σε βλεπω με 12 συντομα 😛
  11. xirosiman

    OnePlus 12

    nord 2 ειχα, χωρις να με ενδιαφερει η καμερα τοσο. Ασχολουμαι ομως με τη φωτογραφια ερασιτεχνικά σε αλλο επιπεδο σε σχεση με τις καμερες των κινητων. Επειδη το πηρα σημερα, απο αυτες που εβγαλα ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Σε συγκριση με φιλου περσινο iphone 14 νομιζω το πατουσε. Γενικα νομιζω οτι αξιζει. θελω να δω κ τις νυχτερινες φωτογραφιες. Για την ιστορια, με το ταπεινο oneplus 3T ειχα βγαλει αυτη: σε raw αρχειο με edit photoshop
  12. xirosiman

    OnePlus 12

    Για δες τωρα? ηταν μαλλον για προσβαση σε συγκεκριμενα ατομα κ το αλλαξα . πες μου αν ανοιγει
  13. xirosiman

    OnePlus 12

    Πες μου αν σου ανοιγουν. Νομιζω εχει ακριβως αυτο που ψαχνεις. Συν κανα δυο επιπλεον. Απο τον ευρυγωνιο μεχρι τερμα ζουμ. https://drive.google.com/drive/folders/1-ABauGAYLaQioAvFPFBvK-95ugSE9NzI?usp=drive_link
  14. xirosiman

    OnePlus 12

    ναι ηρθε μολις συνδεθηκα στο wifi. ολα καλα Οριστε και δυο βιντεο σημερινα με ζουμ να δειτε πως τα παει. ενα σπασιμο που κανει ειναι καποια εναλλαγη απο τον ευρυγωνιο στον κανονικο νομιζω. https://youtube.com/shorts/5EJrGYccqxo?si=odJaVIgYQOosCdae https://youtube.com/shorts/hYRO94YKwXU?si=RQYjLWewLDoxhzc8
  15. xirosiman

    OnePlus 12

    Καλησπέρα κ από εμένα. Ορίστε και οι θήκες και το πώς κάθεται η μεμβράνη πάνω στο κινητό. Πρώτες εμπειρίες, ήθελα λίγο περισσότερη φωτεινότητα. Όχι ότι είναι άσχημη αλλά έχω δει σε άλλες ναυαρχίδες κάτι παραπάνω. Ο ήχος καλός, δεν τσιριζει, ωραίο μπάσο. Ήθελα Κ εδώ κάτι παραπάνω. Στον ήχο το nord 2 η φωνή ακούγεται λίγο πιο δυνατά. Βέβαια στο 12 είναι πιο ισορροπημένα. Κάμερες, πολύ καλές, ο ευρυγώνιος Τούμπανο. Πολύ ωραίο και το ζουμ Κ είδικα σε βίντεο. Αυτά για την ώρα.
  16. xirosiman

    OnePlus 12

    με λιγο σιλικονη παιδια ολα φτιαχνουν χαχαχ περιμενω κ το δικο μου κανονιστε τι λετε!!
  17. xirosiman

    OnePlus 12

    Τίποτα απλα αν μιλας πχ στη σιμ 1 κ σε καλέσουν στη σιμ 2 δεν θα χτυπήσει το τηλέφωνο. Το ιδιο συμβαίνει κ με τα δεδομένα η τα sms. Ίσως να φτιαχτεί με μελλοντική αναβάθμιση, αν κ αναφέρουν οτι υποστηρίζεται η active dual sim. Στο σιτε πάντως το έχουν με αστεράκι ρίχνοντας το βάρος στους παροχους τηλεφωνίας.
  18. xirosiman

    OnePlus 12

    Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος ενώ η oneplus δίνει στο site ημερομηνία 15 Φλεβάρη, μόλις έλαβα αυτό από dhl:
  19. xirosiman

    OnePlus 12

    Καλησπέρα παιδιά! Περιμένω κ εγώ το 12 πράσινο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα τον ασύρματο φορτιστή, Ξέρει κανείς κάθε πότε τον βάζουν διαθέσιμο? Για την ιστορία και το δικό μου έγινε shipped σήμερα: Estimated delivery Feb 15, 2024 Order Placed Jan 28, 2024
  20. Ειχα καιρο να ανεβασω κατι.. Oneplus 3t :) IMG_20171028_154815 by Aris Sugar, on Flickr
  21. Τα τελη ειναι τα 12 ευρω εκτελονισμος + τα 3 παρασταση στο τελωνειο των ελτα? Ενταξει.. δεν ξερω αν ειναι μεμονομενο περιστατικο αλλα αν αρχισουν ετσι δυστυχως η κινα κλεινει..
  22. Αρχισαν να ξεκολλανε σιγα σιγα.. 13/6 the item has arrived in the country of destination ---> 13/7 ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ. 26/6 the item has arrived in the country of destination ---> 13/7 ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ. Σημερα εκαναν κλεισιμο απο το αεροδρομιο. Αναμενω να δω αν εχω φαει το 3ευρω χαρατσι των ελτα. Ενημερωτικα τα δεματα δν εχουν καποιο κινητο αλλα διαφορα πραγματακια αξιας 22 -23 ευρω καθε δεμα.
  23. Οχι δν ειναι πανοραμα αφου το κινητο δν διαθετει αξιολογο λογισμικο πανω σε αυτο (ειναι μονο καθετες ληψεις) . Οποτε την εκοψα εγω στο σημειο που μου αρεσε.
  24. Oneplus 3t. Τραβηγμενες σε Raw και επεξεργασια σε lightroom. Ηλιοβασιλεμα απο τη Βουλιαγμενη, Αθηνα IMG_20170625_202914 by Aris Sugar, on Flickr Νεα Αρτακη, Ευβοια IMG_20170325_154602 by Aris Sugar, on Flickr
  25. Theo1410 Οχι φιλε μου.. προς θεου.. εχω παραλαβει δεμα μετα απο 3 και 4 μηνες.. ξερω την κατασταση.. απλα ειπα να ενημερωσω με τη σειρα μου οτι δν εχει κινηθει ακομα τιποτα.. σε αντιθεση με αλλα δεματα π ηρθαν μετα τις 13/6 και εχουν ηδη φτασει στους παραληπτες..
×
×
  • Create New...