Jump to content

jimakosag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimakosag

  1. Ειχα στο κινητο μου τη 30s_rooted του 18 μεχρι προσφατα και ειπα να αλλαξω. Δοκιμασα τη MIUI10_PIE_9.9.7-FullRom, οταν παω να κανω φλας απο twrp μου βγαζει error 7, αυτη Android 10_ROS.3.0-FullRom μου βγαζει error 7 αφου πρωτα κανει εγκατασταση (δηλαδη φορτωνει η μπαρα κανονικα και με το που τελειωσει εχει θεμα), οταν βαζω τη EUI-6.030s δεν εχω wifi και δε βλεπει καν mac address ουτε με αλλο προγραμμα ρουτ. Αμα βαλω παλιες ρομ που ειχα, δουλευουν. Δοκιμασα τελευταια twrp και τη treble 3.2.3-0Pie klpklp Καμια ιδεα;
  2. Ποια ROM προτεινετε για μπαταρια/performance? Tωρα εχω Telegram x820 5.9.23S Επισης, μου εχει θεμα το focus, αν λυνεται αυτο με καποια ROM προτεινετε τη μου. Ευχαριστω.
  3. Επειδή βλέπω κάτι για φοκους... Εχω ρίξει την τελε και μια μέρα έκανα όλα τα οτα απντειτς μαζεμένα επειδή... Δε ξέρω... Και έφτασα στο 23s. Την επόμενη μέρα πάω να βγάλω φωτόγραφιες αλλά η κάμερα δε κάνει φοκους, κλικ κλικ χρουτς χρουτς χραπα χραπα μόνο. Με όπεν κάμερα άμα το κλειδώσω μπορώ να βγάλω μάκρο μονο, και να μην έχω θέμα αλλά μέχρι εκεί. Κάποτε είχα κατεβάσει ένα αρχείο φοκουςφιξ.ζιπ αλλά το φλασαρα και δεν έκανε τιποτα. Καμία βοήθεια; Σας ευχαριστώ.
  4. Γεια σας, εχω το X820 και του εχω βαλει την tele. Αλλα θελω να του κανω ενα φορματ, ενα καθαρισμα και σκεφτομαι να του ριξω καποια αλλη ρομ. Ποια μου προτεινετε;
  5. Ασχετη ερωτηση. Πως βγαζω το swipe το unlock? Οταν εχω 'none' παλι πρεπει να το σειρω.
  6. Παιδια απο geekbuying χωρις κανενα προβλημα εκτος απο το fingerprint τη 2η μερα τα παιξε/
  7. Ναι, μολις εκανα clear και ειμαι απο καθαρη εγκατασταση (stock -> tele) Επεξεργασια: Ξαναδοκιμασα και παλι τα ιδια
  8. Με telegram 26s δε μπορω να κατεβασω απο το play store εφαρμογες που απαιτουν additional files.
  9. Το leeco μου και η θηκη ηρθαν χωρις (διαφορετικα πακετα). Αρα ειναι τελειως τυχαιο. SG και CP αντιστοιχα.
  10. Το tele26s μου εχει κολλησει στο 20.74% Τι να κανω; EDIT: Βγηκα. Δεν εκανε ποτε boot Εβγαλε splash screen Heavily modded. Και μετα κανα 10λεπτο φορτωνε. Ξανα εκανα wipe. Και δε μπορω να μεταφερω το zip στη καρτα με adb push ("error: closed"). Αρα κανω sideload παλι και βλεπουμε. Hard reset ετσι; EDIT 2: Εγινε 100% Τωρα κανω reboot. Για να δουμε... EDIT 3: ΝΑΙΙΙΙΙ! Δουλευει. Για οποιον αντιμετοπισει το ιδιο προβλημα. Στην αρχη ειχα κανε safe reset, και οχι hard. Μαλλον αυτο ηταν.
  11. Το ΤWRP 3.1.1-0 Μου ζηταει password για να κανει decrypt
  12. Τελικα για fingerprint που δε δουλευει ποιες ειναι οι επιλογες;
  13. Χθες παρελαβα το κινητο μου και σημερα χαλασε το fingerprint. Αυτο συνηθως ειναι Software ή Hardware issue?
  14. Ευχαριστω, δε νομιζω πως εχω θεμα με τη stock. Μονο οτι στο πρεπει να πατησεις το κουμπι για να πας στις ρυθμισουλες και οτι δεν εχει κουμπι για ρυθμισεις εκει. Αλλα ρωταω απλως για αμα υπαρχει ρομ που να βοηθαει στη μπαταρια και στην επιδοση.
  15. Σημερα παρελαβα το τηλεφωνο. Αξιζει να βαλω καποια ROM?
  16. Αμα θελεις να κανεις one up, 6-6 order ==> 12-6 αποστολη ==> 16-6 arrival ==>29-7 αφιξη
  17. 16-6 Αrrival SG 12-6 Aποστολη Αντικειμενου 6-6 Παραγγελεια εχω παραγγειλει με καρτα, καμια ιδεα παιδες;
  18. Μολις παρελαβα τη θηκη και το προστατευτικο γυαλακι για το τηλεφωνο και δεν εχω το τηλεφωνο:lol: Ειχε σταλει πιο μετα, και ελαβα ειδοποιηση πριν μια εβδομαδα. Ουτε 3 ευρω ουτε τιποτα δε πληρωσα.
×
×
  • Create New...