nikiforos_ Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Σε αυτή τη φάση σημαίνει πως σίγουρα δεν περνάει τελωνείο, πλέον; Ναι, αλλά πλέον ούτως η άλλως έχει ατονήσει πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekans Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 ξερει κανεις σε ποια ημερομηνια εχουν φτασει οι τελωνειακοι στα δεματα? 22/12 ακομα μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 ξερει κανεις σε ποια ημερομηνια εχουν φτασει οι τελωνειακοι στα δεματα? 22/12 ακομα μεσα.. Δεν υπάρχει σειρά, έχουν ήδη παραληφθεί πιο πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Ναι, αλλά πλέον ούτως η άλλως έχει ατονήσει πολύ Τι σε κανει να το λες αυτο? Σκεφτομαι αγορα συσκευης απο Κινα για αυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 06-11-2016 11:59 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10-01-2017 22:19 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 11-01-2017 33: Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 11-01-2017 06:17 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 13-01-2017 10:26 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 13-01-2017 12:43 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 13-01-2017 14:43 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 13-01-2017 17:12 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σε αυτή τη φάση σημαίνει πως σίγουρα δεν περνάει τελωνείο, πλέον; Αν δεν παρεμβαλλόταν το Σαββατοκύριακο θα είχες παραλάβει σήμερα. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Τι σε κανει να το λες αυτο? Σκεφτομαι αγορα συσκευης απο Κινα για αυτο ρωταω Η προσωπική εμπειρία και οι ελάχιστες αναφορές στα φόρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Σύμφωνοι με το "λίγο υπομονή", απλά να μην αποποιούμαστε και των δικαιωμάτων μας ως καταναλωτές. Μιλάμε για προϊόντα τεχνολογίας, που εξελίσσονται συνεχώς και κάτι που αγόρασε κάποιος τώρα, σε μερικούς μήνες έχει ξεπεραστεί. Στο μεταξύ όμως δέσμευσε τα λεφτά του σε μια "υπόσχεση" περί παραλαβής σε ένα εύλογο διάστημα. Αν η PostNL ή οποιοσδήποτε άλλος μεταφορέας, που συνεργάζεται με τον πωλητή, έχασε τη μπάλα, είναι ευθύνη και του πωλητή που τον διάλεξε. Κι αν το θέμα ήταν οι γιορτές και η μαύρη Παρασκευή, γνωστά στον πωλητή ήταν κι αυτά για να προγραμματίσει καλύτερα, αντί να μετακυλύει τα κόστη στον αγοραστή. Θέλω να πω, ότι η υπομονή και η καταννόηση καλό είναι να υπάρχουν (πριν μου αντιτείνει κάποιος για τις αγορές από Κίνα, ότι "δεν είναι για όλους"), αλλά όταν αγοράζω ένα κινητό σε προσφορά (και καλά...) στα 80€ και μέχρι να έρθει εδώ έχει εμφανιστεί σε μαγαζιά στην Ελλάδα με κόστος 130€ με τα μεταφορικά και χωρίς το ρίσκο του τελωνείου και της εγγύησης, αρχίζω να αισθάνομαι ότι με θεωρούν κορόιδο. Και εσυ το ήξερες..τι ήθελες εκτός απο δωρεάν μεταφορικά να σου πληρώσει και DHL ?? Σου έχει επιλογές για να φτάσει ενα δεμα γρήγορα είτε με κουριερ είτε με EMS.. Τα λεφτά φυσιολογικά και στα δεσμεύει,στην άλλη άκρη του πλανήτη είναι πως θα διασφαλιστεί αυτός;εδώ ήθελα να παραγγείλω μια μπαταρία που έκανε 6.39€ και ήθελε απο Θεσσαλονίκη για Ασπροβάλτα 12 μεταφορικά συν 3 αντικαταβολή..Εγώ να πήγαινα να το πάρω να έπινα και καφέ πιο λίγο θα μου έβγαινε.. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) Και εσυ το ήξερες..τι ήθελες εκτός απο δωρεάν μεταφορικά να σου πληρώσει και DHL ?? Σου έχει επιλογές για να φτάσει ενα δεμα γρήγορα είτε με κουριερ είτε με EMS.. Τα λεφτά φυσιολογικά και στα δεσμεύει,στην άλλη άκρη του πλανήτη είναι πως θα διασφαλιστεί αυτός;εδώ ήθελα να παραγγείλω μια μπαταρία που έκανε 6.39€ και ήθελε απο Θεσσαλονίκη για Ασπροβάλτα 12 μεταφορικά συν 3 αντικαταβολή..Εγώ να πήγαινα να το πάρω να έπινα και καφέ πιο λίγο θα μου έβγαινε.. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα και πάλι. Τα "δωρεάν" μεταφορικά εμπεριέχονται στην τιμή και τα πληρώνει ο καταναλωτής. Απλά έχουν συμφωνίες τα καταστήματα, που κάνουν μαζικές αποστολές και τους κοστίζουν ελάχιστα. Λογικό να διασφαλιστεί ο πωλητής, ο καταναλωτής να μη διασφαλιστεί; Δεν είναι δικαίωμά του να υπαναχωρήσει από τη δοσοληψία, αν μετά από 2 μήνες από τότε που παράγγειλε ένα προϊόν, δεν ξερει κανείς να του πει πού βρίσκεται; Γιατί να περιμένει κι όποτε (και αν) του έρθει, ενώ το χρειάζεται και να μην πάρει πίσω τα χρήματά του και να παραγγείλει από αλλού; Αν διαφωνείς για το διάστημα, πες μου πότε πρέπει να το κάνει, στους 6 μήνες; Απλά πράγματα λέω (ελπίζω). Και δε λέω ότι έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι πάντα και παντού, καθένας κρίνει κατά περίπτωση. Αλλά υπάρχει και αυτή η επιλογή (εκτός από τη γνωστή υπομονή), που δεν είναι ούτε κατακριτέα ούτε παράνομη. Το paypal μας το αναγνωρίζει αυτό και μας δικαιώνει σε τέτοιες περιπτώσεις, εμείς γιατί να το αποκλείουμε ως επιλογή; Edited January 15, 2017 by anonimos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Σύμφωνοι με το "λίγο υπομονή", απλά να μην αποποιούμαστε και των δικαιωμάτων μας ως καταναλωτές. Μιλάμε για προϊόντα τεχνολογίας, που εξελίσσονται συνεχώς και κάτι που αγόρασε κάποιος τώρα, σε μερικούς μήνες έχει ξεπεραστεί. Στο μεταξύ όμως δέσμευσε τα λεφτά του σε μια "υπόσχεση" περί παραλαβής σε ένα εύλογο διάστημα. Αν η PostNL ή οποιοσδήποτε άλλος μεταφορέας, που συνεργάζεται με τον πωλητή, έχασε τη μπάλα, είναι ευθύνη και του πωλητή που τον διάλεξε. Κι αν το θέμα ήταν οι γιορτές και η μαύρη Παρασκευή, γνωστά στον πωλητή ήταν κι αυτά για να προγραμματίσει καλύτερα, αντί να μετακυλύει τα κόστη στον αγοραστή. Θέλω να πω, ότι η υπομονή και η καταννόηση καλό είναι να υπάρχουν (πριν μου αντιτείνει κάποιος για τις αγορές από Κίνα, ότι "δεν είναι για όλους"), αλλά όταν αγοράζω ένα κινητό σε προσφορά (και καλά...) στα 80€ και μέχρι να έρθει εδώ έχει εμφανιστεί σε μαγαζιά στην Ελλάδα με κόστος 130€ με τα μεταφορικά και χωρίς το ρίσκο του τελωνείου και της εγγύησης, αρχίζω να αισθάνομαι ότι με θεωρούν κορόιδο. Δε μίλησα για καταπάτηση, αλλά για αποποίηση. Είναι δικαίωμά μου ως καταναλωτης να υπαναχωρήσω από την αγορά, ακόμα και αφού πάρω ένα προϊόν στα χέρια μου (να το επιστρέψω δηλαδή και να πάρω τα χρήματά μου πίσω). Πόσο μάλλον αν μου είπαν ότι θα το λάβω σε 10-25 εργάσιμες, κατά κανόνα, τη στιγμή που δεν έχει εμφανιστεί καν στην Ελλάδα μετά από 2 μήνες και κανείς πρακτικά δεν ξέρει πού βρίσκεται. Το ίδιο το paypal δέχεται και σε αποζημιώνει σε πολύ μικρότερο διάστημα των 2 μηνών, σε τέτοιες συνθήκες. Ο πωλητής μπορεί να σου λέει να περιμένεις, αλλά ξέρει ότι έχει πάρει προκαταβολικά τα χρήματά σου και τα χρησιμοποιεί, ενώ δε σου έχει δώσει τίποτα και δεν ξέρει πότε (και αν...) θα σου έρθει αυτό που αγόρασες. Αν θες, δες το και από πλευράς βελτίωσης των όρων του εμπορίου. Αν αποδεχόμαστε τέτοιους χρόνους παράδοσης (και ειδικά για προϊόντα τεχνολογίας), δίνουμε κίνητρο στους πωλητές να κωλυσιεργούν ή να αδιαφορούν, αντί να φροντίζουν για την ικανοποίησή μας. Αν θέλουν να το κάνουν, εις βάρος του καταναλωτή, ας ξέρουν ότι θα έχουν και απώλειες... Καλησπέρα και πάλι. Τα "δωρεάν" μεταφορικά εμπεριέχονται στην τιμή και τα πληρώνει ο καταναλωτής. Απλά έχουν συμφωνίες τα καταστήματα, που κάνουν μαζικές αποστολές και τους κοστίζουν ελάχιστα. Λογικό να διασφαλιστεί ο πωλητής, ο καταναλωτής να μη διασφαλιστεί; Δεν είναι δικαίωμά του να υπαναχωρήσει από τη δοσοληψία, αν μετά από 2 μήνες από τότε που παράγγειλε ένα προϊόν, δεν ξερει κανείς να του πει πού βρίσκεται; Γιατί να περιμένει κι όποτε (και αν) του έρθει, ενώ το χρειάζεται και να μην πάρει πίσω τα χρήματά του και να παραγγείλει από αλλού; Αν διαφωνείς για το διάστημα, πες μου πότε πρέπει να το κάνει, στους 6 μήνες; Απλά πράγματα λέω (ελπίζω). Και δε λέω ότι έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι πάντα και παντού, καθένας κρίνει κατά περίπτωση. Αλλά υπάρχει και αυτή η επιλογή (εκτός από τη γνωστή υπομονή), που δεν είναι ούτε κατακριτέα ούτε παράνομη. Το paypal μας το αναγνωρίζει αυτό και μας δικαιώνει σε τέτοιες περιπτώσεις, εμείς γιατί να το αποκλείουμε ως επιλογή; Να αγιάσει το χέρι σου φίλε anonimos σε ότι έγραψες!! Είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες απλά μερικοί όταν είναι σε αναμονή μερικών ημερών κάνουν υπομονή. Σε αναμονή μερικών εβδομάδων αρχίζουν νεύρα και απογοήτευση και τελικά όταν παραλάβουν μετά από μερικούς μήνες τα χουν όλα ξεχάσει και όλα καλά και τίποτα δεν έγινε και χαχαχα και χουχουχου αρκεί να μην πληρώσουν και τελωνείο :lol: Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannislamia Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) Καλημερα..εχει κολλησει λιγο η Singapore Post?arrival at destination 7/1 και ακομα τιποτα!συνηθως ηταν 1-3 μερες! Edited January 15, 2017 by giannislamia λαθος ημερομηνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Αν έχει κολλήσει απο 7/12 τότε μάλλον έχεις θέμα...είναι πολύς καιρός για δέμα της sg. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannislamia Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Αν έχει κολλήσει απο 7/12 τότε μάλλον έχεις θέμα...είναι πολύς καιρός για δέμα της sg. 7/1 φιλε μου..σορρυ λαθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 7/1 φιλε μου..σορρυ λαθος! Υπομονη τοτε...Ναι κανονικα τα ελεγχουν πιο αμεσα αλλα δεν ποτε δεν ξερεις. Καλιο αργα παρα ποτε :p Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Καλημερα..εχει κολλησει λιγο η Singapore Post?arrival at destination 7/1 και ακομα τιποτα!συνηθως ηταν 1-3 μερες! Θεωρώ πως από εβδομάδα θα ξεκολλήσουν, έχω κι εγώ με arrival 5/1 και 7/1 αλλά για να δούμε. Ελπίζω μην γίνει καμιά βλακειά όπως παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannislamia Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Θεωρώ πως από εβδομάδα θα ξεκολλήσουν, έχω κι εγώ με arrival 5/1 και 7/1 αλλά για να δούμε. Ελπίζω μην γίνει καμιά βλακειά όπως παλιότερα. ισως πεσανε πολλα μαζι της PostNL!τι ειχε γινει παλιοτερα?(απο περιεργεια ρωταω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Γεια σας, θελω να ρωτησω αν καθε χρονο αυτη την περιοδο γινεται το ιδιο χαος στο Ολλανδικο ταχυδρομειο η φετος μονο ημασταν οι τυχεροι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisang Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Αφού δείξει στο tracking του PostNL "The item has arrived in the country of destination" μετά από πόσες ώρες/μέρες θα εμφανίσει και στα ελτά ότι έχει φτάσει? Το tracking έχει ως εξής: Number: RS*********NL Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2017-01-10 08:25 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Origin Country: Netherlands 2017-01-15 02:25 The item has arrived in the country of destination 2017-01-11 09:27 The item is on transport to the country of destination 2017-01-10 08:25 The item is at the PostNL sorting center 2017-01-06 06:13 The item is pre-advised ====================================== Powered by http://www.17track.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek3003 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Αφού δείξει στο tracking του PostNL "The item has arrived in the country of destination" μετά από πόσες ώρες/μέρες θα εμφανίσει και στα ελτά ότι έχει φτάσει? Το tracking έχει ως εξής: Number: RS*********NL Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2017-01-10 08:25 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Origin Country: Netherlands 2017-01-15 02:25 The item has arrived in the country of destination 2017-01-11 09:27 The item is on transport to the country of destination 2017-01-10 08:25 The item is at the PostNL sorting center 2017-01-06 06:13 The item is pre-advised ====================================== Powered by http://www.17track.netΥπομονή 4-5 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 γεια σας παιδια,τι λετε με την εμπειρια σας. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 10-01-2017 12:23 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-01-2017 48: ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 15-01-2017 14:58 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 15-01-2017 15:17 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 15-01-2017 18:03 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Τη γλύτωσες. Αν είχαν βγάλει... λυπητερή, θα στο έγραφε (έχω τα ακριβώς όμοια βήματα με παραλαβή πακέτου από EMS -χωρίς... δυσάρεστες εκπλήξεις- πριν λίγους μήνες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Από 28/12 έχω δέμα από Κίνα μέσω Ολλανδίας στο στατους The item is on transport to the country of destination απο Κίνα έχει φύγει 15/12 είναι νορμάλ; Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_10 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Αφού δείξει στο tracking του PostNL "The item has arrived in the country of destination" μετά από πόσες ώρες/μέρες θα εμφανίσει και στα ελτά ότι έχει φτάσει? Το tracking έχει ως εξής: Number: RS*********NL Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2017-01-10 08:25 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Origin Country: Netherlands 2017-01-15 02:25 The item has arrived in the country of destination 2017-01-11 09:27 The item is on transport to the country of destination 2017-01-10 08:25 The item is at the PostNL sorting center 2017-01-06 06:13 The item is pre-advised ====================================== Powered by http://www.17track.net Φιλε μου έχουμε ίδια μέρα και ώρα στο "the item has arrived in the country of destination", ενημερωσε εδω οταν δεις αλλαγη στο status σου γιατι ηθελα να ρωτησω ακριβως το ιδιο και με προλαβες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Από 28/12 έχω δέμα από Κίνα μέσω Ολλανδίας στο στατους The item is on transport to the country of destination απο Κίνα έχει φύγει 15/12 είναι νορμάλ; Έμενα έκανε ένα μηνά να έρθει από ολλανδια σε άλλους δυο μήνες κανε λίγο υπομονή ,απλός οι ολλανδοι έχουν χάσει την μπάλα με τα δέματα αυτή την εποχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Επίσης άλλο δεματακι είναι από 29/12 Ελλάδα και ακόμα να παραλάβω... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) Καλησπερα σε ολους..εχω παρει απο 4/01 απο το gearbest 2 wearable και το έστειλαν με CZ POST και απο τελευταια ενημερωση που εχω απο το http://sky56.cn/ ειναι οτι στης 2017-01-10 19:20:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport εφυγε απο Κινα..!!Ακομη απο τοτε δεν φενεται πουθενα..!! Υπαρχει προβλημα λέτε ?? :confused: Edited January 15, 2017 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts