Jump to content

nikos_10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikos_10

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 6

nikos_10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα στην ομάδα. Λοιπόν, έχω ένα θέμα που το τσεκαρα αρκετό καιρό πριν το αναφέρω σε σας εδώ. Όταν πατάω να καλέσω μία επαφή ενώ έχω σήμα και στις δύο κάρτες σιμ , ξαφνικά ως δια μαγείας με το που πατάω το κουμπί της κλήσης χάνονται και τα δύο δίκτυα!! Μου γράφει "το δίκτυο δεν είναι διαθέσιμο" και τερματίζεται η κλήση. Αμέσως με το που τερματιστεί η κλήση φεύγουν τα "x" που έχουν πάνω τα δίκτυα επανέρχεται το σήμα κανονικά. Στην αρχή που μου το έκανε αραιά και που δεν είχα δώσει σημασία και όπως τα έβαζα στο αυτί μου και περίμενα να χτυπήσει διαπίστωνα ότι δεν είχε γίνει η κλήση. Στην πορεία έκανα κλήση χωρίς να το βάλω στο αυτί μου για να δω αν όντως καλεί και είδα το φαινόμενο που σας ανέφερα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο;
  2. Έχω παρατηρήσει και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Όχι πάντα βέβαια αλλά τακτικά μου το κάνει. Ακουμπάω το δακτυλικό αποτύπωμα και είναι λες και δεν το ακούμπησα ποτέ. Με λίγα λόγια "δε δίνει εντολή ο αισθητήρας" στο κινητό να "ενεργοποιηθεί". Είναι bug που δεν θα διορθωθεί θεωρώ γιατί είναι σχετικά ασήμαντο. Πιο συγκεκριμένα όταν πάω να μπω στην εφαρμογή της Eurobank τις περισσότερες φορές δεν το "βλέπει" με την πρώτη. Με την δεύτερη κομπλέ. Και τονίζω αυτό που αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω ότι συμπεριφέρεται σαν να μην το έχω ακουμπήσει ποτέ, όχι σαν να βλέπει λανθασμένο δακτυλικό και να κάνει δόνηση ώστε να το ξανά ακουμπήσω.
  3. Καλημερα. Είμαι με ΕU. Υπάρχει κανονικά το εικονίδιο του hotspot και επειδή έχω κάνει στο επιβεβαιώνω ότι λειτουργεί κανονικά.
  4. Καλημέρα. Παρατήρησα σήμερα το πρωί να συμβαίνει ένα πολύ "κουλό" πράγμα με την συσκευή μου. Χθες το βράδυ πέφτοντας για ύπνο έβαλα το κινητό να φορτίσει και έκλεισα το wifi όπως κάνω πάντα και σήμερα το πρωί όταν ξύπνησα βρήκα το κινητό με ανοιχτό wifi και 2-3 ειδοποιήσεις προφανώς εφόσον λειτουργούσε το WiFi. Το ίδιο συνέβη και προχθές απλά δεν ήμουν σίγουρος και νόμιζα ότι ξέχασα να το κλείσω. Πώς γίνεται να ανοίγει μόνο του το WiFi μου λέτε?? Δεν μου έχει συμβεί με άλλη συσκευή πάντως κάτι αντίστοιχο. Δώστε μου τα φώτα σας.
  5. Καλησπέρα. Επανέρχομαι μετά από μέρες για να ενημερώσω για όλα τα "θέματα" που είχα. Η μπαταρία έστρωσε και βγάζει περίπου 9.5 ώρες sot με υπόλοιπο 25-30% ανάλογα την μέρα. Όμως προσοχή με αυτό που θα πω. Αυτό δεν συμβαίνει αν φορτίσω το κινητό με τον εργοστασιακό φορτιστή που είναι ταχείας φόρτισης. Το φορτίζω με φορτιστή 5V/2A με το ίδιο καλώδιο που είχε το κουτί του. Αυτο το "πείραμα" το έκανα πριν το γράψει ο φίλος πιο πάνω για να δω μήπως ζεσταίνεται λιγότερο η συσκευή πράγμα που ισχύει 100% αφού το επιβεβαιώνει και ο φίλος που έκανε ίδια σκέψη με μένα και δεύτερον επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του ότι η μπαταρία κατεβαίνει πιο αργά!!! Όσο είχα τον γρήγορο φορτιστή έβλεπα και λιγότερες ώρες sot και το κινητό υπερθέρμαινόταν κατά την φόρτιση πράγμα που δεν το θέλουμε γιατί μειώνεται η διάρκεια ζωής της απόδοσης της μπαταρίας. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει να φορτίζει γρήγορα γιατί κάθε βράδυ όταν πέφτω για ύπνο το φορτίζω για να μου βγάλει όλη την υπόλοιπη μέρα. Ακόμα και υπόλοιπο 50-55% να έχω θα το βάλω για να είμαι σίγουρος ότι θα κάνω την δουλειά μου και δεν κάθομαι να "ρισκάρω" να φτάσω στο τέλος της άλλης μέρας με 5%. Το κλειδί λοιπόν είναι η αργή φόρτιση για περισσότερες ώρες οθόνη. Επίσης να γράψω και για το θέμα που είχα με το google pay το έλυσα σήμερα. Βρήκα γιατί δεν περνούσε καμία συναλλαγή. Έπρεπε να πάω ρυθμίσεις>>>συνδεση και κοινοποίηση>>>NFC>>>πατήστε και πληρώστε>>>προεπιλογή πληρωμής (εδώ είχε την Eurobank και έβαλα το Google pay) και από κάτω που λέει "χρήση προεπιλογής" να βάζετε "αντικατάσταση προεπιλεγμένης εφαρμογής όταν είναι ανοιχτή μία άλλη εφαρμογή πληρωμής".
  6. Προσπαθώ να ανεβάσω screenshots και δεν ανεβαίνουν. Έχω την έκδοση 2.111.306893647. Και όνομα APK com.google.android.apps.walletnfcrel
  7. Ευχαριστώ για την βοήθεια Βασίλη αλλά όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο άνοιξα το πρόγραμμα και μου έχει όλες τις εφαρμογές που υπάρχουν στο τηλέφωνο μου ΕΚΤΟΣ από το gpay
  8. Νίκο δεν πείραξα τίποτα, με το που το εγκατάστησα, by default μου ζητούσε αναγνώριση προσώπου κλπ, γιατί όντως τέτοια ρύθμιση δεν υπάρχει. Θα σου πρότεινα, να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις εκ νέου. Έχω την αίσθηση Νίκο (σου μιλώ τελείως υποθετικά, δεν είναι και τόσο υπεύθυνο αυτό που σου λέω), ότι η εφαρμογή παίρνει απευθείας τα βιομετρικά στοιχεία (αναγνώριση προσώπου, δακτυλικό αποτύπωμα) απο τη συσκευή, γιατί πολύ απλά όταν την εγκατάστησα δε μου ζήτησε βιομετρικά δεδομένα για σετάρισμα, αλλά χρησιμοποιεί αυτά που έχω ήδη. Η πλάκα είναι ότι δεν με αφήνει να το απεγκαταστησω(!) Τον βλέπει σαν προεγκατεστημένη εφαρμογή και μου έχει μόνο επιλογή διακοπή εγκατάστασης ενημερώσεων όπως στις εφαρμογές που προϋπήρχαν στο κινητό. Θα μας τρελάνει το google pay? Τι μπορεί να συμβαίνει?
  9. Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο έγραψα εδώ. Διότι μου φάνηκε πολύ παράξενο που δεν μου το εμφανίζει στις εφαρμογές να το κλειδώσω και δεν μου έχει καμία επιλογή να βάλω να ξεκλειδώνει με δακτυλικό αποτύπωμα. Εσύ πως το έβαλες; Μέσα στην εφαρμογή δεν έχει κάποια επιλογή.
  10. Κλείδωμα εφαρμογής με κωδικό.
  11. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Όσον αφορά την μπαταρία που είχα θέμα θα επανέλθω σε 2-3 μέρες με νέο ποστ που θα έχω πιο πλήρη εικόνα. Και κάτι τελευταίο. Έκανα εγκατασταση το google pay κατεβάζοντας εννοείται χειροκίνητα σαν apk αρχείο και δεν βρίσκω πουθενά να το "κλειδώσω" σαν εφαρμογή.
  12. Μία "χαζή" ερώτηση. Όταν πληρώνουμε με το κινητό σε ποια θέση πρέπει να είναι στο τερματικό για να το "διαβάσει"; Εννοώ σε ποιο ύψος; Προσπάθησα χθες να κάνω συναλλαγή και το γυρνούσα λίγο κάτω, λίγο πάνω, λίγο δεξιά-αριστερα και δεν το διάβαζε. Μετά από 2-3 προσπάθειες το διάβασε. Η κοπέλα στο ταμείο μου είπε ότι η πίσω κάμερα είναι αυτή που "βλέπει" το pos και περνάει την συναλλαγή. Κουφό μου ακούστηκε.
  13. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες φίλε Βασίλη και να στρώσει μετά από μερικές φορτίσεις. Πάντως δεν με πείθει ότι θα αλλάξει συμπεριφορά. Επίσης παρατηρώ ότι κατά την φόρτιση ζεσταίνεται πολύ! Μήπως να το φορτίζω με φορτιστή άλλο που δεν είναι ταχείας φόρτισης; Δεν καίγομαι να φορτίζει γρήγορα και θεωρώ ότι δεν κάνει καλό να ανεβάζει τόση θερμοκρασία κατά την φόρτιση.
  14. Καλησπέρα στην ομάδα και από μένα. Ήμουν κάτοχος εδώ και 2 μήνες τους RN9S. Το έδωσα μόνο για ένα λόγο. Χρειαζόμουν το NFC στην καθημερινότητα μου και γι'αυτό αποφάσισα να έρθω εδώ (Redmi note 9 pro) καθώς πίστευα ότι τα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω ίδια. Έλα που όμως απογοητεύτηκα με την μπαταρία πλήρως!! Δεν μπορώ να καταλάβω πως συμβαίνει αυτό γιατί μιλάμε για 5020mah που έχουν και τα δύο. Πριν μου πείτε για bug της Ρομ φοράω από χθες το βράδυ την τελευταία EU 11.0.3.0. έχω 41% μπαταρία και sot 5 ώρες ακριβώς. Τραγική θα την χαρακτήριζα την μπαταρία όταν με 5 ώρες οθόνη είχα υπόλοιπο 60% στο 9s! Έφτανα στο 25% και είχα 10 ώρες οθόνη!! Με ενοχλεί άσχημα αυτή η χαώδης διάφορα. Θα φτιάξει λέτε με μελλοντικό update? Θα ήμουν ψιλοευχαριστημενος αν έχανε 10% για κάθε ώρα οθόνης που λέτε πιο πάνω αλλά δεν συμβαίνει σε μένα με τίποτα.
×
×
  • Create New...