ArisL Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Χα χα καλά ολη Xiaomi περιμένατε ?? Εγω περίμενα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32GB ROM αλλα μάλλον πάει η υπόθεση να το πάρω από ευρωπαϊκή αποθήκη πλέων.:rolleyes: ρίξε μια ματιά στο tinydeal. από γερμανία 200 εουρα. εγώ κοιτάω από εκεί όταν με το καλό τα πάρουμε πίσω. Edited May 3, 2016 by ArisL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Βγάζετε άκρη τι έχει συμβεί εδώ: RK402334705CN. Δείχνει σα να το έχουν στείλει δύο φορές? ???? Sent from my SM-N910C using Tapatalk Φιλε και μενα ετσι ειναι, κοντα μηνα τωρα. RK432281609CN Δεν παιζει να ερθει. Θα ανοιξω dispute να τελειωνω. Ειναι 3 καλωδια usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Εγώ τι να πω που έχω αξία παραγγελίας κοντά 300€ ??? :( Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Φιλε και μενα ετσι ειναι, κοντα μηνα τωρα. RK432281609CN Δεν παιζει να ερθει. Θα ανοιξω dispute να τελειωνω. Ειναι 3 καλωδια usb Geekbuying υποθέτω, τα καλώδια που έχω παραγγείλει την ίδια ημερομηνία τα έχουν στείλει με το ολλανδικό και είναι pre-advised από τις 5-4. Τους είχα στείλει email στις 20-4 αλλά μου είπαν ότι είναι όλα εντάξει και να μην ανησυχώ. Θα περιμένω και αυτή τη βδομάδα μήπως και υπάρξει εξέλιξη (που δεν το πολυπιστεύω) και από Δευτέρα dispute. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Συνεχώς βλέπω αυξανόμενο αριθμό ατόμων που κάνουν ή σκέφτονται να κάνουν dispute κοντά στον μήνα. Κανείς όμως δεν αναφέρει ποτέ αν τελικά του ήρθε το δέμα ή όχι και μετά από πόσο χρονικό διάστημα ώστε να δούμε αν τελικά το να κάνεις dispute κοντά στον μήνα είναι σωστή τακτική και δικαιολογείται η ανησυχία. Αν όντως τα δέματα δεν ερχονται ποτέ ή έρχονται μετά από κάποιο διάστημα καλό είναι να το αναφέρουμε ώστε να επαναπροσδιορίσουμε αν χρειάζεται τους χρόνους παραλαβής. Πάντως μέχρι στιγμής Προσωπικά συμπεραίνω ότι ο οδηγός εξακολουθεί να αποτελεί "ευαγγέλιο" όσον αφορά τους χρόνους αποστολής. Τώρα τελευταία όλο και πιο λίγοι το "πιστεύουν" και δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει αυτό, αν έχει, στο προσεχές μέλλον για την προστασία μας ως αγοραστές. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 3, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Συνεχώς βλέπω αυξανόμενο αριθμό ατόμων που κάνουν ή σκέφτονται να κάνουν dispute κοντά στον μήνα. Κανείς όμως δεν αναφέρει ποτέ αν τελικά του ήρθε το δέμα ή όχι και μετά από πόσο χρονικό διάστημα ώστε να δούμε αν τελικά το να κάνεις dispute κοντά στον μήνα είναι σωστή τακτική και δικαιολογείται η ανησυχία. Αν όντως τα δέματα δεν ερχονται ποτέ ή έρχονται μετά από κάποιο διάστημα καλό είναι να το αναφέρουμε ώστε να επαναπροσδιορίσουμε αν χρειάζεται τους χρόνους παραλαβής. Πάντως μέχρι στιγμής Προσωπικά συμπεραίνω ότι ο οδηγός εξακολουθεί να αποτελεί "ευαγγέλιο" όσον αφορά τους χρόνους αποστολής. Τώρα τελευταία όλο και πιο λίγοι το "πιστεύουν" και δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει αυτό, αν έχει, στο προσεχές μέλλον για την προστασία μας ως αγοραστές. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk RE818098041SE 75 ημέρες περιπού από τότε, πήρα τα λεφτά μου πίσω στις 43 ημέρες και πρίν λίγες ημέρες έβγαλε warning message ότι γυρίζει πίσω για κάποιον λόγο ενώ δεν είχε φτάσει ποτέ ελλάδα ( τσεκαρισμένο και με ερωτήσεις στα ελτα της περιοχής μου με έλεγχο των παραλαβών τους ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 ρίξε μια ματιά στο tinydeal. από γερμανία 200 εουρα. εγώ κοιτάω από εκεί όταν με το καλό τα πάρουμε πίσω. Εγω γιατί δεν βρίσκω ευρωπαϊκή αποθήκη,μόνο αυτό βρήκα στο μαγαζί που αναφέρεις και είναι απο κίνα, http://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-55-snapdragon-650-3gb-ram-4g-phone-p-158636.html Δώσε link να δω αυτό που αναφέρεις από γερμανία 200 εουρα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisL Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Εγω γιατί δεν βρίσκω ευρωπαϊκή αποθήκη,μόνο αυτό βρήκα στο μαγαζί που αναφέρεις και είναι απο κίνα, http://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-55-snapdragon-650-3gb-ram-4g-phone-p-158636.html Δώσε link να δω αυτό που αναφέρεις από γερμανία 200 εουρα. http://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi-note-3-55-3gb-ram-32gb-rom-mtk6795-android-50-4g-phone-p-157315.html :D δεν είναι ακριβώς το pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) http://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi-note-3-55-3gb-ram-32gb-rom-mtk6795-android-50-4g-phone-p-157315.html :D δεν είναι ακριβώς το pro... Το pro είναι καλύτερο με ποιο δυνατο επεξεργαστή,αυτο που εχεις στο link ειναι το προηγούμενο απο το pro me MTK . Εχει και καλή τιμή 208 ευρ το προ,από αυτό δεν ψώνισα πότε,είναι οκ το μαγαζί,κανένα κουπόνι δεν παίζει. Απο servis μετά τι γίνεται,είναι ένταξη αν τυχών το χρειαστείς. Ας πάρω πρώτα τα χρήματα μου πίσω και μετά θα το παραγγείλω απο εδώ μάλλον, http://www.minideal.net/eu-warehouse-xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-4000mah-smartphone-golden.html Edited May 3, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef2002 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Γεια σας παιδια μια ερωτηση να κανω το minideal ειναι αξιοπιστο;Περναει καρτα Ελληνικη;Εχει δοκιμασει κανεις?Εαν ναι ας μου απαντησει! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eimarmeni Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Για ποιο μοντέλο αναφέρεις και έχει καποια τοση μεγάλη διαφορά.:rolleyes: Xiaomi Mi4c (3G RAM -32G) Τιμή αγοράς 186 ευρώ. Χαμηλότερη τιμή που είδα σήμερα τα 220+ ευρώ. Την μέρα που έκανα παραγγελία δεν υπήρχε ούτε για δείγμα σε ευρωπαϊκή αποθήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef2002 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Eimarmeni εσυ τι αποψη εχεις; για το minideal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Κανεις με εμπειρια απο swiss post ? Γιατι δεν συναντω συχνα απο εκει.Στο φορουμ σε ενα μηνα ειχε μονο μια αναφορα.Χρονους μεταφορας καποια traking για να ξερουμε ποσο χρονο κανει? Δεν εχει κανεις εμπειρια απο swiss post ? Untrack nl post του τυπου nl************ υπαρχει site που ανιχνευονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Δεν εχει κανεις εμπειρια απο swiss post ? Untrack nl post του τυπου nl************ υπαρχει site που ανιχνευονται? Τα ζώα μου αργά είναι η swiss post και όχι δεν ανιχνευόνται σε όλη την διαδρομή γιαυτό και είναι untracked Καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλημέρα παιδιά . Κινείται σήμερα τίποτα? Παρέλαβε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psof Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Τίποτα σε 11/4 arrival in Greece(παραγγελία 30/3) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Τίποτα σε 11/4 arrival in Greece(παραγγελία 30/3) :( Καλημέρα και γω τα ιδια. RB051072151SG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaffros Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλημερα σε ολους! Ανοιξα κι εγω dispute και πρεπει να περιμενω 20 μερες :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλημερα σε ολους! Ανοιξα κι εγω dispute και πρεπει να περιμενω 20 μερες :wacko::wacko: Υπομονή. Θα τα πάρεις τα χρήματά σου όπως τα πήρα εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoze22 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλημέρα. Μια από τα ίδια. Άφιξη 11/4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMC_Corporation Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 21-4-16(ΗΡΘΕ ΕΛΛΑΔΑ). Οι σακουλες στο αεροδρομιο ανοιξανε στις 26-04-16(ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ UPDATE ELTA.GR). 24-4-16(ΗΡΘΕ ΕΛΛΑΔΑ). Δεν εχουνε ανοιχτη ακομα οι σακουλες με τα δεματα στο Αεροδρομιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotiou21 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλημέρα και γω τα ιδια. RB051072151SG και εγωτα ίδια!:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Τι γίνεται ρε παιδιά με το βελγικό; Το ξεχνάω; 2016-04-05 07:51 Departure to country of destination 2016-03-28 13:00 Arrival at export hub 2016-03-28 00:01 Item is ready for transport 2016-03-27 14:36 Item is announced / bpost received the information Το θέμα είναι ότι δεν μου κάνει την τελευταία ανανέωση που σημαίνει οτι ακόμα δεν έχει φτάσει ελλάδα. Ξανά απο το gearbest, δέμα συμπλήρωσε 60+ ημέρες, τελικά πήρα refund. Και κάτι άλλα δεματάκια απο ebay έχουν ξεπεράσει τις 50 ημέρες και το estimated delevery. Θα δώ μήπως εμφανιστούν τις επόμενες 2 βδομάδες.:shifty: Τι παίζει με τα απλά δέματα τελευταία; Ποτέ δε είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotiou21 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 και εγωτα ίδια!:(:( Παιδιά είναι μάταιο άνοιξα και εγώ Dispute πριν από λίγο. Τις τελευταίες μέρες δεν βρίσκω και εκπρόσωπο του minideal να μιλήσω, κανείς δε μου λεει κάτι σίγουρο! Dispute και βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaffros Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Υπομονή. Θα τα πάρεις τα χρήματά σου όπως τα πήρα εγώ... Μονο μη μουρθει τιποτα βρεγμενο η σπασμενο μεχρι τις 24/5:wacko::wacko: Γιατι θα κλαψω πικρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts