Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 παραγγελίες από Vickmall, σε διαφορετικές ημερομηνίες. Οι 2 με ταχυδρομείο Σιγκαπούρης και το ένα με ολλανδικό.

Οι Ολλανδοί έκαναν 2 εβδομάδες, ενώ οι άλλοι έκαναν 1+1 ημέρα και 1+2 ημέρες. Σκίζει η Σιγκαπούρη!

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

3 παραγγελίες από Vickmall, σε διαφορετικές ημερομηνίες. Οι 2 με ταχυδρομείο Σιγκαπούρης και το ένα με ολλανδικό.

Οι Ολλανδοί έκαναν 2 εβδομάδες, ενώ οι άλλοι έκαναν 1+1 ημέρα και 1+2 ημέρες. Σκίζει η Σιγκαπούρη!

Όντως το nl έχει καθυστερήσεις τελευταία...

Στο vickmall ζήτησες εσύ να στείλουν με sg post;

1+1 ημέρα και 1+2 ημέρες; Μιλάς με γρίφους, γέροντα. :p

Δεν πιστεύω να εννοείς οτι ήρθαν σε 2 και 3 μέρες;;

Απο gearbest ζητησα expedited κ μου ειπαν για DHL.

Πρεπει να ανησυχησω για τελωνειο; Αν ειναι να την ακυρωσω τωρα την παραγγελια πριν κλαψω τα λεφτα μου!

Μαλλον εννοει βδομαδα!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Απο gearbest ζητησα expedited κ μου ειπαν για DHL.

Πρεπει να ανησυχησω για τελωνειο; Αν ειναι να την ακυρωσω τωρα την παραγγελια πριν κλαψω τα λεφτα μου!

Ναι πρέπει να ανησυχείς...

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Ναι πρέπει να ανησυχείς...

Πως να προχωρησω; Τα εξοδα εκτελωνισμου ας πουμε για ενα κινητο αξιας 150$ ποσο πανε; (Να'χω μια ιδεα).

Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Πως να προχωρησω; Τα εξοδα εκτελωνισμου ας πουμε για ενα κινητο αξιας 150$ ποσο πανε; (Να'χω μια ιδεα).

νομίζω με dhl η ταρίφα είναι στάνταρ γύρω στα 100 ευρώ

Edited by impreza_sti

Ισχυει αυτο, οι ολλανδοι αργουν. Απο Σιγκαπουρη εχει ερθει κινητο σε 8 μερες.

Όντως το nl έχει καθυστερήσεις τελευταία...

Στο vickmall ζήτησες εσύ να στείλουν με sg post;

Ναι, εγώ. Είπα να παραγγείλω εναλλάξ με ταχυδρομείο Σιγκαπούρης και Ολλανδίας για να δω χρόνους.

Κάπου έφαγα την... εβδομάδα :D Εννοούσα εβδομάδα + ημέρες.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Εγω επαιρνα παντα με SG και τωρα πηρα με NL που ακουσα οτι κανει γρηγορα κι τωρα ολοι λενε SG :dizzy:

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εγω επαιρνα παντα με SG και τωρα πηρα με NL που ακουσα οτι κανει γρηγορα κι τωρα ολοι λενε SG :dizzy:

Μία ή άλλη (πιστεύω ότι) είναι. Υπάρχουν περίοδοι που ο ένας εμφανίζεται ταχύτερος και άλλες που πάει καλύτερα ο άλλος.

Πριν λίγους μήνες π.χ. περιμέναμε 1 ή και 2 μήνες για τα πακέτα μας μέσω SG, και όσοι είχαν παραγγείλει με NL παραλάμβαναν σε 2 εβδομάδες (και τραβούσαμε τα μαλλιά μας...)

Το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα που βρίσκω στην NL είναι ότι έχει μεγάλες περιόδους που δεν ενημερώνεται το tracking information, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις ούτε αν αυτό που περιμένεις έχει καν σταλεί.

Ενώ με την SG - και ιδίως αν το συνδυάσεις με πληροφορία από τους 3rd party handlers που συνήθως χρησιμοποιούνται μαζί με την SG -κυριώς η 4PX- έχεις πλήρη εικόνα - τουλάχιστον μέχρι το γνωστό "Despatched to overseas"

(ο ίδιος βέβαια προτιμούσα και προτιμώ πάντα SG - ίσως απλώς... τηρώντας την παράδοση! :lol:)

Το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα που βρίσκω στην NL είναι ότι έχει μεγάλες περιόδους που δεν ενημερώνεται το tracking information, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις ούτε αν αυτό που περιμένεις έχει καν σταλεί.

Ενταξει, αυτο δε με απασχολει, δε μπαινω σε tracking sites να κοιταω παρα μονο οταν κοντευει να φτασει, δλδ αρχιζω να μπαινω μετα το 10ημερο.. Πηρα και απο vickmall και ξερω οτι εχει σταλει.

Στον οδηγο που εχει φτιαχτει αναλυτικα εδω λεει οτι NL κολλαει η ενημερωση στην αρχη, ενω σε SG πιο μετα και ερχεται μία η αλλη..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Κι εγώ SG προτίμησα γιατί αγχωθηκα με τα σχόλια που άκουσα εδώ ..

και επειδή το θέλω το κινητό πριν τις 5/10 ... είπα να το ρισκάρω.

πάντως ομολογώ ότι η vickmall με εξέπληξε. τα ξημερώματα το παρήγγειλα (paypal απευθείας) και πριν 1-2 ωρες μου ήρθε tracking no!

Μακράν καλύτερα κι από gearbest κι από minideals που έχω κάνει αγορές το τελευταίο 20ημερο.

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

παιδιά σκέφτομαι να κάνω αγορά 3 τέτοια για τα ανίψια μου

http://www.banggood.com/SYMA-X12-Nano-Explorers-2_4G-4CH-6-Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-945099.html

αν επιλέξω το EU warehouse υπάρχει περίπτωση να περάσουν τελωνείο;

παιδιά σκέφτομαι να κάνω αγορά 3 τέτοια για τα ανίψια μου

http://www.banggood.com/SYMA-X12-Nano-Explorers-2_4G-4CH-6-Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-945099.html

αν επιλέξω το EU warehouse υπάρχει περίπτωση να περάσουν τελωνείο;

Στα δέματα εντός Ευρώπης δεν υπάρχει τελώνιο!

Καλησπέρα και απο εμένα, μαλλον και εγω δεν την γλυτώνω με τελωνειο ε?

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 17-09-2015 20:40 ΙΑΠΩΝΙΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-09-2015 21:43 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 21-09-2015 21:59 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 22-09-2015 01:10 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 23-09-2015 09:56 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 24-09-2015 06:25 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 24-09-2015 09:25 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

- ERROR SCAN - ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΚΑΝΑΡΙΣΤΕΙ 24-09-2015 09:26 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 24-09-2015 15:45 ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

[sIGPIC][/sIGPIC]

207 Sport

Καλησπέρα και απο εμένα, μαλλον και εγω δεν την γλυτώνω με τελωνειο ε?

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 17-09-2015 20:40 ΙΑΠΩΝΙΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-09-2015 21:43 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 21-09-2015 21:59 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 22-09-2015 01:10 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 23-09-2015 09:56 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 24-09-2015 06:25 ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΥΕΔ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 24-09-2015 09:25 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

- ERROR SCAN - ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΚΑΝΑΡΙΣΤΕΙ 24-09-2015 09:26 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 24-09-2015 15:45 ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Απο που το συμπερανες αυτο;

Εγω σου λεω αυριο θα το' χεις απο αυτα που διαβαζω!

Απλα πρεπει να περασει τελωνειο. Ολα τα δεματα περνανε, ελεγχονται κι οσα τα "μαγκωνουν" απο συγκεκριμενες χωρες για συγκεκριμενους λογους (γνωστοι ειναι) τα εκτελωνιζουν κ μας ζητανε κ το αντιτιμο!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Απλα πρεπει να περασει τελωνειο. Ολα τα δεματα περνανε, ελεγχονται κι οσα τα "μαγκωνουν" απο συγκεκριμενες χωρες για συγκεκριμενους λογους (γνωστοι ειναι) τα εκτελωνιζουν κ μας ζητανε κ το αντιτιμο!

Πιστεύεις δηλαδή ότι δεν το μαγκωσαν στο τελωνείο? Το δέμα είναι με EMS κόστος 94 ευρώ +30 μεταφορικά. Ελπίζω να μη μου έρθει 40 αρη έξτρα δασμοί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

207 Sport

Κρίνοντας απο τον οδηγό της 1ης σελίδας πάντως μιας και δεν είμαι έμπειρος με το τελωνείο ( πάλι καλά ) , δεν περνάνε όλα τελωνείο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Το πακέτο περνάει από εκτελωνισμό ΜΟΝΟ αν δούμε στο tracking «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ/Item handed over to customs authority for final delivery». Τα συστημένα πακέτα με διαστάσεις μικρότερες του μισού μέτρου ΔΕΝ εκτελωνίζονται, παρά μόνο σε ειδικές σπάνιες περιπτώσεις.

Αλλά ναι το ότι μπήκε τελωνειο δεν σημαίνει πως θα σε χρεώσουν κι όλας απαραίτητα

Καλήμερα και από εμένα. Πρώτο μήνυμα μου στo foroum αφορά πακέτο από SG που χθες μου έβγαλε το 17track το ακόλουθο

Από την singpost:

2015-09-24 10:02 Την άφιξη στον προορισμό θέση (χώρα: GR)

2015-09-21 15:54 Αποσταλεί στο εξωτερικό (κωδικός χώρας: GR)

2015-09-19 15:54 Έλαβε από τον πελάτη

Ενω τα ΕΛΤΑ έχουν ακομη :

2015-09-19 15:54 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING

Πως γίνεται να το έχει δεί το Singpost ότι έχει φτάσει και όχι τα ΕΛΤΑ?

Ξέρει κανείς πότε θα το περάσουν στο σύστημα τα ΕΛΤΑ ? Δεν έχει μέσα στο πακέτο μόνο ένα αντικείμενο και ανησυχώ για το τελωνείο

Εαν υπάρξει χρέωση τελωνείου θα με ενημερώσουν τα ΕΛΤΑ κατά την παραλαβή ?(μένω επαρχεία και δε μπορώ να κατέβω Αθηνά για εκτελωνισμό)

Edited by michalis_gr

Καλήμερα και από εμένα. Πρώτο μήνυμα μου στo foroum αφορά πακέτο από SG που χθες μου έβγαλε το 17track το ακόλουθο

Από την singpost:

2015-09-24 10:02 Την άφιξη στον προορισμό θέση (χώρα: GR)

2015-09-21 15:54 Αποσταλεί στο εξωτερικό (κωδικός χώρας: GR)

2015-09-19 15:54 Έλαβε από τον πελάτη

Ενω τα ΕΛΤΑ έχουν ακομη :

2015-09-19 15:54 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING

Πως γίνεται να το έχει δεί το Singpost ότι έχει φτάσει και όχι τα ΕΛΤΑ?

Ξέρει κανείς πότε θα το περάσουν στο σύστημα τα ΕΛΤΑ ? Δεν έχει μέσα στο πακέτο μόνο ένα αντικείμενο και ανησυχώ για το τελωνείο

Εαν υπάρξει χρέωση τελωνείου θα με ενημερώσουν τα ΕΛΤΑ κατά την παραλαβή ?(μένω επαρχεία και δε μπορώ να κατέβω Αθηνά για εκτελωνισμό)

Θα στο βγαλει μην σε ανγχωνει αυτο,κανονικα νσι πρεπει να σ3 ενημερωσουν για μου το εχουν κανει και σε εμενα,αλλα μπορει και οχι με ενημερωσαν οταν ηρθε να το παραλαβω απο τον ταχυδρομο,συνηθως τα μιξρα πακετα με τιμη αναγραφομενη ξατω τον 25 usd δεν περνανε..

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Thanks GSM αλλα πολυ χλωμό το βλέπω να γλιτώσω το τελωνείο .. θα ήθελα να μάθω εαν η χρέωση τελωνείου θα γίνει με τη παραλαβή από τα ΕΛΤΑ ή αλλιώς πως

Πήρα αριθμό αποστολής των Μαλαισιανών ταχυδρομείων απο το Banggood την προηγούμενη Τετάρτη, 16\9. Σήμερα "ζωντάνεψε" και βγάζει In Transit.

2015-09-21 14:36 - In Transit, Your item has arrived at

Θα με τρελάνουν οι Μαιλαισιανοί...

Ανανεώθηκαν οι πληροφορίες για το πακέτο μου αλλα μόνο κατα το ήμισυ: ημερομηνία και ώρα η ίδια με το παραπάνω, τώρα όμως γράφει "Dispatch Pre-Alert".

Ολίγον "τα ζώα μου αργά" είναι.

Καλησπέρα παιδιά μου έχουν στείλει το κινητό μέσω SG και tracking number από 23/9. Από ποτέ θα εμφανιστεί σε ποιο σημείο βρίσκεται;

Καλησπέρα παιδιά μου έχουν στείλει το κινητό μέσω SG και tracking number από 23/9. Από ποτέ θα εμφανιστεί σε ποιο σημείο βρίσκεται;

http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

.

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

,