kalitexnis_g Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 6 minutes ago, p_k said: Αυτά συμβαίνουν, το θετικό είναι ότι έδρασαν γρήγορα και αποκατασταθηκε το πρόβλημα. Όχι απλά γρήγορα.. σχεδόν δεν το καταλάβαμε!! 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 14 minutes ago, kalitexnis_g said: Όχι απλά γρήγορα.. σχεδόν δεν το καταλάβαμε!! Το πρόβλημα υφίσταντο πάνω από 12 ώρες 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 22 minutes ago, Gv2008 said: Το πρόβλημα υφίσταντο πάνω από 12 ώρες Ειρωνικά το λέω στον @p_k που ξεπλένει τη Nova σε κάθε ευκαιρία.. αλλά δεν πειράζει ευτυχώς τα πετάει κάτι τέτοια να βλέπει ο κόσμος πόσο αντικειμενικός είναι.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Εγώ θα καλέσω για να κάνω παράπονα μετά γιατί δεν έχουμε αποζημιωθεί όσοι έχουμε απεριόριστα συμβόλαια 10 minutes ago, kalitexnis_g said: Ειρωνικά το λέω στον @p_k που ξεπλένει τη Nova σε κάθε ευκαιρία.. αλλά δεν πειράζει ευτυχώς τα πετάει κάτι τέτοια να βλέπει ο κόσμος πόσο αντικειμενικός είναι.. Κατάλαβα. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 1 hour ago, Gv2008 said: Εγώ θα καλέσω για να κάνω παράπονα μετά γιατί δεν έχουμε αποζημιωθεί όσοι έχουμε απεριόριστα συμβόλαια Σε αυτην την κατηγορια πρεπει να δώσει απεριοριστοτερα 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 6 minutes ago, Bas said: Σε αυτην την κατηγορια πρεπει να δώσει απεριοριστοτερα Έκπτωση παγιου 2 ημερών στον επόμενο λογαριασμό θα έπρεπε να δώσει στους απεριόριστους. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Έκπτωση παγιου 2 ημερών στον επόμενο λογαριασμό θα έπρεπε να δώσει στους απεριόριστους. Κανονικά στο συμβόλαιο έπρεπε να αναφέρει τις περιπτώσεις που κόβεται η επικοινωνία χωρίς δίκη σου υπαιτιότητα και τα ποσά αποζημίωσης κατά περίπτωση. Δεν γίνεται να δεσμεύονται χρηματικά οι πελάτες αλλά η εταιρεία να ανταμοίβει σε είδος το οποίο μάλιστα δεν της κοστίζει καν. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Τι λέτε βρε παιδιά, ούτε στα συμβόλαια με ρήτρα SLA δεν είναι τοσο αυστηροί 😛 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YarnPoochy Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Πάντως εχει πολλή πλάκα που η εταιρεία που εκτέθηκε λόγω του προχθεσινού ζητήματος που γνωρίζουμε όλοι (συνδρομητές της ή μη) είναι και εκείνη που δίνει το μικρότερο σε διάρκεια δώρο Χριστουγέννων σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 14 minutes ago, YarnPoochy said: Πάντως εχει πολλή πλάκα που η εταιρεία που εκτέθηκε λόγω του προχθεσινού ζητήματος που γνωρίζουμε όλοι (συνδρομητές της ή μη) είναι και εκείνη που δίνει το μικρότερο σε διάρκεια δώρο Χριστουγέννων σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της. Και θα χαλάσουμε την παράδοση για ένα "λαθάκι";; 😉 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 42 minutes ago, YarnPoochy said: Πάντως εχει πολλή πλάκα που η εταιρεία που εκτέθηκε λόγω του προχθεσινού ζητήματος που γνωρίζουμε όλοι (συνδρομητές της ή μη) είναι και εκείνη που δίνει το μικρότερο σε διάρκεια δώρο Χριστουγέννων σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της. Η το μεγαλυτερο με την μικρη προυποθεση να στειλουμε ενα SMS μεχρι 12.11. 😀 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Το έβγαλε στο google news. Τι παίζει με αυτό το site https://www.ictplus.gr/nova-logo-plithoras-sovaris-ylis-kai-zeousas-epikairotitas-to-simerino-epeisodio-tou-sirial-nova-metatithetai/ https://www.ictplus.gr/nova-oute-telos-kalo-oute-ola-kala-gia-to-blak-aout-seira-tis-adae-kai-tis-eett/ https://www.ictplus.gr/nova-panelladiki-katarrefsi-tou-diktyou-tis-chronia-kai-disepilyta-ta-provlimata/ 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 6 minutes ago, cmvr said: Το έβγαλε στο google news. Τι παίζει με αυτό το site https://www.ictplus.gr/nova-logo-plithoras-sovaris-ylis-kai-zeousas-epikairotitas-to-simerino-epeisodio-tou-sirial-nova-metatithetai/ https://www.ictplus.gr/nova-oute-telos-kalo-oute-ola-kala-gia-to-blak-aout-seira-tis-adae-kai-tis-eett/ https://www.ictplus.gr/nova-panelladiki-katarrefsi-tou-diktyou-tis-chronia-kai-disepilyta-ta-provlimata/ Κανονικά η Νοβα θα έπρεπε να μηνύσει τα συγκεκριμένα ΜΜΕ για επιλεκτική αρνητική δημοσιότητα. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 (edited) Στην Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι συνεργείο της Ζεύξις από την United Fiber. Σκάβουν και εγκαθιστούν οπτικές ίνες από το ύψος της Κηφισίας (κάθετα των Everest με κατεύθυνση προς το Mall). Άντε μπας και δούμε να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση σταθερής και κινητής 5G. Βέβαια σχεδόν 2 χρόνια μου λένε ότι αναβαθμίζουν. Update: Άκυρο για πελάτη είναι η εγκατάσταση! Απογοήτευση! 😔🤧 Edited December 14, 2023 by Chrischal1908 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, cmvr said: Το έβγαλε στο google news. Τι παίζει με αυτό το site https://www.ictplus.gr/nova-logo-plithoras-sovaris-ylis-kai-zeousas-epikairotitas-to-simerino-epeisodio-tou-sirial-nova-metatithetai/ https://www.ictplus.gr/nova-oute-telos-kalo-oute-ola-kala-gia-to-blak-aout-seira-tis-adae-kai-tis-eett/ https://www.ictplus.gr/nova-panelladiki-katarrefsi-tou-diktyou-tis-chronia-kai-disepilyta-ta-provlimata/ Ανοησίες... Δεν θέλω να υποβαθμίσω το συμβάν, αλλά αντίστοιχα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και σε άλλους παρόχους, και πάλι μόνο "καλοθελητές" έδιναν τέτοιας φύσης προεκτάσεις σε ένα ουσιαστικά τεχνικό πρόβλημα. Εξάλλου υπάρχει Ανεξάρτητη Αρχή που εποπτεύει τον κλάδο και είναι αρμόδια να διερευνήσει και να αναλάβει δράση, εφόσον κριθεί σκόπιμο. edit: βρίσκω αστείο και ότι στο πρώτο δημοσίευμα επικαλείται κυβερνητικό παράγοντα - της ίδιας κυβέρνησης που αγνόησε επιδεικτικά ΑΔΑΕ και ΕΕΤΤ στο θέμα των παρακολουθήσεων. Edited December 13, 2023 by minast 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 (edited) 17 minutes ago, minast said: Ανοησίες... Δεν θέλω να υποβαθμίσω το συμβάν, αλλά αντίστοιχα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και σε άλλους παρόχους, και πάλι μόνο "καλοθελητές" έδιναν τέτοιας φύσης προεκτάσεις σε ένα ουσιαστικά τεχνικό πρόβλημα. Εξάλλου υπάρχει Ανεξάρτητη Αρχή που εποπτεύει τον κλάδο και είναι αρμόδια να διερευνήσει και να αναλάβει δράση, εφόσον κριθεί σκόπιμο. edit: βρίσκω αστείο και ότι στο πρώτο δημοσίευμα επικαλείται κυβερνητικό παράγοντα - της ίδιας κυβέρνησης που αγνόησε επιδεικτικά ΑΔΑΕ και ΕΕΤΤ στο θέμα των παρακολουθήσεων. Κάτσε να δούμε δεν μπορεί όλα τα ΜΜΕ να είναι του συγκεκριμένου καναλαρχη όπως αναφέρεται αρκετοί εδώ μέσα. Edited December 13, 2023 by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 15 minutes ago, cmvr said: Κάτσε να δούμε δεν μπορεί όλα τα ΜΜΕ να είναι του συγκεκριμένου καναλαρχη όπως αναφέρεται αρκετοί εδώ μέσα. Μόνο το in.gr το Βήμα,το Mega,Τα νέα είναι του Ομίλου Μαρινάκη. Capital και ICT είναι ανεξάρτητα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 6 minutes ago, aektzhs 1 said: Μόνο το in.gr το Βήμα,το Mega,Τα νέα είναι του Ομίλου Μαρινάκη. Capital και ICT είναι ανεξάρτητα Σωστά. Αλλά περιμένω να δω τι θα κάνει η ΕΕΤΤ. Μακάρι να υποχρεώνει τις εταιρίες να ανακοινώνουν τις βλάβες από εδώ και στο εξής και να εξηγούν και τους λόγους. 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 18 minutes ago, cmvr said: και να εξηγούν και τους λόγους. π.χ. "[...]2 μελοι του myphone.gr - ο ενας με ενα νεο poco και ο αλλος με μια νεα SIM[...]" 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 1 minute ago, Bas said: π.χ. "[...]2 μελοι του myphone.gr - ο ενας με ενα νεο poco και ο αλλος με μια νεα SIM[...]" σιμ πήρα παω να αγοράσω και poco 🤣🤣🤣🤣🤣 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 51 minutes ago, cmvr said: σιμ πήρα παω να αγοράσω και poco 🤣🤣🤣🤣🤣 🤔 Έλα από το Πολύκαστρο, μόλις έσκασε το πιστωτικό (αφού μου έβγαλαν την πίστη) και πάω να πάρω poco στην γυναίκα (xiaomi θέλει ντε και καλά, μόνο το poco x5 pro βρίσκεται στο χρηματικό πλαίσιο που είπα να κινηθώ, άνω ταβάνι τα 360€-370€) Υ.γ. Σήμερα είναι ανοιχτή η αγορά εδώ. Αν πας ανάποδα από τον κόσμο... 😁 4 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 Γεια σας! Πριν λίγες μέρες πήρα αυτήν την δωρεάν προσφορά της nova για συνδρομητική τηλεόραση με τα κανάλια κ τα αθλητικά. Έκανα το προφίλ μου στην τηλεόραση κ επειδή χθες γύρισα αργά στο σπίτι μου είπα να βάλω το αισθησιακό κανάλι (nova cinema 3) να θυμηθώ παλιά το filmet!!! 🤣 (ίσως πάνω από 25 χρόνια), αλλά αυτό ζήταγε pin!! Έβαλα τυχαία κάποια αλλά τίποτα!!!! 😒Το έκλεισα κ πήγα για ύπνο!!! Τώρα θα μου πείτε αφού το ιντερνετ στον υπολογιστή έχει χιλιάδες τέτοια όποια ώρα θέλουμε κλπ, είπαμε, να θυμηθώ τα νιάτα μου τότε που δεν υπήρχε ιντερνετ η ήταν το ιντερνετ με χρέωση λεπτών!!!! Ξέρετε ποιο pin πρέπει να βάλουμε;;;; εννοείτε ότι στο προφίλ μου έβαλα την ημερομηνία γεννήσεως μου (ίσως είδαν ότι είμαι πολύ μεγάλος κ θέλουν να με προφυλάξουν από σκανδαλιστικές εικόνες;;;;;;😁 η επειδή είμαι στο δωρεάν πρόγραμμα αυτά είναι κλειδωμένα;;;; Κάποια βοήθεια;;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 1234 δοκίμασε. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 ευχαριστώ! θα το δοκιμάσω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 5 ώρες πριν, JTS1KOSTAS1 said: να θυμηθώ παλιά το filmet!!! Που όταν τελείωνε στο Filmnet 1, άρχιζε στο Filmnet 2 😂😂😂 5 ώρες πριν, JTS1KOSTAS1 said: Τώρα θα μου πείτε αφού το ιντερνετ στον υπολογιστή έχει χιλιάδες τέτοια όποια ώρα θέλουμε κλπ, Όχι βέβαια.. του Filmnet έχουν μία υπόθεση, ένα suspense.. 😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts