Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή την υπηρεσία (AoC) η υλοποίηση της οποίας γινότανε με Flash SMS, την είχα δει στο 6310i μου πριν 2 χρόνια στην Άνδρο (είχα B-FREE) και πραγματικά υπήρξε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!

υπήρχε και ήταν μια πολύ δυνατή υπηρεσία για την εποχή του(όπως και το city lines plus) ά βρε telestet γιατί μας άφησες...

dataman,που χάθηκες βρε παιδί; :cool:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

το site δεν ανοιγει της ΤΙΜ...λετε να εχουμε καποιο ευχαριστο γεγονος????

Never Give Up:!:

Join friend!

το site δεν ανοιγει της ΤΙΜ...λετε να εχουμε καποιο ευχαριστο γεγονος????

λες να γλυτωσε το internet..... και να το εκλεισαν τελειως... :lol:

αλλα που τετοια τυχη.......ανοικτο ειναι......... :confused: :worry:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

ε μαλλον καιποιο προβλημα θα ειχαν..δουλευει κανονικα τωρα.

Never Give Up:!:

Join friend!

AoC υπηρεσίες πάντως τα κινητά παρέχουν εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως οι εταιρίες "τις αποφεύγουν" (θάβουν δηλαδή) προτιμώντας τη μέθοδο του συγκεντρωτικού λογαριασμού...έτσι δε μπορείς να ξέρεις τι χρωστάς σε πραγματικό χρόνο ώστε να κάνεις τον έλεγχό σου.

...έτσι δε μπορείς να ξέρεις τι χρωστάς σε πραγματικό χρόνο ώστε να κάνεις τον έλεγχό σου.

αυτο δεν ισχυει...στελνοντας ενα δωρεαν μηνυμα στο 1269 σου ερχεται απαντηση σε μηνυμα με το υπολοιπο σου και ξερεις ποσο ξοδεψες....

...δεν θελει κοπο...θελει τροπο :rolleyes:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Με τη χαρα μειναμε παλι και ειπα μηπως και το αλλαζαν γι'αυτο το ειχαν κλειστο!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Σιγά μην το ανανέωσε! Αυτό κοστίζει και δεν τους αρέσει! Άσε που θα κουραστούν κιόλας! Άλλωστε το think tank της ΤΙΜ ασχολείται με πιο σοβαρά θέματα, όπως ποιές επιτυχημένες υπηρεσίες θα κόψουν/περιορίσουν ή πώς θα βγάλουν το κομπόδεμά τους από κρυφές χρεώσεις!

Τέτοια πληροφορηση (επιδοτήσεις) φανερά, στο site της, δεν ταιριάζει με τη συνολική "μουλωχτή" πολιτική της ΤΙΜ !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

αυτο δεν ισχυει...στελνοντας ενα δωρεαν μηνυμα στο 1269 σου ερχεται απαντηση σε μηνυμα με το υπολοιπο σου και ξερεις ποσο ξοδεψες....

Ο φίλος παραπάνω μίλησε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χρόνο! Δηλ. την ώρα που μιλάς. Αν είναι να κάνεις μια κλήση μεγάλου κόστους και το μάθεις μόλις κλείσεις, δεν βοηθά και πολύ...

Το flash sms ήταν ένα πρώτο βήμα... Αλλά δεν προχώρησε ποτέ... Κλασσική αθάνατη ΤΙΜ !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Σιγά μην το ανανέωσε! Αυτό κοστίζει και δεν τους αρέσει! Άσε που θα κουραστούν κιόλας! Άλλωστε το think tank της ΤΙΜ ασχολείται με πιο σοβαρά θέματα, όπως ποιές επιτυχημένες υπηρεσίες θα κόψουν/περιορίσουν ή πώς θα βγάλουν το κομπόδεμά τους από κρυφές χρεώσεις!

Τέτοια πληροφορηση (επιδοτήσεις) φανερά, στο site της, δεν ταιριάζει με τη συνολική "μουλωχτή" πολιτική της ΤΙΜ !!!

not Nosferatu anymore....<<the Gravedigger of TIM>>... ;) :lol:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

:D :D Καλό... Χωρίς πλάκα τώρα, δεν νομίζω ότι είναι κακό να ασκούμε κριτική στην ΤΙΜ καθώς και σε κάθε εταιρεία για τα κακώς κείμενα στο δίκτυό της !!!

Ειδικά όσον αφορά το site της, είναι μακράν το χειρότερο όλων των δικτύων και, αντί να δουλεύει τους συνδρομητές της ότι ΚΑΠΟΤΕ θα το ανανεώσει, ας κάτσει να το κάνει. Δεν πιστεύω τα περισσότερα απ'όσα λέει είτε επίσημα είτε ανεπίσημα. Μέχρι να τα δω στην πράξη... :mad:

Βολταίρος

Προφανώς αναφέρεσαι στη γνωστή υπηρεσία της voda όμως σου διαφεύγει πως το 1269 σε ενημερώνει δύο ημέρες μετά την έκδοση του λογαριασμού σου και φυσικά ποτέ σε πραγματικό χρόνο...αν πάρεις τηλ. στη voda και ρωτήσεις τι χρωστάς εκείνη τη στιγμή θα σου πουν το υπόλοιπό σου δύο ημέρες πριν και όχι μέχρι τη στιγμή που ρωτάς...

Καμία σχέση με πραγματικό χρόνο λοιπόν...το σωστό θα ήταν να βλέπω το κόστος την ώρα που μιλώ και προφανώς κανείς δε μου το προσφέρει αυτό...

Θέλει κόπο τελικά...για να μάθεις τι χρωστάς

Προφανώς αναφέρεσαι στη γνωστή υπηρεσία της voda όμως σου διαφεύγει πως το 1269 σε ενημερώνει δύο ημέρες μετά την έκδοση του λογαριασμού σου και φυσικά ποτέ σε πραγματικό χρόνο...αν πάρεις τηλ. στη voda και ρωτήσεις τι χρωστάς εκείνη τη στιγμή θα σου πουν το υπόλοιπό σου δύο ημέρες πριν και όχι μέχρι τη στιγμή που ρωτάς...

Καμία σχέση με πραγματικό χρόνο λοιπόν...το σωστό θα ήταν να βλέπω το κόστος την ώρα που μιλώ και προφανώς κανείς δε μου το προσφέρει αυτό...

Θέλει κόπο τελικά...για να μάθεις τι χρωστάς

εδώ μιλάμε για καρτοκινητά ΤΙΜ και όχι συμβόλαια Voda.επίσης στην υπηρεσία που αναφέρεις τηε βόντα είναι 1289 αν θυμάμαι καλά, αν κάνω λάθος διορθώστε με...

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

εδώ μιλάμε για καρτοκινητά ΤΙΜ και όχι συμβόλαια Voda.επίσης στην υπηρεσία που αναφέρεις τηε βόντα είναι 1289 αν θυμάμαι καλά, αν κάνω λάθος διορθώστε με...

Δεν κάνεις λάθος, μια χαρά τα λες :)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Αυτό το topic δημιουργείται για να πούμε ποιες υπηρεσίες θέλουμε από την ΤΙΜ.Εγώ θέλω αρκετές μιας και ως ΤΙΜ έχει ξεχάσει την παλιά καλή telestet :( :

1)b-online DSL. Με καλή τιμή και ανταγωνιστικό στην αγορά που τόσο χτυπάει το INTERNET...To b-online PSDN-ISDN έχει πεθάνει.

2)Eνημέρωση υπολοίπου δωρεάν χρόνου ομιλίας στα συμβόλαια και ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ.

3)αποστολή MMS στα κινητά της μέσω mail.

4)υποστήριξη υπηρεσίας e-mail για τους συνδρομητές της με τη μορφη 693χχχχχχχ@tim.com.gr στο στυλάκι του mycosmos mail.

5)φθηνές,χρήσιμες και υπηρεσίες 3g!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟ UMTS!

Aυτά και αν μου έρθει τίποτα άλλο εδώ είμαστε!

Σημειωτέον ότι η ΤΙΜ έμεινε πάρα πολύ πίσω στις υπηρεσίες.Το ολοκληρωμένο roaming της vodafone,οι καταπληκτικές υπηρεσίες της και το marketing είναι μάλλον επικύνδινα για την ΤΙΜ.επιπλέον η cosmote έχει το imode το οποίο ναι μεν είναι ακριβό αλλά είναι υπερπλήρες.η ΤΙΜ λυπάμαι που το λέω αλλά αν δε κινηθεί σε αυτό τον τομέα την έβαψε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπηρεσία που να λέει αν ο συνδρομητής είναι δικός της ή έχει φύγει με φορητότητα.

Σε όλες τις εταιρείες απευθύνεται αυτό. Δεν χτυπάει μόνο για την ΤΙΜ η καμπάνα.

logo-vwclub-2016.png

Πράγματι, η ΤΙΜ είναι λίγο πίσω στις υπηρεσίες(προς το πολύ)...

Εγώ θα απεφθηνθώ μονο στο UMTS.Η ΤΙΜ όπως άλλωστε και η Cosmote είναι λίγο πισω στο θέμα αυτό...Για παράδειγμα η Vodafone μας δίνει την δυνατοτητα να χρησημοποιούμε τις υπηρεσίες 3G και με καρτοκινητό....Αλλά η ΤΙΜ εδώ το παράκανε. Οχι και 25Ε πάγιο στα συμβόλαια για να χρησημοποιούμε τις υπηρεσίες 3G!! Έλεος!

Πράγματι, η ΤΙΜ είναι λίγο πίσω στις υπηρεσίες(προς το πολύ)...

Εγώ θα απεφθηνθώ μονο στο UMTS.Η ΤΙΜ όπως άλλωστε και η Cosmote είναι λίγο πισω στο θέμα αυτό...Για παράδειγμα η Vodafone μας δίνει την δυνατοτητα να χρησημοποιούμε τις υπηρεσίες 3G και με καρτοκινητό....Αλλά η ΤΙΜ εδώ το παράκανε. Οχι και 25Ε πάγιο στα συμβόλαια για να χρησημοποιούμε τις υπηρεσίες 3G!! Έλεος!

εγώ θυμάμαι που για κάποια εποχή παρουσίαζε σχεδόν κάθε μήνα καινούριες και χρηστικές υπηρεσίες.Τώρα όλες οι διαφημίσεις αφορούν τα ασύμφορα πακέτα της και το πανάκριβο F2g,tim card...

θα σταθώ και εγώ στο θέμα του 3g στο prepaid και στις υπηρεσίες 3g...Η μόνη υπηρεσία που έχει στο 3g είναι το TIM mobile TV!!! Επίσης ζητάει "ταρίφα" και είναι μόνο για συμβόλαια...

Θέλω υπηρεσίες,όχι σκουπίδια... :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

proton,i ipiresia TIM mobile tv den einai ipiresia 3g.mporei na ginei i xrisi tis kai apo tilefono 2g.

deuteron,to pagio ton 25 euro gia 3g en merei dikaiologitai giati dinei kai 40mb gia wap/web.fusika kalyutera tha itan na min eixe oute 40mb oute 25 euro pagio.

akomi ektos apo tin enimerosi ypoloipou pou tha itan kalo na yparxei,einai polu aparaitito i metafora ypoloipou na isxuei kai gia tous etairikous pelates.episis na ginetai imerologiaki ananeosi tou xronou omilias (opos stin vodafone).na entaksei ston xrono omilias tou kai tin Q (tin opoia exei eksagorasei).sto 2in1 na mporei na mpei kai f2g kai oxi mono tim card kai epitelous as kanei dorean tin proothisi kai oxi me 99% ekptosi.auta einai merika apo ta polla lepta simeia pou kanoun tin diafora kai an den diorthothoun den prokeitai pote i TIM na ftasei tous antagonistes tis,ektos kai an kanei tin blakeia kai balei xeraki stin Q kai tous kanei syndromites TIM.

Υπηρεσία που να λέει αν ο συνδρομητής είναι δικός της ή έχει φύγει με φορητότητα.

Σε όλες τις εταιρείες απευθύνεται αυτό. Δεν χτυπάει μόνο για την ΤΙΜ η καμπάνα.

αυτή τουλάχιστον την υπηρεσία την παρέχει η Vodafone.

Amanitou City

είχα μια κάρτα SIM με ένα εύκολο αριθμό που τον διατηρούσα μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο (επειδή ήταν εύκολος) και τον είχα μεταφέρει από Vodafone στην ΤΙΜ. Τώρα θέλω να τον χρησιμοποιήσω πάλι για δεύτερο αριθμό αλλά...έχασα την κάρτα πριν λίγες μέρες και δεν έχω κανένα χαρτί μόνο το PIN και τα στοιχεία μου στην ΤΙΜ.Αν πάω σε ένα κατάστημα θα μπορέσουν να μου κάνουν αντικατάσταση κάρτας SIM?

Amanitou City

Επωνυμο ηταν;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

ναι.για να το μεταφέρω από την μία εταιρία στην άλλη χρειαζόταν να δηλώσω στοιχεία.

Amanitou City

Πας σε ενα καταστημα, δειχνεις ταυτοτητα, πληρωνεις την νεα σιμ και με το που βγεις απο το καταστημα παιζει η νεα σιμ!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked