Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον κάτι συμβαίνει με την SIM σου, την υλοποίηση της υπηρεσίας & το firmware των συσκευών σου -- βλέπεις αυτό το μήνυμα που λαμβάνεις έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό (το μοναδικό δηλαδή ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σε σχέση με ένα απλό SMS), το ότι στέλλεται με τον αριθμό εκείνου που σε κάλεσε, μπορεί αυτό να δημιουργεί ασυμβατότητα στο firmware κάποιων συσκευών; δύσκολο, μπορεί να δημιουργεί κάποια συνδυασμένη ασυμβατότητα με την SIM σου και τον τρόπο που δημιουργείται ως μήνυμα από το δίκτυο; Τρελό! αλλά μπορεί ...

Οπότε .. αλλαγή SIM; Δοκίμασε μια νέα SIM (πάρε μια από περίπτερο) με τις συσκευές σου και δες αν έχεις το ίδιο πρόβλημα.

Καλή τύχη!

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Τότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον κάτι συμβαίνει με την SIM σου, την υλοποίηση της υπηρεσίας & το firmware των συσκευών σου -- βλέπεις αυτό το μήνυμα που λαμβάνεις έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό (το μοναδικό δηλαδή ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σε σχέση με ένα απλό SMS), το ότι στέλλεται με τον αριθμό εκείνου που σε κάλεσε, μπορεί αυτό να δημιουργεί ασυμβατότητα στο firmware κάποιων συσκευών; δύσκολο, μπορεί να δημιουργεί κάποια συνδυασμένη ασυμβατότητα με την SIM σου και τον τρόπο που δημιουργείται ως μήνυμα από το δίκτυο; Τρελό! αλλά μπορεί ...

Οπότε .. αλλαγή SIM; Δοκίμασε μια νέα SIM (πάρε μια από περίπτερο) με τις συσκευές σου και δες αν έχεις το ίδιο πρόβλημα.

Καλή τύχη!

Και εγώ πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα τελικά με την sim η οποία πρέπει να έχει κάποιες ασυμβατότητες με διάφορες συσκευές. Δοκίμασα νέα κάρτα sim της WIND και δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα. Άρα σίγουρα έχουμε να κάνουμε με την κάρτα sim η οποία είναι παλαιά.

Απομένει να την αλλάξω λοιπόν σήμερα ή αυτές τις μέρες.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως και το ενδιαφέρον. Να είστε καλά.:)

Θα εφαρμοστεί γιατί είναι "πολλά τα λεφτά, Άρη"... Απλά δεν είναι σε θέση από τεχνικής πλευράς να εφαρμόσουν το όριο ή, εναλλακτικά, αφήνουν τον κόσμο να το χρησιμοποιεί χωρίς όριο ώστε να νομίζουν ότι δεν άλλαξε τίποτα και μια μέρα να αρχίσουν να χρεώνουν και να κλάψουν μανούλες. Το δεύτερο σενάριο συνάδει με την συνολικά ύπουλη πολιτική της εν λόγω... εταιρείας !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πάλι με πήραν τηλέφωνο πριν 10λεπτά στον νέο μου αριθμό και με ρωτούσαν τα ίδια...

Δεν είχα βρει αυτό το τόπικ, οπότε προφανώς και είναι λάθος το σημείο στο οποίο είχα ποστάρει το παρακάτω ποστ.

Το μεταφέρω εδώ λοιπόν... :)

Προχθές το πρωί με πήραν τηλέφωνο από τα κεντρικά της wind και κλείσαμε ένα ραντεβού αυθημερόν στις 17.30 στο γραφείο μου, όπου θα περνούσε ένας συνεργάτης τους για να με ενημερώσει σχετικά με κάποιες προσφορές που έβγαλε η εταιρία στα επαγγελματικά προγράμματα. Τους ρώτησα στο τηλεφωνο αν αυτό μπορεί να γίνει σε κοντινό κατάστημα wind, αλλα μου απάντησε ότι είναι προσφορά από τα κεντρικά και δε γίνεται στα καταστήματα.

Κλείσαμε το ραντεβού λοιπόν και... δε φάνηκε κανείς. Πήρα γύρω στις 18.30 στα κεντρικά της wind και αφού μίλησα με μια κοπέλα με έβαλε σε αναμονή. Εννοείται ότι στα δύο λεπτά το έκλεισα και δεν ξαναπήρα, αλλά ούτε αυτοί ξαναπήραν !!!

Ο συνεργάτης της wind με πήρε σήμερα το πρωί για να ακυρώσει το χθεσινό ραντεβού και να το μεταφέρουμε στη Δευτέρα !!!

Του είπα του ανθρώπου ότι το ραντεβού ήταν για προχθές και όχι για χθες, αλλά όπως και να'χει, κανείς δεν πέρασε ούτε εχθές, ούτε προχθές. Λόγω της συμπεριφοράς και μόνο, αρνήθηκα κάθε ενημέρωση και ο εν λόγω κύριος, παρά του ότι του εξήγησα ότι εγώ προχθές ακύρωσα δικό μου επαγγελματικό ραντεβού για αυτό το λόγο, δε μου ζήτησε ούτε μια συγνώμη και επέμενε για τη Δευτέρα !!! Ας επιμένει μόνος του λοιπόν...

Βλέπω σιγά σιγά λοιπόν, να αφήνω την εταιρία που έχω στο κινητό μου από εποχή Telestet... Αυτό το πράγμα που έγινε, δεν είναι αρμόζουσα συμπεριφορά προς πελάτη που πληρώνει 11 χρόνια...

Ευτυχώς έβαλε και η cosmote πλέον την υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου, μιας και τη vodafone την έχω απορρίψει παλαιότερα για το λόγο του ότι αντιμετώπισα απαράδεκτη εξυπηρέτηση σε αρκετά καταστήματα που είχα πάει...

Υπό σκέψιν λοιπόν...

Βέβαια, η cosmote πάλι έκανε το θαύμα της και έκοψε την ενημέρωση, οπότε παραμένω εδώ μέχρι να επανέλθει οριστικά κάποια στιγμή...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Με πηρε κ μενα.μιλησα με εναν πολυ ευγενεστατο κυριο ο οποιος με ρωτησε για αν ειμαι ευχαριστημενος,αν το σημα ειναι καλο,αν ειχα αλλες εταιριες,αν θα μεινω στην εταιρια κ.α.

Kalhspera! Prosfata phra to Nokia N77 pou enswmatonei dekti psifiakis TV (DVBH)... stis odhgies leei oti prepei na to yposthrizei kai to dyktio gia na dulepsei.. mexri twra to xrhsimopoiw mia xara me thn 3 sthn Austria, ithela na rwtisw an otan erthw ellada i elliniki SIM mou tha ipostirizei kati tetio (WIND) kai an tha mou kostizei extra, an tha mporw dld na pianw ta psifiaka (ERT klp)... :rolleyes:

Όχι φίλε μου στην ελλάδα δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Δες και εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Dvb-h

مفاجأة

Εμένα με ζαλίζουν όλη την ώρα να κάνω το καρτοκινητό μου σύνδεση. Τους κόβω στα 3 δευτερόλεπτα με ένα ξερό "δε με ενδιαφέρει" αλλά πολύ θα ήθελα να μη με ξαναπάρουν ποτέ τηλέφωνο :x

Εμένα με ζαλίζουν όλη την ώρα να κάνω το καρτοκινητό μου σύνδεση. Τους κόβω στα 3 δευτερόλεπτα με ένα ξερό "δε με ενδιαφέρει" αλλά πολύ θα ήθελα να μη με ξαναπάρουν ποτέ τηλέφωνο :x

Απείλησέ τους ότι θα κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρεία αν σε ξαναπάρουν... Και αν σε ξαναπάρουν ζήτα τους να σε συνδέσουν με το τμήμα φορητότητας για να πάρεις πληροφορίες. Αν σε συνδέσουν, τότε κλείστο τους... :lol:

ΠΡΟΣΟΧΉ

Υπολόγισα την Έκπτωση του 5% στο WIND 1, όπου βγαίνει € 1 παραπάνω χρόνος ομιλίας, και διόρθωσα το σφάλμα με το τέλος κινητής τηλεφωνίας και τον απόλυτο καθαρό χρόνο ομιλίας.

Αναπροσαρμόζοντας τις τιμές, έχουμε τα εξής απόλυτα και διορθωμένα αποτελέσματα:

• Με €22,38 το μήνα, στα F2G 1 & F2G 2 έχουμε 88 min. & 48 sec. καθαρό χρόνο ομιλίας.
  • Με €22,38 το μήνα, στο WIND 1 έχουμε 87 min. & 30 sec. καθαρό χρόνο ομιλίας.
  • Με €22,38 το μήνα, στο WIND Flexy 20 έχουμε ή 90 λεπτά ομιλίας ή βιντεοκλήσεων, ή 210 SMS, ή 48 MMS, ή συνδυασμό αυτών.
  • Με €22,38 το μήνα, στο WIND 100 έχουμε 100 λεπτά ομιλίας ή βιντεοκλήσεων.

• Στα F2G 1 & F2G 2 έχει υπολογιστεί η μεγίστη χρέωση των € 0,0042 ανά δευτερόλεπτο.
  • Στο WIND 1 έχει υπολογιστεί η μεγίστη χρέωση των € 0,0040 ανά δευτερόλεπτο.
  • Δεν περιλαμβάνονται εκπτωτικά πακέτα Non Stop και εκπτώσεις προς το ίδιο πακέτο ή η Υπηρεσία Friends & Family.
  • Όλες οι τιμές είναι με ΦΠΑ, και στα συμβόλαια περιλαμβάνεται το Τέλος Κινητής Τηλεφωνίας.
  • Στα WIND Flexy 20 & WIND 100 ισχύει η ελαχίστη αφαίρεση χρόνου ομιλίας 30 Δευτερολέπτων.

Kαι γιατι δεν τα λέτε μεταξύ σας με pm? :O Πόσο ενδιαφέρει τον απλό κόσμο τι σχέση έχει ο Χ υπάλληλος του Χ καταστήματος wind με τον ιδιοκτήτη του?:rolleyes::)

δεν εχω παραπονο :ρ

απλα και μενα παραξενο μου φαινεται!

Never Give Up:!:

Join friend!

ego pantos to theoro kalo ayto to forum

kai thelo na rotiso kai opoios thelei apantaei,entelos deigmatoliptika sta franchising katastimata sas poso pernete vasiko?xoris bonus

οτι λεει ο νομος.

ποσα ειναι ο βασικος?

Join friend!

analoga tin simfonia pou kaneis.sinadelfoi mou poy ergazomaste mazi,xoris proipiresia,eleutheroi,pernoun 600 euro.

h apoliti xeftila???!!!:!::!:

sosta?

milao panta gia franchise katastimata kai oxi gia idioktita.

an kai kati legete oti apo to neo etos tha exisothoun oi amoives kai ta pronomia metaxi idioktiton kai franchise katastimatwn.

Αυτο το "οτι λεει ο νομος" ειναι η τραγικοτερη απαντηση που ακουω απο εργοδοτες γενικα (billako πριν μυγιαστεις, δεν αναφερω εσενα ως εργοδοτη).

Λες και υπαρχει κανενας νομος που λεει οτι απαγορευεται να παιρνεις 1.500 ευρω ας πουμε.

Ο νομος λεει οτι δε μπορει να σου δωσει λιγοτερα απο καποιο ποσο.

Απο εκει και περα μπαινουν ολοι στο ιδιο πλυντηριο ανεξαρτητως εμπειριας και προσοντων. Γι'αυτο στα περισσοτερα εμπορικα καταστηματα οι πωλητες ειναι πιο ανεπαρκεις κι απο την κυρα μαριγω της γειτονιας

• Με €22,38 το μήνα, στο WIND Flexy 20 έχουμε ή 90 λεπτά ομιλίας ή βιντεοκλήσεων, ή 210 SMS, ή 48 MMS, ή συνδυασμό αυτών.

Να 'σαι καλά που έκανες τόσο ακριβείς υπολογισμούς! Πραγματικά πολύ χρήσιμο!

Θα ήθελα μόνο να συμπληρώσω ότι στη σύγκριση μεταξύ WIND F2G 1&2 και WIND Flexy ισχύουν επίσης αυτά:

• Με €22,38 το μήνα, στα F2G 1 & F2G 2 έχουμε 88 min. & 48 sec ή 558 SMS, ή 62 MMS, ή συνδυασμό αυτών.

Στην Ελλαδα ειμαστε ετσι?

και περα απο αυτο για την ?Θεσσαλονικη..σε τετοια δουλεια μπορεις να χτυπησεις και καλα λεφτα για "ελευθερος" αλλα πανω κατω στα 1000ευρω θα φτασεις με ταλαιπωρια παντα γιατι κανενας εργοδοτης δεν σου δινει 1000 με το καλημερα.

νομζω παντως ειναι 650 ο βασικος.

Join friend!

me ta bonus ti paizei?

exw akousei pantws apo ton ergodoti mou na mou leei geloies dikaiologies prokeimenou na min dosei ta bonus pou dikaioumai.kai se mena kai se allous sinadelfous.

skeftomai na enimeroso ton account mou gia auto to thema

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked