Guest lagoudakis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 το fb οντως σκιζει την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Ξέρουμε πότε θα έρθει η lollipop στα ελληνικά; Με βλέπω να την περνάω χειροκίνητα... Edit: Δεν ζητούσα ένα σακί με λίρες!! Μόλις έφτασε 798MB update! Πάλι το πρωί θα κοιμηθώ! Ελπίζω μόνο να μην είναι κανένα πρωταπριλιάτικο αστείο της Samsung!! :p:p Edited April 1, 2015 by ggazas Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 το fb οντως σκιζει την μπαταρια Για αυτό και χρησιμοποιώ τον browser για το fb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μόλις έκανα και εγώ αναβάθμιση. 1. Είδα ότι δεν έχει εξαγωγή και εισαγωγή επαφών σε κάρτα sd μεγάλη ηλιθιότητα για εμένα Η μήπως έχει και είναι κρυμμένο τε παιδιά? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Μόλις έκανα και εγώ αναβάθμιση. 1. Είδα ότι δεν έχει εξαγωγή και εισαγωγή επαφών σε κάρτα sd μεγάλη ηλιθιότητα για εμένα Η μήπως έχει και είναι κρυμμένο τε παιδιά? ? Πηγαίνεις επαφές/ρυθμίσεις (από το πλήκτρο αριστερά από το κεντρικό)/επαφές/εισαγωγή-εξαγωγή επαφών και θα το βρεις. Edited April 1, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπερα για συσκευη απο λουξεμβουργο ξερουμε ποτε θα ερθει το update σε lolipop ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 καλησπερα.εχοντας περασει την επισημη λολιποπ παρατηρω οτι τα μεηλ(χοτμεηλ) δεν μου συγχρονιζονται και οποτε κανω διαγραφη,δεν διαγραφονται απο τον υπολογιστη.εκτος του οτι δεν με βολευει η ενεργεια της διαγραφης και διεγραψα κατα λαθος.επισης εχω βαλει μια εφαρμογη διαχειρησης λεντ ειδοποιησεων, αλλα διαγραφω 'η κοιτω το μεηλ και εξακολουθει να αναβοσβηνει το λεντακι.οσο αφορα τα μνμ,εγραψα ενα μεγαλο μνμ για να το στειλω και αυτο μου το εστειλε σαν μμς.τα εχετε παρατηρησει και εσεις αυτα τα προβληματα?πως μπορω να τα διορθωσω? Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Αν το κανω δλδ απλο update σε γλυφιτζουρι τί προβλημα θα εχω? Δε πιστευω να χανονται τπτ αρχεια απο μεσα... Το ρωταω γιατι δεν θελω να κανω hard reset και καθομαι να ξαναπερναω τα παντα απο την αρχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπερα για συσκευη απο λουξεμβουργο ξερουμε ποτε θα ερθει το update σε lolipop ??? http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Αν το κανω δλδ απλο update σε γλυφιτζουρι τί προβλημα θα εχω? Δε πιστευω να χανονται τπτ αρχεια απο μεσα... Το ρωταω γιατι δεν θελω να κανω hard reset και καθομαι να ξαναπερναω τα παντα απο την αρχη... Δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα, αλλά αν αρχίσουν να εμφανίζονται προβλήματα κάνεις τότε το reset. ;) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Το χθεσινό update του Android System WebView (note 3 ελληνικό unbranded) σε unrooted lolipop 5 μου χάλασε το kindle app. Όταν πάω να δω κάτι στο store αντί να μου το ανοίξει μέσα από την εφαρμογή, μου ζητάει να επιλέξω browser και όποιον και αν επιλέξω μου ανοίγει λευκή σελίδα. Απεγκατάσταση ή για την ακρίβεια rollback στην προηγούμενη έκδοση του android web view λύνει το πρόβλημα. Το έχει κάνει σε κανέναν άλλον αυτό; Το amazon μου απάντησε ότι το αναπαρήγαγε αλλά όταν έκανε force stop το kindle και μετά έκανε install το update, το kindle έπαιξε. Το έκανα αλλά τρίχες... Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα, αλλά αν αρχίσουν να εμφανίζονται προβλήματα κάνεις τότε το reset. ;) Μερσι μποκου φιλε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Για αυτό και χρησιμοποιώ τον browser για το fb. Δεν παλεύεται το facebook μέσω browser όμως. Είναι απελπιστικά αργό, κάνει refresh συνέχεια, και ως αποτέλεσμα σου σπάει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Δεν παλεύεται το facebook μέσω browser όμως. Είναι απελπιστικά αργό, κάνει refresh συνέχεια, και ως αποτέλεσμα σου σπάει τα νεύρα. Παιδια,κατεβαστε apk απο καποιο site το facebook.Καλες εκδοσεις ειναι 1) 15.0.0.7.16(παλια αλλα καλη) 2) 28.0.0.20.16 (φοβερη και μια χαρα,απροβληματιστη). Facebook Messenger 1) 12.0.0.21.14 μια χαρα δουλευει με την παλαια εκδοση του facebook,στην νεα κανει ψιλοθεματακια(εχει το παλια εμφανιση χωρις τα κυκλακια για το διαβαστηκε και ορθογωνια πλαισια στα κειμενα). 2) 20.0.0.19.13 εχει την νεα εμφανιση,δουλευει αριστα με τις νεες εκδοσεις.(Οποιος θελει,ας μου στειλει pm για να του δωσω link για Download(ειναι αξιοπιστα και ασφαλες,δοκιμασμενα σε Galaxy S Duos 2). Απο καταναλωση μπαταριας ειναι σχετικα σε φυσιολογικα επιπεδα. Edited April 1, 2015 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Αναθαθμηση μεσω ΟΤΑ πρεπει να κάνουμε factory reset?ειναι καλυτερα απο το να γίνει αναβάθμιση μεσω kies odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Αναθαθμηση μεσω ΟΤΑ πρεπει να κάνουμε factory reset?ειναι καλυτερα απο το να γίνει αναβάθμιση μεσω kies odin Δε ξερω αν καλυτερα απο ota η με οdin.νομιζω ομως αν τη κανεις μεσω odin θα σου κανει φορματ τα παντα ενω απο ota οχι. Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Το FB με chrome πεταει. Τελειως αχρηστη η εφαρμογη εκτος και αν την χρειαζεστε για ενοιμερωσεις μηνυματων κτπ. Υ.Γ. πραγματικα μου κανει εντυπωση πως γινεται η ερωτηση για το factory defauls να γινεται καθε μερα και τουλαχιστον απο 2 φορες σε καθε σελιδα.... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Assodyos Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλημέρα κι από εμένα. Εδώ και μια εβδομάδα έβαλα την Πολωνική lollipop με odin σε συσκευή Μ. Βρετανίας και όλα πάνε μια χαρά, χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ούτε πριν, ούτε μετά την εγκατάσταση. Ένα θέμα είναι ότι άλλαξε το knox σε 0x1. Το καλό που παρατήρησα είναι ότι με βγάζει ένδειξη LTE μετά την αναβάθμιση εκεί που έβγαζε 4G (Vodafone). Επίσης, (χωρίς να ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα αυτά τα τεστ) στο AnTutu από 36-37 000 που με έβγαζε συνήθως με το ΚΚ, τώρα με πήγε στο 44000 (χωρίς να ξέρω αν ευθύνεται η lollipop γιαυτό). Γενικά το τηλέφωνο δείχνει ανανεωμένο, όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούσα δουλεύουν και είμαι ευχαριστημένος. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος το αν θα με έρθει ξανά η lollipop όταν θα έρθει η σειρά της Μ. Βρετανίας για αναβάθμιση, και αν θα έχω διαφορές εγκαθιστώντας την.(Να το κάνω δλδ ή όχι) Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις, οπότε κάθε κριτική, είναι ευπρόσδεκτη :) Παράθεση Δόξα τα λεφτά, Θεό έχουμε !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλημέρα κι από εμένα. Εδώ και μια εβδομάδα έβαλα την Πολωνική lollipop με odin σε συσκευή Μ. Βρετανίας και όλα πάνε μια χαρά, χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ούτε πριν, ούτε μετά την εγκατάσταση. Ένα θέμα είναι ότι άλλαξε το knox σε 0x1. Το καλό που παρατήρησα είναι ότι με βγάζει ένδειξη LTE μετά την αναβάθμιση εκεί που έβγαζε 4G (Vodafone). Επίσης, (χωρίς να ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα αυτά τα τεστ) στο AnTutu από 36-37 000 που με έβγαζε συνήθως με το ΚΚ, τώρα με πήγε στο 44000 (χωρίς να ξέρω αν ευθύνεται η lollipop γιαυτό). Γενικά το τηλέφωνο δείχνει ανανεωμένο, όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούσα δουλεύουν και είμαι ευχαριστημένος. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος το αν θα με έρθει ξανά η lollipop όταν θα έρθει η σειρά της Μ. Βρετανίας για αναβάθμιση, και αν θα έχω διαφορές εγκαθιστώντας την.(Να το κάνω δλδ ή όχι) Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις, οπότε κάθε κριτική, είναι ευπρόσδεκτη :)Το έχω επισημάνει εδώ πρός ενημέρωση των χρηστών, οτι υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412546 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Assodyos Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Το έχω επισημάνει εδώ πρός ενημέρωση των χρηστών, οτι υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412546 εντάξει, εγώ δεν το έγραψα σαν παράπονο ή ότι δεν το ήξερα, απλά ενημέρωσα για κάποιον που ίσως δεν διάβασε το θεμα σου ... Παράθεση Δόξα τα λεφτά, Θεό έχουμε !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 εντάξει, εγώ δεν το έγραψα σαν παράπονο ή ότι δεν το ήξερα, απλά ενημέρωσα για κάποιον που ίσως δεν διάβασε το θεμα σου ...Kαι πολύ καλά έκανες που το ανέφερες και ενημέρωσες :) , γιατί όταν τα λέμε, πάντα καποιοι θα βγούν παροτρύνοντας τους υπόλοιπους να προχωρήσουν άφοβα στο flashing, διαβεβαιώνοντας τους οτι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος να γράψει το knox. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλημερα.Εχοντας περασει την επισημη λολιποπ παρατηρω οτι τα μεηλ(χοτμεηλ) δεν μου συγχρονιζονται και οποτε κανω διαγραφη,δεν διαγραφονται απο τον υπολογιστη.Εκτος του οτι δεν με βολευει η ενεργεια της διαγραφης και διεγραψα κατα λαθος.Επισης εχω βαλει μια εφαρμογη διαχειρησης λεντ ειδοποιησεων, αλλα διαγραφω 'η κοιτω το μεηλ και εξακολουθει να αναβοσβηνει το λεντακι.Οσο αφορα τα μνμ,εγραψα ενα μεγαλο μνμ για να το στειλω και αυτο μου το εστειλε σαν μμς.Τα εχετε παρατηρησει και εσεις αυτα τα προβληματα?πως μπορω να τα διορθωσω? Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Δε ξερω αν καλυτερα απο ota η με οdin.νομιζω ομως αν τη κανεις μεσω odin θα σου κανει φορματ τα παντα ενω απο ota οχι. Δεν κάνει format απο μονο του με odin. Θεωρώ παντως οτι είναι must το να κάνεις format πριν και μετά την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Πριν την αναβαθμιση μου ζηταει 3 γιγα χωρο και οτι θα μικρυνει κατα 900mb ο ελευθερος στο τελος...ισχυουν ολα αυτα κ:confused: στην πραξη?? Εχω 1.2Gb ελευθερο χωρο τωρα κ δεν ξερω αν θα δουλεψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Κοιτάξτε λίγο κ την lite έκδοση . Έχει και ενημερώσεις. . Την κατεβαζεις από το Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts