Jump to content

centaurus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    252
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About centaurus

  • Ημ. Γέννησης 18/08/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

centaurus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. https://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi-9-kai-mi-9t-pro-mplokaroyn-exaitias-enos-aploy-wallpaper/?fbclid=IwAR3_xIzMVJWaXs1F49KIQlono_l1EsRkc-Kbe86dgt-2GAiiJn22K3Vbdoo
  2. Ηρθε και το Oreo μαζι με την Ανασταση!
  3. Οι dual εφαρμογες οπως το viber πχ αφορουν μονο την δευτερη sim απο το ιδιο τηλεφωνο?
  4. Για προστασία της οθόνης και θήκη ποιες θα βάζατε σαν καλύτερη?
  5. Έχω ένα θέμα με την εφαρμογή cerberus και το εν λόγω κινητό... Έχω την εντύπωση πως δεν το εντοπίζω όταν έχει κανονικό σήμα gsm πάρα μόνο όταν είναι συνδεόμενο σε WiFi! Όσο και αν έψαξα τα σχετικά που εμαθα κατι με τα περμισιονς και επειδή δεν βρήκα ακριβώς το μενού του PRO ώστε να το ρυθμίσω 100% στο τέλος απενεργοποιησα τελείως τα περμισιονς με την ελπίδα ότι θα είναι όλα χύμα και θα το αφήνει να συνδεθεί....δεν τα κατάφερα.* Δώστε τα φώτα σας παιδιά!
  6. Έχω ένα θέμα με την εφαρμογή cerberus και το εν λόγω κινητό... Έχω την εντύπωση πως δεν το εντοπίζω όταν έχει κανονικό σήμα gsm πάρα μόνο όταν είναι συνδεόμενο σε WiFi! Όσο και αν έψαξα τα σχετικά που εμαθα κατι με τα περμισιονς και επειδή δεν βρήκα ακριβώς το μενού του PRO ώστε να το ρυθμίσω 100% στο τέλος απενεργοποιησα τελείως τα περμισιονς με την ελπίδα ότι θα είναι όλα χύμα και θα το αφήνει να συνδεθεί....δεν τα κατάφερα. Δώστε τα φώτα σας παιδιά!
  7. :lol::lol: μπηκαμε στον λάθος σάκο μου φαινεται!!! :X
  8. Έχω ένα πολύ αργοπορημενο δέμα από Κίνα...το οποίο από ότι καταλαβαίνω έχει κολλήσει στην Ολλανδία...Με βάση το τρακινγκ αυτά είναι τα τελευταία σήματα που έλαβα... The item is at the PostNL sorting center. 2016-12-10 The item is on transport to the country of destination. 2016-12-12 Ρωρησα στα ΕΛΤΑ και μου ειπαν οτι δεν εχει φτασει ποτε Ελλαδα... Προσπάθησα να επικινωνησω μέσω Tweeter με την PostNL και μου απάντησαν αυτά... PostNL‏ @PostNL @D***** for delivery. Please have the sender contact the local postal company in the country of origin so they can get this sorted. 26 Ιαν PostNL‏ @PostNL @D***** Yikes!
  9. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4607-Notifications-%CF%83%CF%84%CE%BF-Viber/
  10. Στο gearbest αυτή εδώ εννοείς? http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_470615.html?wid=21
  11. Ίσως το τολμήσω κ γω τότε...Έχω διαβάσει σχετικά ότι θα πρέπει να σταλεί σαν απλο ταχυδρομείο, αλλά δεν θυμάμαι αν ακόμα και έτσι έχει σκαλώσει σε τελωνείο. .. Σε σχέση με την φωτογραφική του Samsung Note 3 που εζω τωρα, ποσο κοντα καθεται αυτή του Ξίαομι 4?
  12. Για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με αλλαγές ρομ κτλπ από κινέζικα σε ελληνικά, πόσο δύσκολο κ επικυνδινο είναι στην πράξη? Επειδή το σκέπτομαι μιας και έχει και Black Friday... Και κάτι άλλο, έχει τύχει σε αποστολή κινητού από Κίνα με το απλο ταχυδρομείο να περάσει τελωνείο?
  13. Edit: ΑΥΤΟ ΉΤΑΝ! Το γρουσουζικο 13 κανάλι! :O Ευχαριστώ για την βοήθεια! :)
  14. Τώρα που το λες...Νομίζω εκπέμπει στο 13... :/
×
×
  • Create New...