Jump to content

Assodyos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Assodyos

  1. δεν ξέρω πως, μπορείς να βοηθήσεις με κάποιο link ;
  2. καλημέρα κι απ'εμένα παίδες. μπορώ κάπως να βρω, ποια εφαρμογή μου κατεβάζει την ένταση του τηλεφώνου σχεδόν στο μηδέν ; εννοώ κάποιο τρόπο άλλο απ το να ανοίξω μία-μία όλες τις εφαρμογές που έχω και ψάχνοντας το τι δικαιώματα έχω δώσει σε κάθε μια εφαρμογή. πολύ σπαστικό
  3. εντάξει, εγώ δεν το έγραψα σαν παράπονο ή ότι δεν το ήξερα, απλά ενημέρωσα για κάποιον που ίσως δεν διάβασε το θεμα σου ...
  4. Καλημέρα κι από εμένα. Εδώ και μια εβδομάδα έβαλα την Πολωνική lollipop με odin σε συσκευή Μ. Βρετανίας και όλα πάνε μια χαρά, χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ούτε πριν, ούτε μετά την εγκατάσταση. Ένα θέμα είναι ότι άλλαξε το knox σε 0x1. Το καλό που παρατήρησα είναι ότι με βγάζει ένδειξη LTE μετά την αναβάθμιση εκεί που έβγαζε 4G (Vodafone). Επίσης, (χωρίς να ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα αυτά τα τεστ) στο AnTutu από 36-37 000 που με έβγαζε συνήθως με το ΚΚ, τώρα με πήγε στο 44000 (χωρίς να ξέρω αν ευθύνεται η lollipop γιαυτό). Γενικά το τηλέφωνο δείχνει ανανεωμένο, όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούσα δουλεύουν και είμαι ευχαριστημένος. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος το αν θα με έρθει ξανά η lollipop όταν θα έρθει η σειρά της Μ. Βρετανίας για αναβάθμιση, και αν θα έχω διαφορές εγκαθιστώντας την.(Να το κάνω δλδ ή όχι) Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις, οπότε κάθε κριτική, είναι ευπρόσδεκτη :)
  5. Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια απορία σχετικά με τις εφαρμογές και είπα να δω μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Όταν κατεβάζουμε apps ή games απ το Play Store, πολλές φορές μας ζητάει η εφαρμογή να έχει πρόσβαση στις φωτό και τα βίντεό μας - μεταξύ άλλων-. Αυτό σημαίνει δλδ ότι μπορεί να μπει και να τις δει, ή ακόμα και να τις κατεβάσει; Πόσο ασφαλείς έιμαστε ; Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα κι από εμένα. Μήπως ξέρει κανείς να με πει αν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός απ το Swype για να γράφω μηνύματα στα Ελληνικά? Αγόρασα το κινητό απ το ίντερνετ, και στο nokia care που πήγα με είπαν ότι είναι για τη Γερμανική αγορά, και ότι θέλουν 15Ε για να το διορθώσουν. Έχω κατεβάσει τη bella απ το Nokia Store και η έκδοση του Swype που βρήκα δεν έχει Ελληνικά (στην Άννα είχα μια χαρά). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας :)
×
×
  • Create New...