Jump to content

telmakris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    233
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by telmakris

  1. Όχι δεν έχω κάποιο τζαμάκι, αλλά μπορεί να έχεις δίκιο , γιατί σε ότι φόρουμ διάβασα, για κάποιο εσωτερικό σκουπιδακι λένε, αλλά πώς να το έβγαζα είναι το θέμα...
  2. Καλή χρονιά παιδιά!! Η κάμερα μου δεν εστιάζει σωστά και ειδικά στα μακρυά.. Τι μπορεί να φταίει, μήπως μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει;
  3. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, είμαι υπόχρεος!! Αυτό ήταν τελικά...
  4. Δυστυχώς αρνείται. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας! Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;
  5. Καλή χρονιά σε όλους! Προσπαθώ το gt2 να το συνδέσω με ένα redmi note 10 pro και δεν τα καταφέρνω. Κατέβασα την εφαρμογή της huawei gallery της huawei ύστερα το hmscore και το health. Πηγαίνω να ενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις του app health και μου γράφει περιορισμένη ρύθμιση. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει;
  6. Καλησπέρα σας και καλή χρονιά! Παιδιά μου κάνει 5 με 6 φορές την ημέρα επανεκκίνηση.. Γνωρίζετε τίποτα για αυτό; Γκουγκλαρα και είδα ότι το παθαίνουν κι άλλοι αλλά δεν έβγαλα άκρη για το πώς φτιάχνεται..
  7. Καλημέρα! Χθες πρώτη μέρα το κινητό στην κατοχή μου, προερχόμενος από redmi note 9 pro. Έχω απογοητευτεί λίγο με την κάμερα και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια αξιόλογη gcam. Στην μαμισια κάμερα το πρόγραμμα pro είναι αυτό που με ικανοποιεί καλύτερα.. Επίσης όπως ήταν αναμενόμενο έχει αισθητή διαφορά στην μπαταρία, βέβαια όσο μπορεί κάποιος να καταλάβει σε μία μέρα.. Α ακόμη βλέπω οτι στο αυτόματο η οθόνη είναι αρκετά χαμηλή σε φωτεινότητα..
  8. Καλησπέρα! Ρε παιδιά, μόλις πήρα το τηλεφωνάκι, προέρχομαι από το 9αρι, και ψάχνω να βρω που είναι οι βιντεοκλήσεις αυτές που είναι από Samsung σε Samsung. Δεν τις βρίσκω..
  9. Καλημέρα σας! Υπάρχει κάποιο TV box που να παίζει δοκιμασμένα το webex;
  10. Καλησπέρα σας. Έχω hk1 και όταν συνδεομαι με το webex αμέσως με πετάει έξω. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι;
  11. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σου! Το TV box δείχνει δυνατό και πιστευω πιο ποιοτικό από το h9 x3 αλλά η μαμά ρομ που έχει είναι απογοητευτική. Δεν γλιτώνω την custom , πρέπει να βρω χρόνο να την αλλάξω κάποια στιγμή.
  12. Καλημέρα σας! Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα βολικό και γρήγορο launcher για το hk1 μου;
  13. Καλησπέρα σας! Παρέλαβα σήμερα ένα hk1 και δεν μου παίζει τις ταινίες στο ερτφλιξ, υπάρχει κάποια λύση;
  14. Ναι από την εφαρμογή το κοιτάω. Θέλω κι εγώ kodi σίγουρα 2 build, εφαρμογή IPTV, και πολλες άλλες.. λέω μίνιμουμ 64 για να αντέξει 3 χρόνια άνετα... Σε ευχαριστώ πολύ!!!
  15. Σε ευχαριστώ πολύ καταρχάς για τον χρόνο σου.. έβλεπα κάτι beelink που ήταν ποιο ακριβά κι έλεγα ότι θα αξίζουν ποιο πολύ ως προς την ποιότητα του. Ας πούμε ότι να πάρω κάτι τέτοιο κ να βάλω μία από τις Ρομ που προτείνεις. [42,42€ 38% OFF]H96 Max X3 Amlogic S905X3 4GB RAM 128GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 1000M LAN Android Android 9.0 4K 8K VP9 H.265 TV Box Home Audio & Video from Consumer Electronics on banggood https://banggood.app.link/FRvJzhiBUcb
  16. Συμφωνώ, αλλά τώρα δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να αλλάξω Ρομ για την χρήση που του κάνουν.. έχεις να μου προτείνεις κάτι πιο ποιοτικό γύρω στα 70ευρω μιας και ασχολείσαι αρκετά από ότι καταλαβαίνω;
  17. Είναι εξαιρετικά μέχρι στιγμής, ο πατέρας μου κάνει τέλεια την δουλειά του με iptv που του έβαλα και του κουμπάρου μου που το ήθελε για webex για την μικρή, κάνει κι αυτό τέλεια την δουλειά του. Χωρίς να σημαίνει ότι τα λεγόμενα σου σε αυτά που λες δεν μπορεί να ισχύουν, φυσικά μπορεί να έχουν μόνο 2 π.χ. ραμ ενώ γράφει 4, αλλά έχουν μόνο αυτά τα προγράμματα και δουλεύει τέλεια.. Διάβασα ότι αυτό βγαίνει με 2 και με 4 γιγα ραμ. Το άνοιξα, έκανε ΟΤΑ update και έχει ένα πολύ καλό πρόγραμμα όπως μου φάνηκε και εντυπωσιάστηκα με την σταθερότητα του όπως μου φάνηκε. Είναι η πρώτη μου εμπειρία με tvbox να είμαι ειλικρινής, αλλά έχω αρκετή εμπειρία από Android στα smartphone. Επίσης δεν γνωρίζω πως μπορώ να τσεκαρω πως μπορώ να ελέγξω τις ραμ αν είναι σωστές.. Τώρα θέλω ένα για μένα, το οποίο να είναι πιο ποιοτικό ώστε να μπορώ να του βάλω και λίγα application παραπάνω. Έχεις να μου προτείνεις κάτι;
  18. Καλησπέρα σας και καλή χρονιά! Προτείνεται μου οποίος γνωρίζει το καλύτερο value for money TV box μπορώ να πάρω... Γύρω στα 70 ευρώ διαθέτω.
  19. Αυτό το βίντεο είδα, είναι fake δηλαδή..;; Καλά κάνετε και σπαταλάτε αμέτρητες ώρες για να αγοράσετε κάτι που κάνει 35 ευρώ.. αλλά για κάποιους άλλους τα 35 ευρώ που μπορεί να χάσει σε μία λάθος επιλογή, μπορεί να μην είναι τίποτα , μπροστά στα χρήματα που θα έχανε σπαταλοντας όλο αυτό τον χρόνο για να ψάξει για ένα tv box. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Καλή χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο!
  20. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το παραγγειλα, βλέποντας ένα ελληνικό πρόσφατο βιντεάκι. Αλλά θα το μαστορεψω με το καλό από αύριο.. Κάποια IPTV γνωρίζετε για να την τσεκαρω; Και πάλι σε ευχαριστώ, να έχεις καλή χρονιά!
  21. Χρόνια πολλά! Με το καλό το νέο έτος! Μόλις παρέλαβα δύο H9 X3 amlogic s905x3 κ θέλω να σας ρωτήσω αν είναι αξιόλογα όπως διάβασα τα μηχανάκια και αν πρέπει να προσέξω κάτι σε αυτά.. επίσης μια συνδρομή σε iptv θέλω να κάνω, εάν ξέρετε κάποια αξιόπιστη.
  22. Καλησπέρα σας! Ολοκαίνουργιος στην παρέα σας, μόλις χθες παρέλαβα το ρολογακι, θα ήθελα οποίος έχει την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσει ποιες εφαρμογές είναι απαραίτητες να περάσω. Με ενδιαφέρει πολύ για μηνύματα (WhatsApp, messenger, viber κτλ) να με ενημερώσετε αν υπάρχει κάτι... Ευχαριστώ!!
  23. Καλησπέρα σας! Όταν πάω να σβήσω μια φωτογραφία από την συλλογή , η οποία φωτογραφία είναι αποθηκευμένη στην κάρτα sd, μου λέει ότι δεν γίνεται να την σβήσω γιατί δεν έχω ενεργοποιήσει μία άδεια για την συλλογή. Έχω την εντύπωση ότι τις έχω ενεργοποιήσει όλες τις άδειες. Μήπως κάποιος ξέρει τι φταίει; Το έφτιαξα....συγνώμη.....
  24. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Δεν βρήκα διαφορά ούτε στις νυχτερινές. Δοκίμασα και τις 2 αυτές που μου λες. Ή ίσως εγω να μην μπορώ να το αντιληφθώ. Κοίτα, από το note 5 και μέχρι τώρα το 9 pro τα έχω πάρει όλα τα μοντέλα και στο note 7 είδα μεγάλη διαφορά την στοκ με την gcam και ίσως έχει κολλήσει το μυαλό μου εκεί. Μετά πήγα σε note 8 pro το οποίο δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο σε gcam κι έλεγα τώρα μήπως γινόταν πάλι όπως στο 7 λόγο Snapdragon.
×
×
  • Create New...