ampalaeas Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ακόμη και τώρα μετά την ND3 βγαίνοντας απο το Google Search widget με το home button μου βγάζει το ποπ απ για να διαλεξω τον default launcher. Δεν έχω ενεργοποιημενο το Google Now. Έλεος δηλαδή κανείς δεν έχει βρει λύση ακόμη...Εσάς δεν σας ενοχλεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrosrr Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ξέρει κάποιος πως κι αν γίνεται να κλειδώσω την gallery του κινητού μου ? Παράθεση Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα stayrosrr Copyright ® 2013 :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ξέρει κάποιος πως κι αν γίνεται να κλειδώσω την gallery του κινητού μου ? Δοκιμασε το gallery vault απο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλησπέρα !! Θελουμε να ανοίξουμε βίντεο που υποστηρίζονται με flash player υπάρχει κάποια εφαρμογή για το note γιατί δεν βρήκα κάτι στο μάρκετ ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλησπέρα ρε παίδες αγόρασα χθες το note από skroutz 420.έκανε update από 4.3 σε kit Kat όλα κομπλέ αλλά παρατηρώ ότι το ηχείο ψηλό παραμορφωνει.το ηχείο του s4 είναι πιο καλό το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν είναι το ηχείο έτσι η αν έχω πέσει σε ελαττωματική συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Όταν λες παραμορφώνει; σε μουσική ή όταν δέχεσαι κλήσεις πχ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ολοκληρώθηκε και η 2η μέρα κατοχής του Note 3. Όταν είχε πρωτοανακοινωθεί και είχα δει τις δυνατότητες του Note 3 είχα γράψει στο forum οτι οι υπόλοιποι πρέπει να πάρουμε τις συσκευές μας και να τις πετάξουμε από το παράθυρο. Μερικές φορές λες οτι αν δεν πιάσεις μια συσκευή δεν μπορείς να ξέρεις από πριν. Τελικά αυτό που είχα γράψει ισχύει στον απόλυτο βαθμό. Μετά το Note δεν υπάρχει επιστροφή. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλησπερα και καλο μηνα. Σημερα εκανα την αναβαθμιση σε κιτ κατ. Απογοητευτηκα αλλα δεν πειραζει. Μια ερωτηση επειδη αγορασα μια θηκη προσφατα bumper ειδα οτι κυκλοφορουν και bumper θηκες μεταλλικες εχει δοκιμασει κανεις? Ειναι καλες η θα μου γρατσουνισουν το περιβλημα γυρω γυρω. Επισης η clariview στα screen protectoe γιατι ειναι ακριβη εχει καλυτερη ποιοτητα αισθηση τι ακριβως γιατι σκεφτομαι να αγορασω και θα ηθελα μια γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Θελεις να το κανεις μετα την εγκατασταση της κιτ κατ? Σου κολλαει? Γιατι πολλοι το κανουν αλλα στο δικο μου εν εχω παρρατηρησει κατι αρνητικο για να το κανω... Α οχι, απλα θελω να το κανω ενα reset γιατι του εχω βαλει πολυ πραμα και θελω να το καθαρισω λιγακι. Δεν εχω προβλημα με την 4.4.2. Μεχρι τωρα, περιπου 12 ωρες, μια χαρα ειμαι. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 εκανα και εγω την αναβαθμιση, καπου 380 ΜΒ και καπακι αλλα 44ΜΒ. ανοιγει σφαιρα τωρα το τηλεφωνο. θα δω πως παει απο μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimanto Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Παρά την αναβάθμιση σε kitkat 4.4.2 EUR δεν υπάρχει το αναμενόμενο camera button στην lock screen. Έχει κάποιος κάποια ιδέα γιατί; Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) εμενα εμφανιζει το κουμπι της καμερας στη lockscreen. παω να δω τα email. μου λεει " ο συγχρονισμος του λογαριασμου εχει απενεργοποιηθει" και δεν ερχονται νεα μειλ. παω στις "ρυθμισεις¨ του λογαριασμου και εκει που λεει "συγχρονισμος" ειναι τικαρισμενο το κουτι. τι εχει γινει? οκ το βρηκα τσεκαρα τον " συχρονισμο" απο την γενικη μπαρα ειδοποιησεων και ολα οκ Edited May 1, 2014 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Παρά την αναβάθμιση σε kitkat 4.4.2 EUR δεν υπάρχει το αναμενόμενο camera button στην lock screen. Έχει κάποιος κάποια ιδέα γιατί; Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε βοήθεια. Πηγαινε ρυθμισεις > συσκευη > κλειδωμα οθονης > συντομευσεις και κοιτα αν ειναι τσεκαρισμενο το ¨καμερα¨ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimanto Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Πηγαινε ρυθμισεις > συσκευη > κλειδωμα οθονης > συντομευσεις και κοιτα αν ειναι τσεκαρισμενο το ¨καμερα¨ .... Αισθάνομαι αμηχανία .... Ήταν τόσο απλό !!!! Σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καλησπέρα !! Θελουμε να ανοίξουμε βίντεο που υποστηρίζονται με flash player υπάρχει κάποια εφαρμογή για το note γιατί δεν βρήκα κάτι στο μάρκετ ... :( Κατέβασε τον Dolphin από το Play store και ακολουθα τις οδηγίες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Κατέβασε τον Dolphin από το Play store και ακολουθα τις οδηγίες εδώ Το uc browser πάρα πολύ καλό επίσης, αλλά δεν έχει ελληνικά. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,βαζω κωδικο για καποιο δικτυο wifi και μετα απο κανα δυο μερες μου το ξαναζηταει,ακομα και του σπιτιου μου,υπαρχει ρυθμιση που δεν την εχω βρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gateas13von Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 καλησπέρα σας να ρωτήσω πως τσεκάρω την οθόνη αν έχει κάποιο κάψιμο υπάρχει κάποιο Apps? και έκανα και γω αναβαθμηση σε kitkat τι πρέπει να προσέξω μιας και δεν ξέρω καλά το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Πηγαινε ρυθμισεις > συσκευη > κλειδωμα οθονης > συντομευσεις και κοιτα αν ειναι τσεκαρισμενο το ¨καμερα¨ Είτε το πιστεύεις είτε όχι, είμαι 4.4.2 και δεν έχει "συντομεύσεις" στο συγκεκριμένο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Δεν εχουν ολες οι 4.4.2 την καμερα στο κλειδωνα οθονης. Για παραδειγμα τα γερμανικα δεν εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Πάω να κάνω αναβάθμιση (τη μικρή) και μου βγαζει το εξής μηνυμα "η υπηρεσία αναβάθμισης λογισμικού δεν ειναι διαθέσιμη. Εγινε υπέρβαση του μέγιστου αριθμού ανάπτυξης ενημερώσεων". Μεταφραση σε απλά ελληνικά κανείς? ΥΓ. Είναι UK το δικό μου και από οτι είδα την έχουν λάβει το εν λόγω update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Δοκιμασε αργοτερα παλι... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Από Τρίτη βραδυ το βγάζει :( anyway μικρό το κακό. Έλεγα μηπως βελτίωνε το bug με τα wifi μόνο. Κατά τα άλλα μια χαρά είμαι στη 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Είτε το πιστεύεις είτε όχι, είμαι 4.4.2 και δεν έχει "συντομεύσεις" στο συγκεκριμένο μενού. ....... βάλε το Κλείδωμα Οθόνης στην Κύλιση και θα εμφανιστούν! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser2909 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Geia sas paidia. Meta tin anabathmish se 4.4.2 den mporw na allaxw apo aggkika se ellhnika sto plhktrologio... enw exw epilexei glwsses ellhnika & agglika.. ti kanw?? Edited May 1, 2014 by ser2909 Παράθεση Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts