Jump to content

ser2909

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ser2909

  1. ser2909

    Google Pixel 4 XL

    Γεια σας, ενδιαφέρομαι για αγορά pixel 4xl 128gb. Γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσα να βρω σε σχετικά καλή τιμή? Επίσης θα το συζητούσα και για μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση αν πουλάει κάποιος..
  2. Η θήκη αυτή είναι ιδανική πιστεύω για το fold 2... σου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις το τηλ με ένα χέρι ανοιχτό... οταν κλείνει εφαρμόζει σωστά... μπορείς να ακουμπήσεις το τηλ υπό γωνια ανοιχτό σε μια επιφάνεια (σαν να το έχεις σε stand)... είναι luxury... οπως ταιριάζει σε αυτό το τηλ. Απλά πούλησα το fold 2 και δεν μου χρειάζεται πλέον η θήκη... :-)) ...οπότε η national geographic πωλείται.... τα υπόλοιπα pm...
  3. Γεια σας, Πωλείται θηκη national geographic για Z Fold 2 δέρμα.. Θα τη δείτε σε post παραπάνω (σελίδα 24) για να μην βάζω ξανά φωτογραφίες. Είναι αχρησιμοποιητη. Όποιος ενδιαφέρεται.. ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
  4. Γεια σας. Πωλείται galaxy fold 2 black 256gb εντελώς καινούργιο . Στο τηλέφωνο δεν έχει μπει καν κάρτα sim . Είναι αγορασμένο από Ελλάδα πριν 20 μέρες. Υπάρχει απόδειξη αγοράς. Μαζί με τον τηλέφωνο θήκη national geographic δέρμα. (Αυτή που φαίνεται στα παραπάνω post. Η τιμή είναι super. Χρήματα μετρητά. Αθήνα. Όποιος ενδιαφερεται σοβαρά μου στέλνει μήνυμα.
  5. Στη φωτο είναι όντως για το fold 1 αλλα ισχύει το ίδιο και για το fold 2.. Παρέλαβα σήμερα και εγώ τη θήκη για το fold 2 και το κράτημα από αριστερά όταν είναι ανοιχτό όπως φαίνεται στη φωτο είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Επίσης επιβεβαιώνω ότι λειτουργεί και η θέση stand !!!
  6. Νομίζω ότι το πιάσιμο με ανοιχτό το τηλέφωνοα με ένα χέρι από αριστερά όπως φαίνεται στη φώτο είναι οκ.. ;όπως επίσης και η θέση stand https://zoarah.com/national-geographic-eco-leather-style-folio-case-for-galaxy-fold.html
  7. Ήρθε η θήκη? εντυπώσεις? φώτο?
  8. Γεια σας, εφαρμογές όπως το Instagram είναι optimazied στην μεγάλη οθόνη? Αν όχι εχει κατεβάσει κάποιος το samsung good lock και επιβεβαιώνει ότι δουλεύει????
  9. Με όλο το σεβασμό.. το θέμα γίνεται σούπα.. καμιά απάντηση... και άλλα λόγια.. καλή η πρόθεση... ή πραγματικότητα απογοητεύει...
  10. Αρχίσαμε απο τα δύσκολα...Πότε θα έχουμε λοιπόν αναβάθμιση Android 9 με.Samsung experiance 10 στο Note 9... ??????
  11. Καλημέρα!!! έχει παραλάβει κάποιος από public?
  12. Γνωρίζεις περίπου το κόστος της ασφάλειας στον Ξηρογιαννόπουλο? Αξιοπιστία?.. Στο public θέλουν 90 euro....
  13. Γεια σας, Για ασφάλεια σπάσιμο οθόνης από πτώση, κλοπή κτλ..τι προτείνετε?? Public 90,00€ ή Genarali που λογικά κοστίζει λιγότερο?
  14. Σήμερα είδα το note 8 στο πλαίσιο themall... Αν και έχω ήδη 8+ το τηλέφωνο τα σπάει.... Πραγματικά εργαλείο δουλειάς και όλα τα υπόλοιπα που θα πρέπει να έχει ένα high end smartphone... Και κάτι λίγο offtopic.. αλλά αφορά τα συγκεκριμένα κινητά.. Αξίζει κάποιος να δώσει τα 90 € που ζητάει το public για ασφάλιση ή είναι μια χαρά τα 25/30 € της generali που κάνει ασφάλιση σπασίματος οθόνης κτλ? Στην 2η περίπτωση πως γίνεται? Κάνεις αναγγελία ότι έσπασε το κινητό, το φτιάχνεις, πληρώνεις και καταθέτεις απόδειξη επισκευής στην ασφαλιστική για να πάρεις τα χρήματά σου πίσω? (Στο public το αναλαμβάνουν αυτοί αλλά το φτιάχνουν σε 2-3 ενδομάδες). Έχει κάποιος φίλος απάντηση??
  15. Με το παρακάτω tempered glass και γνήσια θήκη πλάτης της samsung (σκληρό πλαστικό 20,00€) εδώ και 1 μήνα κανένα πρόβλημα.. Στα συν είναι ότι παρέλαβα από το κατάστημα και έγινε και τοποθέτηση... http://mobilecity.gr/el/tempered-glass-samsung/8261-tempered-glass-03mm-9h-samsung-g955-galaxy-s8-plus-full-cover
  16. Μόλις έσκασε update 664 ΜΒ σε samsung s8+ vodafone ελληνικο.... Κατεβάζω...
  17. Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση... Νομίζω ότι στο μεσοδιάστημα βρήκα site ένα πολύ καλό εργαλείο... http://willmyphonework.net/ Δείχνει ότι δεν έχει θέμα και το 920I θα παίζει κανονικά με vodafone... Ψήνομαι γιαυτό γιατί είναι 64GB ενώ το 920C 43GB... Ίδια τιμή..
  18. Samsung Galaxy Note 5 N920I Samsung Galaxy Note 5 N920C Κάποιος αν γνωρίζει.. να μου δώσει μια γρήγορη απάντηση pls... Ποιά έκδοση να επιλέξω για να μην έχω θέμα στη λειτουργία στην Ελλάδα, αναβαθμίσεις κτλ N20I η N20C ??? Τι διαφορές έχουν???
  19. Ωραία... επιτυχία samsung... έβγαλε νέα οθόνη τηλεόραση (το μόνο νέο σε σχέση με το S7) και τηλεκοντρόλ μαζί συσκευή δύο σε ένα.. και με αυτά τα πρώτα που βλέπω και διαβάζω... άφησα 2 S8+ ελεύθερα ..(ακύρωσα προπαραγγελία) και ψάχνω για note 5?... μέχρι νάρθει το note 8?... Όσο για το ξεκλείδωμα με το δακτυλικό αποτύπωμα πίσω... υπάρχει λύση για όσους το πάρουν... ανοίξτε μια τρύπα στο γραφείο και να βάζετε δάχτυλο από κάτω.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
  20. Γνωρίζετε αν το note 5 (version 920C) το οποίο λειτουργεί στην Ελλάδα θα πάρει αναβάθμιση σε nugat official ?? ή θα πρέπει να γίνει root και να περαστεί η αναβάθμιση χειροκίνητα?
  21. Παιδιά γνωρίζετε κάποιο κατάστημα Ελλάδα ή εξωτερικό για αγορά note 5 τώρα? Επίσης τι πρέπει να προσέξω (κωδκός μοντέλου κτλ) για να μην έχω πρόβλημα λειτουργίας και αναβάθμισης στην Ελλάδα?
  22. Καλησπέρα... Το θέμα μου όπως μάλλον δεν έγραψα πριν.. δεν είναι ακριβώς χρηματικό... αλλά αυτό που κάνει η samsung στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι να μας έχει τοποθετήσει στην κατηγορία καταναλωτής μακάκας.. ότι και να του δώσω θα το πάρει και σε όποια τιμή... ας δώσω λοιπόν την προσφορά εκεί που θέλω να κερδίσω μερίδιο αγοράς και να χτυπήσω την apple... (πχ USA) και άσε τον κατσαπλιά τον Έλληνα να πληρώσει ακριβότερη συσκευή και χωρίς πακέτο προσφοράς... Σήμερα λοιπόν έγραψα στο customer service της samsung και επειδή δεν μπορώ να ανεβάσω το φώτο με την απάντηση της samsung σας γράφω το κείμενο της απάντησης : .... Κατανοώντας απόλυτα τη δυσαρέσκειά σας και προβληματισμό σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε πολλές Ευρωπαικές χώρες δεν έχει προγραμματιστεί να δοθεί κάποιο δώρο με την προπαραγγελία της συσκευής. Τα σχόλια σας όπως και άλλων πελατών μας λαμβάνονται σοβαρά υπόψη και θα προωθηθούν... Με λίγα λόγια λέει ότι η samsung αποφάσισε να μην κάνει καμία προσφορά σε ορισμένες Ευρωπαικές χώρες γιατί ετσι γουστάρει... Μήπως είναι η ώρα να στείλετε και εσείς αναλογα παράπονα στο customer service???? https://e-contactus.samsung.com/gr/m/webchat Μόνο έτσι νομίζω αλλάζουν κάποιες κακές νοοτροπίες.. Η απόφασή μου πάντως είναι no promotion package.. no s8+ Ακυρώνω προπαραγγελία... πουλάω S7.. αγοράζω με τα ίδια σχεδόν χρήματα iphone 7 μεταχείρο.... και το Σεπτέμβρη iphone 8....:):) Και για υπενθύμιση για δείτε το πακέτο της προσφοράς : vr gear + oculus content + AKG + 256 Memory μας κάνει +/- 400 € Valid purchase period: 3/30/2017 - 4/20/2017 Get the new Gear VR with Controller for free, plus Oculus content bonus when you pre-order the Galaxy S8 or Galaxy S8+. For a limited time you can add premium headphones by AKG and a 256GB memory card for just $99.* https://samsungpromotions.com/
  23. η προσφορά με το VR Gear παίζει... σε Αμερική, Ρωσία. Ινδία, Αυστραλία... και το τηλέφωνο σε χαμηλότερη τιμή... δηλαδή η προσφορά παίζει παντού εκτός από Ευρώπη... Αν δεν ανακοινώσει και εδώ πακέτο... θα τον πιεί από εμένα αυτή τη φορά η samsung... https://samsungpromotions.com/ http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S8-pre-orders-come-with-free-Gear-VR-big-discounts-on-AKG-headphones-256GB-microSD-card_id92585
  24. Έχω κάνει προπαραγγελία S8+ στο πλαίσιο... Περιμένω απάντηση από samsung αν θα υπάρχει και εδώ η δωρεάν προσφορά VR Gear μαζί με το τηλέφωνο της προπαραγγαλίας.. όπως στην Αμερική και σε κάποιες άλλες χώρες που το έχουν ανακοινώσει επίσημα από το site τους... Αν η απάντηση της samsung hellas είναι αρνητική.... ακυρώνω την προπαραγγελία του S8+, πουλάω και το S7 edge και γυρίζω iphone 7 plus.. Δεν θα το δεχτώ... ελπίζω ούτε και εσείς.....
  25. Γεια σας. Σήμερα για κάποιο λόγο χάθηκε το εικονίδιο του stock internet browser.. η εφαρμογή υπάρχει στο τηλέφωνο και ανοίγει και δουλεύει σωστά... Επίσης οταν ενεργοποιήσω την εμφάνιση με apps drawer mode.. το εικονίδιο εμφανίζεται... όταν όμως έχω ολα τη λειτουργία εμφάνισης όλων των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας (εμφανιση τύπου ios) το εικονίδιο χάνεται... Ξέρει κάποιος πως μπορεί να το επαναφέρω??? Ξεχασα πριν να πω οτι είμαι με nougat beta...
×
×
  • Create New...