Jump to content

ser2909

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ser2909

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

ser2909's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ser2909

    Google Pixel 4 XL

    Γεια σας, ενδιαφέρομαι για αγορά pixel 4xl 128gb. Γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσα να βρω σε σχετικά καλή τιμή? Επίσης θα το συζητούσα και για μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση αν πουλάει κάποιος..
  2. Καλημέρα , αν υπάρχει ακόμα η θηκη της national geographic για το z fold 2 τότε θα με ενδιέφερε η αγορά της. Αν θες μου στέλνεις στο Viber 6984427297 Γιώργος.
  3. Η θήκη αυτή είναι ιδανική πιστεύω για το fold 2... σου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις το τηλ με ένα χέρι ανοιχτό... οταν κλείνει εφαρμόζει σωστά... μπορείς να ακουμπήσεις το τηλ υπό γωνια ανοιχτό σε μια επιφάνεια (σαν να το έχεις σε stand)... είναι luxury... οπως ταιριάζει σε αυτό το τηλ. Απλά πούλησα το fold 2 και δεν μου χρειάζεται πλέον η θήκη... :-)) ...οπότε η national geographic πωλείται.... τα υπόλοιπα pm...
  4. Γεια σας, Πωλείται θηκη national geographic για Z Fold 2 δέρμα.. Θα τη δείτε σε post παραπάνω (σελίδα 24) για να μην βάζω ξανά φωτογραφίες. Είναι αχρησιμοποιητη. Όποιος ενδιαφέρεται.. ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
  5. Γεια σας. Πωλείται galaxy fold 2 black 256gb εντελώς καινούργιο . Στο τηλέφωνο δεν έχει μπει καν κάρτα sim . Είναι αγορασμένο από Ελλάδα πριν 20 μέρες. Υπάρχει απόδειξη αγοράς. Μαζί με τον τηλέφωνο θήκη national geographic δέρμα. (Αυτή που φαίνεται στα παραπάνω post. Η τιμή είναι super. Χρήματα μετρητά. Αθήνα. Όποιος ενδιαφερεται σοβαρά μου στέλνει μήνυμα.
  6. Στη φωτο είναι όντως για το fold 1 αλλα ισχύει το ίδιο και για το fold 2.. Παρέλαβα σήμερα και εγώ τη θήκη για το fold 2 και το κράτημα από αριστερά όταν είναι ανοιχτό όπως φαίνεται στη φωτο είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Επίσης επιβεβαιώνω ότι λειτουργεί και η θέση stand !!!
  7. Νομίζω ότι το πιάσιμο με ανοιχτό το τηλέφωνοα με ένα χέρι από αριστερά όπως φαίνεται στη φώτο είναι οκ.. ;όπως επίσης και η θέση stand https://zoarah.com/national-geographic-eco-leather-style-folio-case-for-galaxy-fold.html
  8. Ήρθε η θήκη? εντυπώσεις? φώτο?
  9. Γεια σας, εφαρμογές όπως το Instagram είναι optimazied στην μεγάλη οθόνη? Αν όχι εχει κατεβάσει κάποιος το samsung good lock και επιβεβαιώνει ότι δουλεύει????
  10. Με όλο το σεβασμό.. το θέμα γίνεται σούπα.. καμιά απάντηση... και άλλα λόγια.. καλή η πρόθεση... ή πραγματικότητα απογοητεύει...
  11. Αρχίσαμε απο τα δύσκολα...Πότε θα έχουμε λοιπόν αναβάθμιση Android 9 με.Samsung experiance 10 στο Note 9... ??????
  12. Καλημέρα!!! έχει παραλάβει κάποιος από public?
  13. Γνωρίζεις περίπου το κόστος της ασφάλειας στον Ξηρογιαννόπουλο? Αξιοπιστία?.. Στο public θέλουν 90 euro....
  14. Γεια σας, Για ασφάλεια σπάσιμο οθόνης από πτώση, κλοπή κτλ..τι προτείνετε?? Public 90,00€ ή Genarali που λογικά κοστίζει λιγότερο?
  15. Σήμερα είδα το note 8 στο πλαίσιο themall... Αν και έχω ήδη 8+ το τηλέφωνο τα σπάει.... Πραγματικά εργαλείο δουλειάς και όλα τα υπόλοιπα που θα πρέπει να έχει ένα high end smartphone... Και κάτι λίγο offtopic.. αλλά αφορά τα συγκεκριμένα κινητά.. Αξίζει κάποιος να δώσει τα 90 € που ζητάει το public για ασφάλιση ή είναι μια χαρά τα 25/30 € της generali που κάνει ασφάλιση σπασίματος οθόνης κτλ? Στην 2η περίπτωση πως γίνεται? Κάνεις αναγγελία ότι έσπασε το κινητό, το φτιάχνεις, πληρώνεις και καταθέτεις απόδειξη επισκευής στην ασφαλιστική για να πάρεις τα χρήματά σου πίσω? (Στο public το αναλαμβάνουν αυτοί αλλά το φτιάχνουν σε 2-3 ενδομάδες). Έχει κάποιος φίλος απάντηση??
×
×
  • Create New...