Jump to content

stayrosrr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About stayrosrr

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

stayrosrr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οκ, τελικά ήταν εύκολο απλά δεν το είχα σκεφτεί με αυτό τον τροπο. Τώρα έχουμε άλλο θέμα, οτι δεν μου πέρασε όλα τα τραγούδια ...:p Δεν θέλει το ipad να τα δεχτεί :p Οποίος έχεις όρεξη αν μου στείλει κανένα μηνύματακι με καλές εφαρμογές που βρήκε μέσα στο store .
  2. Τις καλησπερεες μου στους μηλαρακιδες :p :p Εδώ και δυο εβδομάδες , νέος κάτοχος εγώ του iPad Air 128gb 4g! Μιας και άσχετος απο μηλαρακια μέχρι τώρα , εξερευνώ καθημερινά την συσκευή και τις δυνατότητες της. Να μόνο προβληματάκια του μέχρι τώρα ειναι δυο που αντιμετωπίζω . 1. Με την μεταφορά μουσικής . 2. Έχει και αυτό τα κοληματΑκια του κάποιες φορές . Λοιπόν αν πιάσω αυτό που με καίει με την μουσική . Επειδή ειναι Dj και χρησιμοποιώ traktor pro με το ipad , θέλω να μεταφέρω απο τον υπολογιστή μου την μουσική έτσι όπως την έχω σε φακέλους η να τα κάνω playlist των κάθε φάκελο(έτσι νομίζω οτι μόνο γίνεται κιόλας ). Με το iTunes κάτι τέτοια δεν κατάφερα μέχρι τώρα, χεσε μέσα μου τα κάνει ... Βρήκα ένα άλλο προγραμμα ( copytrans control center ) αλλά τα περισσότερα απο τα τραγούδια που φορτώνω ενώ λέει το όνομα του τραγουδιο που θέλω κανονικά, όταν το πατάω να παίξει μου παίζει με το ίδιο όνομα.... Εχθές κατέβασα το free mp3 , γιατί είδα οτι σε ένα βιντεάκι οτι γίνεται να κάνω μεταφορά μέσου αυτού αλλά στο iTunes , δεν εμφάνιζε την εφαρμογή κΙ εκτός αυτού, όταν κατέβασα στο ipad κάποιο τραγούδι μέσω του προγράμματος , δεν μου το εμφάνιζε στη μουσική αλλά το είχε μόνο μέσα στο προγραμμα κατεβασμένο! Για δώστε μου τα φώτα σας . Thank you ! @stayrosrr
  3. Φυσικά και δεν μπορώ να μείνω μακρυά σας . :) θα με έχετε εκεί ολόκληρο δικό σας για να μην με απολαύσετε :p χεχε
  4. Ξέρει κάποιος πως κι αν γίνεται να κλειδώσω την gallery του κινητού μου ?
  5. Παιδειά μπορεί να μου πει κάποιος αν και πως γίνεται να βγάλω αυτό το όριο των 5 λεπτών που έχει όταν τραβάω βίντεο UHD?
  6. και θα πω μία απο τα ίδια θα έλεγα. Επιπλέον, εγώ απο τότε που έκανα το πρώτο άνοιγμα του κινητού, δεν έχω κλείσει ποτέ το GPS. Το Wifi, όταν είναι εκτός σπιτιού, (αν θυμηθώ(δύσκολο)) το κλείνω, αλλιώς και αυτό όλη μέρα ανοιχτό. Εφαρμογές τρέχουν πάντα καμιά 6-7 όλη την ημέρα, αλλά και πάλι 20 ωρες στις 24 ώρες έχω και 15 ανοιχτές. Τώρα, έχει τύχει να φορτήσω και δύο φορές την ημέρα την μπαταρία όταν φτάνω 4-5 ώρες ανοιχτής οθόνης, αλλά έχει τύχη και να το φορτίζω κάθε 24+ ώρες με μέτρια χρήση. Lag δεν έχω βρει μέχρι τώρα. Ακόμα και το album με τις φωτογραφίες 400+ το κυλάω σφαίρα και οι φωτογραφίες φορτώνουν!
  7. πως μπορώ να βγάλω screen shot απο την Lock Screen ?
  8. Καλημέρα, μετά από αρκετές μέρες λιώσιμο με το νοτελι μου, έχω ένα θέματακι με το YouTube. Μπορεί να μην είναι το σωστό σημείο που το ποσταρω αλλά δεν πειράζει :p . Γίνεται με κάποιο τρόπο ενώ άκου ένα τραγούδι από το YouTube να κατεβάζω το παράθυρο και να συνεχίζω να ακούω μουσική χωρίς να σταματάει από μόνο του? Γενικά να κάνω οτιδήποτε χωρίς να γίνεται αυτόματη παύση του βίντεο μόλις αλλάζω παράθυρο.
  9. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xpZanjgkLK4]Myphone meeting Compare screens 14/12/2013 - YouTube[/ame] να και το βίντεο μετά απο κάτι ώρα.... Μηδενική επεξεργασία. 3.32 λεπτα = 1,2GB
  10. Γίνεται να κατεβάσουμε απο κάπου τους χάρτες google και να τους περάσουμε στο Google maps ?
  11. Φτιάξε εσύ την ζύμη και εγώ έρχομαι να με το νοτέλι να τα ψήσουμε :P χαχαχαχα
  12. Στη πρίζα είναι... :p:p Ήθελε να απενεργοποιήσω την Λειτουργία συνεχούς λήψης.
  13. χαχαχαχαχα, δυσκολάκι! Ως ακατόρθωτο . Τελικά το βρήκα αυτό με την κάμερα.
×
×
  • Create New...