Jump to content

dimanto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimanto

  1. Δεν με αφήνει να διαλέξω 2 γλώσσες σε εξωτερικό πληκτρολόγιο bluetooth. Χρησιμοποιώ το GBoard και ενώ στο πληκτρολόγιο της οθόνης μπορώ να διαλέξω 2 γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) στο εξωτερικό πληκτρολόγιο (physical keyboard) δεν με αφήνει. Όταν δλδ. πηγαίνω Settings\General Management\Language and input\Physical Keyboard\Gboard και μου εμφανίζονται οι διαθέσιμες γλώσσες, δεν μου επιτρέπει να διαλέξω πάνω από μία. Το smartphone φυσικά είναι Note 9. Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει;
  2. .... Αισθάνομαι αμηχανία .... Ήταν τόσο απλό !!!! Σ' ευχαριστώ πολύ.
  3. Παρά την αναβάθμιση σε kitkat 4.4.2 EUR δεν υπάρχει το αναμενόμενο camera button στην lock screen. Έχει κάποιος κάποια ιδέα γιατί; Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε βοήθεια.
  4. Καλημέρα μπορεί κάποιος φίλος να μας πει απο που να κατεβάσουμε 4.4.2 (EUR). Στο δικό μου Note 3 έχω φλασάρει την 4.4.2 N9005XXUENB7_N9005DBTENB2_DBT ( από SamMobile) αλλά δεν υπάρχει αναγνώριση ελληνικών στο handwritting γι αυτό και ψάχνω την 4.4.2 EUR. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολυ.
  5. Γεια σας, Πέρασα την Omega ROM v46.1 σε Galaxy S3 με την προβλεπόμενη διαδικασία και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα. α. Task manager, την πρώτη φορά τρέχει κανονικά μετά όμως κάθε φορά που προσπαθώ να ξεκινήσω την εφαρμογή αυτό δεν γίνεται (απλά δεν ξεκινάει, χωρίς να βγάζει όμως κάποιο μύνημα λάθους. β. Προσπαθώ μέσα από τα settings ν' αλλάξω την εμφάνιση της lock screen, πχ. αντί για ρολόι να εμφανίζει κάποιο προσωπικό μύνημα και παρότι το δέχεται σαν επιλογή η lock screen δεν αλλάζει, μένει πάντοτε η ίδια. Επίσης προσπάθησα ν' αλλάξω το μέγεθος των fonts του ρολογιού με τον ίδιο τρόπο και αρνητικά αποτελέσματα. Έχει κάποιος κάποια ιδέα ??? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...