Jump to content

houla

Members
  • Δημοσιεύσεις

    347
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by houla

  1. Μπες στις ρυθμίσεις του bluetooth και εκεί που σου δείχνει ότι έχεις συνδεθεί στο αυτοκινητο πάτα το γρανάζι να επιλέξεις τι θα στέλνει στο αμάξι. Νομίζω αυτό θέλεις.
  2. Μπες στο wifi και πατα πανω δεξια την επιλογη "Συνθετες", τσεκαρε την επιλογη 'Διατηρηστε ενεργοποιημενο το wifi...' να ειναι στο ΠΑΝΤΑ. ισως εκει ειναι το προβλημα σου.
  3. Τα τελευταια 4 χρονια φορτιζω τις συσκευες μου σχεδον αποκλειστικα με ασυρματη φορτιση με no-name pads και δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα σε καμια συσκευη με την μπαταρια, νομιζω οτι κανει και καλο κιολας στην μπαταρια γιατι φορτιζουν πιο αργα απο οτι με τον κανονικο φορτιστη, την γρηγορη ασυρματη τωρα στο s7 δεν την εχω ενεργη μιας και το φορτιζω παντα βραδυ οποτε δεν με νοιαζει η εχτρα ταχυτητα.
  4. Παρελαβα πριν λιγες μερες αυτην, https://www.aliexpress.com/item/FLOVEME-Luxury-Aurora-Gradient-Color-Hard-PC-Case-For-Apple-iPhone-7-For-iPhone-7-Plus/32775791094.html?spm=2114.13010608.0.0.3MfC0j Στο μωβ χρωμα και εχω να σου πω οτι ειναι πανεμορφη!! κουμπωνει τελεια και κανει το κινητο ακομα ομορφοτερο. πηγαινε στα reviews του link που εδωσα και θα βρεις 3 photos απο το δικο μου. Βεβαια ειναι slim hard case και σε περιπτωση πτωσης δεν νομιζω να κανει και πολλα πραματα...
  5. Ανοιξε τα μηνυματα, πατησε τις 3 τελεις επανω δεξια και επελεξε ρυθμισεις, πηγαινε στις περισσοτερες ρυθμισεις επελεξε sms και βαλε την επιλογη ''κωδικοποιηση'' στο αυτοματο η στο unicode και δες. αλλα να ξερεις οτι θα μπορεις να στειλεις μεχρι 70 χαρακτηρες και μετα το υπολογιζει σαν 2ο μυνημα.:)
  6. Δεν υπαρχει περιπτωση να το ξανακατεβασω μια χαρα ειμαι και με το knox τοσο καιρο!! Αλλα ελεος ρε samsung δικη σου εφαρμογη και να τα κανεις τοσο σαλάτα πια...:(:mad:
  7. Να πω και εγω την ιστορια μου με nougat, Εκανα αναβαθμιση στο ιταλικο edge μου ΟΤΑ, με 2 hard reset ενα πριν την εγκατασταση και ενα αμεσως μετα. Απο back up περασα μονο φωτογραφιες μηνυματα ενω τις εφαρμογες απο play store μια μια ξεχωριστα και οχι απο backup. Ολα καλα το τηλεφωνο επαιζε πολυ καλα και η μπαταρια βραχος! αισθητα καλυτερη απο την πρωτη ημερα!! Χθες μου ηρθε μια ειδοποιηση για καποια update απο το galaxy store της samsung τις οποιες εκανα και μαζι εκανε install και την εφαρμογη SECURE FOLDER την οποια ειπα να δοκιμασω και απλα την ενεργοποιηση χωρις να περασω κατι μεσα, Μετα απο 2 ωρες βλεπω το τηλεφωνο και κανει restart μονο του και το πρωι που το εβγαλα απο τον φορτιστη ειχε κανει παλι restart, ε απο εκεινη την στιγμη και μετα το τηλεφωνο μπηκε σε ενα ατελειωτο loop restart το οποιο δεν μπορουσα να διακοψω με τιποτα, και αφου καποια στιγμη καταφερα να μπω σε recovery mode και εκανα hard reset το τηλεφωνο ευτυχως εστρωσε και μεχρι στιγμης παιζει οπως πριν. Φοβηθηκα οτι παιζει κατι με πλακετα αλλα μαλλον καποια εφαρμογη την εκανε την δουλεια, νομιζω to secure folder. Ελπιζω βεβαια να ηταν οντως αυτο.:cool:
  8. Χρησιμοποιω ασυρματο φορτιστη τα τελευταια 3+ χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Με charging pads 'noname' κυριως απο ebay και aliexpress χωρις κανενα προβλημα ολο αυτο το διαστημα, ανεμιστηρακι δεν ειχε ποτε κανενας οποτε δεν γνωριζω για τυχον θορυβο, αν το θες για το κομοδινο σου το βραδυ ισως ακουγεται στην υσυχια της νυχτας. υπολογισε οτι το κινητο θα φορτιζει με 700mah περιπου την ωρα, δεν εχω δοκιμασει wireless fast charger ακομα..
  9. μεσα απο τις ρυθμισεις προσβασιμοτητα>κινητικες δυνατοτητες και αλληλεπιδραση>ευκολη ενεργοποιηση οθονης. Νομιζα οτι smartwake ειναι η ρυθμιση που εχει το τηλεφωνο στα αγγλικα :D
  10. Και εγω που το ξεκλειδωνω με τον ιδιο τροπο οπως και ο φιλος δεν παρατηρησα καποια διαφορα σε καταναλωση καποιες φορες που απενεργοποιησα αυτο το feature για να δω αν οντως τραβαει μπαταρια, επισης δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ξαπλα το κινητο για να γινει αυτο ( στο Note3 που ειχα επρεπε να ειναι ) απλως αν το κραταω στο χερι φροντιζω οταν περναω το χερι μου απο τον αισθητηρα να κραταω σχετικα ακινητο το κινητο. πλεον μου εχει γινει συνηθεια ο τροπος αυτος και δουλευει ακομα και καθετα να το κραταω 8 στις 10 φορες με επιτυχια. Αλλα και το διπλο tap να ειχε δωσει η samsung για ξεκλειδωμα αυτη η κρυφη αναμονη στην οθονη για το tap νομιζω καποια καταναλωση θα εχει..
×
×
  • Create New...