Homer_GR Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εμένα τις τελευταίες ημέρες μου κάνει κάτι περίεργα μέσα στο σπίτι... Ενώ από την στιγμή που ήρθε το 4g, μέσα στο σαλόνι είχα σταθερά σήμα 2/5, τις τελευταίες ημέρες ανεβοκατεβαίνει από 2/5 σε 5/5... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Σήμερα που βρέθηκα στην περιοχή στο Μέγαρο Μουσικής, το LG G4 μου ήταν σταθερά καρφωμένο στο 4G+ Speedtest δεν έκανα γιατί είναι τέλος του μήνα και έχω ελάχιστα ΜΒ :p Ομολογουμένως έχουν κάνει τρομερή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Παραλία Καλαμάτας στο ξενοδοχείο Elite, η wind πιάνει full 4G με ταχύτητες 65-70Mbps! Εξαιρετική δουλειά! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Καμμιά επίσημη ανακοίνωση ή απλή δήλωση για επαρχία Βόρεια Ελλάδα υπάρχει? Τόσο δύσκολο είναι να μας ενημερώσουν για τα σχέδια τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Καμμιά επίσημη ανακοίνωση ή απλή δήλωση για επαρχία Βόρεια Ελλάδα υπάρχει? Τόσο δύσκολο είναι να μας ενημερώσουν για τα σχέδια τους? Όχι είναι πάγια πολίτικη τους για πολλούς και διαφόρους λόγους. Αν μάθω κάτι νεότερο θα το postαρω εδώ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Για Θεσσαλία κάνα 800άρι έχει το πρόγραμμα για φέτος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Για Θεσσαλία κάνα 800άρι έχει το πρόγραμμα για φέτος; Κάτι μου λέει πως θα έρθει του χρόνου Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Όχι είναι πάγια πολίτικη τους για πολλούς και διαφόρους λόγους. Αν μάθω κάτι νεότερο θα το postαρω εδώ. καλημερα 4G+ στη θεσσαλονικη για ποτε,γνωριζεις κατι ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) :rolleyes:καλημερα 4G+ στη θεσσαλονικη για ποτε,γνωριζεις κατι ; Κάτι εβδομηνταριά σε περιοχές στο κέντρο είδα πριν λίγο καιρό . σε ποιες περιοχές κινείσαι και πόσο σου έβγαλε σε ταχύτητα , και πιο κινητό έχεις φυσικά . ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για Θεσσαλία κάνα 800άρι έχει το πρόγραμμα για φέτος; Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του έτους για να δούμε αυτή την κάλυψη . Δεν έχω πληροφορίες από κάποιον που δουλεύει σε εργολάβο για την περιοχή της Θεσσαλίας ακόμα. Edited November 2, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Όταν δέχομαι κλήση και είμαι σε 4g γιατί μου γυρνάει σε 2g και όχι σε 3g; Μήπως εκεί που ήμουν δεν είχε 3g?η κάτι άλλο πρέπει να ρυθμισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Για Θεσσαλία κάνα 800άρι έχει το πρόγραμμα για φέτος; Λογικά ναι. Όπου έχει μπει Η+ λογικά θα ενεργοποιηθεί συντομα. Δε ξέρω γιατί το αργει τόσο πολύ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 :rolleyes: Κάτι εβδομηνταριά σε περιοχές στο κέντρο είδα πριν λίγο καιρό . σε ποιες περιοχές κινείσαι και πόσο σου έβγαλε σε ταχύτητα , και πιο κινητό έχεις φυσικά . ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του έτους για να δούμε αυτή την κάλυψη . Δεν έχω πληροφορίες από κάποιον που δουλεύει σε εργολάβο για την περιοχή της Θεσσαλίας ακόμα. Κινουμε σε ολη την πολη ειμαι οδηγος...Εχω P8 Lite και μεχρι στιγμης εχω δει 4G δεν ειδα ποτε + ( εκτος αν περασα απο καπου και ηταν για λιγο) . Εσυ που ειδες 4G+ ; Εννοω κεντρο που περιπου ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Κινουμε σε ολη την πολη ειμαι οδηγος...Εχω P8 Lite και μεχρι στιγμης εχω δει 4G δεν ειδα ποτε + ( εκτος αν περασα απο καπου και ηταν για λιγο) . Εσυ που ειδες 4G+ ; Εννοω κεντρο που περιπου ; Είσαι σίγουρος ότι η συσκευή σου δείχνει την ένδειξη που αναφέρεις; :shifty: Λογικά θα έπρεπε να έχεις δει στη Θεσσαλονίκη 4G+. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Είσαι σίγουρος ότι η συσκευή σου δείχνει την ένδειξη που αναφέρεις; :shifty: Λογικά θα έπρεπε να έχεις δει στη Θεσσαλονίκη 4G+. φυσικα ειμαι σιγουρος...σχεδον παντου εχω 4G αλλα 4G+ δεν ειδα ακομα γιαυτο ρωτησα.. Αν μου δωσετε χαρτη με τις περιοχες του 4G+ θα παω και θα ενημερωσω αν πιανει η συσκευη μου. ( μαλλον δεν το εγραψα σωστα...4G εχω κανονικα 4G+ δεν εχω) :) Edited November 2, 2015 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Όταν δέχομαι κλήση και είμαι σε 4g γιατί μου γυρνάει σε 2g και όχι σε 3g; Μήπως εκεί που ήμουν δεν είχε 3g?η κάτι άλλο πρέπει να ρυθμισω; To λογικό είναι να μην έχει σήμα καλό. Αν ξαναβρεθείς εκεί δοκίμασε να το γυρίσεις σε 3G και δες αν πιάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 φυσικα ειμαι σιγουρος...σχεδον παντου εχω 4G αλλα 4G+ δεν ειδα ακομα γιαυτο ρωτησα.. Αν μου δωσετε χαρτη με τις περιοχες του 4G+ θα παω και θα ενημερωσω αν πιανει η συσκευη μου. ( μαλλον δεν το εγραψα σωστα...4G εχω κανονικα 4G+ δεν εχω) :) Μήπως το κινητό σου δεν είναι συμβατό για 4g+;Πρέπει να υποστηρίζει lte cat 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 φυσικα ειμαι σιγουρος...σχεδον παντου εχω 4G αλλα 4G+ δεν ειδα ακομα γιαυτο ρωτησα.. Αν μου δωσετε χαρτη με τις περιοχες του 4G+ θα παω και θα ενημερωσω αν πιανει η συσκευη μου. ( μαλλον δεν το εγραψα σωστα...4G εχω κανονικα 4G+ δεν εχω) :) Το πανέμορφο Ρ8 lite υποστηρίζει Cat 4 και όχι Cat 6. Σημασία έχει που έχεις καλό πομποδέκτη. Βρε παιδιά, ειλικρινά τώρα, σας χρειάζεται το 4G+; Περισσότερο ενδιαφέρει τον provider για λόγους χωρητικότητας να το υποστηρίζει η συσκευή σας παρά οι ίδιοι οι πελάτες, νομίζω :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 To λογικό είναι να μην έχει σήμα καλό. Αν ξαναβρεθείς εκεί δοκίμασε να το γυρίσεις σε 3G και δες αν πιάνει. στο ίδιο σημείο όταν το έχω σε 3g και κάνω κλήση ΜΈΝΕΙ σε 3g όταν το έχω σε 4g και κάνω κλήση πέφτει σε 2g / edge ! Γιατί; ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 στο ίδιο σημείο όταν το έχω σε 3g και κάνω κλήση ΜΈΝΕΙ σε 3g όταν το έχω σε 4g και κάνω κλήση πέφτει σε 2g / edge ! Γιατί; ξέρει κανείς; Κοίταξε μήπως θέλει αναβάθμιση,γιατί τα μεγάλα κινητά θελουν τακτικά. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Όχι είναι πάγια πολίτικη τους για πολλούς και διαφόρους λόγους. Αν μάθω κάτι νεότερο θα το postαρω εδώ. cmvr αν μάθεις για Κατερίνη πες. Γιατί στο κέντρο της Κατερίνης πλατεία ( ποιο κέντρο δεν γίνεται ) με speed test το Η+ κατεβάζει με το ζόρι 1mb/s. Στην περιοχή ΚΤΕΛ είναι πολύ καλό κατεβάζει με 18-20 mb/s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Το πανέμορφο Ρ8 lite υποστηρίζει Cat 4 και όχι Cat 6. Σημασία έχει που έχεις καλό πομποδέκτη. Βρε παιδιά, ειλικρινά τώρα, σας χρειάζεται το 4G+; Περισσότερο ενδιαφέρει τον provider για λόγους χωρητικότητας να το υποστηρίζει η συσκευή σας παρά οι ίδιοι οι πελάτες, νομίζω :lol: Αρα δεν το υποστιριζει η συσκευη ετσι ; Δεν μου χρειαζεται ΟΧΙ απλα ρωτησα αν εχει η θεσσαλονικη 4G+...και γιατι δεν το πιανει η συσκευη μου :) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Κοίταξε μήπως θέλει αναβάθμιση,γιατί τα μεγάλα κινητά θελουν τακτικά. :cool: τι εννοείς αναβάθμιση; λογισμικού; έχω την τελευταία.zopo speed plus 7 έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Αρα δεν το υποστιριζει η συσκευη ετσι ; Δεν μου χρειαζεται ΟΧΙ απλα ρωτησα αν εχει η θεσσαλονικη 4G+...και γιατι δεν το πιανει η συσκευη μου :) Δυστυχώς όχι, αλλά έχεις φοβερή λήψη με τη συσκευή σου. Τα Huawei είναι οι συσκευές με τον καλύτερο - μακράν - πομποδέκτη αυτή τη στιγμή στην αγορά. Κάποτε ήταν τα ΝΟΚΙΑ, κάποτε τα Ericsson... η Huawei τους έχει αφήσει πολύ πίσω με το dual antenna system. Είδα κάτι μετρήσεις του επερχόμενου G8 και κάνει παπάδες με τον 616. Περιμένουμε και το SoC Kirin 950 που έχει εντελώς νέο DSP design and implemented πάνω σε LTE Advanced multi frequency carrier aggregation. Εκεί λογικά θα δούμε ΠΑΠΠΑΔΕΣ σε θέματα λήψης. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 τι εννοείς αναβάθμιση; λογισμικού; έχω την τελευταία.zopo speed plus 7 έχω. Ναι λογισμικου.Αφου εχεις την τελευταια εισαι μια χαρα! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Δυστυχώς όχι, αλλά έχεις φοβερή λήψη με τη συσκευή σου. Τα Huawei είναι οι συσκευές με τον καλύτερο - μακράν - πομποδέκτη αυτή τη στιγμή στην αγορά. Κάποτε ήταν τα ΝΟΚΙΑ, κάποτε τα Ericsson... η Huawei τους έχει αφήσει πολύ πίσω με το dual antenna system. Είδα κάτι μετρήσεις του επερχόμενου G8 και κάνει παπάδες με τον 616. Περιμένουμε και το SoC Kirin 950 που έχει εντελώς νέο DSP design and implemented πάνω σε LTE Advanced multi frequency carrier aggregation. Εκεί λογικά θα δούμε ΠΑΠΠΑΔΕΣ σε θέματα λήψης. Απο θεμα ιντερνετ εχω τελεια ληψη ναι...στο θεμα της ομιλιας καπου καπου χανει το σημα,ισως σε περιοχες που πεφτει 3G η 2G ...ΓΕνικα η Huawei εκανε το " μπαμ" στην Ελλαδα στα κινητα με την τιμη του P8 lite ( 169ευρω ) το καλοκαιρι... Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts