cmvr Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Δεν μπορούμε να γενικεύουμε όμως έτσι αυθαίρετα επειδή δεν εχει σήμα στο δικό μας σπίτι. Συμφωνώ και επαυξάνω. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Μόλις χτές κάπιος εγραψε " Η τάδε εταιρεία προηγείται στα νησιά " Και αναρωτήθηκα : Πόσα από τα 200 κατοικοιμένα Ελληνικά νησιά έχει επισκεφτεί και είναι τόσο απόλυτος; Προν από καιρό κάπιος έγραψε "στον Χολαργό δεν Υπάρχει 4G" Του απάντησα με 2 φωτογραφιες με 4G από τον Χολαργό.... Βέβαια σε κάθε δήμο μπορεί να υπάρχουν τρύπες . Δεν μπορούμε να γενικεύουμε όμως έτσι αυθαίρετα επειδή δεν εχει σήμα στο δικό μας σπίτι. Συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Band 3 μέσα στο Ωραιόκαστρο στα -100dBm το σήμα. Συνήθως όπου έχει band 3 μόνο, μέσα στη Θεσσαλονίκη βλέπεις μονοψήφια από 1 έως 5mbps στη καλύτερη. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Band 3 μέσα στο Ωραιόκαστρο στα -100dBm το σήμα. Συνήθως όπου έχει band 3 μόνο, μέσα στη Θεσσαλονίκη βλέπεις μονοψήφια από 1 έως 5mbps στη καλύτερη. Πόσο δίκιο έχεις αυτές τις άθλιες 1800αρες που έχουν φάσμα 5Mhz που πρέπει επιτέλους να κάνουν κάτι όπου έχουν μείνει. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Ποια εφαρμογή μπορώ να κατεβάσω στο κινητό για να βλέπω το φάσμα της κεραίας που είναι συνδεδεμένη η συσκευή; Υπάρχει κάποια που να δουλεύει χωρίς root; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Ποια εφαρμογή μπορώ να κατεβάσω στο κινητό για να βλέπω το φάσμα της κεραίας που είναι συνδεδεμένη η συσκευή; Υπάρχει κάποια που να δουλεύει χωρίς root; Ναι, δεν χρειάζεται root. Netmonster Netmonitor Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Δείχνουν αυτά το φάσμα; Νόμιζα μόνο την μπάντα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Δείχνουν αυτά το φάσμα; Νόμιζα μόνο την μπάντα. Sent from my Galaxy S10eΜόνο την μπαντα δείχνουν συμφωνώ μαζί σου Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Το Netmonster το δουλεύω. Δεν δείχνει φάσμα, μόνο μπάντα. Το Netmonitor το δοκίμασα πριν λίγο αλλά δεν μου εμφανίζει ούτε αυτό το φάσμα. Εκτός αν θέλει συγκεκριμένες συσκευές και η δική μου δεν υποστηρίζεται. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Πόσο δίκιο έχεις αυτές τις άθλιες 1800αρες που έχουν φάσμα 5Mhz που πρέπει επιτέλους να κάνουν κάτι όπου έχουν μείνει. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην Αθήνα κάποιες B3 που αρχικά έπαιζαν με 5 MHz, τώρα έχουν πάει στα 10. Μακάρι να γίνει το ίδιο παντού. Μακάρι δηλαδή να έδιναν όλο το φάσμα που έχουν (15) και να κρατήσουν μόνο την 900αρα για 2G... Αν έχουν και backbone να το υποστηρίξουν (το 4G από B3), θα ανέβαινε πολύ σε ταχύτητες η WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Σε android 10 δείχνουν κανονικά το φάσμα, μετά από πρόσφατο update. Η ένδειξη είναι BW (bandwith) Σε Redmi Note 8 Pro Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Σε android 10 δείχνουν κανονικά το φάσμα, μετά από πρόσφατο update. Η ένδειξη είναι BW (bandwith) Σε Redmi Note 8 ProΣτο Huawei μου και στο Samsung δεν τα δείχνει . Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην Αθήνα κάποιες B3 που αρχικά έπαιζαν με 5 MHz, τώρα έχουν πάει στα 10. Μακάρι να γίνει το ίδιο παντού. Μακάρι δηλαδή να έδιναν όλο το φάσμα που έχουν (15) και να κρατήσουν μόνο την 900αρα για 2G... Αν έχουν και backbone να το υποστηρίξουν (το 4G από B3), θα ανέβαινε πολύ σε ταχύτητες η WIND.Να δώσουν και τα 15 σιγά τώρα που υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν 2g. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Σε android 10 δείχνουν κανονικά το φάσμα, μετά από πρόσφατο update. Η ένδειξη είναι BW (bandwith) Σε Redmi Note 8 Pro Έχω Mi 9 Lite με Android 10. Σπάνια μου το δείχνει, όποτε γουστάρει... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Στο Huawei μου και στο Samsung δεν τα δείχνει . Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να δώσουν και τα 15 σιγά τώρα που υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν 2g. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε όλα τα Samsung δείχνει το bandwidth της εκάστοτε συχνότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Σε όλα τα Samsung δείχνει το bandwidth της εκάστοτε συχνότηταςΣτο service menu ναι στα app όχι τουλάχιστον στο δικό μου. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Μέτρηση με Β20 μέσα στο σπίτι μου στον Αποκόρωνα. Μια χαρά πάει. Με Q. https://www.speedtest.net/my-result/a/6001576722 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Ωραιότατα και με καλό Ping Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Μέτρηση με Β20 μέσα στο σπίτι μου στον Αποκόρωνα. Μια χαρά πάει. Με Q. https://www.speedtest.net/my-result/a/6001576722 Με την καραντίνα πάντως η χρήση λογικά έχει πέσει. Εσείς πως τα βλέπετε τα πράγματα; οι περισσότεροι με wifi λογικά παίζουν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Με την καραντίνα πάντως η χρήση λογικά έχει πέσει. Εσείς πως τα βλέπετε τα πράγματα; οι περισσότεροι με wifi λογικά παίζουν. Στο δικό μου σπίτι, παρόλο που έχουμε καλό σταθερό ίντερνετ, ποτέ δεν λέμε όχι στα δεδομένα κινητής. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Και εγώ δε συνδέομαι με WiFi! Όταν στο σπίτι το ADSL κλειδώνει στα 3,5-4Mbps και παίζουν κάποιες φορές ταυτόχρονα PC, tablet, Replay TV... Προτιμώ το 4G... Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Περίεργο αυτό που λέτε. Κι εγώ ποτέ δε συνδέομαι σε WiFi αλλά έχω απεριόριστα δεδομένα και στα δύο μου τηλέφωνα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Εγώ όπως έχω αναφέρει και σε άλλα ποστ το δίκτυο σταθερής στην περιοχή μου μετά βίας πιάνει 2 Mbps οπότε αν συνδεθούν πάνω από 3 συσκευές ταυτόχρονα ή δουλεύει μια συσκευή YouTube για παράδειγμα, τότε οι υπόλοιποι δεν έχουν πρακτικά ίντερνετ. Οπότε χρειάζομαι και δεδομένα κινητής και ευτυχώς έχω καλή κάλυψη και ταχύτητες στην περιοχή μου και προτιμώ την Wind (Q) γιατί και φουλ σήμα έχω μέσα στο σπίτι, και δίνει και καλές προσφορές για data. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Περίεργο αυτό που λέτε. Κι εγώ ποτέ δε συνδέομαι σε WiFi αλλά έχω απεριόριστα δεδομένα και στα δύο μου τηλέφωνα. πολλες φορες στα κρηφα σημεια του σπιτιου μου απο το wifi χρησημοποιω δεδομενα παρολα που εχω 50 αρα και ειμαι ευχαρηστιμενος απο το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Αυτό που έγραψαν και οι υπόλοιποι. Πάντα υπάρχουν data διαθέσιμα, καθώς έρχονται συνέχεια προσφορές στο κινητό. Οπότε τα τιμάμε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Το πρόβλημα είναι ότι ρουφάνε την μπαταρία και σε μερικούς ζεσταίνεται και το κινητό και αυτό γενικά φθείρει την συσκευή. Για μένα data μόνο εκεί που δεν υπάρχει καλή γραμμή wifi η εκτός σπιτιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts