cmvr Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Ιδη ξεκίνησε να παίζει 5g.. Ποια 10 χρόνια.. Σε 10 χρόνια θα παίζουμε στο 7 g.. Τέλος πάντων.. Μπορείτε να μηνετε στις μετρήσεις από Κατερίνη και να ζητήσετε χαμηλότερες τιμές και ταχύτητες.. Να σου υπενθυμίσω απλώς ότι η μάζα έχει επιλέξει την Wind με τα απαρχαιωμένη δίκτυα της να κλείσει.. Έχει φτάσει στα πρόχειρα 40 φορές και έχει αλλάξει άλλες τόσες φορές χέρια...το ότι το δίκτυο είχε μισό στηθεί και είχαν ελάχιστους συνδρομητές μοιράζοντας δωρεάν κάρτες και φοιτητικά και ανέβηκε κάπως.. Βέβαια με το που ανέβηκε καταποντηστηκαν οι ταχύτητες.. Και πλέον αρχίζει πέφτει και πάλι.. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο θέμα είναι ότι δεν έχει πλέον ανταγωνιστικά πακέτα σχεδόν σε κανένα τομέα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Το θέμα είναι ότι δεν έχει πλέον ανταγωνιστικά πακέτα σχεδόν σε κανένα τομέα. Δυστυχως ναι...εχει ανεβασει τιμες και το F2G δεν ειναι ανταγωνιστικο.Εγω σαν φοιτητης,οταν εχω δυνατοτητα να παω στις αλλες 2 με 8,5€ εχοντας 1200',sms,mb και τα λεπτα/sms προς ολους,συν 600' και 600MB καθε μηνα συν τα μπονους πιανω 4GB συνολο καθε μηνα.Η Wind δινει μολις 2,5GB και 25 μερες διαρκεια. Ασυμφορη απο καθε αποψη,παρολο που στο νησι θα με βολευε να εχω μονο Wind γιατι πιανει και στο καραβι και στα χωρια ψηλα και στη θαλασσα.Τωρα ειμαι με 2 καρτες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Ιδη ξεκίνησε να παίζει 5g.. Ποια 10 χρόνια.. Σε 10 χρόνια θα παίζουμε στο 7 g.. Τέλος πάντων.. Μπορείτε να μηνετε στις μετρήσεις από Κατερίνη και να ζητήσετε χαμηλότερες τιμές και ταχύτητες.. Να σου υπενθυμίσω απλώς ότι η μάζα έχει επιλέξει την Wind με τα απαρχαιωμένη δίκτυα της να κλείσει.. Έχει φτάσει στα πρόχειρα 40 φορές και έχει αλλάξει άλλες τόσες φορές χέρια...το ότι το δίκτυο είχε μισό στηθεί και είχαν ελάχιστους συνδρομητές μοιράζοντας δωρεάν κάρτες και φοιτητικά και ανέβηκε κάπως.. Βέβαια με το που ανέβηκε καταποντηστηκαν οι ταχύτητες.. Και πλέον αρχίζει πέφτει και πάλι.. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γενικα το δικτυο της ειναι αποδοτικο το μονο που χτειαζεται ειναι αυξηση χωρητικοτητας και παραπανω κεραιες.Εγω τοσα χρονια που την εχω μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος στα μερη που εχω κινηθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 (edited) Στο ΚΤΕΛ Αττικής (Πεδίο του Άρεως) B7 20MHz + B3 10MHz + B20 10MHz Edit: Λιμάνι Ραφήνας Sent from my SM-G930F Edited June 27, 2019 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Με ποιο τρόπο βλέπουμε αν η καρτα υποστηρίζει 4g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Αν είναι καινούρια, τότε υποστηρίζει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Δεν είναι πολυ καινούργια αλλά ουτε πολυ παλια. Καποιοι αριθμοι στα νούμερα της καρτας δείχνουν το αν υποστηρίζει αλλά δεν θυμάμαι τι πρέπει να γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 (edited) Αεροδρόμιο Μακεδονία. Δεν αρχίσαμε καθόλου καλά. Μπράβο Wind. Sent from my H9436 using Tapatalk Πολυτεχνείου στο ύψος της Σαλαμίνας κάτω από το σταθμό της wind Sent from my H9436 using Tapatalk Edited June 28, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Όσο η στρατηγική τους είναι απλά να φορτώνει χωρίς κόλλημα το YouTube στα 480p, budget θα παραμένει. Δεν καταλαβαίνω προς τι η έκπληξη:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Όσο η στρατηγική τους είναι απλά να φορτώνει χωρίς κόλλημα το YouTube στα 480p, budget θα παραμένει. Δεν καταλαβαίνω προς τι η έκπληξη:confused: Όχι τίποτα άλλο, άκουγα ότι στη Θεσσαλονίκη η wind φυσάει... άπνοια βλέπω. Πολύ φορτωμένο δίκτυο, λίγοι σταθμοί. Γενικά πολιτισμικό σοκ. Με τόσο πυκνή δόμηση χρειάζονται σταθμοί ανά 3 τετράγωνα και εδώ ακόμα μείναν σε GSM design. Εντάξει, απλά τραγικό... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Όχι τίποτα άλλο, άκουγα ότι στη Θεσσαλονίκη η wind φυσάει... άπνοια βλέπω. Πολύ φορτωμένο δίκτυο, λίγοι σταθμοί. Γενικά πολιτισμικό σοκ. Με τόσο πυκνή δόμηση χρειάζονται σταθμοί ανά 3 τετράγωνα και εδώ ακόμα μείναν σε GSM design. Εντάξει, απλά τραγικό... Wind GR όπως λέμε 3UK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 (edited) Μόνο που.... Η 3 δίνει απεριόριστα δεδομένα ομιλία και μηνύματα με λιγότερο από 40 ευρώ ενώ η wind θέλει τα διπλάσια χρήματα και βάζει και όριο ταχύτητας μετά τα 15 gigabyte... Μακάρι να ήταν σαν την 3... Στην καρτοκινητη της. Αν πάμε και στις τιμές συμβολαίων εκεί καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει σύγκριση και ότι στη wind παίρνουμε τα ... μας σε σχέση με τις τιμές της 3 Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 28, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Μόνο που.... Η 3 δίνει απεριόριστα δεδομένα ομιλία και μηνύματα με λιγότερο από 40 ευρώ ενώ η wind θέλει τα διπλάσια χρήματα και βάζει και όριο ταχύτητας μετά τα 15 gigabyte... Μακάρι να ήταν σαν την 3... Στην καρτοκινητη της. Αν πάμε και στις τιμές συμβολαίων εκεί καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει σύγκριση και ότι στη wind παίρνουμε τα ... μας σε σχέση με τις τιμές της 3 Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μπορεί να δώσει πακέτα που δεν μπορεί να υποστηρίξει το δίκτυο. Με τη τωρινή κατάσταση και είναι οι ταχύτητες στα πατώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Χαλκιδική είναι αρκετά καλά χωρίς να υστερεί σε σχέση με τον καλύτερο... Στην Σανη. 7+20 Sent from my H9436 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Wind GR όπως λέμε 3UKΣε σχέση με τη 3 UK είναι πολύ καλύτερη... Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Η Χαλκιδική έχει πολύ καλή κάλυψη. Όπου και να πήγα δεν υπήρχε θέμα. Και σε κάλυψη και σε ταχύτητες. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Στο ΚΤΕΛ Αττικής (Πεδίο του Άρεως) B7 20MHz + B3 10MHz + B20 10MHz Εγώ στο ίδιο σημείο, είχα 100αρια με B7 + B3. :p Μάλλον η συσκευή μου δεν κάνει 3CA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Φοίνικας, περιοχή McDonald's 28,6 / 3,06 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 (edited) http:// https://ibb.co/Nt0KZWj B3 μόνο χερσόνησος,άσχημα δεν το λες αλλά δεν είναι και στα καλύτερα του,60ριζε πριν άνετα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 28, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 http:// https://ibb.co/Nt0KZWj B3 μόνο χερσόνησος,άσχημα δεν το λες αλλά δεν είναι και στα καλύτερα του,60ριζε πριν άνετα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Χερσόνησος όμως σημαίνει και φουλ τουρισμό, σωστά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Η Χαλκιδική έχει πολύ καλή κάλυψη. Όπου και να πήγα δεν υπήρχε θέμα. Και σε κάλυψη και σε ταχύτητες. Εγώ πάλι είχα αρκετά κολλήματα με spotify και νεκρά σημεία. Υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 (edited) Χερσόνησος όμως σημαίνει και φουλ τουρισμό, σωστά; Φουλ όχι φέτος τουλάχιστον άλλα έχουν και φουλ wifi οι τουρίστες τώρα πια Μη το ξεχνάμε αυτό Όπως και να έχει δεν είναι κακό αφού το σιαομι δεν κάνει CA Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 28, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Φουλ όχι φέτος τουλάχιστον άλλα έχουν και φουλ wifi οι τουρίστες τώρα πια Μη το ξεχνάμε αυτό Όπως και να έχει δεν είναι κακό αφού το σιαομι δεν κάνει CA Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Κι εγώ xiaomi έχω, ξέρω. Όλα τα μπιτσομπαρα free wifi, ε; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Κι εγώ xiaomi έχω, ξέρω. Όλα τα μπιτσομπαρα free wifi, ε; τα πάντα πλέον , ξενοδοχεία ταβέρνες εμπορικά, καφετέριες Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Εγώ όπου πηγαίνω θέλω να έχω τα δεδομένα μου, αισθάνομαι καλύτερα έτσι. Κι ας πληρώνω παραπάνω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Εννοείται πάντοτε με τα δεδομένα για αυτό και εγώ προσωπικά έχω κάρτες και των τριών δικτύων.. αν και στο 95% των περιπτώσεων που κινούμαι με καλύπτει άλλη εταιρεία υπάρχει ένα 5% όπου η wind μου φάνηκε χρήσιμη με το πακέτο simplify. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts