kotsianis7 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Μπορεί να μην έχεις 4G στην περιοχή σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Μπορεί να μην έχει ενεργοποιηθεί το 4G στην γραμμή. Έχει πιθανότητες να συμβεί αυτό αν έχει γίνει φορητότητα και ακόμη πιο πολλές αν είναι σε Q. Αν μιλάμε για απλή αντικατάσταση sim, είναι περίεργο. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Ας μιλήσει ο φίλος με την εξυπηρέτηση πελατών. Θα βρεθεί η άκρη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Και γω πρόσφατα που πήρα κάρτα Wind, έπειτα από επανεκκίνηση εμφάνισε 4g Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Μπορεί να μην έχεις 4G στην περιοχή σου Έχω 4g στην περιοχή μου αφού και η άλλη σιμ της κοσμοτέ πιάνει 4g (dual sim). Μπορεί να μην έχει ενεργοποιηθεί το 4G στην γραμμή. Έχει πιθανότητες να συμβεί αυτό αν έχει γίνει φορητότητα και ακόμη πιο πολλές αν είναι σε Q. Αν μιλάμε για απλή αντικατάσταση sim, είναι περίεργο. Θεωρώ πιθανό αυτό. Η καινούρια σιμ αυτή είναι f2g και είναι ένας πολύ παλιός αριθμός που έκαναν πριν κάποιους μήνες φραγή εισερχομένων γιατί είχα χρόνια να βάλω κάρτα και τώρα τον ενεργοποίησα ξανά μέσω καταστήματος. Ας μιλήσει ο φίλος με την εξυπηρέτηση πελατών. Θα βρεθεί η άκρη. Τους μίλησα μέσω facebook περιμένω απάντησεις και με παρέπεμψαν στο 13800 που είναι με χρέωση. Και γω πρόσφατα που πήρα κάρτα Wind, έπειτα από επανεκκίνηση εμφάνισε 4g Έχω κάνει πολλές επανεκκινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Το ότι έχει η cosmote 4G στη περιοχή δεν σημαίνει πως έχει και η Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Προφανώς και ο άνθρωπος δεν μένει σε κάποια εκτός κάλυψης περιοχή, οπότε δεν τίθεται θέμα μη ύπαρξης 4g. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Το ότι έχει η cosmote 4G στη περιοχή δεν σημαίνει πως έχει και η Wind. Στην ίδια περιοχή q έχει 4g. Επίσης σύμφωνα με το https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/yphresia-periagwghs/apolause-to-4g-diktuo/ χάρτη κάλυψης έχει η wind 4g στην περιοχή μου η οποία δεν είναι απομακρυσμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Εφόσον έχει 4g η Q, θα έχει και η Wind. Η ίδια εταιρεία είναι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Δεν υποστηριζουν το 4G της WIND ολες οι συσκευες της Xiaomi λογω ελλειψης της μπαντας B20 (κυριως οι κινεζικες εκδοσεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 (edited) Δεν υποστηριζουν το 4G της WIND ολες οι συσκευες της Xiaomi λογω ελλειψης της μπαντας B20 (κυριως οι κινεζικες εκδοσεις). Έβαλα τη σιμ σε xiaomi smartphone που υποστηρίζει τις μπάντες του 4g και της wind B20(800) στην Ελλάδα και μου δείχνει 3g. Edited June 1, 2019 by eirrr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Πήρα σήμερα καινούρια κάρτα multisim f2g (μαύρου χρώματος δε γράφει πάνω 4g αλλά γράφει prepaid) την έβαλα σε xiaomi smartphone που υποστηρίζει τις μπάντες του 4g στην Ελλάδα και μου δείχνει 3g. Στο ίδιο smartphone (dual sim) έχω και μια sim της cosmote καιρό και δείχνει ότι είναι 4g. Λέτε να είναι η καινούρια sim του f2g 3g; Γίνεται να την κάνω 4g; :confused::confused: Έτσι πήρα νέα κάρτα και δεν ήταν ενεργοποιημένο το 4g. Πάρε τηλ στην υποστήριξη και θα στην ενεργοποιήσουν σε λίγα λεπτά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Σε μερικά κινητά δεν υποστηρίζουν και τα 2 σιμ σλοτς 4g, δοκίμασε να τη βάλεις στο σλοτ της cosmote Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Έτσι πήρα νέα κάρτα και δεν ήταν ενεργοποιημένο το 4g. Πάρε τηλ στην υποστήριξη και θα στην ενεργοποιήσουν σε λίγα λεπτά. Περιμένω απάντηση και από το facebook αλλά όπως φαίνεται πρέπει να τηλ στην υποστήριξη με χρέωση δυστυχώς...:mad: Σε μερικά κινητά δεν υποστηρίζουν και τα 2 σιμ σλοτς 4g, δοκίμασε να τη βάλεις στο σλοτ της cosmote Το δοκίμασα και αυτό τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Περιμένω απάντηση και από το facebook αλλά όπως φαίνεται πρέπει να τηλ στην υποστήριξη με χρέωση δυστυχώς...:mad: Το δοκίμασα και αυτό τα ίδια. Πόσο κοστίζει η υποστήριξη στη Wind ρε παιδιά; :wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Πόσο κοστίζει η υποστήριξη στη Wind ρε παιδιά; :wacko: Δεν είναι τόσο το ποσό αλλά η κοροϊδία που το 2019 πρέπει να αναρωτιέσαι γιατί η σιμ που μόλις αγόρασες δεν έχει 4g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Πολύ κακό δίκτυο Δυστυχώς Μπλέξαμε αν δεν είχα όλη την οικογένεια στη Wind με τα magic number. βλέπω άλλες οικογένειες που έχουνε βολευτεί με το What's up της Cosmote και με τα 10 ευρώ και τα Reload που κάνουνε κάθε μήνα έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή να έχουνε όσα λεπτά θέλουνε Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Εδώ όμως συζητάμε για το δίκτυο 4g της Wind. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Πολύ κακό δίκτυο Δυστυχώς Μπλέξαμε αν δεν είχα όλη την οικογένεια στη Wind με τα magic number. βλέπω άλλες οικογένειες που έχουνε βολευτεί με το What's up της Cosmote και με τα 10 ευρώ και τα Reload που κάνουνε κάθε μήνα έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή να έχουνε όσα λεπτά θέλουνε Το πρόβλημα δεν είναι το κακό δίκτυο αλλά η πολιτική της εταιρίας που πλέον είναι πανάκριβη κάτι το οποίο δεν μπορεί να σε κάνει να καταπιείς τα προβλήματα του δικτύου. Στα βόρεια της χώρας έχει γίνει σχετικά καλή δουλειά στην Αθήνα έχει μείνει πολύ πίσω. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Το βασικο προβλημα κατα την γνωμη μου στην.Αθηνα ειναι η ταχυτητα. Ειναι καποια μερη που αν το κινητο του συνδρομητη δεν κανει lte-a την εκατσες στην κυριολεξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Δεν είναι τόσο το ποσό αλλά η κοροϊδία που το 2019 πρέπει να αναρωτιέσαι γιατί η σιμ που μόλις αγόρασες δεν έχει 4g... Δε γνωρίζω γιατί, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι για 10 cents ή κάπου τόσο; πήγαινε σε ένα κατάστημα στη χειρότερη. Πολύ overhead και νεύρα για το τίποτα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Δε γνωρίζω γιατί, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ταλαιπωρείσαι για 10 cents ή κάπου τόσο; πήγαινε σε ένα κατάστημα στη χειρότερη. Πολύ overhead και νεύρα για το τίποτα. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι 10 cents αλλά 26 сent/κλήση στο 13800 στην περίπτωση που γίνει η δουλειά με ένα τηλεφώνημα. Το ότι πουλάν καινούρια sim το 2019 η οποία δεν είναι 4g ή απαιτείται ψάξιμο από τον συνδρομητή για να γίνει 4g είναι κυρίως το θέμα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι 10 cents αλλά 26 сent/κλήση στο 13800 στην περίπτωση που γίνει η δουλειά με ένα τηλεφώνημα. Το ότι πουλάν καινούρια sim το 2019 η οποία δεν είναι 4g ή απαιτείται ψάξιμο από τον συνδρομητή για να γίνει 4g είναι κυρίως το θέμα μου. Συμφωνούμε, ενημέρωσέ τους για τη βλάβη που εντόπισες και θα το διορθώσουν. Υπάρχουν και τρόποι δωρεάν επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών πχ email και social media αν θες. Για να μην ταλαιπωρείσαι το λέω. Δεν αξίζει και 26 cents να ταλαιπωρείσαι τόσο πολύ.. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 13700 δωρεάν. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526312799319/ Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Συμφωνούμε, ενημέρωσέ τους για τη βλάβη που εντόπισες και θα το διορθώσουν. Υπάρχουν και τρόποι δωρεάν επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών πχ email και social media αν θες. Για να μην ταλαιπωρείσαι το λέω. Δεν αξίζει και 26 cents να ταλαιπωρείσαι τόσο πολύ.. Επικοινώνησα μέσω facebook όπως ανάφερα σε προηγούμενο μήνυμα και περιμένω απάντηση. 13700 δωρεάν. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526312799319/ Μίλησα με 13700 εξυπηρετούν μόνο σταθερά μου είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts