MitsosDaBest13 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Ναι που έμενε σε μια μπάντα χάνοντας μέχρι και το ping ενώ υπήρχε άλλη, συνήθως η 800 με καλύτερο η άριστο σήμα Εγώ δεν το έχω δει πουθενά αυτό. Αντιθέτως, στο σπίτι μου μόλις ανοίγω τα data, από 1-2 σκάλες 2600, με πάει αμέσως στην κοντινή 800αρα με φουλ σήμα. Στην Αθήνα με WIND. Όταν δεν κάνω χρήση δεδομένων, με συνδέει στη 2600 που έχει μεγαλύτερο φάσμα, μάλλον για να μην επιβαρύνω την 800αρα τζάμπα. Φαίνεται έχουν κάνει κάποια βλακεία στην κεραία που συνδέεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 (edited) Μόλις με ενημέρωσαν τα παιδιά από Ξάνθη. Οι φωστήρες μετά αυξάνουν τα πακέτα της καρτοκινητής. Μόνο Η και Η+ το 4g δεν το κρατάει πουθενά με 4.6 down .0.4up. Τουλάχιστον στα νότια της πόλης. Θα ανέβω και εγώ αυτές τις μέρες για δουλειά και θα σας πω τι παίζει. Edit: Τα παιδιά μετα από ώρα με την τεχνική κατάφεραν να το δηλώσουν σαν βλάβη. Χαμπάρι δεν πήραν τα ξεφτέρια. Edit 2: Επανήλθε η όλη κατάσταση μόλις με ενημέρωσαν τα παιδια. Edited January 31, 2019 by cmvr Αφαιρέθηκε προσωπικός χαρακτηρισμός. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Ναι που έμενε σε μια μπάντα χάνοντας μέχρι και το ping ενώ υπήρχε άλλη, συνήθως η 800 με καλύτερο η άριστο σήμα Το παθαίνω συχνά αυτό με το tablet μου και την Wind και για ένα διάστημα είχα απενεργοποιήσει τις άλλες δύο μπάντες και έπαιζα μόνο με την b20. Τώρα, τις έχω όλες ανοικτές γιατί παρατήρησα ότι κάποιες φορές που γυρνάει και κολλάει σε μια μπάντα π.χ την b7 με μικρότερο σήμα από κάποια άλλη, π.χ την b20 όταν τρέχω speed test η μπάντα που έχει κολλήσει π.χ b7 έχει καλύτερη ταχύτητα παρόλο που έχει λιγότερες μπάρες (σήμα) Δεν μπορώ να το εξηγήσω, απλά συμβαίνει. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Στο νομό Χανίων που κινούμαι εγώ έχει βελτιωθεί το θέμα με την Β7. Παρόλο που την κρατάει μέχρι και -120 dBm όταν το κινητό είναι στην αναμονή, όταν χρησιμοποιείς δεδομένα και το σήμα είναι ασθενές γυρνάει γρήγορα σε Β20 οπότε κάνεις δουλειά χωρίς προβλήματα. Σε γενικές γραμμές έχει βελτιωθεί κατά πολύ η Wind. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Κάνει τα κουλά του το δίκτυο. Πάντως όσοι κάνουν μόνο χρήση απο κινητό για συγκεκριμένα πράγματα δεν καταλαβαίνουν ιδιαίτερα την διαφορά απο άλλους παρόχους αλλά αν κάνουν tethering στο λάπτοπ και αρχίσουν τα περίεργα με τις μπάντες φαίνεται το πρόβλημα πως επηρεάζει σε θεμα ταχυτήτων. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο νομό Χανίων που κινούμαι εγώ έχει βελτιωθεί το θέμα με την Β7. Παρόλο που την κρατάει μέχρι και -120 dBm όταν το κινητό είναι στην αναμονή, όταν χρησιμοποιείς δεδομένα και το σήμα είναι ασθενές γυρνάει γρήγορα σε Β20 οπότε κάνεις δουλειά χωρίς προβλήματα. Σε γενικές γραμμές έχει βελτιωθεί κατά πολύ η Wind.Πάντως τώρα που έκανε το αυτονόητο να έχει 4g κάλυψη και όχι με τις σούπερ ταχύτητες το έχει παρακάνει με τα πακέτα κινητής και συμβολαίων. Δηλαδή εάν ήταν η καλύτερη τι θα έκανε ; θα διπλασίασε τις τιμές ; ήμαρτον έχουν εξαγριωσει πολύ κόσμο που ήταν σε καρτοκινητή ιδιαίτερα. Το budget δίκτυο θέλει και budget τιμές ή ανάλογες παροχές σε budget τιμή. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Θα συμφωνήσω εν μέρει με αυτά που λες.. Τυχαίνει το σπίτι μου να είναι σε περιοχή όπου το άλλο δίκτυο με γυρνάει σε Η+ πολλές φορές ενώ η wind 4g σταθερό.. Το simplefi πήρε μόνιμα τη θέση της 2ης σιμ στο κινητό μου. Τώρα αν κάνουν καμμιά χαζομάρα και διπλασιάσουν την τιμή... θα φάνε άκυρο αλλά για την ώρα αξίζει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Παιδιά στο θέμα αυτό να συζητάμε μόνο για την κάλυψη και τη χωρητικότητα 4ης γενιάς. Για τιμές υπάρχουν άλλα θέματα. Sent from my SM-A520F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Παιδιά στο θέμα αυτό να συζητάμε μόνο για την κάλυψη και τη χωρητικότητα 4ης γενιάς. Για τιμές υπάρχουν άλλα θέματα. Sent from my SM-A520F using Tapatalk Σωστή η παρατήρηση σου αλλά υπάρχει και μια άλλη διάσταση που είναι σχετική με την ποιότητα δίκτυο και τις τιμές. Το δίκτυο δεν είναι εφάμιλλά καλο για να ζητάει τόσο ακριβές υπηρεσίες οπότε προκύπτει μια σχέση. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Νίκαια Γρ. Λαμπράκη λίγο πριν την Π. Ράλλη Band 7+20 (Wind είναι, Vodafone γράφει γιατί είναι στο άλλο slot ένα CU) Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 αυτό το πράγμα στην περιοχή των φυλακών στο δρόμο να σεεεερνεται ακόμα και με φουλ σήμα 4g είναι τραγικό τόσα χρόνια και πριν το 4g τα ίδια. μας έχουν γραμμενους κανονικά! δεν μιλάω για μέσα σε σπίτι ακόμα χειρότερα! αυτό το μήνυμα έκανε δύο λεπτά να φύγει! Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Σε μεγάλο μέρος της διαδρομής από τη Θεσσαλονίκη προς την Ασπροβάλτα, κυρίως στις λίμνες, όχι μόνο 4g δεν υπήρχε, αλλά και ελάχιστο H. Το κινητό μου παρέμενε κολλημένο σε G και E. Γιατί την έχουν τόσο παραμελημένη αυτήν την περιοχή; Αντιθέτως, μέσα στα κατσάβραχα του Αγ. Όρους αλλά και σε άλλες περιοχές της Χαλκιδικής η κάλυψη ήταν αξιοπρεπέστατη από 50-70 Mbps. Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Λίαν συντόμως η περιοχή αυτή, αλλά και ολόκληρος ο Νομός Κιλκίς θα αναβαθμιστούν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Σε μεγάλο μέρος της διαδρομής από τη Θεσσαλονίκη προς την Ασπροβάλτα, κυρίως στις λίμνες, όχι μόνο 4g δεν υπήρχε, αλλά και ελάχιστο H. Το κινητό μου παρέμενε κολλημένο σε G και E. Γιατί την έχουν τόσο παραμελημένη αυτήν την περιοχή; Αντιθέτως, μέσα στα κατσάβραχα του Αγ. Όρους αλλά και σε άλλες περιοχές της Χαλκιδικής η κάλυψη ήταν αξιοπρεπέστατη από 50-70 Mbps.Ναι είναι το απομεινάρι του παρελθόντος. Μέχρι να τα κάνουν θα έχει έρθει το 5g :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 (edited) Άη Στράτη που είμαι τώρα και Λήμνο είναι υποδειγματική!!! η wind έχει πετάξει κεραία και 4g παντού. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 7, 2019 by XP130TD Off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Και είναι σημαντικό να υπάρχει κάλυψη σε τέτοιες ακριτικες περιοχές. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 αυτό το πράγμα στην περιοχή των φυλακών στο δρόμο να σεεεερνεται ακόμα και με φουλ σήμα 4g είναι τραγικό τόσα χρόνια και πριν το 4g τα ίδια. μας έχουν γραμμενους κανονικά! δεν μιλάω για μέσα σε σπίτι ακόμα χειρότερα! αυτό το μήνυμα έκανε δύο λεπτά να φύγει! Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Η συγκεκριμένη κεραία, σου έχει δουλέψει ποτέ; Γιατί παίζει και το ενδεχόμενο βλάβης και όχι ότι σέρνεται λόγω κίνησης... Μου έχει τύχει με την "πράσινη" στον Ταύρο (Πέτρου Ράλλη, κοντά στη Στρατολογία), να έχω 4G+ και να μην ανοίγει ούτε σελίδα! Δεν αποκλείεται να συμβαίνει το ίδιο και στη συγκεκριμένη κεραία της WIND... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 όχι, πάντα έτσι ήταν! Η συγκεκριμένη κεραία, σου έχει δουλέψει ποτέ; Γιατί παίζει και το ενδεχόμενο βλάβης και όχι ότι σέρνεται λόγω κίνησης... Μου έχει τύχει με την "πράσινη" στον Ταύρο (Πέτρου Ράλλη, κοντά στη Στρατολογία), να έχω 4G+ και να μην ανοίγει ούτε σελίδα! Δεν αποκλείεται να συμβαίνει το ίδιο και στη συγκεκριμένη κεραία της WIND... Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 (edited) όχι, πάντα έτσι ήταν! Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Κράτα το Cell ID -CID- (ίσως και το LAC) αν είναι και δήλωσέ το βλάβη στη WIND. http:// https://ibb.co/py3h0Q9 Αν δεν ασχοληθούν, κακό δικό τους... :) Edited February 6, 2019 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 (edited) Τουλάχιστον βάλανε αβέρτα 20αρες σε περίεργα σημεία αργά ξε αργά έχουν κάλυψη. Ελλάδα δεν είναι μόνο τα κεντρικά σημεία. Το θέμα είναι να φτιάξουν τις τρύπες σε Αθήνα (πχ Ηλιούπολη)και θεσσαλονίκη (πχ Συκιές). Edited February 7, 2019 by XP130TD Off topic Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Μπάντα 20 με bandwidth 1.4?? Κάτι δεν πάει καλά https://imgur.com/a/Qh3cVAI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Καλησπέρα. Σάμος - Αεροδρόμιο Υποδειγματική σε όλο το νησί και όχι μόνο... Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 (edited) Καλησπέρα. Σάμος - Αεροδρόμιο Υποδειγματική σε όλο το νησί και όχι μόνο... Χωράφια και η Σάμος λοιπόν. Edited February 7, 2019 by XP130TD Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 (edited) Χωράφια και η Σάμος λοιπόν. Άστα! Κατσάβραχα... Edited February 7, 2019 by XP130TD Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Μπάντα 20 με bandwidth 1.4?? Κάτι δεν πάει καλά https://imgur.com/a/Qh3cVAI Περιοχή; Εν δεν είναι λάθος, ίσως κόβουν κομμάτι για VoLTE only Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Περιοχή; Εν δεν είναι λάθος, ίσως κόβουν κομμάτι για VoLTE only Θέρμη Θεσσαλονίκης Έκανα και speed test με την band 20 1.4Mhz και ούτε τα 7mbps δεν έφτασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts