soulis Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Στην Πτολεμαΐδα από εχθές το πελώριο 2G έχει δώσει την θέση του σε ένα μεγαλοπρεπές Ε ! Μάλλον πολύ σύντομα θα δούμε αρχικά.Η+ και μετά 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Τρίκαλα Θεσσαλίας στον κεντρικό δρόμο ακριβώς έξω από το νοσοκομείο έκανα μια μέτρηση μετά από μέρες: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημέρα στο ήσυχο πλέον topic της Wind. Όντως ήσυχο πλέον και απόλυτα λογικό αφού κλείνουν οι τρύπες επιτέλους μετα από τόσα χρόνια και θα γίνει ακόμα ποιο ήσυχο. Πάνε εκείνες οι ρομαντικές εποχές που γινόταν σφαγή εδώ μέσα :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Για ποια περιοχή μιλάς; Σίφνος Κυκλάδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Στην Πτολεμαΐδα από εχθές το πελώριο 2G έχει δώσει την θέση του σε ένα μεγαλοπρεπές Ε ! Μάλλον πολύ σύντομα θα δούμε αρχικά.Η+ και μετά 4G Aυτή είναι η πορεία. Είστε σε καλό δρόμο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ρόδος: στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού με wind υπάρχει 4G και με πάρα πολύ καλή ταχύτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Στα Χάνια Πηλίου απόψε μου πέταξε κάτι 50άρια για πλάκα, στην Πορταριά είχα περίπου 25mbps Στις περιοχές όμως που κινούμαι έξω από το Βόλο, έχω μόλις και μετά βίας 12 mbps, Δεν ξέρω γιατί. Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ξέρει κανείς από προσωπική εμπειρία τι γίνεται στις περιοχές γύρω από λίμνη Πλαστήρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Η κάλυψη είναι άριστη εκεί. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Στα Χάνια Πηλίου απόψε μου πέταξε κάτι 50άρια για πλάκα, στην Πορταριά είχα περίπου 25mbps Στις περιοχές όμως που κινούμαι έξω από το Βόλο, έχω μόλις και μετά βίας 12 mbps, Δεν ξέρω γιατί. Σε ποιες περιοχές εκτός Βόλου κινείσαι; Παίζει να έχει κίνηση το δίκτυο. Επιπλέον παίζει ρόλο και η ποιότητα της κάλυψης. ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρόδος: στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού με wind υπάρχει 4G και με πάρα πολύ καλή ταχύτητα! Όντως στην Ρόδο είναι πολύ καλή. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κανείς από προσωπική εμπειρία τι γίνεται στις περιοχές γύρω από λίμνη Πλαστήρα ? Πολύ καλή κάλυψη. Σε ενδιαφέρει συγκεκριμένα κάποιο χωριό; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Στις περιοχές όμως που κινούμαι έξω από το Βόλο, έχω μόλις και μετά βίας 12 mbps Περίεργο. Εγώ στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς, για παράδειγμα, το καλοκαίρι έπιανα 30άρια με πολύ κόσμο. Από band 20. Σε ποιες περιοχές εκτός Βόλου κινείσαι; Παίζει να έχει κίνηση το δίκτυο. Επιπλέον παίζει ρόλο και η ποιότητα της κάλυψης Κίνηση ή απλά γίνεται αυτό που λέγαμε; ότι σε 1η φάση πετάει απλά 800 MHz everywhere για να καλύψει και να μην υπάρχουν γκρίνιες και το CA όταν δεν πάει άλλο; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Περίεργο. Εγώ στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς, για παράδειγμα, το καλοκαίρι έπιανα 30άρια με πολύ κόσμο. Από band 20. Κίνηση ή απλά γίνεται αυτό που λέγαμε; ότι σε 1η φάση πετάει απλά 800 MHz everywhere για να καλύψει και να μην υπάρχουν γκρίνιες και το CA όταν δεν πάει άλλο; :p Σύμφωνα με το σχεδιασμό που είδα, όχι, δεν πετάει 800MHz παντού. Έχουν καλά όρια οι κυψέλες τους (δεν έχουν επιλογή χωρίς lean carrier, θα έρθει στα Huawei στο lte rel 15 και καλό θα κάνουν να το αγοράσουν το feature). Απλά έχουν αρκετά μεγάλες κυψέλες και η κίνηση είναι αρκετή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προφανώς, η επιλογή για single carrier network @ 10MHz/B20 δεν μοιάζει σαν μια ρεαλιστική επιλογή. Στη Χρυσή Ακτή Παναγίας είχε και Β3+Β20 από Σωρό. Αλλά έχει αρκετή σκίαση η περιοχή λόγω μορφολογίας και στον κεντρικό δρόμο θεωρώ ΙΔΑΝΙΚΕΣ τις συνθήκες - LOS. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Σύμφωνα με το σχεδιασμό που είδα, όχι, δεν πετάει 800MHz παντού. Έχουν καλά όρια οι κυψέλες τους (δεν έχουν επιλογή χωρίς lean carrier, θα έρθει στα Huawei στο lte rel 15 και καλό θα κάνουν να το αγοράσουν το feature). Απλά έχουν αρκετά μεγάλες κυψέλες και η κίνηση είναι αρκετή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προφανώς, η επιλογή για single carrier network @ 10MHz/B20 δεν μοιάζει σαν μια ρεαλιστική επιλογή. Στη Χρυσή Ακτή Παναγίας είχε και Β3+Β20 από Σωρό. Αλλά έχει αρκετή σκίαση η περιοχή λόγω μορφολογίας και στον κεντρικό δρόμο θεωρώ ΙΔΑΝΙΚΕΣ τις συνθήκες - LOS. Συνεπώς, συμπεραίνουμε πως χρειάζεται πύκνωση το δίκτυο και παράλληλα ενεργοποίηση CA σε αρκετές περιοχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Συνεπώς, συμπεραίνουμε πως χρειάζεται πύκνωση το δίκτυο και παράλληλα ενεργοποίηση CA σε αρκετές περιοχές. Βεβαίως! Και αρκετά μάλιστα :) Δεν ξέρω τι δυνατότητες έχουν από core network αλλά όλες οι πόλεις πρέπει να είναι σε 3CC/256QAM at least. Από κάλυψη είναι οκ κατά τη γνώμη μου. Στο Βόλο προφανώς δεν έχει καλή κάλυψη έτσι που τα λες, αλλά δε νομίζω να το αφήσουν έτσι. Ήδη πρέπει να έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Μου αρέσει που γίνεται λόγος για κλείσιμο στις τρύπες και για βελτίωση δικτύου, ενώ στην πραγματικότητα οι τρύπες απλά μεγαλώνουν. Εξωτερικός χώρος σε σημείο που παλιότερα έβλεπες άνετα 10-12mbps Το χειρότερο είναι πως δεν είναι καθόλου σταθερό το δίκτυο. Για να 5 λεπτά με είχε σε H+ (εντελώς άχρηστο. Upload 0,01 - για να στείλεις ένα μήνυμα στο messenger έκανε 10" να πάει) καταλήγοντας σε Ε. (Μου πήρε 3 λεπτά να γράψω το μήνυμα περπατώντας και πάλι με έριξε σε edge). Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Σε ποιες περιοχές εκτός Βόλου κινείσαι; Κυρίως η καθημερινή μου διαδρομή είναι Βόλος-Νέα Αγχίαλος -Αλμυρός. Παρεμπιπτόντως και στον Αλμυρό είδα χαμηλές ταχύτητες, περίπου 8-10 mbps (στο πάρκινγκ κάτω από τον Άγιο Δημήτριο). Θα ξαναμετρήσω σύντομα και αν δω τα ίδια θα τους πάρω τηλ. Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Πολύ καλή κάλυψη. Σε ενδιαφέρει συγκεκριμένα κάποιο χωριό; Οχι γενικά ρωτάω. Είχαμε πάει πριν 2 χρόνια και είχα φάει "στόλισμα" από τα νεώτερα μέλη της οικογένειας λόγω κακής κάλυψης data. Ευτυχώς την παρτίδα έσωσε η δεύτερη κάρτα (Cosmote) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Τώρα δε θα φας στόλισμα. Το μόνο σίγουρο Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Πτολεμαΐδα ο πολιτισμός μας χτύπησε την πόρτα...Η+ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Πτολεμαΐδα ο πολιτισμός μας χτύπησε την πόρτα...Η+ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το 4g πλησιάζει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Καλως το δεχθήκατε :p .. Οσο για το 4g που πλησιάζει.. Εδώ Κοζάνη ούτε καν ίχνος ακόμη.. θα δείξει.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Καλως το δεχθήκατε :p .. Οσο για το 4g που πλησιάζει.. Εδώ Κοζάνη ούτε καν ίχνος ακόμη.. θα δείξει.. Το έγραψα με την έννοια ότι αυτή είναι η πορεία των πραγμάτων. Πρώτα Ε, μετά Η, μετά 4g. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Πτολεμαΐδα ο πολιτισμός μας χτύπησε την πόρτα...Η+ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκιμαστική λειτουργία ήταν...Μετά τις 6 έκλεισαν και γύρισε στο μεγαλοπρεπές Ε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Δοκιμαστική λειτουργία ήταν...Μετά τις 6 έκλεισαν και γύρισε στο μεγαλοπρεπές Ε! Το καλό είναι ότι έρχεται...Και μεις στα Τρίκαλα έχουμε ένα χρόνο και κάτι ψιλά με 4G (όχι τρελά πράγματα) και θυμάμαι πολύ καλά τι τραβούσαμε.Οταν έπιανε το 3G 5mbps Down τις πολύ πρωινές ώρες δεν ήθελα να το ξαναγυρίσω σε 2G από την συγκίνηση.Υπομονή λίγο ακόμα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Δοκιμαστική λειτουργία ήταν...Μετά τις 6 έκλεισαν και γύρισε στο μεγαλοπρεπές Ε! 'Ντάξει. Από βδομάδα, ίσως μείνει μόνιμα. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts