Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι ψάχνουμε τελικά για επαρχία όταν στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΆΚΙ στην πλατεία την μικρή μέσα στον μπαιρακταρη και στο little cook ΜΈΣΑ έχει EDGE! αν εκεί δυνατόν ξεφτιλισμενη εταιρεία! και έξω από αυτά τα καταστήματα πάλι τόσο οριακό σήμα που ΔΕΝ ανοίγουν σελίδες!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Απαντήσεις 19,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

2026

• p_k

1337

• cmvr

1736

• Nikolas14

1044

Πόσο μου αρέσει το επαρχία...δεκαετία 50, υποτιμητικός χαρακτηρισμός γιατί έτσι πρέπει να είναι.πρωτα οι πολίτες πρώτης κατηγορίας και μετά οι υπόλοιποι ,οι επαρχιώτες.Ναι δεν υπάρχει καλό σήμα,αλλά η σύγκριση ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΙ...

Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Πόσο μου αρέσει το επαρχία...δεκαετία 50, υποτιμητικός χαρακτηρισμός γιατί έτσι πρέπει να είναι.πρωτα οι πολίτες πρώτης κατηγορίας και μετά οι υπόλοιποι ,οι επαρχιώτες.Ναι δεν υπάρχει καλό σήμα,αλλά η σύγκριση ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΙ...

Με πρόλαβες φίλε μου, έτσι ακριβώς.

Η έκφραση είναι εντελώς άστοχη, λες και οι κάτοικοι εκτός λεκανοπεδίου είναι β' διαλογής. Κρίμα.

Όσο για το σημα στο Μοναστηράκι, σίγουρα ήταν κάτι προσωρινό.

Όσες φορές και αν επισκέφθηκα την ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ , στο συγκεκριμένο σημείο που είναι κεντρικότατο, είχα φουλ τέταρτη γενιά.

Και τώρα που είμαι στην ΕΠΑΡΧΙΑ, πάλι φουλ σήμα έχω.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Για Πτολεμαΐδα μεριά τίποτα;

Μέχρι 9/10 που έχω το πρόγραμμα δεν έχει Πτολεμαΐδα. Αλλά λογικά μετά την Κοζάνη θα πάνε εκεί.

Υπομονή τον φάγατε τον γάιδαρο. Η ουρά έμεινε.

τι ψάχνουμε τελικά για επαρχία όταν στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΆΚΙ στην πλατεία την μικρή μέσα στον μπαιρακταρη και στο little cook ΜΈΣΑ έχει EDGE! αν εκεί δυνατόν ξεφτιλισμενη εταιρεία! και έξω από αυτά τα καταστήματα πάλι τόσο οριακό σήμα που ΔΕΝ ανοίγουν σελίδες!

Ενταξει,σιγα δηλαδη.

Λες και οι αλλες ειναι τελειες.

Ελα μια βολτα Μποτσαρη στη Θεσσαλονικη και Δελφων στα εργα του μετρο.

Εκει αν εχεις E μεσα σε μαγαζι τυχερος εισαι.

Και επειδη πλεον σπουδαζω,στο μερος που ειμαι αυτη τη στιγμη,η Wind σε μια παραλια δεν εχει σημα.

Αλλα η παραλια ειναι μεσσ στα βραχια και το σημα ερχεται απο αρκετα ψηλα που δεν φτανει κατω.

Στο σπιτι μου επισης εχει με το ζορι μια γραμμη 4G στο παραθυρο ενω εχει 3G κανονικα.

Σε ενα σουπερμαρκετ πιο περα εχει E και με το ζορι 3G.

4G δεν εχει.

Και αυτα στην πρωτευουσα του νησιου οπου ειμαι.

Κανονικα θα επρεπε εγω που ειμαι Ημαθια και γενικα οσοι ειναι ακομα στο παλιο δικτυο να εχουν 50% εκπτωση στα πακετα του F2G/Q και σε συμβολαια με βαση το αφμ.Γιατι εμεις πληρωνουμε τις αυξησεις οπως πληρωνουν και οσοι ειναι σε αναβαθμισμενες περιοχες.

Γιατι στην επαρχια ζουνε ανθρωποι.

Ειναι αυτοι που βγαζουν στα προς το ζην απο την αγροτια,την βιομηχανια/ναυτιλια ειτε απο τον τουρισμο και οχι απο τον τριτογενη τομεα οπως στην πολη.

Και μπορει να ειμαι μικροτερος απο αλλους εδω μεσα αλλα εχω ιδεα πως ειναι η αγροτια.

Να παιρνεις λεφτα μια φορα το χρονο απο την παραγωγη και να φροντιζεις για τους επομενους 12 μηνες να εχεις χρηματα ειτε να βγαζεις 20-30€ καθε μερα στη λαικη πουλωνοντας οπωροκηπευτικα.

Ή να βγαζεις σε μια σεζον χρηματα με δουλεια καθε μερα χωρις αδειες και ρεπο και απο αυτα πρεπει να φροντισεις να εχεις για το χειμωνα ή για το καλοκαιρι αναλογα αν εχεις χειμερινο ή θερινο τουρισμο.

Αυτοι οι ανθρωποι που ζουν στην επαρχια δικαιουνται να εχουν ισαξιο δικτυο με οσους ειναι στη πολη και φυσικα να καλυπτει την αυξημενη κινηση σε γιορτες και το καλοκαιρι.

Αρκετα πια με τους επαρχιωτες.

Και αν σας χαλαει η Wind,αλλαξτε δικτυο.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Όλη η κεντρική Ελλάδα κομπλέ Δραμα κομπλέ Κιλκίς κομπλέ Θράκη Βόρεια έχει πολύ καιρό που τελείωσαν Λαγκαδά μέχρι Βόλβη επίσης κομπλέ Κατερίνη-Θεσσαλονικη πλέον κομπλέ για Νόμο Αττικής δε ξέρω και θα το έχουν για το τέλος...

Έχουν να αλλάξουν τον χάρτη από το καλοκαίρι αλλά άνοιξαν πολύ μεγάλες περιοχές με 4G φέτος και πολύ γρήγορα μάλιστα... Αναρωτιέμαι γιατί δεν έγινε από του 2015 αυτό... Πρώτη φορά είχα δει το 2015 4g μόνο μέσα στο νομό Αττικής μήνα Ιούλιο όταν πήγαινα στρατό... Και για να φτάσουν έως εδώ έκαναν 3.5 χρόνια!!! Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Υστερόγραφο: από το χωριό μου μέχρι την Νεράιδα σε ίδια ευθεία είναι σχεδόν 60 χιλιόμετρα!!! Άσχετα με το βουνό εμποδιο και το ίδιο σχεδόν ΤΑ και από τις 2 μεριές που βλέπουμε την ίδια κεραία... Κάτι κοινό έχουμε προς το παρόν... Όταν δείτε 4G για Δυτική Μακεδονία υπενθυμίζω θα πρέπει το Lac να είναι 50400 όχι τίποτα άλλο...

Στην Θράκη βόρεια Σουφλί ειναι όπως ήταν τα τελευταία 4+ χρόνια, δεν έχει αλλάξει κάτι, έχουν 3G από όσο θυμάμαι το παλιό. Στις πόλεις και στα γύρω γύρω χωριά η κάλυψη είναι εκπληκτική, όχι όμως και πάνω από Ορεστιάδα.

Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

Ενταξει,σιγα δηλαδη.

Λες και οι αλλες ειναι τελειες.

Ελα μια βολτα Μποτσαρη στη Θεσσαλονικη και Δελφων στα εργα του μετρο.

Εκει αν εχεις E μεσα σε μαγαζι τυχερος εισαι.

Και επειδη πλεον σπουδαζω,στο μερος που ειμαι αυτη τη στιγμη,η Wind σε μια παραλια δεν εχει σημα.

Αλλα η παραλια ειναι μεσσ στα βραχια και το σημα ερχεται απο αρκετα ψηλα που δεν φτανει κατω.

Στο σπιτι μου επισης εχει με το ζορι μια γραμμη 4G στο παραθυρο ενω εχει 3G κανονικα.

Σε ενα σουπερμαρκετ πιο περα εχει E και με το ζορι 3G.

4G δεν εχει.

Και αυτα στην πρωτευουσα του νησιου οπου ειμαι.

Κανονικα θα επρεπε εγω που ειμαι Ημαθια και γενικα οσοι ειναι ακομα στο παλιο δικτυο να εχουν 50% εκπτωση στα πακετα του F2G/Q και σε συμβολαια με βαση το αφμ.Γιατι εμεις πληρωνουμε τις αυξησεις οπως πληρωνουν και οσοι ειναι σε αναβαθμισμενες περιοχες.

Γιατι στην επαρχια ζουνε ανθρωποι.

Ειναι αυτοι που βγαζουν στα προς το ζην απο την αγροτια,την βιομηχανια/ναυτιλια ειτε απο τον τουρισμο και οχι απο τον τριτογενη τομεα οπως στην πολη.

Και μπορει να ειμαι μικροτερος απο αλλους εδω μεσα αλλα εχω ιδεα πως ειναι η αγροτια.

Να παιρνεις λεφτα μια φορα το χρονο απο την παραγωγη και να φροντιζεις για τους επομενους 12 μηνες να εχεις χρηματα ειτε να βγαζεις 20-30€ καθε μερα στη λαικη πουλωνοντας οπωροκηπευτικα.

Ή να βγαζεις σε μια σεζον χρηματα με δουλεια καθε μερα χωρις αδειες και ρεπο και απο αυτα πρεπει να φροντισεις να εχεις για το χειμωνα ή για το καλοκαιρι αναλογα αν εχεις χειμερινο ή θερινο τουρισμο.

Αυτοι οι ανθρωποι που ζουν στην επαρχια δικαιουνται να εχουν ισαξιο δικτυο με οσους ειναι στη πολη και φυσικα να καλυπτει την αυξημενη κινηση σε γιορτες και το καλοκαιρι.

Αρκετα πια με τους επαρχιωτες.

Και αν σας χαλαει η Wind,αλλαξτε δικτυο.

Επιτέλους να και κάτι σωστό που είδα εδώ πέρα... Πες τα...

Bayern αργείς η μου φαίνεται;;;

Memories στείλε inbox να δω την εφαρμογή...

Υστερόγραφο: αύριο Βέροια θα μαι να δω την κάλυψη... Τρίτη και Τετάρτη τα γνωστά δρομολόγια που ανέφερα... Τετάρτη δε θα μαι Βέροια αλλά μπορεί ίσως να περάσω την Πέμπτη να δω τι άλλαξε...

Κανένα άλλο νέο προς το παρόν τίποτα... Υπομονή...

Μακάρι να ανοίξουν όλα μαζί από αύριο...

Μόλις αξιωθω να περάσω s9 plus

Θα σας κανονίσω εσάς του πρωτευουσιανους ...χεχε

Ελπίζω να μη με προδώσει το δίκτυο σε 3ca mode,γιατί το χει το 3ca ..... αλλά πόσο?

Μόλις αξιωθω να περάσω s9 plus

Θα σας κανονίσω εσάς του πρωτευουσιανους ...χεχε

Ελπίζω να μη με προδώσει το δίκτυο σε 3ca mode,γιατί το χει το 3ca ..... αλλά πόσο?

Το s9+ υποστηρίζει 4ca, dual 4g, dual volte και πολύ καλές μετρήσεις... Ψήσου...

όρεξη για καυγά έχεις; και επαρχία μένω και σε πόλη. ποιο το πρόβλημα σου; διάβασε τον ορισμό της λέξης πρώτα. δεν το είπα υποτιμητικά εγώ. άιντε ξεκόλλα. πολύ κόμπλεξ βγαίνει εδώ μέσα ώρες ώρες

Το s9+ υποστηρίζει 4ca, dual 4g, dual volte και πολύ καλές μετρήσεις... Ψήσου...

Εεε...αυτό λέω,θα ακολουθήσει το δίκτυο όμως,ιδωμεν!!!!

Το έχω δει κι εγώ αυτό. EDGE μέσα στον Μπαιρακταρη και άθλιο 4G στα τραπέζια έξω (3 Mbps θυμάμαι έπιανε με 800αρα).

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

όρεξη για καυγά έχεις; και επαρχία μένω και σε πόλη. ποιο το πρόβλημα σου; διάβασε τον ορισμό της λέξης πρώτα. δεν το είπα υποτιμητικά εγώ. άιντε ξεκόλλα. πολύ κόμπλεξ βγαίνει εδώ μέσα ώρες ώρες

Αυτό ακριβώς. Κι εγώ Λακωνία μεγάλωσα και τώρα μένω χρόνια Αθήνα. Επαρχία τη λέω, αφού ο ορισμός είναι σωστός...

Βαθυτοπος Δράμας 2g εκ Βουλγαρίας..σχεδόν μέχρι το Νευροκόπι..και σε εσωτερικούς χώρους δύσκολο και αυτό..Η πράσινη κανονικά H+ και lte

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Κάθομαι και παρακολουθώ τα μηνύματα, και βλέπω ότι τα περισσότερα προβλήματα (σε LTE), τα έχουν χρήστες με "Κινέζους" ανά χείρας.

Τυχαίο;;;

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Κάθομαι και παρακολουθώ τα μηνύματα, και βλέπω ότι τα περισσότερα προβλήματα (σε LTE), τα έχουν χρήστες με "Κινέζους" ανά χείρας.

Τυχαίο;;;

Γενικά σε όλα τα δίκτυα.

Και με samsung έχει αστάθεια ακόμα...

Το πιο τραγικό ειναι:

Είσαι με Β20 ξαφνικά πάει στην Β3 Μελίκης που ξαφνικά πετάει Β3 Ευόσμου που δεν ανταποκρίνεται και σε πετάει εκτός δικτύου και ξανάρχεται στο Β20 από όπου ήσουν και μετά πάλι από την αρχή... Στο 60% του χωριού και στη Βέροια αυτό παρατήρησα...

Κι ένα άλλο πρόβλημα είναι: δε αλλά σημεία βέβαια: εκεί που είσαι στην Β20 κι έχει πολλές κεραίες δε ξέρει ποια να διαλέξει... Σε 1 λεπτό έχει κάνει 50 εναλλαγές!!!

Αυτά λοιπόν όταν έρθει κι επισήμως εδώ θα κλείσει αυτή η τρύπα γιατί πριν ενώ έπιανε από Θεσσαλονίκη και Κολινδρό μια χαρά ήταν και τώρα που άνοιξαν αυτά λες και ζούμε σε beta version ένα πράγμα... Καμία σχέση...

Άλλο 10mbps από 75 χιλιόμετρα κι άλλο 10mbps από 25 χιλιόμετρα κάτι δεν πάει καλά...

Αυτά για την ώρα...

Το κινητό σου όταν χάνει το σήμα κάνει reconfiguration. Αυτό σημαίνει οτι απλά ΔΕ μπορεί να συνδεθεί με αυτό το σταθμό. Κανείς δε σε πετάει... Είναι καθαρά θέμα ποιότητας σήματος. Ειδικά σε αποστάσεις που αναφέρεις πρέπει ο δέκτης σου να έχει υλοποιηθεί έτσι ώστε ακόμα και με extended cyclic prefix να Μπορεί να κρατάει την παρεμβολή χαμηλά. Αυτό δε φαίνεται να είναι υλοποιημένο σωστά στη συσκευή σου.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κινητό σου όταν χάνει το σήμα κάνει reconfiguration. Αυτό σημαίνει οτι απλά ΔΕ μπορεί να συνδεθεί με αυτό το σταθμό. Κανείς δε σε πετάει... Είναι καθαρά θέμα ποιότητας σήματος. Ειδικά σε αποστάσεις που αναφέρεις πρέπει ο δέκτης σου να έχει υλοποιηθεί έτσι ώστε ακόμα και με extended cyclic prefix να Μπορεί να κρατάει την παρεμβολή χαμηλά. Αυτό δε φαίνεται να είναι υλοποιημένο σωστά στη συσκευή σου.

Αντε σε Xiaomi,Ulefone και λοιπα κινεζικα μα γινεται.

Σε Samsung J5/J7 ή J3 που πολυς κοσμος τα παιρνει ειτε σε Samsung A5/A6 δικαιολογειται αυτο το θεμα.

Υποστηριζονται απο ολους επισημα,εχουν πιστοποιησεις wifi call/volte απο ελληνικο παροχο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Τι έγινε ρε παιδιά... ΠΑΝΕ και τα Samsung?????

Τελικά τι δουλεύει καλά με wind??

Tην εταιρία που σχεδιάζει το δίκτυο σε συνεργασία με την Nasa και με υπαλλήλους από Mit!

Edited by drdedus

Πρεπει να διαλεξω καινουργιο κινητο και κρεμομαι απο τα χείλη σας...

Ασε την πλακα πες μου τι να παρω?? η να παω σε ενα καταστημα wind να διαλεξω?

εχω μπερδευτει....

edit ασε βρηκα

https://www.gsmarena.com/nokia_3210-6.php

σιγουρα δεν θα εχει τετοια προβλήματα

Edited by XP130TD

Πρεπει να διαλεξω καινουργιο κινητο και κρεμομαι απο τα χείλη σας...

Ασε την πλακα πες μου τι να παρω?? η να παω σε ενα καταστημα wind να διαλεξω?

εχω μπερδευτει....

edit ασε βρηκα

https://www.gsmarena.com/nokia_3210-6.php

σιγουρα δεν θα εχει τετοια προβλήματα

Τα μόνα τηλέφωνα που γνωρίζω να έχουν Wind configuration είναι τα iPhone.

Αν γνωρίζει κάποιος ένα σοβαρό Android με Wind config, ας το πει να το δούμε.

Για να είστε βέβαιοι ότι είναι θέμα δικτύου και όχι συσκευής κάντε ένα τεστ με iPhone, έστω και παλιό.

Edited by XP130TD

Δεν ξέρω τι λέτε πάντως με Asus, Lenovo , Samsung, Huawei δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε κανένα δίκτυο με τα φθηνιαρικα κινέζικα τύπου elephone, dogee κλπ είχα θέματα αρκετά που έκαναν kick down από 4G και φυσικά για CA ούτε για πλάκα σε 3g ενώ με τις άλλες συσκευές κανένα πρόβλημα.