patrickdrd Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 μηπως ξερει κανεις γιατι δεν πιανω 4g σε redmi note 5a; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Με την ίδια κάρτα σε άλλη συσκευή έπιανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 η προηγουμενη συσκευη δεν ειχε 4g, οποτε δεν ξερω/δεν θυμαμαι αν την ειχα ενεργοποιησει, καλεσα την εταιρεια μου (επειδη ειναι εταιρικο) να μιλησουν με wind μηπως θελει ενεργοποιηση, επειδη κατι μου ειπαν στο φορουμ της xiaomi για την β20, με ποια εφαρμογη μπορω να δω αν την εχει το τηλεφωνο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 (edited) Αν δεν έχεις αλλάξει κάρτα sim τα τελευταία 2-3 χρόνια μπορεί να φταίει αυτό. Διαφορετικά πρέπει να βρεις ακριβώς τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Από πού την αγόρασες; Edit: τώρα πρόσεξα ότι λες εταιρικό. Σε αυτήν την περίπτωση αν θυμάμαι καλά (συμβόλαιο) δεν χρειάζεται αλλαγή η sim. Πρέπει να ψαχτείς με τη συσκευή. Ακόμα και αν δεν έχει band 20, σε κάποια σημεία θα πρέπει να πιάνει. Ρώτα και τη wind μήπως απλά δεν είναι ενεργό το 4G στη γραμμή. Sent from my SM-G930F Edited May 7, 2018 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 αλλαξα καρτα προσφατα, επειδη αλλαξα και συσκευη και επρεπε να την κοψω, η κομμενη επαιζε βεβαια, αλλα προτιμησα να παρω καινουργια, μου εστειλαν λοιπον μια multi-sim, εβγαλα τα γυρω-γυρω και την εκανα nano-sim και την εβαλα στο redmi note 5a, απο ελλαδα αγορασμενο το τελευταιο, νομιζω ειναι global, η 2η καρτα εντωμεταξυ (ειναι dual) ειναι cosmote και πιανει 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 (edited) Έχει το 5a 800αρα γνώμη μου είναι να πάρεις 1277 από το εταιρικό γιατί πιστεύω ότι ε αρχικά είναι ανενεργό το 4G στα εταιρικα. Edited May 7, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 οκ, το εκαναν, εστειλαν mail, ανοιγοκλεισα data, δεν επαιξε, εκανα επανεκκινηση και επαιξε! ευχαριστω ολους για τις απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Σύμφωνα με αυτό η Global έκδοση υποστηρίζει Band 20. Αλλά όπως είπαν και παραπάνω, στις περιοχές που κινείσαι θα έπρεπε να δεις 4G έτσι κι αλλιώς, οπότε μάλλον είναι ανενεργό στη γραμμή σου. EDIT: και μόλις είδα οτι στο άνοιξαν, ωραίος! Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 νεο W Unlimited GB https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/nea-sumvolaia-w/ * Στο πρόγραμμα W Unlimited GB ισχύει απεριόριστη χρήση mobile internet εντελώς δωρεάν, μετά την κατανάλωση 15GB σε πλήρη ταχύτητα εντός Ελλάδος, συνεχίζεται η απεριόριστη χρήση Mobile Internet με μειωμένη ταχύτητα έως και 384Kbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 72€?? Απαγορευτικό.. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 νεο W Unlimited GB https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/nea-sumvolaia-w/ * Στο πρόγραμμα W Unlimited GB ισχύει απεριόριστη χρήση mobile internet εντελώς δωρεάν, μετά την κατανάλωση 15GB σε πλήρη ταχύτητα εντός Ελλάδος, συνεχίζεται η απεριόριστη χρήση Mobile Internet με μειωμένη ταχύτητα έως και 384Kbps. Μια χαρά τα 15GB, αλλά η τιμή θα έπρεπε να είναι παρακάτω. Στα 50-55Ε είναι καλό deal. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 (edited) Πολλά τα λεφτά σίγουρα.... Αλλά και αυτό το απεριόριστα ρεζίλι πια αφού έχει όριο. χάσαμε εντελώς την έννοια της λέξης.. Απεριόριστα - περιορισμένα Μόνο στην Ελλάδα αυτά με όλες της εταιρείες που έχουμε μπλέξει Σου κάνουν και χάρη μετά όταν φας τα 15GB και σε αφήνουν να σερφαρεις με την super ταχύτητα το 384 βέβαιως βεβαίως Η χελώνα πάει πιο γρήγορα ... Ήμαρτον ρεεεε Edited May 7, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Μια χαρά τα 15GB, αλλά η τιμή θα έπρεπε να είναι παρακάτω. Στα 50-55Ε είναι καλό deal. 49.90 επρεπε να ειναι βασικα τα 3 συμβολαια που εχει επρεπε να ειναι 29,90-39,90-49,90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Σε αυτή την τιμή 150gb αν έδινε με πλήρη ταχύτητα θα το έλεγα οκ. Τώρα από την στιγμή που δίνει 30gb 20€ στο άλλο της πακέτο αυτό με τα 15gb είναι εκτός πραγματικότητας Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Τρελαθηκε η Wind...επιτελους εδωσε απεριοριστο ιντερνετ εστω και με 384kbps.Αν ηταν 20GB με κοφτη στα 10Mbps ή εστω στα 5Mbps θα ηταν κομπλε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Τρελαθηκε η Wind...επιτελους εδωσε απεριοριστο ιντερνετ εστω και με 384kbps.Αν ηταν 20GB με κοφτη στα 10Mbps ή εστω στα 5Mbps θα ηταν κομπλε. Στα 10Mbps δεν είναι καν κόφτης. στο 1Mbps είναι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Και στα 384kbps είναι τιμωρία... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Σε αυτή την τιμή 150gb αν έδινε με πλήρη ταχύτητα θα το έλεγα οκ. Τώρα από την στιγμή που δίνει 30gb 20€ στο άλλο της πακέτο αυτό με τα 15gb είναι εκτός πραγματικότητας Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχει και 3000 λεπτα ομιλιας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Και πάλι όμως 72€ είναι υπερβολικά πολλά Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Εκτός πραγματικότητα γι άλλη μια φορά η wind:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 το πάνω cosmote, το από κάτω wind, το τρίτο cosmote σπίτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Χαλι κάλυψη LTE στο κέντρο του Βόλου. Ιάσονος,Δημητριαδος,σε όλους τους γύρω δρόμους και σε κάποια σημεία του λιμανιού πολύ αδύναμο LTE που συνήθως γυρνάει σε EDGE και UMTS. Οι άλλες 2 φουλ ή έστω σε καλύτερη μοίρα. Θέλει επειγόντως σταθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boy_1994 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Μόνο στην Ελλάδα αυτά με όλες της εταιρείες που έχουμε μπλέξει Σου κάνουν και χάρη μετά όταν φας τα 15GB και σε αφήνουν να σερφαρεις με την super ταχύτητα το 384 βέβαιως βεβαίως Ο Μιχάλης ζει εδώ και κάποια χρόνια στην Σουηδία . Ίσως κάτι ξέρει παραπάνω από όλους εμάς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Στα θετικά του νέου προγράμματος κατά τη γνώμη μου, είναι ότι αποτελεί το πρώτο ουσιαστικά unlimited στην Ελλάδα, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Βέβαια, μετά τα 15 gb τα γκάζια πέφτουν και μάλιστα πολύ. Επίσης, η τιμή του είναι υψηλή, αλλά συγκρινόμενο με άλλα πακέτα (άλλων), είναι χαμηλότερη. Μακάρι να κατεβεί η τιμή και να ανεβούν οι ταχύτητες μετά την κατανάλωση των 15 gb. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 (edited) Απεριόριστα πάει να πει ότι είναι πραγματικά απεριόριστα το ότι έχει περιορισμό είτε σε GB είτε σε ταχύτητα παύει να λέγεται απεριόριστα άσχετα πως το βάπτιζουν.. Να βλέπουμε πραγματικά τα τα πράγματα όπως είναι.... Στα θετικά του νέου προγράμματος κατά τη γνώμη μου, είναι ότι αποτελεί το πρώτο ουσιαστικά unlimited στην Ελλάδα, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Βέβαια, μετά τα 15 gb τα γκάζια πέφτουν και μάλιστα πολύ. Επίσης, η τιμή του είναι υψηλή, αλλά συγκρινόμενο με άλλα πακέτα (άλλων), είναι χαμηλότερη. Μακάρι να κατεβεί η τιμή και να ανεβούν οι ταχύτητες μετά την κατανάλωση των 15 gb. Όχι άλλη στάχτη στα μάτια παρακαλώ.... Edited May 7, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts