drdedus Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 κάποιος δεν είχε αναφέρει κάτι για volte ? υπάρχουν "προσωρινές ρυθμίσεις να δοκιμάσουμε αν δουλεύει στα κινητά μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 κάποιος δεν είχε αναφέρει κάτι για volte ? υπάρχουν "προσωρινές ρυθμίσεις να δοκιμάσουμε αν δουλεύει στα κινητά μας?O IMS είναι στη Baseband της συσκευής σου σε πολλές συσκευές Android. Επιπλέον θες provisioning. Όχι δε γίνεται να δοκιμάσεις πάρα μόνο όταν δοθεί επίσημα. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Το provisioning όμως το κάνει η wing σε οποίες συσκευές θέλει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Το provisioning όμως το κάνει η wing σε οποίες συσκευές θέλει ? Ναι αρκεί να έχει περαστεί ο ims από τον κατασκευαστή Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Δεν το βλέπω να προχωράει .... Όπως η κοτε με 5 συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Παιδιά καλησπέρα.Εχω καρτοσυμβόλαιο με στάνταρ πάγιο και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν πακέτα με ΜΒ που να μπορώ να βάλω extra.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Δεν το βλέπω να προχωράει .... Όπως η κοτε με 5 συσκευές Με 15 ίσως (Η Cosmote). Με 5 σίγουρα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Δεν το βλέπω να προχωράει .... Όπως η κοτε με 5 συσκευές Επίσημα παίζουν 38 συσκευές, δες το site τους. Ανεπίσημα παίζουν πάρα πολλές π.χ. οι κινέζικες με snapdragon που έχουν ξεκλείδωτο το modem. Οι Nokia παίζουν ακόμα και οι μικρές, είχαμε αναφορά για Nokia 2. Τα Xiaomi έχουμε αναφορές ότι παίζουν αν ορίσεις το IMS APN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Στο λιμάνι του Βόλου τώρα. Παραλιακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Στο λιμάνι του Βόλου τώρα. Παραλιακά. Σε ποιο σημείο του Λιμανιού; Γιατί εκεί θα έπρεπε να έχεις 4G+. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i10k2018 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Πολύ χαμηλές ταχύτητες για το λιμάνι του Βόλου , έχω την εντύπωση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Η συσκευή υποστηρίζει 4g+ ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 (edited) Αυτά συμβαίνουν, όταν έχεις γεμίσει τον τόπο με 800αρες... Ταχύτητες 3G. :rolleyes: Αλλά με τόσους τρελάρες που έχει ο Βόλος, που θέλουν να φύγουν όλες οι κεραίες τηλεφωνίας από την πόλη (αυτούς λέω τρελάρες), τόσο που πιάνουν, ευχαριστημένοι θα πρέπει να είναι. :p Edited March 26, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Πολύ χαμηλές ταχύτητες για το λιμάνι του Βόλου , έχω την εντύπωση . Ακόμα και με 1800 5MHz στον Άναυρο ξεπερνούσα τα 15Mbps... Και με φουλ κόσμο. Δε ξέρω γιατί τόσο χάλια στο συγκεκριμένο σημείο που μέτρησε ο Bayern. Το χαμηλότερο που έχω δει μέχρι στιγμής στην περιοχή. Η μόνη εξήγηση είναι να βρισκόταν σε σημείο overlap κεραιών. Συμβαίνει. Στο Βόλο έχει πλέον αρκετά πυκνό δίκτυο μετά την αλλαγή της νομοθεσίας. Και αρκετά καλή κάλυψη επίσης. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 εγω παντως προτειμω καλυψη 800αρας με αποδεκτα "χαμηλες" ταχυτητες και προσφορες του τυπου 8 ευρω 10γιγκα απο το 12410. αλλιως πας σε κοσμοτε και δεν παιδευεσαι με την wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 εγω παντως προτειμω καλυψη 800αρας με αποδεκτα "χαμηλες" ταχυτητες και προσφορες του τυπου 8 ευρω 10γιγκα απο το 12410. αλλιως πας σε κοσμοτε και δεν παιδευεσαι με την wind Κι εγώ προτιμώ budget δίκτυο, με budget τιμές. Όμως οι άλλες έχουν καλύτερα φοιτητικά, οπότε ακόμα και η Q είναι ασυμφορη για μένα και θα την κόψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Κι εγώ προτιμώ budget δίκτυο, με budget τιμές. Όμως οι άλλες έχουν καλύτερα φοιτητικά, οπότε ακόμα και η Q είναι ασυμφορη για μένα και θα την κόψω... Συγνώμη για το off topic, αλλά τα φοιτητικά αφορούν ένα πολύ μικρό κομμάτι του πληθυσμού. Όταν λέμε budget εννοούμε για όλους. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. March 26, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Τα 3 τελευταία μηνύματα που είχαν να κάνουν με συγκρίσεις μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7529740#post7529740 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Στον Αη Στράτη στην διαφήμιση διακρίνονται δυο κεραίες η μια σίγουρα της πράσινης ,η άλλη να υποθέσω είναι wind με 3GH+και 4G+? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Τα public είδα οτι προσφέρουν το πακέτο με 30 gb data στα 20 € τελική με ΦΠΑ + δωροεπιταγή 100€ για συμβόλαιο DATA 12 μηνών Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Έχουμε κάποιο λινκ για την προσφορά αυτή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Έχουμε κάποιο λινκ για την προσφορά αυτή;Ναι υπάρχει από πάντα την έχω χρόνια δεύτερη Sim στο κινητό. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Εννοώ λινκ για την προσφορά του public που προαναφερθηκε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Εννοώ λινκ για την προσφορά του public που προαναφερθηκε. Οχι δεν εχω κάποιο link, αλλά υπάρχει αναρτημένη η προσφορά σε παραπάνω απο μια ταμπέλες στα public Γλυφάδας ,επίσης μου το επιβεβαίωσε και προφορικά ο υπάλληλος του κατ/τος Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 (edited) Ηρακλειο Κρητης στην παραλιακή απέναντι απο τον Κούλε... [/img] Επισης μου εκανε τρελλη εντύπωση που σε όλη τη διαδρομή απο Ηράκλειο για Χερσόνησο το 4g ήταν κολλήμένο στο full. Σε κάποια φάση νόμζα ότι τα παιξε το κινητό. Λέω δεν είναι δυνατόν σε διαδρομή 30 χλμ να ναι συνέχει 5/5 χωρίς να πέσει ούτε δευτερόλεπτο. Για την ακρίβεια σε ενα 2 σημεία στιγμιαία έπεσε... αλλά εντάξει έπαθα πλάκα, δεν περίμενα να ναι τόσο σταθερό. Ούτε μέσα στην πόλη τέτοιο πράγμα. Εντωμεταξύ. Μέσα στην πόλη έχω δει 9, 10, 12.Μεσα στο σπιτι μου με 2/5 4 mbps. ενώη cosmote είναι σταθερά στα 30-40 και στις καλες της 50 -60. ααα Με κινητό xiaomi mi a1. (άσχετο, αλλά είναι 4g+;) γτ τέτοια ένδειξη δεν έχω δει σε καμμια εταιρία μια βδομάδα τώρα που το χω Edited March 27, 2018 by alexis Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts