kotsianis7 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Ολομόναχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 WIND με roaming στη γειτονική Βουλγαρία. Τοπικό δίκτυο Vivacom. Με απλό 4G. http://www.speedtest.net/result/a/3704557903.png Νομίζω ότι ξεκάθαρα η vivacom παίζει ρόλο στο τι ταχύτητες θα έχεις σε περιαγωγή πλέον. Αφού είσαι 100% συνδεδεμένος εκεί... Ότι δίκτυο και να είχες φαντάζομαι ίδια ταχύτητα θα είχες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Νομίζω ότι ξεκάθαρα η vivacom παίζει ρόλο στο τι ταχύτητες θα έχεις σε περιαγωγή πλέον. Αφού είσαι 100% συνδεδεμένος εκεί... Ότι δίκτυο και να είχες φαντάζομαι ίδια ταχύτητα θα είχες Όχι, καμία σχέση. S5/S8 interface και τα δεδομένα περνάνε από wind core network. Στο ran ναι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Άρα το δεδομένο είναι πως το wind core network που λες μπορεί να υποστηρίξει αυτή την ταχύτητα. Όχι όμως ότι δεν παίζει ρόλο το δίκτυο που συνδέεται που έχει την υποδομή για να του δώσει τόσο. Δεν είναι δηλαδή το ίδιο πχ με εμένα που στην καλύτερη εδώ που είμαι θα δω 15-20 αν πάω δίπλα στην κεραία (band 3 5MHz). Όχι; Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Άρα το δεδομένο είναι πως το wind core network που λες μπορεί να υποστηρίξει αυτή την ταχύτητα. Όχι όμως ότι δεν παίζει ρόλο το δίκτυο που συνδέεται που έχει την υποδομή για να του δώσει τόσο. Δεν είναι δηλαδή το ίδιο πχ με εμένα που στην καλύτερη εδώ που είμαι θα δω 15-20 αν πάω δίπλα στην κεραία (band 3 5MHz). Όχι; Sent from my SM-G930F Αυτό έγραψα παραπάνω. Στο RAN παίζει ρόλο. Από εκεί και πέρα φαίνεται ότι η Wind δεν έχει κανένα qos restriction και αυτό είναι ένα τρελό πλεονέκτημα roaming. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Κάπου στην Αθήνα... Στο σπίτι πότε θα δω τέτοιες ταχύτητες??? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) Χθες έκανα βίντεο κλήση με έναν απεσταλμένο ανταποκριτή μετρήσεων στο νομό Καρδίτσης από τα σύνορα του νόμου Καρδίτσας με Ευρυτανία, αρκετά απομακρυσμένα <Παναγία Πελεκητη λέγεται>. Το σημα του ήταν φουλ 4η γενιά με ταχύτητες περίπου στα 42Mbps. Αν έφτασε εκεί η 4η γενιά δε μπορώ να φανταστώ μέρος της Καρδίτσας που να μην υπάρχει 4η. Μπράβο τους πάντως. Όπου αναβαθμίζουν το τερματίζουν. Πάντως για να μην υποτιμώ το μέρος είναι γεμάτο το καλοκαίρι. Το χειμώνα κανείς. Edited March 10, 2018 by XP130TD Off topic Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) Στην ευρητανια να δούμε τι θα κάνει που ολόκληρα χωριά δεν έχουν σήμα ούτε για κλήση.. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 10, 2018 by XP130TD Off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ταξίδι σήμερα από Λαμία προς Γιάννενα .Από Ξυνιαδα και μετά υπήρχε σήμα 4G band 20 στο 95% των περιπτώσεων. Band 3 ή band 7 ούτε για δείγμα ακόμα και έξω από Τρίκαλα ή Καρδίτσα! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) Ταξίδι σήμερα από Λαμία προς Γιάννενα .Από Ξυνιαδα και μετά υπήρχε σήμα 4G band 20 στο 95% των περιπτώσεων. Band 3 ή band 7 ούτε για δείγμα ακόμα και έξω από Τρίκαλα ή Καρδίτσα! Από ταχύτητες τσεκάρεις; Ένα 95%κάλυψης είναι εντυπωσιακό σε σχέση με εμένα χρόνο πριν που είχε μόνο 2η. Λαμια ακόμη τίποτα; Καρδίτσα ο γνωστός μου έχει πάθει πλάκα με την κάλυψη. Ειδικά στα ορεινά προς Άγραφα και περίχωρα. Ειλικρινά δε το περίμενα να αναβαθμίσει παντού με 4η. Edited March 10, 2018 by XP130TD off topic Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Από ταχύτητες τσεκάρεις; Ένα 95%κάλυψης είναι εντυπωσιακό σε σχέση με εμένα χρόνο πριν που είχε μόνο 2η. Λαμια ακόμη τίποτα; Καρδίτσα ο γνωστός μου έχει πάθει πλάκα με την κάλυψη. Ειδικά στα ορεινά προς Άγραφα και περίχωρα. Ειλικρινά δε το περίμενα να αναβαθμίσει παντού με 4η. Πρέπει να πάνε φουλ για VoLTE. Μου μυρίζει επιστροφή των πραγματικά απεριόριστων κλήσεων εντός δικτύου (χωρίς πολιτική ορθής χρήσης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Παντως η Wind εκανε μεγαλα βηματα καλυψης...Πιστευω οτι αν συνεχισει να δινει βαση να καλυψει σωστα ακομα και το πιο απομακρυσμενο χωριο ανα νομο και ειδικα στα συνορα χερσαια ή θαλασσια ειναι λογος που θα ξαναπαρω καρτα της. Με σωστη τιμιολογιακη πολιτικη και με καλυτερες αναλογιες τιμων/παροχων θα γινει 1η. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να πάνε φουλ για VoLTE. Μου μυρίζει επιστροφή των πραγματικά απεριόριστων κλήσεων εντός δικτύου (χωρίς πολιτική ορθής χρήσης). Αυτο που κανουν στην αγγλια εδω και καιρο καθως και σε χωρες της Ε.Ε. Αν δοθουν απεριοριστες κλησεις μεταξυ προς ολη την Wind και Q καθως και 10GB τον μηνα για χρηση Ελλαδας και εντος περιαγωγης στην Ε.Ε.Μετα τα 5GB full speed,οριο στα 20Mbps Down για 3G/4G Tethering ανοιχτο 1000' προς ολους Ολα αυτα με 13€ το μηνα,γιατι τοσο σου αφηνει η ανανεωση 15€ αν υπολογισουμε και τα 30 λεπτα αν παρεις καρτα απο περιπτερο. Τετοια πακετα να βγαλουν και οχι 200' προς ολους και 200MB με 7€ το μηνα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες Νικόλα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) Με σωστη τιμιολογιακη πολιτικη και με καλυτερες αναλογιες τιμων/παροχων θα γινει 1η. . ο πιος θα γίνει πρώτη ....των τετάρτων? ίσως και μπορεί... :p έχει αλλάξει κάτι,το 50% έχει η cosmote εδώ και χρόνια..... Edited March 10, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ταξίδι σήμερα από Λαμία προς Γιάννενα .Από Ξυνιαδα και μετά υπήρχε σήμα 4G band 20 στο 95% των περιπτώσεων. Band 3 ή band 7 ούτε για δείγμα ακόμα και έξω από Τρίκαλα ή Καρδίτσα!Έλα εντάξει μην τρελενοματε γράφοντας ότι χρησιμοποιεί την 20 και η cosmote όπου βγαίνω πανω στην Εθνική ιδιαίτερα στα βόρεια με b20 πλέον παίζει στο 90%. Όπου πιάνει 1800αρα είναι ασθενές το σήμα και έχει πολύ χαμηλές ταχύτητες από 10 και λιγότερο. Ας το χωνέψουν όσοι αγοράζουν ακόμα συσκευές χωρίς band 20 χρειάζεται παντού πλέον μέσα και έξω από τις πόλεις ανεξαρτήτως δικτύου. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Έλα εντάξει μην τρελενοματε γράφοντας ότι χρησιμοποιεί την 20 και η cosmote όπου βγαίνω πανω στην Εθνική ιδιαίτερα στα βόρεια με b20 πλέον παίζει στο 90%. Όπου πιάνει 1800αρα είναι ασθενές το σήμα και έχει πολύ χαμηλές ταχύτητες από 10 και λιγότερο. Ας το χωνέψουν όσοι αγοράζουν ακόμα συσκευές χωρίς band 20 χρειάζεται παντού πλέον μέσα και έξω από τις πόλεις ανεξαρτήτως δικτύου. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Νομίζω το είχα ποστάρει και πιο παλιά. Πολλά Modem ένα κινήσει γυρίζουν PCELL Band 20 για σταθερότητα. Μην το δένετε ότι δεν έχει band 3 αν βλέπετε 20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Από ταχύτητες τσεκάρεις; Ένα 95%κάλυψης είναι εντυπωσιακό σε σχέση με εμένα χρόνο πριν που είχε μόνο 2η. Λαμια ακόμη τίποτα; Καρδίτσα ο γνωστός μου έχει πάθει πλάκα με την κάλυψη. Ειδικά στα ορεινά προς Άγραφα και περίχωρα. Ειλικρινά δε το περίμενα να αναβαθμίσει παντού με 4η. Δεν μπορούσα γιατί οδηγούσα.Λογικα δεν θα είχε τίποτε σπουδαίο σε ταχύτητες. Το μοναδικό σημεία που δεν είχε κάλυψη ήταν στην Εγνατία στα τούνελ. Το δίκτυο το έβλεπα μέσω του κρυφού μενού της Samsung ×#0011# .Μόνιμα λοιπόν band 20 στα 10MHz.Ωστοσο επειδή το J5 δεν υποστηρίζει CA δεν ήταν δυνατόν να δω αν υπήρχε και band 7 ή band 3...το οποίο βέβαια CA, δεν ήταν ενδεχομένως και διαθέσιμο... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Νομίζω το είχα ποστάρει και πιο παλιά. Πολλά Modem ένα κινήσει γυρίζουν PCELL Band 20 για σταθερότητα. Μην το δένετε ότι δεν έχει band 3 αν βλέπετε 20. Όπου έχει band 3 και το έχω κάνει forced παίζει στην B3 πολύ μα πολύ αργά και έχει πολλά κενά οπότε είναι σαν να μην έχει. Προφανώς έχουν κάνει τροποποιήσεις σε ολόκληρες περιοχές που έχω περάσει που έπαιζαν καλά με την b3 πάνω στην εθνική οδό και πλέον δεν παίζουν. Τέλος πάντων αφορά άλλο δίκτυο η κουβέντα οπότε δεν έχει νόημα να την συνεχίσουμε σε αυτό το θέμα. Απλά όταν ακούω μόνο band 20 και υποτιμητικά από κάποιους με εξοργίζει :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Δεν μπορούσα γιατί οδηγούσα.Λογικα δεν θα είχε τίποτε σπουδαίο σε ταχύτητες. Το μοναδικό σημεία που δεν είχε κάλυψη ήταν στην Εγνατία στα τούνελ. Το δίκτυο το έβλεπα μέσω του κρυφού μενού της Samsung ×#0011# .Μόνιμα λοιπόν band 20 στα 10MHz.Ωστοσο επειδή το J5 δεν υποστηρίζει CA δεν ήταν δυνατόν να δω αν υπήρχε και band 7 ή band 3...το οποίο βέβαια CA, δεν ήταν ενδεχομένως και διαθέσιμο... Μάλιστα. Έχω καλή εικόνα για ταχύτητες. Για αυτό σε ρώτησα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Έλα εντάξει μην τρελενοματε γράφοντας ότι χρησιμοποιεί την 20 και η cosmote όπου βγαίνω πανω στην Εθνική ιδιαίτερα στα βόρεια με b20 πλέον παίζει στο 90%. Όπου πιάνει 1800αρα είναι ασθενές το σήμα και έχει πολύ χαμηλές ταχύτητες από 10 και λιγότερο. Ας το χωνέψουν όσοι αγοράζουν ακόμα συσκευές χωρίς band 20 χρειάζεται παντού πλέον μέσα και έξω από τις πόλεις ανεξαρτήτως δικτύου. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Εκανα μετρηση το μεσημερι στις 4 γουναρη και αγιου ανδρεου στην πλατεια οσοι ξερουν απο πατρα.download 12 upload 8,80 εκει η κοντινη κεραια ειναι 1800αρα.Δεν εχω την εφαρμογη αλλα το ξερω απο την αποφαση για τις κεραιες.Το σημα ηταν 2-3/4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) Speed test από Καλύβια Πεζούλας (Καρδίτσα) 57d/24up. Θα έλεγα κοντά στο μέγιστο. Μονή Κορώνης 54 down/23up Νεοχώρι 43down/20up Λαμπερό 49down/24up Όλα με ping 20ms και jitter 2ms. Λίμνη πλαστήρα Όλα αυτά. Στο βάθος φαίνεται η κεραία που καλύπτει όλα αυτά. Εγκαταστάθηκε το 1996 από telestet. 1999 κόλλησε η πράσινη. 2018 η κόκκινη. Πολύχρωμη τωρα :) Το χωριό είναι τα Καλύβια Πεζούλας Edited March 10, 2018 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Άψογη η wind στην Καρδίτσα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Speed test από Καλύβια Πεζούλας (Καρδίτσα) 57d/24up. Θα έλεγα κοντά στο μέγιστο. Μονή Κορώνης 54 down/23up Νεοχώρι 43down/20up Λαμπερό 49down/24up Όλα με ping 20ms και jitter 2ms. Λίμνη πλαστήρα Όλα αυτά. Στο βάθος φαίνεται η κεραία που καλύπτει όλα αυτά. Εγκαταστάθηκε το 1996 από telestet. 1999 κόλλησε η πράσινη. 2018 η κόκκινη. Πολύχρωμη τωρα :) Το χωριό είναι τα Καλύβια Πεζούλας Η Wind(τοτε Telestet) παντως ηξερε εξ αρχης πως να χτισει γεωγραφικη καλυψη,και αυτο εγινε γιατι ηταν το 1ο δικτυο κινητης στην ελλαδα. Πολυ καλα αποτελεσματα,αν υπολογισουμε το φασμα της καθως και το bandwidth που εχει στο backbone. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Η Wind(τοτε Telestet) παντως ηξερε εξ αρχης πως να χτισει γεωγραφικη καλυψη,και αυτο εγινε γιατι ηταν το 1ο δικτυο κινητης στην ελλαδα. Πολυ καλα αποτελεσματα,αν υπολογισουμε το φασμα της καθως και το bandwidth που εχει στο backbone. Δεν είναι τυχαίο ότι κράτησε τόσους πολλούς συνδρομητές ακόμα και για φωνή Στη Θεσσαλία μέχρι και σήμερα. Η περιοχή αυτή έχει οπτικές ίνες. Είναι τέρμα τουριστική και αρκετά ανεπτυγμένη. Βέβαια θες 4χ4 για να πας στα καλά μέρη αλλά αξίζει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει πόλεμος παρά να δούμε 4 G σε Πτολεμαΐδα Κοζάνη μέχρι το καλοκαίρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts