lefkaditis Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 (edited) :lol::lol::lol::lol::lol: Θα δεις τι ωραία θα κάνω καταγγελία για αυτό αν αύριο μου κάνουν τα ίδια. Αυτή η κυρά Ελένη είναι περίπτωση!Πάντα με συνοπτικές σε στέλνει......... Edited January 23, 2018 by lefkaditis Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 είναι φανερό ότι είστε κατάσκοποι :lol Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Δεν έχει σήμα η κ Ελένη φαίνεται.Πέθανα στο γελιο Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 (edited) Αν δεν της αρέσει ας αλλάξει δουλειά. Πήρα για βλάβη το πρωί και μου απαντήσανε τα ίδια με το chat του f2g. Στον Νομό Ροδόπης γίνονται αναβαθμίσεις για το 4G δίκτυο της wind, και επίσης Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη. Οπότε Ξάνθη που είχε υποδομή στις 21 ημέρες που έλεγε ο τεχνικός έγινε η αναβάθμιση στα υπόλοιπα θα φάει άλλον ένα μήνα. Edited January 24, 2018 by XP130TD Απρεπείς εκφράσεις Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Αυτή η κυρία Ελένη(σορρυ για το off topic) με είχε νευριάσει μια μέρα γιατι δεν βοηθούσε σε κάτι πολυ απλό που ήθελα να ρωτήσω και μου έστελνε την φόρμα επικοινωνίας.Ώσπου της τα είπα λίγο και της είπα αν βαριέσαι να κάθεσαι σε μια καρέκλα και να εξυπηρετείς τον κόσμο δεν υπάρχει σωτηρία και το έκλεισα δεν ήθελα αλλο διάλογο.Η αναβάθμιση του δικτύου στα Τρίκαλα συνεχίζεται και πάμε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Αυτή η κυρία Ελένη(σορρυ για το off topic) με είχε νευριάσει μια μέρα γιατι δεν βοηθούσε σε κάτι πολυ απλό που ήθελα να ρωτήσω και μου έστελνε την φόρμα επικοινωνίας.Ώσπου της τα είπα λίγο και της είπα αν βαριέσαι να κάθεσαι σε μια καρέκλα και να εξυπηρετείς τον κόσμο δεν υπάρχει σωτηρία και το έκλεισα δεν ήθελα αλλο διάλογο.Η αναβάθμιση του δικτύου στα Τρίκαλα συνεχίζεται και πάμε καλά! Εμείς έχουμε δεν έχουμε κέφια σκιζόμαστε για τους πελάτες μας. Αν δεν μας αρέσει πηγαίνουμε σπίτι μας. Κανε παράπονο μην κολλάς. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Kανω κέφι πολύ κυρά Λένη Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Ελευθέριο Κορδελιό οδός Κολοκοτρώνη. Δε ξέρω πότε θα καταφέρει το άτιμο το 4g να ξεπεράσει τα 10mbps :p Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Απλό είναι. Μέχρι να μπει carrier aggregation. Εμένα αυτό που μου κάνει φοβερή εντύπωση είναι γιατί η Wind δε χρησιμοποιεί 256qam με 800αρι, και γενικά δηλαδή. 2018 αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα. Η Cosmote και γενικά τα δίκτυα που χρησιμοποιούν /// το έχουν ενεργό από το 2015-2016. Τι στο καλό κάνουν οι Κινέζοι... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Απλό είναι. Μέχρι να μπει carrier aggregation. Εμένα αυτό που μου κάνει φοβερή εντύπωση είναι γιατί η Wind δε χρησιμοποιεί 256qam με 800αρι, και γενικά δηλαδή. 2018 αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα. Η Cosmote και γενικά τα δίκτυα που χρησιμοποιούν /// το έχουν ενεργό από το 2015-2016. Τι στο καλό κάνουν οι Κινέζοι... Λες και υπάρχουν πολλές συσκευές που το υποστηρίζουν στην αγορά της Ελλάδος :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Απλό είναι. Μέχρι να μπει carrier aggregation. Εμένα αυτό που μου κάνει φοβερή εντύπωση είναι γιατί η Wind δε χρησιμοποιεί 256qam με 800αρι, και γενικά δηλαδή. 2018 αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα. Η Cosmote και γενικά τα δίκτυα που χρησιμοποιούν /// το έχουν ενεργό από το 2015-2016. Τι στο καλό κάνουν οι Κινέζοι... Φαίνεται να μην έχει καλά ορισμένη στρατηγική. Είναι budget δίκτυο, ok. Θα έχει γενικά έναν carrier, σε λίγα σημεία 2CA και ίσως demo για τα μάτια του κόσμου σε 3-4 σημεία 3CA. Καλώς. Ας αποφασίσει ποιός θα είναι ο πάνω carrier. Έβαζε band 7 φουλ και τώρα βάζει band 3 και κατεβαίνουν κεραίες band 7. Άβυσσος. Μείνετε κάπου. Θες band 7? Κάνε το να δουλέψει σωστά, με CA και 4ΜΙΜΟ. Θες band 3? Κάνε refarm το GSM αλλού και δώσε bandwidth. Με 5MHz band 3 δεν κάνεις τίποτα. Αν το τηλέφωνο σε έχει σε band 20 είσαι μαζί με άλλα 1000 άτομα και σέρνεται. Αν είσαι σε band 3 έχεις τόσο λίγο bandwidth που καλύτερα να ήσουν σε band 20. Αν εισαι σε band 7 έχεις ταβάνι γύρω στα 70mbps σε ιδανικές συνθήκες. Τι δεν πάει καλά εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Λες και υπάρχουν πολλές συσκευές που το υποστηρίζουν στην αγορά της Ελλάδος :) Μια χαρά το υποστηρίζουν. Δεν είμαστε στο 2015. George. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλά όπως λέω. Αν ο συνεργάτης σου κάνει τον Κινέζο εκτός από το να είναι υπάρχει πρόβλημα. Ο vendor πρέπει να είναι ειλικρινής και να μην κοιτάει να σπάσει το συμβόλαιο με τον άλλον vendor μόνο και μόνο επειδή θέλει να μπει στην αγορά. Κάποιοι άρχισαν εγκατάσταση 5g και 4G Cat M και άλλοι παλεύουν να επιβιώσουν σε επίπεδο δικτύου. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Φαίνεται να μην έχει καλά ορισμένη στρατηγική. Είναι budget δίκτυο, ok. Θα έχει γενικά έναν carrier, σε λίγα σημεία 2CA και ίσως demo για τα μάτια του κόσμου σε 3-4 σημεία 3CA. Καλώς. Ας αποφασίσει ποιός θα είναι ο πάνω carrier. Έβαζε band 7 φουλ και τώρα βάζει band 3 και κατεβαίνουν κεραίες band 7. Άβυσσος. Μείνετε κάπου. Θες band 7? Κάνε το να δουλέψει σωστά, με CA και 4ΜΙΜΟ. Θες band 3? Κάνε refarm το GSM αλλού και δώσε bandwidth. Με 5MHz band 3 δεν κάνεις τίποτα. Αν το τηλέφωνο σε έχει σε band 20 είσαι μαζί με άλλα 1000 άτομα και σέρνεται. Αν είσαι σε band 3 έχεις τόσο λίγο bandwidth που καλύτερα να ήσουν σε band 20. Αν εισαι σε band 7 έχεις ταβάνι γύρω στα 70mbps σε ιδανικές συνθήκες. Τι δεν πάει καλά εκεί; Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Πάντως σε σημεία που πήγα την 7αρα δεν την έβγαλε απλά έβαλε και 3αρα στα 5Mhz αψυχολόγητη κίνηση όντως. To CA είναι ακόμα ανέκδοτο στην επαρχία :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Μια χαρά το υποστηρίζουν. Δεν είμαστε στο 2015. George. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλά όπως λέω. Αν ο συνεργάτης σου κάνει τον Κινέζο εκτός από το να είναι υπάρχει πρόβλημα. Ο vendor πρέπει να είναι ειλικρινής και να μην κοιτάει να σπάσει το συμβόλαιο με τον άλλον vendor μόνο και μόνο επειδή θέλει να μπει στην αγορά. Κάποιοι άρχισαν εγκατάσταση 5g και 4G Cat M και άλλοι παλεύουν να επιβιώσουν σε επίπεδο δικτύου. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Πάντως σε σημεία που πήγα την 7αρα δεν την έβγαλε απλά έβαλε και 3αρα στα 5Mhz αψυχολόγητη κίνηση όντως. To CA είναι ακόμα ανέκδοτο στην επαρχία :) Είχε band 7 το κέντρο της Πάτρας και εξαφανίστηκαν τα πιο πολλά. Μπήκαν κάποια band 3 5MHz με επιπλέον band 3 σε κάποιες λίγες γειτονιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Είχε band 7 το κέντρο της Πάτρας και εξαφανίστηκαν τα πιο πολλά. Μπήκαν κάποια band 3 5MHz με επιπλέον band 3 σε κάποιες λίγες γειτονιές. Για Πάτρα έχω να πάω πολύ καιρό δεν ξέρω. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Σπερα μετά από αρκετές μέρες που ελειψα... Πώς είχαν τα πράγματα αυτές τις μερες: 1ον στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη η μόνη που άντεξε ήταν η Wind Για τα λίγα άτομα (κυρίως στρατός και μπατσικα έχουν μόνο Wind) άσχετα που οι άλλες 2 έπεφταν συνέχεια λόγω υπερβολικά πολλά άτομα στις βάσεις συν τα jammer που είχε εκεί δε θέλω να πω περισσότερα για τα jammer όποιος κατάλαβε κατάλαβε... 2ον η κυρά Ελένη και ένας Ακόμα είναι μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών σοβαρά τωρα; Αυτή είναι για απόλυση να μη βγω off topic ξέρετε κι εσείς τι έχω περάσει κι εγώ με αυτήν... 3ον κανένα νέο Ακόμα ενώ η πράσινη τα έχει όλα στην εντέλεια... Τι να συγκρίνω αραγε; Ericsson 2216 v2 τα παλιά η τα καινούργια τα Ericsson 6201 που έχουν κάνει και single ran και τα πάντα εκεί μέσα; Σχεδόν το 95% έχει Ericsson πλέον με 4G+ Η πράσινη τα έχει πετάξει τα Huawei bts 3900 σε σχέση με την Victus που τώρα πήρε χαμπάρι ότι τα Ericsson είναι τα καλύτερα... Βλέπω κι εσάς για το support της εταιρίας και το μόνο που δίνει ειναι manual και εφαρμογές από εκεί και πέρα ούτε customer care Ούτε τίποτα καλά κάνουν τους κινέζους... 4ον Στο Λουτροχωρι που ήμουν χθες με έναν γνωστό μου είδα εκεί πάνω ότι ενώ έχει -89 dBm σήμα 4G Δεν συνδέεται καν ενώ δεν βλέπει την κεραία της Πιερίας ενώ τις προάλλες την έβλεπε περίεργα πράγματα... Βασικά κάτι από Εύοσμο έβλεπα... (Στο Λουτροχωρι ήμασταν για βλάβη σε ζεύξη 26GHz ξέρουν κάποιοι πως είναι και η φάση ήταν 2 ώρες για ένα Ethernet που δεν κουμπωνε Καλά το καλωδιο)... Αυτά για την ωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 (edited) Σπερα μετά από αρκετές μέρες που ελειψα... Πώς είχαν τα πράγματα αυτές τις μερες: 1ον στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη η μόνη που άντεξε ήταν η Wind Για τα λίγα άτομα (κυρίως στρατός και μπατσικα έχουν μόνο Wind) άσχετα που οι άλλες 2 έπεφταν συνέχεια λόγω υπερβολικά πολλά άτομα στις βάσεις συν τα jammer που είχε εκεί δε θέλω να πω περισσότερα για τα jammer όποιος κατάλαβε κατάλαβε... 2ον η κυρά Ελένη και ένας Ακόμα είναι μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών σοβαρά τωρα; Αυτή είναι για απόλυση να μη βγω off topic ξέρετε κι εσείς τι έχω περάσει κι εγώ με αυτήν... 3ον κανένα νέο Ακόμα ενώ η πράσινη τα έχει όλα στην εντέλεια... Τι να συγκρίνω αραγε; Ericsson 2216 v2 τα παλιά η τα καινούργια τα Ericsson 6201 που έχουν κάνει και single ran και τα πάντα εκεί μέσα; Σχεδόν το 95% έχει Ericsson πλέον με 4G+ Η πράσινη τα έχει πετάξει τα Huawei bts 3900 σε σχέση με την Victus που τώρα πήρε χαμπάρι ότι τα Ericsson είναι τα καλύτερα... Βλέπω κι εσάς για το support της εταιρίας και το μόνο που δίνει ειναι manual και εφαρμογές από εκεί και πέρα ούτε customer care Ούτε τίποτα καλά κάνουν τους κινέζους... 4ον Στο Λουτροχωρι που ήμουν χθες με έναν γνωστό μου είδα εκεί πάνω ότι ενώ έχει -89 dBm σήμα 4G Δεν συνδέεται καν ενώ δεν βλέπει την κεραία της Πιερίας ενώ τις προάλλες την έβλεπε περίεργα πράγματα... Βασικά κάτι από Εύοσμο έβλεπα... (Στο Λουτροχωρι ήμασταν για βλάβη σε ζεύξη 26GHz ξέρουν κάποιοι πως είναι και η φάση ήταν 2 ώρες για ένα Ethernet που δεν κουμπωνε Καλά το καλωδιο)... Αυτά για την ωρα... Καλως τον. 1. Πες για τα jammer; 2. Την ευθυγράμμισα την Κ. Ελένη με πήραν τηλ μετά τα παράπονα να απολογηθούν. 3. Κανένα νέο ακόμα έχει κολλήσει η αναβάθμιση στα γνωστά σημεια και δεν εχω μάθει κάτι νεότερο από τα παιδιά που εργάζονται στα συνεργεία. 4.Όσο για το καλώδιο Ethernet σε καταλαβαίνω με έφεραν πίσω από ταξίδι από το εξωτερικό για να κουμπωσω ένα καλώδιο Ethernet και πάλι να επιστρέψω πίσω γιατί ο admin του δικτύου δεν έκανε το αυτονόητο χα χα χα χα χα χα χα χα χα Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Edited January 27, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Σπερα μετά από αρκετές μέρες που ελειψα... Πώς είχαν τα πράγματα αυτές τις μερες: 1ον στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη η μόνη που άντεξε ήταν η Wind Για τα λίγα άτομα (κυρίως στρατός και μπατσικα έχουν μόνο Wind) άσχετα που οι άλλες 2 έπεφταν συνέχεια λόγω υπερβολικά πολλά άτομα στις βάσεις συν τα jammer που είχε εκεί δε θέλω να πω περισσότερα για τα jammer όποιος κατάλαβε κατάλαβε... 2ον η κυρά Ελένη και ένας Ακόμα είναι μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών σοβαρά τωρα; Αυτή είναι για απόλυση να μη βγω off topic ξέρετε κι εσείς τι έχω περάσει κι εγώ με αυτήν... 3ον κανένα νέο Ακόμα ενώ η πράσινη τα έχει όλα στην εντέλεια... Τι να συγκρίνω αραγε; Ericsson 2216 v2 τα παλιά η τα καινούργια τα Ericsson 6201 που έχουν κάνει και single ran και τα πάντα εκεί μέσα; Σχεδόν το 95% έχει Ericsson πλέον με 4G+ Η πράσινη τα έχει πετάξει τα Huawei bts 3900 σε σχέση με την Victus που τώρα πήρε χαμπάρι ότι τα Ericsson είναι τα καλύτερα... Βλέπω κι εσάς για το support της εταιρίας και το μόνο που δίνει ειναι manual και εφαρμογές από εκεί και πέρα ούτε customer care Ούτε τίποτα καλά κάνουν τους κινέζους... 4ον Στο Λουτροχωρι που ήμουν χθες με έναν γνωστό μου είδα εκεί πάνω ότι ενώ έχει -89 dBm σήμα 4G Δεν συνδέεται καν ενώ δεν βλέπει την κεραία της Πιερίας ενώ τις προάλλες την έβλεπε περίεργα πράγματα... Βασικά κάτι από Εύοσμο έβλεπα... (Στο Λουτροχωρι ήμασταν για βλάβη σε ζεύξη 26GHz ξέρουν κάποιοι πως είναι και η φάση ήταν 2 ώρες για ένα Ethernet που δεν κουμπωνε Καλά το καλωδιο)... Αυτά για την ωρα... 1) Γνωστο οτι στρατος ξηρας και αστυνομια παιζει με Wind.Επισης και οι στρατιωτικοι γιατροι δικαιουνται εταιρικα wind νουμερα. Ειχα φιλους που πηγαν συλλαλητηριο και ειχαν θεμα.Jammers βροχη ειδικα στην πρασινη.Ειχε θεματακια το πρωι η σταθερη και η κινητη μαζι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Καλως τον. 1. Πες για τα jammer; 2. Την ευθυγράμμισα την Κ. Ελένη με πήραν τηλ μετά τα παράπονα να απολογηθούν. 3. Κανένα νέο ακόμα έχει κολλήσει η αναβάθμιση στα γνωστά σημεια και δεν εχω μάθει κάτι νεότερο από τα παιδιά που εργάζονται στα συνεργεία. 4.Όσο για το καλώδιο Ethernet σε καταλαβαίνω με έφεραν πίσω από ταξίδι από το εξωτερικό για να κουμπωσω ένα καλώδιο Ethernet και πάλι να επιστρέψω πίσω γιατί ο admin του δικτύου δεν έκανε το αυτονόητο χα χα χα χα χα χα χα χα χα Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Jammer είναι ο εμπλοκέας σημάτων και ήταν μόνο σε εκείνο το κομμάτι που είχαν την ομιλία και το ανοιγοκλείναν κάποιοι από εκεί για να μην κάνει κάποιος streaming την ώρα της ομιλίας... Οι μπάτσοι ήταν εκτός πεδίου εμπλοκέα και είχαν full σήμα χωρίς διακοπές με την Wind οι άλλοι είχαν πέσει για αρκετή ώρα... Δε λέω πολλά γι αυτό το θέμα γιατί ακριβώς πάει σε άλλο παράγοντα εκείνης της μέρας... Όσοι είχαν σήμα έτρωγαν το bandwidth και όλη η Ελλάδα είχε 4G Στην πράσινη με 3 mbps!!! Να ταν μόνο το Ethernet εδώ ήταν μια περίπτωση που είχε κολλήσει το τότε Huawei Και ήθελε restart που δεν γινόταν απομακρυσμένα και έπρεπε να ανέβεις σε υψόμετρο με περίπου 1 μέτρο χιόνι στην Καστανιά πριν την Παναγία Σουμελά και δε πήγαινε το 4x4 Μετά από ένα σημείο κι έπρεπε με τα πόδια αλλά πολύ ταλαιπωρία για 5 λεπτά για ένα restart... Θα μπει εκεί Ericsson εντός του μήνα... Για την πράσινη περίπτωση λέω μην ξεφύγουμε... ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1) Γνωστο οτι στρατος ξηρας και αστυνομια παιζει με Wind.Επισης και οι στρατιωτικοι γιατροι δικαιουνται εταιρικα wind νουμερα. Ειχα φιλους που πηγαν συλλαλητηριο και ειχαν θεμα.Jammers βροχη ειδικα στην πρασινη.Ειχε θεματακια το πρωι η σταθερη και η κινητη μαζι. Για περι Jammer στο Google... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Αντώνη γνωρίζεις αν και η Victus αλλάζει πλεύση; Δηλαδή πάνε σε Ericsson? Ή μόνο σε περιοχές που έχει η Wind??? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Αντώνη γνωρίζεις αν και η Victus αλλάζει πλεύση; Δηλαδή πάνε σε Ericsson? Ή μόνο σε περιοχές που έχει η Wind??? Είχα ακούσει ότι τα αλλάζουν τώρα μάλλον όταν πέρασαν από το καλοκαίρι Πιερία μετά όλη την Θεσσαλία και τώρα όλη την Θράκη συν την Θεσσαλονίκη (Όχι ολη) παίζει να είναι Ericsson τα υπόλοιπα που είχε στησει παλιότερα ήταν Huawei για την κόκκινη δεν ξέρω τα δικά μας μέρη εδώ 4G στην κόκκινη είναι Ακόμα Huawei κάτι ώρες κάνει αυτά τα περίεργα Bug με τον φόρτο και τις ταχύτητες... Τα πάνελ που βάζουν γενικώς και οι 3 τώρα είναι Katherin ενώ υπάρχουν αντιστοίχως Andrew και Matthew εμπνευσμένα από ονόματα είναι αυτές οι μάρκες αλλά όπου παίζει Katherin είναι πιο δυνατές απ όλες... Οι άλλες συνήθως τις έχουν για ΕΚΚΧΟ η για περιορισμένη κάλυψη... Τέλος το μόνο που έχουν κρατήσει από Huawei Και οι 3 είναι τα PTN... http://wwwen.zte.com.cn/endata/magazine/ztecommunications/2010Year/no3/articles/201009/t20100913_191837.html Εδώ για μερικές πληροφορίες... Όποιος θέλει επίσης να διαβάσει εγχειρίδιο για τα RBS Και BTS επίσης googlαροντας για manual... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Είχα ακούσει ότι τα αλλάζουν τώρα μάλλον όταν πέρασαν από το καλοκαίρι Πιερία μετά όλη την Θεσσαλία και τώρα όλη την Θράκη συν την Θεσσαλονίκη (Όχι ολη) παίζει να είναι Ericsson τα υπόλοιπα που είχε στησει παλιότερα ήταν Huawei για την κόκκινη δεν ξέρω τα δικά μας μέρη εδώ 4G στην κόκκινη είναι Ακόμα Huawei κάτι ώρες κάνει αυτά τα περίεργα Bug με τον φόρτο και τις ταχύτητες... Τα πάνελ που βάζουν γενικώς και οι 3 τώρα είναι Katherin ενώ υπάρχουν αντιστοίχως Andrew και Matthew εμπνευσμένα από ονόματα είναι αυτές οι μάρκες αλλά όπου παίζει Katherin είναι πιο δυνατές απ όλες... Οι άλλες συνήθως τις έχουν για ΕΚΚΧΟ η για περιορισμένη κάλυψη... Τέλος το μόνο που έχουν κρατήσει από Huawei Και οι 3 είναι τα PTN... http://wwwen.zte.com.cn/endata/magazine/ztecommunications/2010Year/no3/articles/201009/t20100913_191837.html Εδώ για μερικές πληροφορίες... Όποιος θέλει επίσης να διαβάσει εγχειρίδιο για τα RBS Και BTS επίσης googlαροντας για manual... Kathrein εγγύηση. Έχω μικρή UHF κεραιούλα στο τροχόσπιτο και ντροπιάζει χαλαρά το τέρας UHF του σπιτιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Jammer είναι ο εμπλοκέας σημάτων και ήταν μόνο σε εκείνο το κομμάτι που είχαν την ομιλία και το ανοιγοκλείναν κάποιοι από εκεί για να μην κάνει κάποιος streaming την ώρα της ομιλίας... Οι μπάτσοι ήταν εκτός πεδίου εμπλοκέα και είχαν full σήμα χωρίς διακοπές με την Wind οι άλλοι είχαν πέσει για αρκετή ώρα... Δε λέω πολλά γι αυτό το θέμα γιατί ακριβώς πάει σε άλλο παράγοντα εκείνης της μέρας... Όσοι είχαν σήμα έτρωγαν το bandwidth και όλη η Ελλάδα είχε 4G Στην πράσινη με 3 mbps!!! Να ταν μόνο το Ethernet εδώ ήταν μια περίπτωση που είχε κολλήσει το τότε Huawei Και ήθελε restart που δεν γινόταν απομακρυσμένα και έπρεπε να ανέβεις σε υψόμετρο με περίπου 1 μέτρο χιόνι στην Καστανιά πριν την Παναγία Σουμελά και δε πήγαινε το 4x4 Μετά από ένα σημείο κι έπρεπε με τα πόδια αλλά πολύ ταλαιπωρία για 5 λεπτά για ένα restart... Θα μπει εκεί Ericsson εντός του μήνα... Για την πράσινη περίπτωση λέω μην ξεφύγουμε... ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για περι Jammer στο Google...Α νόμιζα ότι άνοιγαν το jammer για να μπλοκάρουν τις επικοινωνίες ώστε να μην φαίνεται ότι έχει κόσμο όπως προσπαθούσαν όλα μαζί τα κανάλια να μας πείσουν για ότι είχε μόνο 30.000 κόσμο. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Έχουν φορητούς jammers που πιάνουν όλες τις μπάντες που έχουν τα σύγχρονα τηλέφωνα σε όλο το εύρος; Καλή φάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Μάλιστα. Ευχαριστώ Αντώνη. Όντως Θεσσαλία τα speedtest που λαμβάνω είναι υψηλότερα από αυτά που γενικά ποστάρετε. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts