VasilisSam Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ξεκάθαρα η πρώτη με διαφορά η wind στη Καλλικράτεια! Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ξεκάθαρα η πρώτη με διαφορά η wind στη Καλλικράτεια! Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ξεκάθαρα η πρώτη με διαφορά η wind στη Καλλικράτεια! Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σιγουρα...αλλα το 90% των πιτσιρικαδων εχει κοσμοτε..αν κινουμουν προς τα εκει και οχι απο την αλλη πλευρα θα κρατουσα Wind. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ασύλληπτα πιτταρισμένο το δίκτυο στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στα όρια του άχρηστου. http://www.speedtest.net/my-result/a/3054242815 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ασύλληπτα πιτταρισμένο το δίκτυο στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στα όρια του άχρηστου. http://www.speedtest.net/my-result/a/3054242815 Συνήθως πόσο πιάνει; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Παραλια θεσσαλονικης τωρα.http://i63.tinypic.com/2133yi8.png Πρωτη φορα βλεπω τετοια ταχυτητα σε wind.Μπραβο τους. Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Μπράβο!!!!Το G που βλέπω πια εταιρεία είναι; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Σε ποιό σημείο της παραλίας? Όντως εντυπωσιακό για Θεσσαλονίκη που οι ταχύτητες γενικώς έχουν πέσει. Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Στα παγκακια διπλα απο το αγαλμα του Κ. Καραμανλη.Το G ειναι cosmote επειδη η 2η σιμ στο κινητο δεν υποστηριζει ταυτοχρονα 3g/4g. Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Ας όψεται που είναι σκ και είναι όλη Χαλκιδική και Ασπροβάλτα..το σκ δεν παλεύεται εδώ.. Πάντως το δίκτυο της την παλεύει ..κρατάει σταθερά πανω απο 12 όσες φορές την έχω δει.. Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Πλάκα Λιτόχωρο σέρνεται. Την ίδια ώρα με πράσινη δεν μπαίνεις καν. Καταραμένο είναι το μέρος??? :) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Ασύλληπτα πιτταρισμένο το δίκτυο στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στα όρια του άχρηστου. http://www.speedtest.net/my-result/a/3054242815 Από τη μία πλευρά, αυτό είναι καλό, γιατί δείχνει ότι αυξάνονται οι χρήστες της WIND, που ίσως σημαίνει και φθηνότερα πακέτα (μελλοντικά). Από την άλλη όμως, ας περιμένουμε να δούμε πόσους μήνες ... (γκουχ)... αιώνες θα χρειαστεί η WIND, για να αυξήσει τη χωρητικότητα. :whistle: Καλό είναι να τους ενημερώσεις. Υ.Γ. Εγώ η μικρότερη ταχύτητα που έχω πιάσει με 4G, ήταν 1,5 Mbps στην Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TKO Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Στο μεσο μεταξυ παραλιας κατερινης και ολυμπιακης ακτης σημερα 11:30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Από τη μία πλευρά, αυτό είναι καλό, γιατί δείχνει ότι αυξάνονται οι χρήστες της WIND, που ίσως σημαίνει και φθηνότερα πακέτα (μελλοντικά). Από την άλλη όμως, ας περιμένουμε να δούμε πόσους μήνες ... (γκουχ)... αιώνες θα χρειαστεί η WIND, για να αυξήσει τη χωρητικότητα. :whistle: Καλό είναι να τους ενημερώσεις. Υ.Γ. Εγώ η μικρότερη ταχύτητα που έχω πιάσει με 4G, ήταν 1,5 Mbps στην Αθήνα. Αν θέλει αναβαθμίζει και Αύριο. Το θέμα είναι αν πιάνει τα ΚΡΙ ή όχι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Η wind έχει δωρεάν speed test? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Πλάκα Λιτόχωρο σέρνεται. Την ίδια ώρα με πράσινη δεν μπαίνεις καν. Καταραμένο είναι το μέρος??? :) Ισως...εγω που ειμαι.με Vodafone, συνεχως με πεταει σε Edge,σε 3 cu και τα 2 ειναι φοιτητικα. Χωρια οτι εχει και dropcalls.Λεπτοκαρυα και Πλακα Λιτοχωρου τα ιδια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Αν θέλει αναβαθμίζει και Αύριο. Το θέμα είναι αν πιάνει τα ΚΡΙ ή όχι. Με λιγότερο από 1 mbps σε 4g δίκτυο η λεξη performance στο kpi ειναι παράνομη και καταχρηστική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Η wind έχει δωρεάν speed test? οχι...................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Παίδες στέλνουμε τίποτα για ενεργοποίηση του 4G στην Wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Παίδες στέλνουμε τίποτα για ενεργοποίηση του 4G στην Wind? Όχι, αρκεί να έχεις τελευταίας "τεχνολογίας" SIM (που είναι 3 κομμάτια μαζί) σε καρτοκινητό. Καλό είναι και η συσκευή σου να υποστηρίζει και την 800 MHz μπάντα (B20), γιατί το 4G της WIND βασίζεται κυρίως σε αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Πλάκα Λιτόχωρο σέρνεται. Την ίδια ώρα με πράσινη δεν μπαίνεις καν. Καταραμένο είναι το μέρος??? :) Δυστυχώς Ναι... Όλες οι εταιρίες όμως... Στην Λεπτοκαρυά εξαίρεση είναι η Wind που μπαίνει κανονικά με Η+ ενώ οι άλλες Επίσης σέρνεται... πιάνει και στο υπόγειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Όχι, αρκεί να έχεις τελευταίας "τεχνολογίας" SIM (που είναι 3 κομμάτια μαζί) σε καρτοκινητό. Καλό είναι και η συσκευή σου να υποστηρίζει και την 800 MHz μπάντα (B20), γιατί το 4G της WIND βασίζεται κυρίως σε αυτήν. Έχω το Samsung galaxy j3 2016 που είναι 4G το σπαστικό της υπόθεσης είναι ενώ στο κέντρο της Πάτρας πάει φουλ το ίντερνετ κοντά στο πανεπιστήμιο της πόλης μου τα χαλάει αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 @sakels Από όσο γνωρίζω, όχι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Έχω το Samsung galaxy j3 2016 που είναι 4G το σπαστικό της υπόθεσης είναι ενώ στο κέντρο της Πάτρας πάει φουλ το ίντερνετ κοντά στο πανεπιστήμιο της πόλης μου τα χαλάει αρκετά Αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι στην περιοχη πλατανι στο χαλαει στο πανεπιστημιο πως ειναι η κατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Σήμερα μέτρηση στην παραλία λίγο μετά την Αλθαία (νομίζω Άγιος Δημήτριος λέγεται, στην κατηφόρα που έχει και ένα φανάρι) μέτρηση με 4/5 4g: PING: 31ms Download: 1.53mbps Upload: 8.13mbps Edited July 23, 2017 by XP130TD off topic Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts