Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξεκάθαρα η πρώτη με διαφορά η wind στη Καλλικράτεια!

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται! :)

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ξεκάθαρα η πρώτη με διαφορά η wind στη Καλλικράτεια!

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σιγουρα...αλλα το 90% των πιτσιρικαδων εχει κοσμοτε..αν κινουμουν προς τα εκει και οχι απο την αλλη πλευρα θα κρατουσα Wind.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ασύλληπτα πιτταρισμένο το δίκτυο στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στα όρια του άχρηστου.

http://www.speedtest.net/my-result/a/3054242815

Ασύλληπτα πιτταρισμένο το δίκτυο στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στα όρια του άχρηστου.

Συνήθως πόσο πιάνει;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Παραλια θεσσαλονικης τωρα.http://i63.tinypic.com/2133yi8.png

Πρωτη φορα βλεπω τετοια ταχυτητα σε wind.Μπραβο τους.

Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο!!!!Το G που βλέπω πια εταιρεία είναι;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Σε ποιό σημείο της παραλίας? Όντως εντυπωσιακό για Θεσσαλονίκη που οι ταχύτητες γενικώς έχουν πέσει.

Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στα παγκακια διπλα απο το αγαλμα του Κ. Καραμανλη.Το G ειναι cosmote επειδη η 2η σιμ στο κινητο δεν υποστηριζει ταυτοχρονα 3g/4g.

Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ας όψεται που είναι σκ και είναι όλη Χαλκιδική και Ασπροβάλτα..το σκ δεν παλεύεται εδώ..

Πάντως το δίκτυο της την παλεύει ..κρατάει σταθερά πανω απο 12 όσες φορές την έχω δει..

Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Πλάκα Λιτόχωρο σέρνεται. Την ίδια ώρα με πράσινη δεν μπαίνεις καν. Καταραμένο είναι το μέρος??? :)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Από τη μία πλευρά, αυτό είναι καλό, γιατί δείχνει ότι αυξάνονται οι χρήστες της WIND, που ίσως σημαίνει και φθηνότερα πακέτα (μελλοντικά). Από την άλλη όμως, ας περιμένουμε να δούμε πόσους μήνες ... (γκουχ)... αιώνες θα χρειαστεί η WIND, για να αυξήσει τη χωρητικότητα. :whistle: Καλό είναι να τους ενημερώσεις.

Υ.Γ. Εγώ η μικρότερη ταχύτητα που έχω πιάσει με 4G, ήταν 1,5 Mbps στην Αθήνα.

Από τη μία πλευρά, αυτό είναι καλό, γιατί δείχνει ότι αυξάνονται οι χρήστες της WIND, που ίσως σημαίνει και φθηνότερα πακέτα (μελλοντικά). Από την άλλη όμως, ας περιμένουμε να δούμε πόσους μήνες ... (γκουχ)... αιώνες θα χρειαστεί η WIND, για να αυξήσει τη χωρητικότητα. :whistle: Καλό είναι να τους ενημερώσεις.

Υ.Γ. Εγώ η μικρότερη ταχύτητα που έχω πιάσει με 4G, ήταν 1,5 Mbps στην Αθήνα.

Αν θέλει αναβαθμίζει και Αύριο. Το θέμα είναι αν πιάνει τα ΚΡΙ ή όχι.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πλάκα Λιτόχωρο σέρνεται. Την ίδια ώρα με πράσινη δεν μπαίνεις καν. Καταραμένο είναι το μέρος??? :)

Ισως...εγω που ειμαι.με Vodafone, συνεχως με πεταει σε Edge,σε 3 cu και τα 2 ειναι φοιτητικα. Χωρια οτι εχει και dropcalls.Λεπτοκαρυα και Πλακα Λιτοχωρου τα ιδια.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αν θέλει αναβαθμίζει και Αύριο. Το θέμα είναι αν πιάνει τα ΚΡΙ ή όχι.

Με λιγότερο από 1 mbps σε 4g δίκτυο η λεξη performance στο kpi ειναι παράνομη και καταχρηστική

Παίδες στέλνουμε τίποτα για ενεργοποίηση του 4G στην Wind?

Όχι, αρκεί να έχεις τελευταίας "τεχνολογίας" SIM (που είναι 3 κομμάτια μαζί) σε καρτοκινητό. Καλό είναι και η συσκευή σου να υποστηρίζει και την 800 MHz μπάντα (B20), γιατί το 4G της WIND βασίζεται κυρίως σε αυτήν.

Δυστυχώς Ναι... Όλες οι εταιρίες όμως...

Στην Λεπτοκαρυά εξαίρεση είναι η Wind που μπαίνει κανονικά με Η+ ενώ οι άλλες Επίσης σέρνεται... πιάνει και στο υπόγειο...

Όχι, αρκεί να έχεις τελευταίας "τεχνολογίας" SIM (που είναι 3 κομμάτια μαζί) σε καρτοκινητό. Καλό είναι και η συσκευή σου να υποστηρίζει και την 800 MHz μπάντα (B20), γιατί το 4G της WIND βασίζεται κυρίως σε αυτήν.

Έχω το Samsung galaxy j3 2016 που είναι 4G το σπαστικό της υπόθεσης είναι ενώ στο κέντρο της Πάτρας πάει φουλ το ίντερνετ κοντά στο πανεπιστήμιο της πόλης μου τα χαλάει αρκετά

Έχω το Samsung galaxy j3 2016 που είναι 4G το σπαστικό της υπόθεσης είναι ενώ στο κέντρο της Πάτρας πάει φουλ το ίντερνετ κοντά στο πανεπιστήμιο της πόλης μου τα χαλάει αρκετά

Αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι στην περιοχη πλατανι στο χαλαει στο πανεπιστημιο πως ειναι η κατασταση;

Σήμερα μέτρηση στην παραλία λίγο μετά την Αλθαία (νομίζω Άγιος Δημήτριος λέγεται, στην κατηφόρα που έχει και ένα φανάρι) μέτρηση με 4/5 4g:

PING: 31ms

Download: 1.53mbps

Upload: 8.13mbps

Edited by XP130TD
off topic

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

• The title was changed to Nova 4G